Jump to content

MLS NAVIGATOR or DESTINATOR3

petrakish
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkaratha (12 Οκτ. 2004 , 11:04)

Σιγουρα στο com1 πρέπει να βρεις λύση. Μάλλον το ΤΟΜΤΟΜ δεν έχει ξεστηθεί πλήρως η αν και με reset δεν αλλάζει τότε θα δοκίμαζα να εγκαταστήσω ξανά το λειτουργικό. Ψάξε και στα support της ΗΡ. Δεν ξέρω αν μπορείς στο συγκεκριμένο GPS να αλλάξεις port settings. Καλή τύχη

το βρηκα τελικα. Δεν ειχε ξεστηθει σωστα φαινεται το TOMTOM και κρατουσε την com 1 κλειδωμενη.

Του εκανα Hard Reset για να παρει λιγο τα πανω του, και παιζει ΟΚ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια. :D

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια κι από μένα! :wacko:

Βλέπω ότι η συζήτηση έχει προχωρήσει σε μεγάλο βάθος, εγώ όμως είμαι ακόμη καινούριος στο "άθλημα" :o

Για να μη σας κουράσω, θα μπω κατευθείαν στο θέμα...

Έχω ένα Cassiopeia E-125 και θέλω να εγκαταστήσω κάποιο σύστημα πλοήγησης. Απ'ότι ξέρω, το συγκεκριμένο μοντέλο δε διαθέτει Bluetooth, όμως απ'ότι εχω δει, υπάρχουν άλλα gps receivers για το Ε-125..

Με λίγα λογια.. γίνεται με CASSIOPEIA Ε-125 ή οχι ? :cool:

http://www.joethielen.com/cars/new_gps_mp3.html

ρίξτε μια ματιά κι εδώ.. αυτός ο τύπος μάλλον το κατάφερε.

περιμένω μια απάντηση με αγωνία :blink:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

και να μπορεί θα είναι ΠΟΛΥ αργό :(

καλύτερα να αγοράσεις ένα φτηνό ππσί "ντελλ χ30" για να κάμεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πλήρες σύστημα (pocketpc, gps receiver, πρόγραμμα πλοήγησης)?

Δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις ούτε το θέλω για επαγγελματική χρήση. Καθαρά απο hobby το κάνω, αλλά να μη σέρνεται κιόλας. :p Θέλω κάτι αξιοπρεπές, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψω και μια περιουσία :)

καλό και φθηνό! (ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας!!) :p

αρχίζω.

ένα 2210 (300ε) + μια κάρτα cf gps (100e) + τους χάρτες (destinator 3 160e).

μπορέι να υπάρχει και κάτι πιο φτηνό. δεν παίρνω όρκο.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kflynt2004 (12 Οκτ. 2004 , 12:24)

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πλήρες σύστημα (pocketpc, gps receiver, πρόγραμμα πλοήγησης)?

Δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις ούτε το θέλω για επαγγελματική χρήση. Καθαρά απο hobby το κάνω, αλλά να μη σέρνεται κιόλας. :p Θέλω κάτι αξιοπρεπές, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψω και μια περιουσία :)

καλό και φθηνό! (ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας!!) :p

Dell Axim X30+GPS BT Falcom+Destinator=650 € και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!!

άλλη ερώτηση...

με τι κριτήριο επιλέγω κάποιο GPS receiver?

απ'ότι κατάλαβα, ο TeleType GPS Bluetooth είναι καλός, αλλά και ακριβός...

Ποιές θα είναι οι (πρακτικές) διαφορές που θα δω χρησιμοποιώντας κάποιον καλό-ακριβό GPS receiver, σε αντίθεση με κάποιον πιο οικονομικό?

( ευχαριστώ και για τις προηγούμενες απαντήσεις! :) )

Ήθελα να σας αναγγείλω την έναρξη λειτουργίας του ανακαινισμένου site της NGI αλλά με προλάβατε. Είναι επίσης πλέον λίγο αργά να απαντήσω σε ερωτήσεις σας, γιατί φαντάζομε ότι έχουν ήδη απαντηθεί. Θα τις ξαναδώ πάντως καλού κακού.

Με την ευκαιρία θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και την ανταπόκριση που δείξατε ήδη και υπόσχομαι ότι όλες οι παρατηρήσεις και οι υποδείξεις λαθών θα ληφθούν άμεσα υπόψη. Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη είτε από το forum είτε από το Site στο οποίο μπορείτε επίσης να απευθύνετε παρατηρήσεις (e-mail).

Σκέπτομαι μάλιστα να καθιερώσουμε ένα είδος bonus από την NGI, σε όσους μας βοηθάνε: Συγκεκριμένα όταν θα συμπληρώνει κάποιος έναν αριθμό εντοπισμένων σφαλμάτων στον χάρτη (όλα τα σημαία θα ελέγχονται από συνεργεία μας) θα κερδίζει δωρεάν μία από τις νέες μελλοντικές εκδόσεις. Πως σας φαίνετε σαν ιδέα;

Υπενθυμίζω πάντως ότι οι δύο επόμενες μέχρι το τέλος του χρόνου θα δίνονται δωρεάν.

Νίκος Σπανίδης

Απ' ότι βλέπω κι εγώ παρακολουθόντας τη συζήτηση ο Destinator πρέπει να είναι η Νο1 επιλογή αυτή τη στιγμή.

Ερώτηση: Έχει ένδειξη ταχύτητας και στατιστικά όπως πόση ώρα ήσουν σταματημένος, μέση ωριαία ταχύτητα κλπ κλπ;

Κάποιο από τα άλλα έχει τέτοια καλούδια;

Στην Infosystem, στο περίπτερο της MLS μπορώ να πω ότι πείστηκα τελικά να χτυπήσω κι εγώ ένα σετ για το Qtek μου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maximi01 (12 Οκτ. 2004 , 18:46)

Σκέπτομαι μάλιστα να καθιερώσουμε ένα είδος bonus από την NGI, σε όσους μας βοηθάνε: Συγκεκριμένα όταν θα συμπληρώνει κάποιος έναν αριθμό εντοπισμένων σφαλμάτων στον χάρτη (όλα τα σημαία θα ελέγχονται από συνεργεία μας) θα κερδίζει δωρεάν μία από τις νέες μελλοντικές εκδόσεις. Πως σας φαίνετε σαν ιδέα;

Υπέροχη ιδέα τη βρίσκω. Αν εφαρμοστεί τελικά, το όφελος του τελικού χρήστη θα είναι πολύ μεγάλο΄καθώς η συμμετοχή θα είναι αρκετά μεγάλη. Καλή εφαρμογή!

Υπενθυμίζω πάντως ότι οι δύο επόμενες μέχρι το τέλος του χρόνου θα δίνονται δωρεάν.

Για τους ήδη κατόχους ισχύει αυτό;

Αν δηλαδή αγοράσει κάποιος την επόμενη έκδοση που απ' ότι κατάλαβα θα πωλείται και ξεχωριστά από εσάς, για πόσες αναβαθμίσεις θα έχει δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης;

Πήγα Πάρνηθα σήμερα και με τη νέα έκδοση ξεχώριζα άσφαλτο από χώμα και με πήγενε κανονικά από άσφαλτο, ενώ με την παλιά έκδοση και δεν έβλεπες ποιος δρόμος είναι χώμα και ποιος άσφαλτος (τώρα έχει διαφορετικό χρωματισμό), αλλά και με πήγενε από χωματόδρομους.

Νομίζω, με μια πρώτη ματιά, ότι είναι πολύ βελτιωμένος!

Demon μόνο ταχύτητα βλέπεις, τα υπόλοιπα να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω ψάξει, αλλά νομίζω ότι μέση ωριαία ταχύτητα βγάζει.

Θα δοθούν δωρεάν οι δυο εκδόσεις που θα βγουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Το σκεπτικό είναι ότι στις δύο αυτές εκδόσεις θα γίνουν σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες από τις οποίες θα πρέπει να επωφεληθούν και όσοι το αγόρασαν νωρίτερα.

με τι κριτήριο επιλέγω κάποιο GPS receiver?

απ'ότι κατάλαβα, ο TeleType GPS Bluetooth είναι καλός, αλλά και ακριβός...

Ποιές θα είναι οι (πρακτικές) διαφορές που θα δω χρησιμοποιώντας κάποιον καλό-ακριβό GPS receiver, σε αντίθεση με κάποιον πιο οικονομικό?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maximi01 (12 Οκτ. 2004 , 19:04)

Θα δοθούν δωρεάν οι δυο εκδόσεις που θα βγουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Το σκεπτικό είναι ότι στις δύο αυτές εκδόσεις θα γίνουν σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες από τις οποίες θα πρέπει να επωφεληθούν και όσοι το αγόρασαν νωρίτερα.

Πολύ βασικό μειονέκτημα αν κάποιος αγοράσει την επόμενη έκδοση να έχει δωρεάν αναβαθμίσεις για 2 μόνο μήνες, 1 αναβάθμιση ακόμα ουσιαστικά...

για να μη λες οτι σε γράφουμε....

Το Teletype εχει τη φήμη οτι ειναι από τα καλύτερα... ομως: για να το πάρεις από την αντιπροσωπεια στην ελλάδα θές ειτε το πακέτο της Teletype (περίπου 550 ευρω) είτε το παραγγέλνεις σκέτο και σου το φέρνουν με κάποιο κόστος 280+ΦΠΑ.

Εγώ αγόρασα (μετά από προτροπή του giwrgosth) το Falcom και εχω μείνει υπερευχαριστημένος. Για παράδειγμα στις σήραγγες του Υμηττου ανάμεσα σε δύο πολυ κοντινές προλάβαινε και έδινε πάλι στιγμα! Ειναι και το μόνο εκτός απο το Teletype που εχει ΝΜΕΑ 3.0 (απο αυτά που εχω βρει εγω....) Το δουλευω με Destinator3 και ΗΡ 6365 (6300 series). Κοστος του Falcom 160 τελική (μαζί με μεταφορικά και ΦΠΑ) και σε 3 ημέρες από Γερμανία.

Δες και εδω , προσπαθούμε να μαζέψουμε εμπειρίες από χρήστες....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fnwokke (12 Οκτ. 2004 , 22:08)

Για δώσε την διεύθυνση να το παραγγείλουμε και εμείς φίλε Κώστα...μετά την αποτυχία που είχαμε με το TELETYPE....

τι εχει δηλαδη το GPS της TELETYPE ? :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kflynt2004 (12 Οκτ. 2004 , 19:27)

please μη με γραφετε!! δειτε το μνμ μου παραπανω! :o

Ακολούθησε το link που δίνει από κάτω σου ο kostas73 και θα διαβάσεις πολλά για τα GPS.

Η ιστορια ειναι οτι παραγγειλα το Teletype απο το mightyGPS.com σαν BT GPS μονο. Αν και αρχικα αποδεχτηκαν την παραγγελια και τραβηξαν και τα χρηματα απο την κάρτα μου, στην συνέχεια εκαναν refund λεγοντας μου οτι η Teletype τους απαγορευει την αποστολη στην Ευρωπη!

(οπου αντι για 180 ευρω που κοστιζει συνολικα απο Αμερικη σου το πουλανε 280+ΦΠΑ!!!)

Ο φιλος giwrgosth μου προτεινε το Falcom Navi-1 και απ'οτι ειδα απο τα χαρακτηριστικά του εδειχνε αρκετα καλό και το παρηγγειλα. Το εχω εδω και δύο μέρες και, αν και δεν εχω με κατι να το συγκρινω, δειχνει εξαιρετικο, οπως περιέγραψα προηγουμενως.

fnwokke το πήρα από εδω παρε το πακετο οπως το βλεπεις αλλιως μονο του ερχεται χωρις φορτιστες κλπ. αν και νομίζω οτι του κάνουν και οι ΝΟΚΙΑ (αλλα δεν το έχω δοκιμασει...)

παντως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αγορά μου.....

To Fortuna Clip-on ΒΤ GPS που έχει και SiRF XTrac και SiRF Star IIe/LP το έχει δοκιμάσει κανείς; Νομίζω πως πέρνει και μπαταρίες από Nokia οπότε φένεται αρκετά πρακτικό.

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=108471

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aalemao (13 Οκτ. 2004 , 12:30)

Παιδια ρίξτε μια ματιά http://www.digitalsolutions.gr. Έχουν πολύ καλές τιμές.

Οι τιμές μπορεί να είναι καλές... :confused:

Να έγραφε όμως και καμιά τιμή θα ήταν τέλεια. :wacko: :blink: :wacko:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...