gnt Δημοσιεύτηκε July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2013 Παρουσιάστηκε το HTC One Mini. http://anandtech.com/show/7151/htc-announces-one-mini-43-inch-display-aluminum-and-snapdragon-400 http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Παρουσιάστηκε το HTC One Mini. http://anandtech.com/show/7151/htc-announces-one-mini-43-inch-display-aluminum-and-snapdragon-400 1giga ram για 2 δεν ελεγαν.....? Καθολου καλο αυτο....;) android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Τη στιγμή που βασικoί ανταγωνιστές θα είναι το Motorola X Phone, το S4 Mini, το Sony Xperia SP και μην ξεχνάμε το φημολογούμενο iPhone mini, τα πράγματα είναι δύσκολα εξαρχής για την HTC. Να δούμε πόσο θα το τιμολογήσουν. Edited July 18, 2013 by gnt http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Τη στιγμή που βασικoί ανταγωνιστές θα είναι το Motorola X Phone, το S4 Mini, το Sony Xperia SP και μην ξεχνάμε το φημολογούμενο iPhone mini, τα πράγματα είναι δύσκολα εξαρχής για την HTC. Να δούμε πόσο θα το τιμολογήσουν. Ναι. Και απο τη στιγμη που πριν λιγες ημερες ανακοινωσε οτι το one s (ουσιαστικα ο προκατοχος του one mini ) δεν θα λαβει αλλες αναβαθμισεις, δειχνει κακο προσωπο στον τομεα της υποστηριξης. (Γιατι και το s καινουρια συσκευη ειναι τωρα, μην τρελαθουμε...) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 To βασικό είναι πόσο κοντά θα είναι σε απόδοση στο τέλειο One όσον αφορά το Sense με τα λιγότερο καλά specs και στο πόσο θα τιμολογηθεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 1giga ram για 2 δεν ελεγαν.....? Καθολου καλο αυτο....;) Τυπική HTC. Και νόμιζα ότι μετά το one είχαν βάλει μυαλό. 300 ευρώ κάνει αυτό που βλέπω. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδιά, παρότι το έχω σε μαύρο από την αρχή της κυκλοφορίας του στην Ευρώπη (από Amazon.de, χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα πρώτα καλά μικρόφωνα), χθες που μου ήρθε ένα mail από Expansys δεν άντεξα και το παρήγγειλα και σε χρυσό. Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές μου το έφερε η γραμματέας μου (τρομερή σύμπτωση, έτσι;)! Κάποιοι ίσως το βρίσκουν κιτς, αλλά και το gold iPhone 5S που έχω, μόνο κιτς δε το λες (άσε που έχει ξεπουλήσει). Sorry για τώρα, αλλά έχω ένα unboxing να κάνω!!! χρυσό ONE, χρυσό 5S, γραμματέας ... με γεια σου και καλά κάνεις και τα έχεις, αλλά κάπως ακούγονται όλα αυτά, ειδικά οι πληροφορίες που δεν χρειάζονται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 χρυσό ONE, χρυσό 5S, γραμματέας ... με γεια σου και καλά κάνεις και τα έχεις, αλλά κάπως ακούγονται όλα αυτά, ειδικά οι πληροφορίες που δεν χρειάζονται Αν και offtopic +1 "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εγω ψηνομαι και για το χρυσο......ουπς.....μολις μου εφερε ενα η γραμματεας του pharmex..:lol::lol::lol::lol:(με παντα χουμοριστικη διαθεση για να μην παρεξηγηθω..) υγ..sorry moderators..ξερω οτι δεν ειναι chat αλλα δεν κρατηθηκα.. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλά κάνει ο άνθρωπος, και 5s χρυσό και γραμματέας και μακάρι να πάρει και ένα χρυσό galaxy s5 mε το καλό όταν βγει. Καταλαβαίνω τι λένε οι άλλοι, αλλά πραγματικά δεν αντέχω αλλη δυσκολία και στεναχώρια. Χαίρομαι που κάποιοι έχουν την δυνατότητα να κανουν την καβλαντα τους :D μεγιες και περιμένω φωτογραφία γιατί όντως ανήκω σε αυτούς που βρίσκουν το χρυσό καρακιτσαριο! Πάντως παιδιά το One το έχω τόσους μήνες και πάει ασύλληπτα σφαίρα. Μηδενικό λαγκ και του βγάζω τα μάτια με multitabs λόγω ασχολίας/hobby με blogging, WordPress κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εγω ψηνομαι και για το χρυσο......ουπς.....μολις μου εφερε ενα η γραμματεας του pharmex..:lol::lol::lol::lol:(με παντα χουμοριστικη διαθεση για να μην παρεξηγηθω..) υγ..sorry moderators..ξερω οτι δεν ειναι chat αλλα δεν κρατηθηκα.. Ρε συ skoj, άσε τα αστεία και βοήθησέ με το παρακάτω αν ξέρεις. Έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή που κρασάρει. Άρχισε να το κάνει από χθες. Μόλις είχα παρκάρει την Bentley στο πίσω πάρκινγκ της έπαυλής μου και κατευθυνόμουνα προς την πισίνα μου. Τα μωρά (δίμετρα, ένα ξανθό και ένα μελαγχρινό) ήταν εκεί και λιαζόντουσαν. Και εκεί που μου έφερναν ένα mojito, άνοιξα την εφαρμογή της Cosmote να δω αν έχω άλλο χρόνο ομιλίας, και έβγαλε force close error. Ξέρεις τίποτα για αυτό? Και για να μην βιαστεί κανείς να βγάλει λάθος συμπεράσματα, να σημειώσω ότι προχθές που είχα την Ferrari (την κόκκινη, όχι τη μαύρη), δεν μου το έκανε αυτό. Καμιά ιδέα κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ρε συ skoj, άσε τα αστεία και βοήθησέ με το παρακάτω αν ξέρεις. Έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή που κρασάρει. Άρχισε να το κάνει από χθες. Μόλις είχα παρκάρει την Bentley στο πίσω πάρκινγκ της έπαυλής μου και κατευθυνόμουνα προς την πισίνα μου. Τα μωρά (δίμετρα, ένα ξανθό και ένα μελαγχρινό) ήταν εκεί και λιαζόντουσαν. Και εκεί που μου έφερναν ένα mojito, άνοιξα την εφαρμογή της Cosmote να δω αν έχω άλλο χρόνο ομιλίας, και έβγαλε force close error. Ξέρεις τίποτα για αυτό? Και για να μην βιαστεί κανείς να βγάλει λάθος συμπεράσματα, να σημειώσω ότι προχθές που είχα την Ferrari (την κόκκινη, όχι τη μαύρη), δεν μου το έκανε αυτό. Καμιά ιδέα κανείς? Κλαίω.... Αχαχαχαχαχαχα http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Χαίρομαι που έδωσα αφορμή για μερικά χαριτωμένα και κάποια (στο βάθος) πικρόχολα σχόλια. Συμφωνώ ότι οι περίσσιες λεπτομέρειες δεν ήταν απαραίτητες και ο μόνος λόγος που δόθηκαν ήταν ο ενθουσιασμός μου (που με παρέσυρε) και η διαβολική σύμπτωση να μου παραδοθεί την ώρα που έγραφα στο συγκεκριμένο νήμα. Ούτε φαντασμένος είμαι ούτε αδιάφορος για ότι συμβαίνει στη χώρα μου και τους συνανθρώπους μου. Επειδή είμαι κάπως τυχερός σήμερα δε σημαίνει ότι θα είμαι και αύριο (όχι μόνο οικονομικά, αλλά σε θέματα πιο σημαντικά όπως η υγεία). Επίσης, έχω επιλέξει να διαθέτω τα όποια χρήματα μπορώ, στο χόμπι-κ...α μου και όχι σε άλλα υλικά αγαθά που αναγκαστικά έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, τη στιγμή που άλλοι ξοδεύουν σε αυτά χιλιάδες Ευρώ. Περί ορέξεως... Δυστυχώς, ο άνθρωπος (και εγώ φυσικά δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω, είναι πολλές οι φορές που έχω νιώσει έτσι) έχει το ιδίωμα να φθονεί αυτό που έχει ο διπλανός του και όχι ο ίδιος. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, τι να κάνουμε... Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (ομολογώ ότι ξαναδιαβάζοντας το κείμενό μου, μου έβγαινε και εμένα κάτι αρνητικό), απλά επειδή το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να φανερώσει το ποιόν του καθενός (από τα μείον της ανάπτυξης της τεχνολογίας και του internet) ήθελα να γράψω 2 αράδες... Συγγνώμη αν προκάλεσα, δεν είναι του χαρακτήρα μου. [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Χαίρομαι που έδωσα αφορμή για μερικά χαριτωμένα και κάποια (στο βάθος) πικρόχολα σχόλια. Συμφωνώ ότι οι περίσσιες λεπτομέρειες δεν ήταν απαραίτητες και ο μόνος λόγος που δόθηκαν ήταν ο ενθουσιασμός μου (που με παρέσυρε) και η διαβολική σύμπτωση να μου παραδοθεί την ώρα που έγραφα στο συγκεκριμένο νήμα. Ούτε φαντασμένος είμαι ούτε αδιάφορος για ότι συμβαίνει στη χώρα μου και τους συνανθρώπους μου. Επειδή είμαι κάπως τυχερός σήμερα δε σημαίνει ότι θα είμαι και αύριο (όχι μόνο οικονομικά, αλλά σε θέματα πιο σημαντικά όπως η υγεία). Επίσης, έχω επιλέξει να διαθέτω τα όποια χρήματα μπορώ, στο χόμπι-κ...α μου και όχι σε άλλα υλικά αγαθά που αναγκαστικά έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, τη στιγμή που άλλοι ξοδεύουν σε αυτά χιλιάδες Ευρώ. Περί ορέξεως... Δυστυχώς, ο άνθρωπος (και εγώ φυσικά δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω, είναι πολλές οι φορές που έχω νιώσει έτσι) έχει το ιδίωμα να φθονεί αυτό που έχει ο διπλανός του και όχι ο ίδιος. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, τι να κάνουμε... Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (ομολογώ ότι ξαναδιαβάζοντας το κείμενό μου, μου έβγαινε και εμένα κάτι αρνητικό), απλά επειδή το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να φανερώσει το ποιόν του καθενός (από τα μείον της ανάπτυξης της τεχνολογίας και του internet) ήθελα να γράψω 2 αράδες... Συγγνώμη αν προκάλεσα, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ναι ρε φίλε ζητά τους και συγνωμη και όταν τους ξανά ζητήσεις δανεικα ας μην σου δώσουν και αν προκαλεσες εσύ άλλο τόσο προκαλούμε και εγω και αυτοί που σε σχολίασαν δίνοντας έναν μηνιαίο μισθό για πολλούς συνανθρώπους μας για να αγοράσουμε κινητό τηλέφωνο αυτά και sorry για το off topic Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Χαίρομαι που έδωσα αφορμή για μερικά χαριτωμένα και κάποια (στο βάθος) πικρόχολα σχόλια. Συμφωνώ ότι οι περίσσιες λεπτομέρειες δεν ήταν απαραίτητες και ο μόνος λόγος που δόθηκαν ήταν ο ενθουσιασμός μου (που με παρέσυρε) και η διαβολική σύμπτωση να μου παραδοθεί την ώρα που έγραφα στο συγκεκριμένο νήμα. Ούτε φαντασμένος είμαι ούτε αδιάφορος για ότι συμβαίνει στη χώρα μου και τους συνανθρώπους μου. Επειδή είμαι κάπως τυχερός σήμερα δε σημαίνει ότι θα είμαι και αύριο (όχι μόνο οικονομικά, αλλά σε θέματα πιο σημαντικά όπως η υγεία). Επίσης, έχω επιλέξει να διαθέτω τα όποια χρήματα μπορώ, στο χόμπι-κ...α μου και όχι σε άλλα υλικά αγαθά που αναγκαστικά έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, τη στιγμή που άλλοι ξοδεύουν σε αυτά χιλιάδες Ευρώ. Περί ορέξεως... Δυστυχώς, ο άνθρωπος (και εγώ φυσικά δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω, είναι πολλές οι φορές που έχω νιώσει έτσι) έχει το ιδίωμα να φθονεί αυτό που έχει ο διπλανός του και όχι ο ίδιος. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, τι να κάνουμε... Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (ομολογώ ότι ξαναδιαβάζοντας το κείμενό μου, μου έβγαινε και εμένα κάτι αρνητικό), απλά επειδή το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να φανερώσει το ποιόν του καθενός (από τα μείον της ανάπτυξης της τεχνολογίας και του internet) ήθελα να γράψω 2 αράδες... Συγγνώμη αν προκάλεσα, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Θα μας δείξεις το καινούργιο απόκτημα, να πάρουμε μάτι κι εμείς; - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ναι ρε φίλε ζητά τους και συγνωμη και όταν τους ξανά ζητήσεις δανεικα ας μην σου δώσουν και αν προκαλεσες εσύ άλλο τόσο προκαλούμε και εγω και αυτοί που σε σχολίασαν δίνοντας έναν μηνιαίο μισθό για πολλούς συνανθρώπους μας για να αγοράσουμε κινητό τηλέφωνο αυτά και sorry για το off topic Αν θίχτηκαν (δικαιολογημένα) όσοι δεινοπαθούν, τότε νομίζω ορθή η συγγνώμη μου, αν όμως θίχτηκαν και αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι, τότε τι να πω πέρα από το ότι έχεις απόλυτο δίκιο! Ετοιμάζω φωτογραφίες... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Αν θίχτηκαν (δικαιολογημένα) όσοι δεινοπαθούν, τότε νομίζω ορθή η συγγνώμη μου, αν όμως θίχτηκαν και αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι, τότε τι να πω πέρα από το ότι έχεις απόλυτο δίκιο! Ετοιμάζω φωτογραφίες... Δεν τίθεται θέμα πρόκλησης για κανέναν. Όσοι είναι σε αυτό το φόρουμ και συζητάνε για smartphones, προφανώς δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Αλλά και έτσι να μην ήταν, πάλι δεν τίθεται θέμα πρόκλησης καθώς ο πλούτος που έχει αποκτηθεί νόμιμα δεν είναι καθ’ οποιοδήποτε τρόπο επιλήψιμος, ούτε είναι καθόλου μεμπτό το να τα ξοδεύεις όπως εσύ νομίζεις ότι είναι καλύτερα. Και για αυτό σου είπα με γεια σου και χαρά σου που τα έχεις όλα αυτά. Όταν όμως έρχεσαι και αναφέρεις άχρηστες πληροφορίες που δείχνουν μια έντονη διάθεση επίδειξης προφανώς το πρόβλημα είναι δικό σου, και όχι των υπολοίπων. Όλοι μπορεί να έχουμε λίγο πολύ μια διάθεση επίδειξης για αυτά που έχουμε, αλλά ο βαθμός που το έχεις εσύ και ο τρόπος που το κάνεις, ειδικά σε κύκλο που δεν γνωρίζεις, δείχνει προβληματικός. Τώρα, αν άλλο ήθελες να πεις και άλλο έγραψες, θα πρέπει να προσπαθήσεις να γράφεις αυτό που θες να πεις :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts