v@gelis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Οσο και αν μαρεσει αυτη η συσκευη ειναι υπερβολικη πιστευω για κυρια...πιο πολυ θα με δυσκολεψει.. επισης η ελλειψη φλας ειναι ο πλεον ανασταλτικος παραγοντας για μενα.. αλλα καθε φορα τη ζαχαρωνω και ας τρωω δουλεμα Οι μοναδικες συσκευες που εχω αλλαξει και δοκιμασει τους τελευταίους μηνες είναι το note 3 και το z ultra (5 ultra εχουν περασει κατα διαστήματα από τα χερια μου). Αλλωστε μονο σε αυτές τις διαστασεις βολεύομαι πλεον. Αυτό που μπορω να σου πω είναι πως η "γλυκα" του z ultra είναι μοναδικη σε πολλα πραγματα. Απιστευτη αισθηση στο χερι και ποιοτητα κατασκευης, smoothness, κανει πλακα στο note 3 σε ταχυτητα, ενώ εχει και την καλυτερη οθονη που εχω δει μεχρι σημερα σε κινητο ή phablet (ναι, βαρυγδουπη δηλωση, αλλα περα για περα αληθινη). Η καμερα είναι χαλια, είναι πραγματι μεγαλο και πολλους τους κουραζει μετα από καποιο χρονικο διαστημα, αλλα η συσκευη είναι εγγυηση ότι δε θα τη βαρεθείς γιατι είναι παραπανω από πληθωρικη... ΥΓ Μεγαλη εκπληξη? Στα τελευταια ελληνικα πακετα η σονυ δινει και την αυθεντικη γραφιδα για τη συσκευη. Δεν την εχω δοκιμασει βεβαια, για να εκφερω αποψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Οι μοναδικες συσκευες που εχω αλλαξει και δοκιμασει τους τελευταίους μηνες είναι το note 3 και το z ultra (5 ultra εχουν περασει κατα διαστήματα από τα χερια μου). Αλλωστε μονο σε αυτές τις διαστασεις βολεύομαι πλεον. Αυτό που μπορω να σου πω είναι πως η "γλυκα" του z ultra είναι μοναδικη σε πολλα πραγματα. Απιστευτη αισθηση στο χερι και ποιοτητα κατασκευης, smoothness, κανει πλακα στο note 3 σε ταχυτητα, ενώ εχει και την καλυτερη οθονη που εχω δει μεχρι σημερα σε κινητο ή phablet (ναι, βαρυγδουπη δηλωση, αλλα περα για περα αληθινη). Η καμερα είναι χαλια, είναι πραγματι μεγαλο και πολλους τους κουραζει μετα από καποιο χρονικο διαστημα, αλλα η συσκευη είναι εγγυηση ότι δε θα τη βαρεθείς γιατι είναι παραπανω από πληθωρικη... ΥΓ Μεγαλη εκπληξη? Στα τελευταια ελληνικα πακετα η σονυ δινει και την αυθεντικη γραφιδα για τη συσκευη. Δεν την εχω δοκιμασει βεβαια, για να εκφερω αποψη... Ας ελπίσουμε να βγάλει αντίστοιχο 8 ιντσο με την Οθοναρα την Triluminos ips panel της και Wacom ή N-trig digitazer;) Ενα τέτοιο Vaio θα ήταν ολα τα λεφτα :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ας ελπίσουμε να βγάλει αντίστοιχο 8 ιντσο με την Οθοναρα την Triluminos ips panel της και Wacom ή N-trig digitazer;) Ενα τέτοιο Vaio θα ήταν ολα τα λεφτα :p Αλεξ, πραγματικα η triluminos τεχνολογια θεωρω ότι είναι να την πιεις στο ποτηρι. Εκπληκτικη οθονη και στο tap 11 και στο duo 13, δε χορταινω να τη χρησιμοποιω... Τα ιδια και στο Z ultra. Μακαρι να βγαλει 8ιντσο. Παντως το ultra είναι συσκευη με εκπληκτικο engineering και πανεμορφη, αν ειχε μικροτερα περιθωρια και σωστη καμερα θα ειχε παει καλυτερα εμπορικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Φιλε Βαγγελη ολα αυτα που γραφεις γιατι δεν τα αναφερεις σε αλλα θεματα οταν προσπαθουν μια ζωη να μας πεισουν οτι το νεο galaxy ή note ειναι η καλυτερη υλοποιηση? Οταν μας παρουσιαζουν οτι ο TW ξαφνικα δεν εχει lag, oι (pentile) οθονες ειναι τοσο καλυτερες απο τον ανταγωνισμο...Και απορριπτουν αβιαστα προτασεις οπως το one, το z1 ακομα και το g2 χωρις φυσικα να σηκωνουν κουβεντα οτι μπορει να υπαρχουν και αλλες αξιολογες συσκευες εκει εξω? Στο θεμα μας, εφυγα απο note γιατι δεν μπορουσα να κανω τα παντα χρησιμοποιωντας και τα δυο χερια. Ενα μηνυμα, ενα μειλ, ενα ποστ on the go απαιτουσε δυο χερια. Τωρα στις 5 ιντσες το κανω κανονικα. Και αυτη η χρηση νομιζω οτι θα με απογοητευσει και θα το δωσω.. Για την ποιοτητα κατασκευης το γραφω σε ολα τα threads οτι μετα απο το Ζ δεν προκειται να ξαναπιασω πλαστικη συσκευη ποτε! Ειμαστε τοσο λιγοι αυτοι που δεν φοραμε θηκες και θελουμε να αισθανομαστε την αισθηση του γυαλιου και του αλουμινιου; Δυστυχως ή ευτυχως την καμερα της συσκευης μου την χρησιμοποιω πολυ συχνα. Για τα παντα. Δεν θα με πειραζε ο θορυβος αλλα το φλας απαιτω να υπαρχει σε μια τοσο all around συσκευη. Στην τελικη, ειναι ο ορισμος της multimedia συσκευης. Για την γραφιδα δεν γνωριζω αλλα η sony το χει διαφημισει πολυ το πενακι μαζι με την αισθηση που αφηνει στην οθονη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Αλεξ, πραγματικα η triluminos τεχνολογια θεωρω ότι είναι να την πιεις στο ποτηρι. Εκπληκτικη οθονη και στο tap 11 και στο duo 13, δε χορταινω να τη χρησιμοποιω... Τα ιδια και στο Z ultra. Μακαρι να βγαλει 8ιντσο. Παντως το ultra είναι συσκευη με εκπληκτικο engineering και πανεμορφη, αν ειχε μικροτερα περιθωρια και σωστη καμερα θα ειχε παει καλυτερα εμπορικα... Το είδα το z ultra σε Sony center και όντως ειναι να τη πιεις στο ποτήρι η οθονη. Αλλα ειναι να απορεις δηλαδη,ειναι δυνατόν να κάνει πάρτι η Samsung στα tablet και να μην βγάλει 7 με 9 ιντσες με android/windows και η Sony εξιςου. Ειναι για κλοτσιες οι Ιάπωνες,αφου το κατέχουν πολυ περισσοτερο απο τους αντιγραφείς Κορεάτες. Δεν θέλει κόπο αλλα τροπο. Edited January 5, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Οι μοναδικες συσκευες που εχω αλλαξει και δοκιμασει τους τελευταίους μηνες είναι το note 3 και το z ultra (5 ultra εχουν περασει κατα διαστήματα από τα χερια μου). Αλλωστε μονο σε αυτές τις διαστασεις βολεύομαι πλεον. Αυτό που μπορω να σου πω είναι πως η "γλυκα" του z ultra είναι μοναδικη σε πολλα πραγματα. Απιστευτη αισθηση στο χερι και ποιοτητα κατασκευης, smoothness, κανει πλακα στο note 3 σε ταχυτητα, ενώ εχει και την καλυτερη οθονη που εχω δει μεχρι σημερα σε κινητο ή phablet (ναι, βαρυγδουπη δηλωση, αλλα περα για περα αληθινη). Η καμερα είναι χαλια, είναι πραγματι μεγαλο και πολλους τους κουραζει μετα από καποιο χρονικο διαστημα, αλλα η συσκευη είναι εγγυηση ότι δε θα τη βαρεθείς γιατι είναι παραπανω από πληθωρικη... ΥΓ Μεγαλη εκπληξη? Στα τελευταια ελληνικα πακετα η σονυ δινει και την αυθεντικη γραφιδα για τη συσκευη. Δεν την εχω δοκιμασει βεβαια, για να εκφερω αποψη... Η κάμερα είναι κακή και την ημέρα ή απλώς έχει πολύ θόρυβο σε χαμηλό φωτισμό; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Τι να γραψω φιλε Κωνσταντίνε? Εγω 15 χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα δεν είμαι προκατειλημμένος και πλεον με τις μπαρούφες που διαβαζω αριστερα και δεξια επαψα σε γενικες γραμμες να ποσταρω, δεν εχει νοημα. Γραφω 2 πραγματα κάθε φορα κι οποιος θελει τα διαβαζει ;) Τωρα οποιος δε βλεπει ότι το ultra είναι 2 κλασεις πιο ποιοτικο από το νοτε, με ξεκάθαρα καλυτερη οθονη (πιο σωστη, από ολες τις αποψεις) και πολύ πιο smooth και αμεσο τοτε απλα δεν ξερει πολλα από κινητα. Και όλα αυτά τα γραφει ενας ανθρωπος που εχει κατασταλλαξει πλεον (λογω Wacom) ότι σε phablet τον καλυπτει κατά κυριο λογο η σειρα note... @nnik_1969 Αντωνη, την ημερα είναι απλα καλη (τιποτα το ιδιαιτερο όμως), το βραδυ και σε κλειστους χωρους είναι για τα πανηγυρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Τι να γραψω φιλε Κωνσταντίνε? Εγω 15 χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα δεν είμαι προκατειλημμένος και πλεον με τις μπαρούφες που διαβαζω αριστερα και δεξια επαψα σε γενικες γραμμες να ποσταρω, δεν εχει νοημα. Γραφω 2 πραγματα κάθε φορα κι οποιος θελει τα διαβαζει ;) Τωρα οποιος δε βλεπει ότι το ultra είναι 2 κλασεις πιο ποιοτικο από το νοτε, με ξεκάθαρα καλυτερη οθονη (πιο σωστη, από ολες τις αποψεις) και πολύ πιο smooth και αμεσο τοτε απλα δεν ξερει πολλα από κινητα. Και όλα αυτά τα γραφει ενας ανθρωπος που εχει κατασταλλαξει πλεον (λογω Wacom) ότι σε phablet τον καλυπτει κατά κυριο λογο η σειρα note... @nnik_1969 Αντωνη, την ημερα είναι απλα καλη (τιποτα το ιδιαιτερο όμως), το βραδυ και σε κλειστους χωρους είναι για τα πανηγυρια... Τι στο καλό. Η samsung αισθητήρες Sony δεν βάζει στα κινητά της; Πώς τα κατάφερε έτσι η Sony; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Τι στο καλό. Η samsung αισθητήρες Sony δεν βάζει στα κινητά της; Πώς τα κατάφερε έτσι η Sony; Μονο εκει? Τα ιδια και στην εκπληκτικη καμερα του iPhone, φαινεται ότι η σονυ δινει το hardware και τα κανει απολυτως μανταρα στο software. Οσο καλος είναι ο launcher της, αλλα τοσο χαλια είναι ο αλγόριθμος επεξεργασίας της καμερας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Μονο εκει? Τα ιδια και στην εκπληκτικη καμερα του iPhone, φαινεται ότι η σονυ δινει το hardware και τα κανει απολυτως μανταρα στο software. Οσο καλος είναι ο launcher της, αλλα τοσο χαλια είναι ο αλγόριθμος επεξεργασίας της καμερας... Μπορεί να είναι και θέμα συμφωνιών μεταξύ τους, πάντως το Z ultra είναι πραγματικά ultra Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Θα συμφωνήσω, με έχει εντυπωσιάσει η οθόνη του Z Ultra και πρόσφατα είδα και ένα Vaio Duo 13 και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Τέτοια ποιότητα είχα να δω από τις desktop U2Xxx οθόνες της Dell. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Θα συμφωνήσω, με έχει εντυπωσιάσει η οθόνη του Z Ultra και πρόσφατα είδα και ένα Vaio Duo 13 και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Τέτοια ποιότητα είχα να δω από τις desktop U2Xxx οθόνες της Dell. Σπανια συναντω ανθρώπους που ξερουν να ξεχωριζουν σωστα panels. Ειμαι κατοχος z ultra, Vaio Duo 13, το οποιο το εχω συνδεδεμενο με Dell U2310 (απιστευτο panel αξιας μολις 210 ευρω που αγοραστηκε πριν 3 χρονια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Έχω καλομάθει με την καλιμπραρισμένη U2711 σπίτι :) Θέλω να δω από κοντά την οθόνη του Lenovo Yoga 2 Pro και να τη συγκρίνω με το Duo 13. Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, η Sony είναι μεγάλος κατασκευαστής υποσυστημάτων, παρολαυτά το δέσιμο hardware-software που κάνει είναι hit or miss. Δυστυχώς κάποια από αυτά τα misses, καθηλώνουν τις κατά τα άλλα εξαιρετικές υλοποιήσεις που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς. Edited January 5, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Έχω καλομάθει με την καλιμπραρισμένη U2711 σπίτι :) Θέλω να δω από κοντά την οθόνη του Lenovo Yoga 2 Pro και να τη συγκρίνω με το Duo 13. Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, η Sony είναι μεγάλος υποκατασκευαστής υποσυστημάτων, παρολαυτά το δέσιμο hardware-software που κάνει είναι hit or miss. Δυστυχώς κάποια από αυτά τα misses, καθηλώνουν τις κατά τα άλλα εξαιρετικές υλοποιήσεις που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς. Υποκατασκευαστης υποσυστηματων , για την Sony μιλάς τώρα δηλ ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ασφαλώς, πανελ, αισθητήρες, oπτικά και άλλα πολλά υποσυστήματα που βρίσκουμε μεταξύ άλλων και σε smartphones και tablets, είναι κατασκευής Sony. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ασφαλώς, πανελ, αισθητήρες, oπτικά και άλλα πολλά υποσυστήματα που βρίσκουμε μεταξύ άλλων και σε smartphones και tablets, είναι κατασκευής Sony. Οκ, το διατυπωσες λίγο παράξενα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Όχι, δεν υπαρχουν πληροφοριες (αξιόπιστες) ότι χειροτερευουν τα χρωματα της οθονης με αυτή την αναβαθμιση. Πάντως απο την 532 σε 257 τα χρώματα χειροτέρευσαν πολύ και ήταν και ο λόγος που ξαναπέρασα την παλιά έκδοση. Τώρα φοβάμαι να αναβαθμίσω γιατί γράφουν και ότι δε μπορεί να γίνει downgrade εύκολα ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πάντως απο την 532 σε 257 τα χρώματα χειροτέρευσαν πολύ και ήταν και ο λόγος που ξαναπέρασα την παλιά έκδοση. Τώρα φοβάμαι να αναβαθμίσω γιατί γράφουν και ότι δε μπορεί να γίνει downgrade εύκολα ! Ναι αυτό ισχυει, αλλα από τα γραφομενα εχω καταλαβει ότι μετα την 257 επαψε να υφισταται το πρόβλημα. Θα το δοκιμασω σε ένα z ultra που θα πεσει ξανα στα χερια μου σε 2 μερες μιας και αυτή τη στιγμη δεν το εχω στην κατοχη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλή χρονια σε όλους με υγεία. - Έχω αναβαθμιστεί σε .290 και αυτό που νιώθω είναι ότι τα χρωματα είναι πιο ζωντανά σε σχέση με την .257 ,ενδεχομένως να είναι και ιδέα μου αλλά αυτή την αίσθηση μου δίνει. - Η συσκευή είναι άλλο πράμα !!! Πριν μια ώρα την έβαλα για φόρτιση με χρηση οθόνης 76% .... 8 ώρες 2 λεπτά και 46 δεύτερα και υπόλοιπο μπαταρίας 4%!!!!!!!!! ...... Άπαιχτη. :cool: Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Και σε τι φωτεινότητα την είχες; Αυτόματη; Εγώ έχω ένα άλλο phablet, το N1 με πολύ μεγάλη μπαταρία και αυτό και θα ήθελα να συγκρίνω τα νούμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Φλασαρα τη 290 με το flashtool. Τα χρώματα μου φαίνονται οκ, αλλά μου φαίνεται ότι έπεσε λίγο η μέγιστη φωτεινότητα. Κατα τα άλλα θέματα δεν έχω δει ακόμη, φαίνονται όλα μια χαρά. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 σήμερα έκανα την παραγγελία από το birdphone και αύριο θα το έχω στα χέρια μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 σήμερα έκανα την παραγγελία από το birdphone και αύριο θα το έχω στα χέρια μου...... Αν έχεις και το Νοτε 3 ετοιμάσου για ένα μίνι συγκριτικό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Αν έχεις και το Νοτε 3 ετοιμάσου για ένα μίνι συγκριτικό. το Note 3 θα το δώσω αλλά έχει και ο αδερφός μου ένα οπότε θα τα κάνω μια σύγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 το Note 3 θα το δώσω αλλά έχει και ο αδερφός μου ένα οπότε θα τα κάνω μια σύγκριση Για τη φωτογραφική ξέρ. ΠΠέρα από τη μαρτυρία χρηστών την είδα με τα μάτια μου και σε σχέση με το Νοτε 3 είναι για τα μπάζα. Θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς να γράφεις χειρόγραφο κείμενο με την ίδια ευκολία και ακρίβεια που το κάνει και το Νοτε Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts