Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

R=0. G=10. B=20 Έχω πάντα την φωτεινότητα στο φουλ χωρίς να είναι τσεκαρισμένη η προσαρμογη. Και εννοείται τσεκαρισμένη η X reality

Ευχαριστώ το δοκιμάζω και βλέπω. Είδα από xda ένα στα 5 20 60 και ειχα

Παντως το κινητό αρχίζω και το απολαμβάνω όλo και περισσότερο...

Υ.Γ. Ενδεικτικό bench antutu με αναβάθμιση 35098 :)

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Το πολεμάω εδώ και τρεις μέρες, αλλά δεν έρχεται τίποτα!! Έχει generic κεντρικής Ευρώπης firmware χωρίς σαβούρα και τα συναφή, ... Επερνε από τα πρώτα τις αναβαθμίσεις και τώρα..... Μουλαρωσε!!!

- Τι προέλευσης συσκευές έχετε όσοι πήρατε την αναβάθμιση;

- Τι hard reset και στήσιμο από την αρχή, τι απεγκατασταση και επανεγκατασταση του pc companion, τι sus.... Να μην θέλει να το δει το ρημάδι με τίποτα !!!!

- Stathis -

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Το πολεμάω εδώ και τρεις μέρες, αλλά δεν έρχεται τίποτα!! Έχει generic κεντρικής Ευρώπης firmware χωρίς σαβούρα και τα συναφή, ... Επερνε από τα πρώτα τις αναβαθμίσεις και τώρα..... Μουλαρωσε!!!

- Τι προέλευσης συσκευές έχετε όσοι πήρατε την αναβάθμιση;

- Τι hard reset και στήσιμο από την αρχή, τι απεγκατασταση και επανεγκατασταση του pc companion, τι sus.... Να μην θέλει να το δει το ρημάδι με τίποτα !!!!

Πώς βλέπουμε την προέλευση ????

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Μέχρι την. 257 το ανέφερε στις πληροφορίες τηλεφώνου /διαγνωστικοι έλεγχοι /τεχνικά δεδομένα συσκευής /αναγνωριστικό λογισμικού. Το λεγόμενο cda του firmware. Ο κωδικός που εμφανίζεται εκεί αφορά την περιοχή διανομής του λογισμικού.

- Π.χ. το 1275 2236 r6b αφορά την γενική έκδοση κεντρικής Ευρώπης, η οποία είναι unbranded και με το ελάχιστο bloatwere, που επερνε πρώτη τις αναβαθμίσεις.... Μέχρι την 290 έτσι ήταν... Τώρα δεν ξέρω τι συνέβη; Μήπως το pc companion δεν βλέπει τους servers της Sony? Ή μήπως γίνεται conflict με την εγκατάσταση του sus της Sony και μπλοκάρει ?!

- Stathis -

Μέχρι την. 257 το ανέφερε στις πληροφορίες τηλεφώνου /διαγνωστικοι έλεγχοι /τεχνικά δεδομένα συσκευής /αναγνωριστικό λογισμικού. Το λεγόμενο cda του firmware. Ο κωδικός που εμφανίζεται εκεί αφορά την περιοχή διανομής του λογισμικού.

- Π.χ. το 1275 2236 r6b αφορά την γενική έκδοση κεντρικής Ευρώπης, η οποία είναι unbranded και με το ελάχιστο bloatwere, που επερνε πρώτη τις αναβαθμίσεις.... Μέχρι την 290 έτσι ήταν... Τώρα δεν ξέρω τι συνέβη; Μήπως το pc companion δεν βλέπει τους servers της Sony? Ή μήπως γίνεται conflict με την εγκατάσταση του sus της Sony και μπλοκάρει ?!

Αναγνωριστικο λογισμικού C6833 R2B

Αυτό σου λέει κάτι ? Μετά δεν βλέπω κάτι άλλο.. Πάντως εμένα είναι αγορασμένο από Ελλάδα το έβαλα pcc και αμέσως το βρήκε Παρασκευή

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Με ota δεν έρχεται. Μόνο με το pcc. Και το δικό μου είναι ελληνικό και βγάζει το ίδιο αναγνωριστικο λογισμικού, R2B

Πάντως μετά την αναβάθμιση χάλασε ο Chrome και άρχισε τα κουλά του με τις μαύρες οθόνες που βγάζει και στο νότε 3. Όταν δηλαδή πατάς στο home button και κλείσει και μετά τον ξανά ανοίξεις για να συνεχίσεις την περιήγηση βγάζει μαύρη οθόνη και πρέπει αγγίξεις την οθόνη για να καθαρίσει. Σπάστηκα πολύ γιατί με βολεύει πάρα πολύ ο Chrome και δεν τον αλλάζω για πολλούς λόγους με κανένα άλλον browser. Ούτε και με τον dolphin.

Edited by baltziak

Με ota δεν έρχεται. Μόνο με το pcc. Και το δικό μου είναι ελληνικό και βγάζει το ίδιο αναγνωριστικο λογισμικού, R2B

Πάντως μετά την αναβάθμιση χάλασε ο Chrome και άρχισε τα κουλά του με τις μαύρες οθόνες που βγάζει και στο νότε 3. Όταν δηλαδή πατάς στο home button και κλείσει και μετά τον ξανά ανοίξεις για να συνεχίσεις την περιήγηση βγάζει μαύρη οθόνη και πρέπει αγγίξεις την οθόνη για να καθαρίσει. Σπάστηκα πολύ γιατί με βολεύει πάρα πολύ ο Chrome και δεν τον αλλάζω για πολλούς λόγους με κανένα άλλον browser. Ούτε και με τον dolphin.

+1

Το ίδιο κάνει και σε μένα... Η αλήθεια είναι χρησιμοποιουσα τον browser apo note 2 και όχι Chrome αλλά εδώ ίσως και αναγκαία τον δοκίμασα και πάει άψογα εκτός από αυτό το μαύρο.

Ελπίζω να.βγάλει update η Google άμεσα.

Το ότι το έχει και το Note 3 ενδεχόμενως να είναι θέμα SOC S800? Η Google? Ειδωμεν...

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

+1

Το ίδιο κάνει και σε μένα... Η αλήθεια είναι χρησιμοποιουσα τον browser apo note 2 και όχι Chrome αλλά εδώ ίσως και αναγκαία τον δοκίμασα και πάει άψογα εκτός από αυτό το μαύρο.

Ελπίζω να.βγάλει update η Google άμεσα.

Το ότι το έχει και το Note 3 ενδεχόμενως να είναι θέμα SOC S800? Η Google? Ειδωμεν...

Μάλλον Θέμα Google είναι. Πάντως πριν την αναβάθμιση δεν μου το έκανε και μάλιστα κορόιδευα τους φίλους μου με τα νότε 3 και τώρα ήρθε και σε μας.

Μάλλον Θέμα Google είναι. Πάντως πριν την αναβάθμιση δεν μου το έκανε και μάλιστα κορόιδευα τους φίλους μου με τα νότε 3 και τώρα ήρθε και σε μας.

Χεχε άρα πότε μη λες.ποτέ. Οπότε μάλλον Google και περιμένουμε update.

Η αλήθεια είναι όμως ότι το xzu κάνει χαβαλέ στο note σε θέματα οθόνης smooth Lag multimedia

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Αναγνωριστικο λογισμικού C6833 R2B

Αυτό σου λέει κάτι ? Μετά δεν βλέπω κάτι άλλο.. Πάντως εμένα είναι αγορασμένο από Ελλάδα το έβαλα pcc και αμέσως το βρήκε Παρασκευή

Ευχαριστώ για την απάντηση.

- Το κατάφερα τελικά κι εγώ .... αλλά με τρόπο... ,διαφορετικα θα περίμενα ... κι εγώ δεν ξέρω ποσο!!!

- Για το κεντρικής Ευρώπης firmware που ειχα, το pcc έβλεπε μέχρι την 14.2.Α.0.290 ,που σημαίνει ότι γι' αυτό το region δεν έχει ανεβει ακόμα η αναβάθμιση στους servers. Έτσι φόρτωσα το ελληνικό firmware στην προηγούμενη .257 και τσααακ !!! Να σου και η 136 :cool:

- Και με μια πρώτη μάτια δουλεύει άψογα.

- Μετά από κάθε αναβάθμιση για να είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι σωστά κάνω κι ένα hard reset !!

- Πολύ φοβάμαι πως για τα προβλήματα που διαβάζω με τον chrome, θα χρειαστεί να κάνετε αναπόφευκτα μια ολική επαναφορα με φουλ διαγραφή της εσωτερικής μνημης και στήσιμο εξ αρχής!! :(

Φιλικά

- Stathis -

yυπαρχει καποιο τρικ να αυξησουμε την αποδοση του ηχειου?unrooted συσκευη

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ευχαριστώ για την απάντηση.

- Το κατάφερα τελικά κι εγώ .... αλλά με τρόπο... ,διαφορετικα θα περίμενα ... κι εγώ δεν ξέρω ποσο!!!

- Για το κεντρικής Ευρώπης firmware που ειχα, το pcc έβλεπε μέχρι την 14.2.Α.0.290 ,που σημαίνει ότι γι' αυτό το region δεν έχει ανεβει ακόμα η αναβάθμιση στους servers. Έτσι φόρτωσα το ελληνικό firmware στην προηγούμενη .257 και τσααακ !!! Να σου και η 136 :cool:

- Και με μια πρώτη μάτια δουλεύει άψογα.

- Μετά από κάθε αναβάθμιση για να είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι σωστά κάνω κι ένα hard reset !!

- Πολύ φοβάμαι πως για τα προβλήματα που διαβάζω με τον chrome, θα χρειαστεί να κάνετε αναπόφευκτα μια ολική επαναφορα με φουλ διαγραφή της εσωτερικής μνημης και στήσιμο εξ αρχής!! :(

Φιλικά

Παρακαλώ :)

Σε.εσένα δλδ δεν το κάνει με.το Chrome??

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

yυπαρχει καποιο τρικ να αυξησουμε την αποδοση του ηχειου?unrooted συσκευη

Για μεγιστη απόδοση - ενταση του ηχείου σε unrooted συσκευή το μόνο που μπορεις να κάνεις είναι να μην εχεις ενεργοποιημενο το clear audio και από τις βελτιωσεις του ήχου να ενεργοποιήσεις το clear phase και το xloud και από τον ισοσταθμιστη το clear bass στο 10. Παιξε λίγο και με τον ισοσταθμιστή βάζοντας τον ψηλά.

Οσο αφορα τον chrome δεν νομίζω να γίνει τίποτα με καθάρισμα της εσωτερικής μνήμης η ακόμα και να γίνει κάτι μόλις αρχίσουμε το στήσιμο και φορτωθεί η μνήμη θα το ξανακάνει. Το πρόβλημα είναι στον chrome και την λύση μάλλον πρέπει να την δώσει η google.

Παρακαλώ :)

Σε.εσένα δλδ δεν το κάνει με.το Chrome??

Οσο αφορα τον chrome δεν νομίζω να γίνει τίποτα με καθάρισμα της εσωτερικής μνήμης η ακόμα και να γίνει κάτι μόλις αρχίσουμε το στήσιμο και φορτωθεί η μνήμη θα το ξανακάνει. Το πρόβλημα είναι στον chrome και την λύση μάλλον πρέπει να την δώσει η google.

- Από την λίγη χρήση που έχω κάνει από το πρωί δεν παρατήρησα κάτι. Μια χαρά δουλεύει. Έκανε και μια ενημέρωση. Έχω την έκδοση chrome 32.0.1700.99

- Πάντως όπως και να χει ,στη θέση σας θα εκανα hard reset με full wipe data και θα ξαναδοκιμαζα!!

Φιλικά

- Stathis -

Καλησπέρα παιδιά, χαιρετώ την παρέα πήγα από νότες 2 στο ultra, ως.τώρα το μόνο θετικό για μένα που μπαίνω ίντερνετ είναι η οθόνη, διαβάζω σχόλια για ζωντανά χρώματα κτλ καλή φωτεινοτητα κτλ, σορρυ παιδιά αλλά.το νότε 2 μου άρεσε σε αυτά πολύ περισσότερο,για να σημειώσεις κάτι μπαμ έβγαζες την γραφίδα και τέλος. Πείτε μου τι να κοιτάξω και να προσέξω στο ultra αν θέλετε για να γίνει καλύτερο διότι στο τέλος βλέπω να πάω νότε 3. :(

Είμαι στην c6883,14.2a.1.136

Edited by akishellas

@akishellas

Καταρχήν αν δουλεύεις γραφίδα τότε έπρεπε να πας κατευθείαν στο νότε 3. Στο θέμα γραφίδα τα νότε είναι από και μόνα τους μια κατηγορία. Τώρα όσο για την οθόνη του εγώ έχω παράλληλα και το νότε 2 και μου φαίνεται τόσο ψεύτικο γενικά όχι μόνο για την κατασκευή του αλλά και για τα χρώματα της amoled. Είναι μέχρι να το συνηθίσεις. Έχω δει ήδη καμιά δεκαριά ταινίες στο ultra και η απόδοση των χρωμάτων είναι απίστευτη. Και η φωτεινότητα είναι σαφώς μεγαλύτερη στο ultra. Όλα όμως είναι θέμα γούστου. Εγώ μετά από πολλά χρόνια ξεκολλησα από τις amoled (από εποχή omnia2) και βλέπω επιτέλους πραγματικά χρώματα και όχι εντυπωσιακά υπερκορεσμενα και ψεύτικα.

Παίξε λίγο με την ισορροπία λευκου στις ρυθμίσεις της οθονης και όσο αφορά την γραφίδα εγώ νομίζω ότι όσο την δουλεύω στο ultra τόσο σιγά σιγά μαθαίνει τις λέξεις και αναγνωρίζει κάποια πράγματα καλύτερα.

Edited by baltziak

baltziak σε ευχαριστω για τις απαντησεις σε ποιοτητα κατασκευης κ σε design δεν το συζητω το Ultra αν κ μεγαλυτερο ειναι πιο ομορφο ,αυριο θα παιξω με τα χρωματα κ ναι η γραφιδα ηταν ενα πολυ καλο θετικο στο ομνια πολλες φορες για αμεσες λυσεις την εβγαζες μπαμ μπαμ σημειωνες κ ολα οκ ,ηθελα να παρω το ultra διοτι ηθελα μεγαλες ιντσες κ πιστευω οτι η 6.3 ειναι καλες για μενα που το εχω σχεδον συνεχεια το κινητο στο ιντερνετ . Στις εκδοσεις που εχω εχει γινει αναβαθμιση αν ναι να την κανω ? γινεται μεσω Pc απο οτι καταλαβα ? Edited by akishellas

Καλησπέρα παιδιά, χαιρετώ την παρέα πήγα από νότες 2 στο ultra, ως.τώρα το μόνο θετικό για μένα που μπαίνω ίντερνετ είναι η οθόνη, διαβάζω σχόλια για ζωντανά χρώματα κτλ καλή φωτεινοτητα κτλ, σορρυ παιδιά αλλά.το νότε 2 μου άρεσε σε αυτά πολύ περισσότερο,για να σημειώσεις κάτι μπαμ έβγαζες την γραφίδα και τέλος. Πείτε μου τι να κοιτάξω και να προσέξω στο ultra αν θέλετε για να γίνει καλύτερο διότι στο τέλος βλέπω να πάω νότε 3. :(

Είμαι στην c6883,14.2a.1.136

- Το νοτε ειναι καλη συσκευή ,αλλά η πρασινίλα της amoled είναι αντικειμενικά παρούσα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι!!! τι να κάνουμε. Το τσίτωμα των χρωμάτων δεν λέγεται χρωματική πιστότητα άλλο αν μας αρέσει με την πρώτη ματιά. Η διαφορά φαίνεται μόνο σε συγκριση με μια μη amoled, ... εχθές ήμουν σε ενα Κωτσόβολο και είχε δίπλα δίπλα ένα νοτε3 και ένα Ζ1 ,... η πρασινίλα στο νοτε3 ήταν εμφανής ,τα χρώματα στο Ζ1 ήταν πιο ρεαλιστικά!

- Το xZU είναι ταμπλετόφωνο στις 6,44" και όχι 6,3 ... και κατά την άποψή μου πενάκια και rχ_άκια δεν χρειάζεται !! σε όποια εφαρμογή και να είσαι ανοίγεις τις notes από τις μικροεφαρμογές και σημειώνεις.

- Η χρήση των μικροεφαρμογών είναι το ατού του ούλτρα. Μπορείς να τις ανοίξεις ταυτόχρονα όλες σε μία επιφάνεια ,μπορείς να κάνεις ένα widget μικροεφαρμογή ή μπορείς να κατεβάσεις κάποια από το στορ ... π.χ είμαι στον browser και βλέπω μια σελίδα και παράλληλα θέλω να αναζητήσω και κάτι σχετικό χωρίς να φύγω από την σελίδα που βλέπω ... ανοίγω σε μπανερ την μικροεφαρμογή του browser, το οποίο μπανερ του αυξομειώνω το μέγεθος και το σέρνω σε όποιο σημείο με βολεύει ,παράλληλα ανοίγω και τις σημειώσεις σε μπάνερ και επικολλώ κάποιο κομμάτι που έχω αντιγράψει από τον browser, ανοίγω στο καπάκι πάνω στην ίδια επιφάνεια και το κομπιουτεράκι για να κάνω μια πράξη ... και πάει λέγοντας!!! μιλάμε για έναν μικρουπολογιστή με μοντεμ για να πέρνεις και τηλέφωνα. Τι να κλ_σει το νοτε .... το οποίο είναι πολύ καλό και άριστη κατασκευή (δεν έχω κολλήματα με τα πλαστικά ,άλλωστε πιστεύω πως οι φορητές συσκευές θα έπρεπε να είναι μόνο πλαστικές) και θα το χρησιμοποιούσα άνετα ,αλλά εδω γίνεται σύγκριση smartphone( note2-3) με tablet (z ultra).

- Όσο για το τι να κοιτάξεις ... δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ... κοιτάει αυτό για σένα :cool: , αλλιώς υπάρχουν κάτι κολασμένες ψυχές στους xda's που δεν ησυχάζουν με τίποτα!!! ... παρεμπιπτόντως βγήκε η cm11 nightlies για το z ultra με πολλά στοιχεία από kit kat , εγώ πάντως παραμένω σταθερά official αφού κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.

- Πήρε το μάτι μου κάποιον (xda's) να γράφει ότι το ούλτρα βλέπει κατευθείαν την έκδοση του στορ για τάμπλετς και κατέβασε έναν launcher windows 8 :blink: και δείχνει το ούλτρα λες και είναι windows tablet!!

- Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η 14.2.Α.1.136 το C6833 αναφέρεται στο μοντέλο της συσκευής (LTE).

Φιλικά

- Stathis -

Καλημέρα ψάχνω μια καλή εφαρμογή γιά την κάμερα διοτι οταν μπήκα στις ρυθμίσεις τις ήταν πολύ λίγες :cry: οι υπόλοιπες που είναι :p? Η μπαταρία πόσο σας κρατάει; Αυτό με τις ταυτόχρονες εφαρμογές το εχει στην οθόνη και το note 2, επίσης έχει ψάξει κανείς τι παίζει με.τους sensors της συσκευής; Γράφει 22 αλλά αν τους δεις υπολείπεται του note 3 και μερικοί είναι άγνωστοι...

Στο ps3 μπορώ να το συνδέσω μεταξύ τους με.το bluetooth και να βάλω τα hands.free και να το χρησιμοποιώ έτσι ως bluetooth του ps3 ; Με λίγα λόγια αντί να αγορασω bluetooth για το ps3 μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό με το ps3;

Ψάχνω να βρω και εγώ ένα launcher εσείς τι έχετε βάλει?

Καλημέρα ψάχνω μια καλή εφαρμογή γιά την κάμερα διοτι οταν μπήκα στις ρυθμίσεις τις ήταν πολύ λίγες :cry: οι υπόλοιπες που είναι :p? Η μπαταρία πόσο σας κρατάει; Αυτό με τις ταυτόχρονες εφαρμογές το εχει στην οθόνη και το note 2, επίσης έχει ψάξει κανείς τι παίζει με.τους sensors της συσκευής; Γράφει 22 αλλά αν τους δεις υπολείπεται του note 3 και μερικοί είναι άγνωστοι...

Στο ps3 μπορώ να το συνδέσω μεταξύ τους με.το bluetooth και να βάλω τα hands.free και να το χρησιμοποιώ έτσι ως bluetooth του ps3 ; Με λίγα λόγια αντί να αγορασω bluetooth για το ps3 μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό με το ps3;

Ψάχνω να βρω και εγώ ένα launcher εσείς τι έχετε βάλει?

Για κάμερα δοκίμασε την FV-5 η την procapture . Είναι από τις καλύτερες εφαρμογές. Για launcher, nova ή apex. Αν και ο στοκ της Sony που έχουμε είναι μια χαρά. Δεν έχει καμία σχέση με το καρναβάλι touchwiz της Samsung.

οκ σε ευχαριστω παντως ειναι πολυ γρηγορο 35000 στο ntutu μου εβγαλε ακομα μια ερωτηση στο φως της ημερας με τερμα την φωτεινοτητα στο note 2 ηταν ενα τσακ πιο πανω ,μπορω να κανω εκει ? υπαρχει κατι αλλο να πεοραξω? Edited by akishellas

Εμένα πάντως από ένα update και μετά η οθόνη χειροτέρευσε και σε χρωματική απόδοση και σε φωτεινότητα. Ακόμα και με το white balance δεν έχω κάνει την οθόνη να αποδίδει όπως παλιά. Lag δεν έχω δει ποτέ. Το τηλέφωνο αυτό δε με έχει απογοητεύσει ακόμα από το Σεπτέμβριο, τρομερό κινητό.

Μπαταρία κρατάει γύρω στις 4 ώρες με οθόνη ανοικτή και data.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφορά είδα από τη .232 στη .257 και έπειτα. Οι τελευταίες δεν έχουν αλλάξει κάτι, απλά η .136 έφερε και το white balance

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

οποτε μπορουμε να γυρισουμε σε καμια που ειναι πιο ενταξη τα χρωματα?

Παιδια δειτε αυτες τις ρυθμισεις για την καμερα βαλτε τις χειροκινητες ρυθμισεις , βαλτε το iso στο 400 κ αν ειναι βραδακι βαλτε το 800 η 1600 χωρις χιονια κ τη νυχτα που λεει ο λογος την κανει μερα :lol: !!! απορω πως γινεται χωρις φλας .

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra