s2117 Δημοσιεύτηκε July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2013 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά πολύ καλής απομίμησης αντρικής κολώνιας. Βρήκα ένα αρωματοπωλείο στη Σίφνο που πούλαγε αρώματα 8 τα 50ml, 13 τα 100ml και ήταν αρκετά καλής ποιότητας. Η μυρωδιά έμενε αρκετές ώρες και ήταν ίδια με τις αυθεντικές σε κάποια αρώματα. Έχετε υπόψιν σας κάποιο καλό αρωματοπωλείο που μπορώ να ψωνίσω (Αθήνα ή να στέλνει Αθήνα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά πολύ καλής απομίμησης αντρικής κολώνιας. Βρήκα ένα αρωματοπωλείο στη Σίφνο που πούλαγε αρώματα 8 τα 50ml, 13 τα 100ml και ήταν αρκετά καλής ποιότητας. Η μυρωδιά έμενε αρκετές ώρες και ήταν ίδια με τις αυθεντικές σε κάποια αρώματα. Έχετε υπόψιν σας κάποιο καλό αρωματοπωλείο που μπορώ να ψωνίσω (Αθήνα ή να στέλνει Αθήνα)? έχει ένα πολύ καλό μαγαζί στην Γλυφάδα..στο εμπορικό κέντρο Eurocenter,το οποίο βρίσκεται Ιώαννου Μεταξά 27-29,αγόρασα τις προάλλες την Gucci Rush,τα 50ml 10€ και μπορώ να σου πω ότι ήταν ίδια με την αυθεντική...2 μέρες είχαν περάσει και ακόμη μύριζε... έχει μεγάλη ποικιλία απ'ότι είδα στις αντρικές,αν και δεν κοίταξα ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια.. Τσεκαρέ το πάντως! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Κ Βρήκα ένα αρωματοπωλείο στη Σίφνο που πούλαγε αρώματα 8 τα 50ml, 13 τα 100ml και ήταν αρκετά καλής ποιότητας. μήπως θυμάσαι το όνομα του ;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pappous_Vatraxos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η με το τι βάζετε στο δέρμα σας...!!! Τα φτηνά αρώματα, δεν είναι αρώματα καταρχήν... Περιέχουν ένα ελάχιστο ποσοστό, αιθέριου ελαίου, που είναι η αρωματική βάση και όλο το υπόλοιπο είναι αλκοόλες και νιτροζαμίνες...!!! Άκρως καρκινογόνα στοιχεία... Στην καλύτερη να τα πεις eau de toillette... eau de parfum ή σκέτα parfum με τίποτα... Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορώ να δώσω με p.m. :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ειναι ενα πολυ καλο μαγαζι στον Κορυδαλλο.Του πας το μπουκαλακι με το αρωμα που θες και σου φτιαχνει ακριβως το ιδιο.Αν δεν εχεις μπουκαλακι σου δινει αυτος δικο του.Και πολυ καλες τιμες.Αρωμα και χρωμα λεγεται Μαγκαφας.Ψαξτε το στο Google Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parsey Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Υπάρχει ενα καταπληκτικό αρωματοπωλείο στο Χαλάνδρι στην οδό Χαιμαντά 21, απέναντι από το TSAKIRIS MALLAS, με άριστη ποιότητα, καλες τιμές και πολύ μεγάλη ποικιλία. Το σημαντικό είναι οτι απο τα αρωματα τους διαρκούν γιατι τα ενισχύει με extra αρωμα και γίνονται eau de parfume. Ονομάζεται "Ελαια Φρου Φρου και αρώματα". Έχουν ένα χρόνο που λειτουργούν και έχουν προσπαθήσει πολλοί να τους αντιγράψουν ονομάζοντας το κατάστημα τους "Φρου φρου και αρώματα" αλλά το πρώτο και αυθεντικό κατάστημα είναι μόνο αυτό που είναι στην Χαιμαντά 21 στο Χαλάνδρι. Εχουν και e-shop και στέλνουν σε όλη την Ελλάδα. http://www.froufrou-aromata.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Θεσσαλονικη εχει ενα πολυ καλο στην Βαλαοριτου κοντα πισω απ το picadilly! Εχει απομιμησεις απο τα περισσοτερα γνωστα αρωματα και τιμες 10-20 ευρω αναλογα την ποσοτητα. Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paleboy2310 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Στη Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός! Ανοίγουν τα αρωματοπωλεία σα μανιτάρια... Τα περισσότερα πάντως δεν έχουν πολύ καλό άρωμα ... Τρία μαγαζιά έχω ξεχωρίσει: Το πολύ δυνατό Αρωματοπωλείο στη Φράγκων (http://aromatopolion.gr) με την μεγάλη ποικιλία και το άψογο σέρβις παρά τον κόσμο που συνεχώς έχει. Τα αρώματα του κρατάνε! Το αρωματοπωλείο στο εμπορικό κέντρο Cosmos που έχει και το Narcisco Black για τη γυναίκα μου... Kαι h Πανδώρα (http://www.aromapandoras.gr) πάνω από την Ροτόντα. Το καλό εκεί είναι ότι τους ρωτάς για τα αρώματα τους και σου λένε ειλικρινά την γνώμη τους για το πόσο καλά είναι. Τους ζήτησα αρχικά το Cool Water για μένα και μου είπαν ότι δεν το έχουν πολύ πετυχημένο ακόμα. Τους άφησα να προτείνουν αυτοί και μου πασάραν ένα Acqua di Gio και ένα Joop. Και τα δύο είναι φανταστικά, κρατάνε και είναι σχεδόν ίδια με τα πρωτότυπα ενώ η γυναίκα μου είναι πολύ ικανοποιημένη με με το Noa που της προτειναν. Μου είπαν καλά λόγια και για ένα αρωματοπωλείο στην Καλαμαριά. Με τη πρώτη ευκαιρία θα το επισκεφτώ κι'αυτό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μην ξεχασουμε το αρωμα Τζιτζιλωνης παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosVass Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Γειά χαρά και από μένα, εγώ ψωνίζω από Ηλιούπολη - Αθήνα. Οτι άρωμα έχω πάρει μου κρατάει ειδικά όταν φοράω το joop! και την invictus με ρωτάνε κιόλας τι φοράω. Δε θυμάμαι τηλέφωνο ή διεύθυνση, το όνομα είναι "Αρωματοσκόπιο" , έχει σελίδα στο facebook και νομίζω ότι στέλνει επαρχία. Τα λέμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vatis1985 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Παιδιά καλά τα λέτε. ..αλλά προχθές πήγα από Ερμού απέναντί από Hondos σε ένα μικρό μαγαζάκι μέσα στη στοά. ..Κ έπαθα τη πλάκα μου! Καταρχάς έχει μονάχα αρώματα πιστότητας κ το μοναδικό τα φτιάχνει μπροστά σας. ..Η διάρκεια 2-3 μέρες. ..Νομίζω λέγεται Αρωματοπωλειον Αθηνων... Όπως μπείτε στη στοά δεξιά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αρωματάκι.Εδω και 4 χρονια στην Θεσσαλονικη (Λεωφ.Στρατου) Απεναντι απο το Γαλλικο ινστιτουτο.Τιμες σουπερ αρωματα που πραγματικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος .. αλλα και διαφορα χειροποιητα σαπουνια και γαλακτωματα. Υπαρχει καταλογος και στο ιντερνετ με τα αρωματα και τις τιμες.Καταστηματα υπαρχουν εκτος απο Θεσσαλονικη σε Δραμα και Χαλκιδα. http://www.aromataki.gr Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarthaK Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εγω ψωνιζω απο το ηλεκτρονικό κατάστημα για αρώματα Venera.gr .Εχω παρει επισης και χυμα πολλες φορες αλλα οντως δεν κραταει τοσο. Αγαπημενο μου αρωμα ειναι το light blue.Λιγακι καλοκαιρινο,αλλα ποιος νοιαζεται??? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Προσωπικά, έχοντας δοκιμάσει αρκετά αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης, προτιμώ την Ζώνιου. Δεύτερη επιλογή τα Dust and Cream. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μιας και μου τελείωσαν τα αρώματα που είχα, σκέφτομαι να δοκιμάσω την αγορά χύμα αρωμάτων από αρωματοπωλείο. Είδα ότι προτείνετε κάποια μαγαζιά (στην Αθήνα) αλλά επειδή δεν το έχω ξανακάνει στο παρελθόν, έχω κάποιες απορίες οι οποίες ίσως φανούν χαζές σε μερικούς αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας: 1. Πράγματι μοιάζουν πολύ με το αυθεντικό άρωμα; 2. Διαρκούν πολύ ή είναι "εξασθενημένα"; 3. Διαλέγεις τον τύπο του αρώματος, δηλαδή αν θα είναι Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum, Pure Parfum ή έχουν ένα από τα παραπάνω; 4. Το φτιάχνουν εκείνη τη στιγμή που το ζητάς ή τα έχουν έτοιμα; 5. Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω/προσέχω κατά την αγορά; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts