Jump to content

MLS NAVIGATOR or DESTINATOR3

petrakish
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

fagame 2 selides posts sto thema tu 9090 ke tu loox giatis eggiisi ke milas ga afto? :p des vres si ti grafume ki. pan-u warranty 2 years. se 2 meres spiti su (an kanis prwi tin paraggelia su).

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Παρακολουθώ καιρό αυτό το topic, και σήμερα παρήγγειλα το Navigate Athens 2004 της route66, αν και σύμφωνα με αυτά που διάβασα δεν είναι τόσο καλό όσο το destinator3. Η τιμή του όμως είναι ιδιαίτερα ελκυστική! Όταν το πάρω από βδομάδα, θα γράψω και ένα μικρό review.

Δύο ερωτήσεις... Έχω ένα ipaq 2220 και ψάχνω τρόπο να το τοποθετήσω στο αμάξι. Είδα ότι ο φίλος geovass έχει βάλει μία βάση για palmtop. Που μπορώ να βρω τέτοια βάση?

Πόσα MB περίπου είναι οι χάρτες ? Θέλω να τους έχω όλους στο pda και όχι να κάνω export το χάρτη της περιοχής που θέλω κάθε φορά από το pc... Μία CF 256mb αρκεί?

Ευχαριστώ,

Νίκος

ξερει κανεις που μπορω να παρω μια δευτερυ κεραια αυτοκινητου για το mitac mio ppc?

στην βακενχατ στον γερμανο και στην telematix δεν ηξεραν τιποτα.

θελω να χρησιμοποιω το destinator3 εκτος απο το εταιρικο και στο δικο μου αυτοκινητο και μια 2η κεραια θα με βοηθουσε αφανταστα....

(να μην μιλησω και για την βαση με την βεντουζα... αληθεια τετοια που μποτουμε να βρουμε 2η???)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ablaz3r (21 Οκτ. 2004 , 02:45)

Δύο ερωτήσεις... Έχω ένα ipaq 2220 και ψάχνω τρόπο να το τοποθετήσω στο αμάξι. Είδα ότι ο φίλος geovass έχει βάλει μία βάση για palmtop. Που μπορώ να βρω τέτοια βάση?

Πόσα MB περίπου είναι οι χάρτες ? Θέλω να τους έχω όλους στο pda και όχι να κάνω export το χάρτη της περιοχής που θέλω κάθε φορά από το pc... Μία CF 256mb αρκεί?

Ευχαριστώ,

Νίκος

pda holder θα βρείς άπειρα στο ebay

http://search.ebay.com/pda-holder_W0QQsokeywordredirectZ1QQfromZR8

256mb είναι υπερ-αρκετά!

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος behos (21 Οκτ. 2004 , 08:22)

ξερει κανεις που μπορω να παρω μια δευτερυ κεραια αυτοκινητου για το mitac mio ppc?

θελω να χρησιμοποιω το destinator3 εκτος απο το εταιρικο και στο δικο μου αυτοκινητο και μια 2η κεραια θα με βοηθουσε αφανταστα....

(να μην μιλησω και για την βαση με την βεντουζα... αληθεια τετοια που μποτουμε να βρουμε 2η???)

Άπειρες κεραίες

http://search.ebay.com/gps-antenna_W0QQcatrefZC6QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfromZR10QQsacategoryZQ2d1QQsorecordstoskipZ50QQsosortorderZ1QQsosortpropertyZ1QQsotrZ2

Όσο για βάση:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=58538&item=5130950444&rd=1

είναι η καλύτερη απ' όσες έχω δοκιμάσει και σου στοιχίζει λιγότερο απο 30€ σπίτι σου! (σε 4 μέρες). Έχουμε πάρει πάρα πολές ;)

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

απο οτι μου ειπαν αν δεν εχεις πιστωτικη δεν μπορεις να παραγγειλεις απο e-bay.

απο ελλαδα τιποτα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος behos (21 Οκτ. 2004 , 08:22)

Υπάρχει διαθέσιμη κεραία στην εταιρία μας από χαλασμένο PDA. Μπορούμε να σου την δώσουμε χωρίς χρέωση (Περρίκου 32 Αθήνα)

ΝΣ

Κατά διαστήματα βρίσκω ερωτήσεις που απευθύνονται σε μένα αλλά μέχρι να τις διαβάσω έχετε ήδη απαντήσει. Ομολογώ ότι είστε πολύ ενημερωμένοι. Σε επόμενο post θα σχολιάσω κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με την δρομολόγιση στην Βασιλίσης Σοφίας

@ maximi01

Κύριε Νικό καλημέρα, Θα ήθελα να ξέρω πως θα γνωρίζω ότι ενημερωθήκατε για τα λάθη που σας ενημερώνουμε χρεισιμοποιόντας το BUGReport (συγχαρητήρια και πάλι) απο το Site σας; Ισως όταν επιλέγουμε την όδο πχ που έχει το πρόβλημα να μας λέει και τα bugs που έχουν ήδη αναφερθεί σ' αυτή την όδο όποτε να μην κάνουμε post τα ίδια!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lakis21 (21 Οκτ. 2004 , 10:27)

@ maximi01

Κύριε Νικό καλημέρα, Θα ήθελα να ξέρω πως θα γνωρίζω ότι ενημερωθήκατε για τα λάθη που σας ενημερώνουμε χρεισιμοποιόντας το BUGReport (συγχαρητήρια και πάλι) απο το Site σας; Ισως όταν επιλέγουμε την όδο πχ που έχει το πρόβλημα να μας λέει και τα bugs που έχουν ήδη αναφερθεί σ' αυτή την όδο όποτε να μην κάνουμε post τα ίδια!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Τα λάθη που μας κατχωρείτε στο BugReport τα παίρνουμε κανονικά και σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτό. Πολύ σύντομα θα μπορείτε να ξεχωρίσετε από το χρώμα του στίγματος πια έχουν ληφθεί υπόψη (από κόκκινο θα γίνεται πράσινο) αλλά θα λάβετε και προσωπικό e-mail εφόσον φυσικά μας το έχετε δώσει.

ΝΣ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lakis21 (21 Οκτ. 2004 , 10:05)

Λίγο ακριβό, αλλά αφου δεν έχει πιστωτική:

http://www.ezshop.gr/Scripts/prodView.asp?idProduct=819

Και εγω απο εκει πηρα την δικη μου... :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 (20 Οκτ. 2004 , 20:11)

Παρατήρηση για το Destinator: Δρομολόγηση από Αμπελόκηπους (Αθήνα) προς Παλαιό Φάληρο. Ενώ με βγάζει σωστά στη Β. Σοφίας, στο ύψος του Χίλτον με στέλνει από Β. Σοφίας αντί για Β. Κωνσταντίνου. Αδιαφορώ αλλά επιμένει σε όλες τις δεξιές στροφές μεχρι Καλλιροης! Στη Β. Όλγας μεχρι και στη Διακου!!! (δεν ξέρω αν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό Δακτύλιο αλλά έτσι κι αλλιως έχω βγάλει την απαγόρευση....)

Α! και δεν ξέρων αν το έχει δει κανείς άλλος (αραγε το έχει κανεις ενεργοποιημένο ? :p ) αλλά αρκετά κάτω από τα 90 μου έδινε πάνω από το όριο στη Συγγρου.... δηλαδή βάλε και το σφάλμα ταχυμέτρου....μεγάλη απόκλιση! τελικά εβγαλα την ειδοποιηση....... :p

Να ερμηνεύσω την συμπεριφορά του Destinator (δεν θέλω να την δικαιολογήσω). Όταν έτρεχαν οι εφαρμογές που κτίζουν την βάση της έκδοσης των χαρτών που κυκλοφορεί, διαπιστώσαμε ότι από ένα bug πού ήδη διορθώθηκε, ορισμένοι δρόμοι (ευτυχώς πολύ λίγοι) είχαν πολύ υψηλούς χρόνους καθυστέρησης. Από αυτούς, ο σημαντικότερος ήταν η Αρδηττού και νομίζω κάποιοι γύρω από αυτόν. Ως αποτέλεσμα το Destinator προσπαθεί πεισματικά να τους αποφύγει. Στην επόμενη έκδοση θα λειτουργεί κανονικά

Οι μέσες ταχύτητες για κάθε segment δρόμου προσεγγίζουν τις μέσες πραγματικές ταχύτητες κυκλοφορίας και επομένως είναι σαφώς χαμηλώτερες από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας, εξ’ ου και τα μηνύματα «υπέρβασης ορίου ταχύτητας».

ΝΣ

Πρακτικά.. έχω ένα καινούριο hp 2210 και περνάω (ΜΟΝΟ) το Destinator.

Πώς θα δουλεύει καλύτερα/γρηγορότερα :

(α) με τους χάρτες στην μνήμη του ppc?

ή

(β) με τους χάρτες σε Compact Flash Card ?

ή

(γ) με τους χάρτες σε SD Card?

απαντήστε και κερδίστε! :p

(δε ξέρω τη διαφορά μεταξύ SD και CF βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...)

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?... :blink:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kflynt2004 (21 Οκτ. 2004 , 14:30)

Πρακτικά.. έχω ένα καινούριο hp 2210 και περνάω (ΜΟΝΟ) το Destinator.

Πώς θα δουλεύει καλύτερα/γρηγορότερα:

(α) με τους χάρτες στην μνήμη του ppc?

ή

(β) με τους χάρτες σε Compact Flash Card ?

απαντήστε και κερδίστε! :p

Το α) φυσικά !!!!

Τι κερδίζω ? :p

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Με τους χάρτες και το πρόγραμμα στην μνήμη του HP2210. Το σημαντικότερο πάντως αν έχει πρόβλημα μνήμης είναι οι χάρτες στην μνήμη γιατί το 2210 έχει πολύ αργή πρόσβαση στην SD/CF.

Ναι αλλά δείτε τι απάντησε κάποιος άλλος (Alexkass)!

i diafora ineamelitea omws an exi 64mb ram mono ke to vali sti rm tha exi provlima. sd i (an exi kapoio eswteriko store) ine must!

:wacko: :wacko: :wacko: Μπερδέφτηκα!!!! :wacko: :wacko: :wacko:

Τί είναι οι SD κάρτες και τί οι CF? Τι διαφορά έχουν? Τί κάνει η κάθε μία?

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

sd-cf = kartes mnimis, analoga me to ppc ke tin karta iparxi ke antistixi data access. store= eswterikos free xwros sti rom, sta ea ppc (idika sta nea ipaq) i taxitita anagnwsis/eggrafis ine katapliktiki.

Alex = the best!

Πώς μπορώ να βάλω store στο 2210? Πρέπει να πάει "συνεργείο" για να το ανοίξουν?

Αρχικό Μήνυμα από kflynt2004

Πώς μπορώ να βάλω store στο 2210? Πρέπει να πάει "συνεργείο" για να το ανοίξουν?

den boris na tu vais. nomizwpws exei 2-3MB ipaq file store.

Alex = the best!

ΆΡΑ ποιός είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να τρέχει καλά το Destinator σε HP 2210???

SD? CF? τπτ άλλο?

Θέλω να πετάει! :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maximi01 (21 Οκτ. 2004 , 14:01)

Οι μέσες ταχύτητες για κάθε segment δρόμου προσεγγίζουν τις μέσες πραγματικές ταχύτητες κυκλοφορίας και επομένως είναι σαφώς χαμηλώτερες από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας, εξου και τα μηνύματα «υπέρβασης ορίου ταχύτητας».

Oppsss... Δεν το κατάλαβα αυτό! Μπορείτε να γίνετε λιγάκι πιο σαφής;

Επίσης τι φταίει για το πρόβλημα δρομολόγησης που περιγράφει ένας φίλος στην παραλιακή που τον έβαζε να μπει στα στενά και να ξαναβγεί;

Θα διορθωθεί;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (21 Οκτ. 2004 , 18:27)

Επίσης τι φταίει για το πρόβλημα δρομολόγησης που περιγράφει ένας φίλος στην παραλιακή που τον έβαζε να μπει στα στενά και να ξαναβγεί;

Θα διορθωθεί;

Εγω ειμαι αυτος ! :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maximi01 (21 Οκτ. 2004 , 14:01)

Να ερμηνεύσω την συμπεριφορά του Destinator (δεν θέλω να την δικαιολογήσω). Όταν έτρεχαν οι εφαρμογές που κτίζουν την βάση της έκδοσης των χαρτών που κυκλοφορεί, διαπιστώσαμε ότι από ένα bug πού ήδη διορθώθηκε, ορισμένοι δρόμοι (ευτυχώς πολύ λίγοι) είχαν πολύ υψηλούς χρόνους καθυστέρησης. Από αυτούς, ο σημαντικότερος ήταν η Αρδηττού και νομίζω κάποιοι γύρω από αυτόν. Ως αποτέλεσμα το Destinator προσπαθεί πεισματικά να τους αποφύγει. Στην επόμενη έκδοση θα λειτουργεί κανονικά

Οι μέσες ταχύτητες για κάθε segment δρόμου προσεγγίζουν τις μέσες πραγματικές ταχύτητες κυκλοφορίας και επομένως είναι σαφώς χαμηλώτερες από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας, εξ’ ου και τα μηνύματα «υπέρβασης ορίου ταχύτητας».

ΝΣ

ευχαριστω για τις εξηγήσεις. το οτι το γνωρίζετε ειναι αρκετο για ολους μας ωστε να το περιμενουμε σε καποιο επόμενο update.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...