Arxontas71 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 :)Παιδιά το Z ultra είναι κορυφή:D:D άμα απαρυθμισω τα φάουλ που εντόπισα στις τελευταίες μου συσκευές ναυαρχιδες που τις χρυσοπληρωσα τι να πω:O το ultra σε αυτά τα χρήματα είναι δώρο :) χαρείτε το. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 :)Παιδιά το Z ultra είναι κορυφή:D:D άμα απαρυθμισω τα φάουλ που εντόπισα στις τελευταίες μου συσκευές ναυαρχιδες που τις χρυσοπληρωσα τι να πω:O το ultra σε αυτά τα χρήματα είναι δώρο :) χαρείτε το. Προσυπογραφω!!!Μονο το Note 3 ειναι σαφως καλυτερο!!! :) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 μα φιλε μου αμα το εχουμε σε stamina τοτε παραμενω και σε X5 pro,αμα το παρω θα το λοιωσω,για αυτο θελω Phablet,υποκαταστατο του tab που δεν εχω και αναβαθμιση ταυτοχρονα του κινητου που εχω ευχαριστω ολους θερμα για τις απαντησεις σας παιδια :happy::happy: Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δηλαδή αν το έχεις στο stamina τι ακριβώς χάνεις σε σχέση με το να μην το έχεις; Ή κάτι χάνω ή κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά σχετικά με το stamina. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Απλα οταν το εχεις στο stamina το κινητό δεν ειναι on line δηλαδη δεν ενημερώνεσαι για πχ. Καποιο email που μπορει να σου ερθει ,καποιο μηνυμα στο viber η στο fb που μπορει να σου στειλουν κ.τ.λ.π. μολις αναψεις την οθονη σου έρχονται ολα, γιατι τοτε ξανά συνδέεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα σε όλους, το έχω το κιν περίπου 2 εβδομάδες. Είμαι πρώην κάτοχος Note 2 LTE. Ψάχνοντας να βρω κάτι αντίστοιχο σε μέγεθος οθόνης κατέληξα στο Ultra. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τονίζω ότι δεν είμαι κάμερα φαν, μάλλον θα έλεγα ότι ξεχνάω να την χρησιμοποιήσω. Όμως μιλάμε για μία καταπληκτική οθόνη μέγεθος, χρώματα, φωτεινότητα. Ασταμάτητη και αδιάκοπη χρήση χωρίς κολλήματα, επανεκκινήσεις. Περίπου 2 ημέρες αυτονομία, τέλεια λήψη σήματος κ ακουστική κλήσεων. Έχω βάλει μια 32άρα κάρτα, έχω μαμίσια rom, τι άλλο...:) Χρησιμοποιώ το sbh52 οπότε το κουδούνισμα του με βοηθάει να μη χάνω κλήσεις. Ναι, ο ήχος κλήσης είναι απερίγραπτα χαμηλός όπως και η ανοιχτή ακρόαση. Ναι δεν έχει φλας, αλλά οι λήψεις (όσες τέσταρα όταν το πρωτοπήρα) υπό φως είναι πολύ καλές για κάμερα κινητού. Συνοψίζοντας :D:D:D:D Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά, μία ερώτηση, καθότι τελικά θα στείλω το OnePlus One και μέχρι να βγει το moto x+1 ή το Ν6, λέω να κάνω την μετάβαση στο ZU. Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι ακριβώς παίζει με τις προεγκατεστημένες ζελατίνες. Είναι τύπου γνωστή ζελατίνα aftermarket ή είναι καλύτερου επιπέδου? Ρωτάω διότι έχω να βάλω ζελατίνα και tempered glass από τ0 2009 που είχα το HTC Hero.. Η εμπειρία χρήσης αλλοιώνεται καθόλου? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλησπέρα φίλε :) το Z ultra το έχω εδώ και τρεις μήνες με μόνη παρέμβαση να το έχω σε εξωτερικούς χώρους σε θήκη, το δουλεύω αρκετά και μπορώ να πω ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποια φθορά, επίσης αν και είχε η συσκευασία γραφίδα δεν τη χρησιμοποιώ αφού χάνει πολύ σε αίσθηση σε σχέση με το νοτε3, έχουν γραφτεί και ειπωθεί αρκετά για τις εργοστασιακες ζελατίνες και την ποιότητα τους οπότε αυτά που αναφέρω παραπάνω αφορούν την προσωπική μου άποψη για το θέμα, ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ωραία, μπήκε η παραγγελία για ένα μωβ ZU!:lol:, άντε να δούμε πως θα είναι σε σχέση με το 1520.. :p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Άσχετο. Πως μπορώ να βγαλω εικονα απο το κινητό σε μια σονυ tv?με το καλώδιο φορτισματος η θέλει άλλο ?ότι βλέπω στο τηλέφωνο δηλαδή να βγαίνει στην τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 κατα 99% θελει καλωδιο micro USB to hdmi Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Άσχετο. Πως μπορώ να βγαλω εικονα απο το κινητό σε μια σονυ tv?με το καλώδιο φορτισματος η θέλει άλλο ?ότι βλέπω στο τηλέφωνο δηλαδή να βγαίνει στην τηλεόραση Ασυρματα δε γινεται??Ειναι πιο παλιας τεχνολογιας η ΤV και δεν εχει wifi??? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Πώς κάνουμε screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ασυρματα δε γινεται??Ειναι πιο παλιας τεχνολογιας η ΤV και δεν εχει wifi??? Δεν το έχω ακόμα, σίγουρα υπάρχει επιλογή για wireless display.. Google it... Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Πώς κάνουμε screenshot? Ποια εκδοση εχεις; Με την τελευταια, εχει προστεθει επιλογη στο power button. αλλιως power button+vol down. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Την τελευταία έχω. Έχεις δικιο. Το βρήκα στο power button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ασυρματα δε γινεται??Ειναι πιο παλιας τεχνολογιας η ΤV και δεν εχει wifi??? Ναι είναι 4ετιας δεν έχει. Καλώδιο μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas3 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Παιδιά να σας καλημέρησω και εγώ, μόλις χθες πήρα το κινητό σε προσφορά 299. Μάλιστα πήγαινα να πάρω το Τ2 Ultra ή το Nokia lumina 1320 σε Wp. Αλλά μόλις είδα την προσφορά πήρα το z ultra. Νομίζω είναι κλάσης ανώτερο κινητό από τα phablet που προανέφερα. Τώρα και μένα δεν έχει ούτε καν ακουστικά. Υπάρχει αυθεντική θήκη της Sony για το Ζ ultra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Με τρώει να το βγάλω από την θήκη του.. Δεν υπάρχει η αίσθηση που σου δίνει η επαφή με το γυαλί..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Με τρώει να το βγάλω από την θήκη του.. Δεν υπάρχει η αίσθηση που σου δίνει η επαφή με το γυαλί..! +1000..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Με τρώει να το βγάλω από την θήκη του.. Δεν υπάρχει η αίσθηση που σου δίνει η επαφή με το γυαλί..! Το εχω 9 μηνες χωρις να το βαλω θηκη ποτε. Μου επεσε 3 φορες , τις πρωτες 2 δεν επαθε τιποτα. Την τριτη καταστραφηκε η μια γωνια τοσο πολυ που πηρα την λιμα και το λιμαρισα για να το ισιωσω. Σε πληροφορώ δεν μετανιωσα ουτε στιγμη που δεν το φορεσα θηκη και εξακουλουθω να το χαιρομαι ετσι γυμνο και ας ειναι με γδαρμενη γωνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Από σήμερα είμαι και γω κάτοχος του συγκεκριμένου tablet (δεν μπορώ να το πω κινητό ούτε καν phablet). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και τώρα ψάχνω για θήκη (θέλω flip ή book case) και screen protector + με την αναβαθμίση σε 4.4.4 τι παίζει να την κάνω υπάρχει κάποιο θέμα? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Από σήμερα είμαι και γω κάτοχος του συγκεκριμένου tablet (δεν μπορώ να το πω κινητό ούτε καν phablet). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και τώρα ψάχνω για θήκη (θέλω flip ή book case) και screen protector + με την αναβαθμίση σε 4.4.4 τι παίζει να την κάνω υπάρχει κάποιο θέμα? ευτυχως εμενα ειχε μεσα δερματινη ασπρη book case αλλα του πηρα κ δυο αλλες απο πλαισιο μια διαφανη σιλικονης πλατη κ μια μαυρη σιλικονης,κ ζελατινα.στο πλαισιο θα βρεις φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μένω Μυτιλήνη και τσι αναγκαστικά θα τα παραγγείλω από νετ γιατί δω δεν υπάρχει τπτ από αξεσουάρ. Τι κάρτα σιμ περνει micro ή νανο; Για να ξέρω τι θα ζητήσω στη vada που θα πάω... αύριο αύριο. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μένω Μυτιλήνη και τσι αναγκαστικά θα τα παραγγείλω από νετ γιατί δω δεν υπάρχει τπτ από αξεσουάρ. Τι κάρτα σιμ περνει micro ή νανο; Για να ξέρω τι θα ζητήσω στη vada που θα πάω... αύριο αύριο. Micro-sim. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Πώς κάνουμε βιντεοκλησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts