hasiotis_john Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δηλαδή? Εννοείς μεσω usb utg? ΝΑΙ ..., αν και δεν το είχα ψάξει ποτέ το θέμα μιας και το κινητό το πήρα στην γυναίκα και ποτέ δεν είχα Huawei, αλλά χθες το βράδυ είχα όρεξη να το ... κολλήσω :lol: και είπα να το κάνω χωρίς πολλά πολλά! Έβαλα την κάρτα μνήμης , αυτή εδώ , πέταξα μέσα τον φάκελο dload που είχε μέσα την ρομ σε μορρφή .APP (αν την ρίξεις μέσα στο στικ χωρίς τον φάκελο δεν θα την βρει) και πήγα στης ρυθμίσεις -- σχετικά με το τηλέφωνο -- ενημέρωση συστήματος -- ενημέρωση μέσω USB και όλα τα κάνει μόνο του μετά!!!:D Παντού διάβαζα πως η παραπάνω διαδικασία πρέπει να γίνει με την εξωτερική κάρτα μνήμης , δεν το ήξερα πως γίνεται το ίδιο ακριβώς και με το OTG / usb !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μιας και μετά την κινέζικη kitkat επέστρεψα στην Β125 ( είχα την B119) , έχω να πω ότι η B125 μου φαίνεται εξίσου καλή με τη Β119. Κανένα πρόβλημα , σήμα κινητής μια χαρά, ασύρματο μια χαρά και μπαταρία στα ίδια επίπεδα με την 119. Όσο για το gps, εννοείται πως αντικατέστησα το μαμίσιο μάπα gps.conf με το εξαιρετικό του fastergps και κλειδώνω σε 1 δευτερόλεπτο εντός σπιτιού με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά σκέφτομαι να αφήσω τη Samsung (μέχρι να έρθει το S5 mini...) και να δω τι έχει να προσφέρει το Ascend P6. Δεν είχα την ευκαιρία να δω το λευκό από κοντά και θέλω να ρωτήσω από τι υλικό εμπρός-πίσω είναι φτιαγμένο το άσπρο πλαίσιο. Αν είναι σε πλαστικό δεν το παίρνω. Αν είναι σε αλουμίνιο, είναι το "βουρτσισμένο" του μαύρου; Χάνει την αίσθηση του αλουμινίου ή φαίνεται καλά; Επίσης, μετά από κάποιους μήνες χρήσης, είδατε πως χαράζει εύκολα; Σε ποιο φαίνονται περισσότερο οι γρατζουνιές; (λογικά στο μαύρο). Και κάτι τελευταίο, η οθόνη αφήνει εύκολα δαχτυλιές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το εχω παντα σε θηκη και εχει γρατζουνιές στην πλάτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 παιδια πως γινετε να κανω εγκατασταση κατευθειαν στην καρτα μνημης της εφαρμογες γιατι δεν μου τις χωραει η εσωτερικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά σκέφτομαι να αφήσω τη Samsung (μέχρι να έρθει το S5 mini...) και να δω τι έχει να προσφέρει το Ascend P6. Δεν είχα την ευκαιρία να δω το λευκό από κοντά και θέλω να ρωτήσω από τι υλικό εμπρός-πίσω είναι φτιαγμένο το άσπρο πλαίσιο. Αν είναι σε πλαστικό δεν το παίρνω. Αν είναι σε αλουμίνιο, είναι το "βουρτσισμένο" του μαύρου; Χάνει την αίσθηση του αλουμινίου ή φαίνεται καλά; Επίσης, μετά από κάποιους μήνες χρήσης, είδατε πως χαράζει εύκολα; Σε ποιο φαίνονται περισσότερο οι γρατζουνιές; (λογικά στο μαύρο). Και κάτι τελευταίο, η οθόνη αφήνει εύκολα δαχτυλιές; Το λευκό είναι αλουμίνιο όπως το μαύρο αλλά χάνει την εικόνα του βουρτσίσματος με αποτέλεσμα να μη μοιάζει τόσο με αλουμίνιο. Η πλάτη χαράσσεται εύκολα. Για τις δαχτυλιές δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω δίπλα άλλο κινητό να το συγκρίνω. παιδια πως γινετε να κανω εγκατασταση κατευθειαν στην καρτα μνημης της εφαρμογες γιατι δεν μου τις χωραει η εσωτερικη?? Δοκίμασε το εξής ( μετάφραση από το XDA ) : 1. Κάνε root 2. Εγκατέστησε μια μεγάλη εφαρμογή που θέλεις , πχ το tοmtom στην εσωτερική μνήμη. 3. Εγκατέστησε την εφαρμογή FolderMount από το Play 4. Στο foldermount δημιούργησε ζευγάρι ανάμεσα σε /sdcard/tοmtom και ext_sdcard/tοmtom Aυτό θα μεταφέρει τους χάρτες στην εξωτερική κάρτα και θα δημιουργήσει link από την εσωτερική μνήμη. Δεν έχω ακολουθήσει την παραπάνω μέθοδο ( δεν παίζω μεγάλα παιχνίδια και στο Sygic έχω μόνο ελληνικό χάρτη ) αλλά στο XDA λένε ότι πετυχαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Το λευκό είναι αλουμίνιο όπως το μαύρο αλλά χάνει την εικόνα του βουρτσίσματος με αποτέλεσμα να μη μοιάζει τόσο με αλουμίνιο. Η πλάτη χαράσσεται εύκολα. Για τις δαχτυλιές δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω δίπλα άλλο κινητό να το συγκρίνω. Δοκίμασε το εξής ( μετάφραση από το XDA ) : 1. Κάνε root 2. Εγκατέστησε μια μεγάλη εφαρμογή που θέλεις , πχ το tοmtom στην εσωτερική μνήμη. 3. Εγκατέστησε την εφαρμογή FolderMount από το Play 4. Στο foldermount δημιούργησε ζευγάρι ανάμεσα σε /sdcard/tοmtom και ext_sdcard/tοmtom Aυτό θα μεταφέρει τους χάρτες στην εξωτερική κάρτα και θα δημιουργήσει link από την εσωτερική μνήμη. Δεν έχω ακολουθήσει την παραπάνω μέθοδο ( δεν παίζω μεγάλα παιχνίδια και στο Sygic έχω μόνο ελληνικό χάρτη ) αλλά στο XDA λένε ότι πετυχαίνει. πως κανω ροοτ? αν μπορεις δωσε μου οδηγιες στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5238063#post5238063 Post 1035 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλημέρα. Επειδή ο stock dialer δεν υποστηρίζει συντομεύσεις αριθμών στα πλήκτρα, πως μπορώ να το κάνω αυτό; μήπως με κάποιο άλλο dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δοκιμασε τον ex dialer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπερα! Εχει λιγες μερες που εδωσα το S4 στην κοπελα μου και ψαχνομαι για κινητο...Εκλεινα προς Nexus 5 αλλα ρε παιδια περναω καθε μερα απο τα public και το χαλβαδιαζω αυτο το πανεμορφο Ρ6..:lol: Το ψηνω παρα πολυ αυτο το κινητακι και ειναι και 50 ευρο φθηνοτερο απο το Ν5...Αξιζει να το παρω?? Θα απογοητευτο στην καθημερινη του χρηση προερχομενος απο Galaxy S4? Διαβασα οσα ποστ σας μπορουσα αλλα ειναι παρα πολλα, παιχνιδια δεν παιζω περα απο κατι χαζα αλλα δουλευω πολυ Wifi. Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5238063#post5238063 Post 1035 ολα γινονται μια χαρα αλλα το κινητο δν ροοταρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) ολα γινονται μια χαρα αλλα το κινητο δν ροοταρετε Aντί για το eroot ψάξε το Kingo Android Root και ακολούθησε την ίδια διαδικασία... Καλησπερα! Εχει λιγες μερες που εδωσα το S4 στην κοπελα μου και ψαχνομαι για κινητο...Εκλεινα προς Nexus 5 αλλα ρε παιδια περναω καθε μερα απο τα public και το χαλβαδιαζω αυτο το πανεμορφο Ρ6.. Το ψηνω παρα πολυ αυτο το κινητακι και ειναι και 50 ευρο φθηνοτερο απο το Ν5...Αξιζει να το παρω?? Θα απογοητευτο στην καθημερινη του χρηση προερχομενος απο Galaxy S4? Διαβασα οσα ποστ σας μπορουσα αλλα ειναι παρα πολλα, παιχνιδια δεν παιζω περα απο κατι χαζα αλλα δουλευω πολυ Wifi. Πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει αν το έχεις για τη χρήση που λες και δεν σε απασχολεί πχ οτι με τον τάδε επεξεργαστή ανοίγουν όλα 1msec πιο γρήγορα.... Edited April 14, 2014 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Aντί για το eroot ψάξε το Kingo Android Root και ακολούθησε την ίδια διαδικασία... Πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει αν το έχεις για τη χρήση που λες και δεν σε απασχολεί πχ οτι με τον τάδε επεξεργαστή ανοίγουν όλα 1msec πιο γρήγορα.... μου λεει αποτυχημενο ροοτ...τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 μου λεει αποτυχημενο ροοτ...τι να κανω?? Δοκίμασες με το Κingo? Και μένα νομίζω αποτυχημένο ειχε γράψει αλλά έγινε κανονινκά, αν έχεις την εφαρμογή superuser τότε το root πέτυχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSavvas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 θελω να παρω και εγω το p6 αλλα δεν ξερω αν αξιζει.. λεω για το xperia z πιο απο τα 2 να προτιμισω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δοκίμασες με το Κingo? Και μένα νομίζω αποτυχημένο ειχε γράψει αλλά έγινε κανονινκά, αν έχεις την εφαρμογή superuser τότε το root πέτυχε... Ναι με το κινγκο το εκανα...αλλα δεν εχει γινει ροοτ...δεν υπαρχει το σουπερ γουσερ...τωρα τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ναι με το κινγκο το εκανα...αλλα δεν εχει γινει ροοτ...δεν υπαρχει το σουπερ γουσερ...τωρα τι κανω?? Τους drivers τους εχεις εγκαταστησεις σωστα; Το usb debug το έχεις ενεργοποιήσεις; Κατι δεν κανεις σωστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Τους drivers τους εχεις εγκαταστησεις σωστα; Το usb debug το έχεις ενεργοποιήσεις; Κατι δεν κανεις σωστα.... πως κανω εγκατασταση τους ντραιβερς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 πως κανω εγκατασταση τους ντραιβερς??? http://singledrivers.blogspot.gr/2014/01/huawei-ascend-p6-usb-driver-for-windows.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Πριν κάποιους μήνες είχα δοκιμάσει το xposed framework και το gravity box για να έχω διάφανη ή ημιδιάφανη μπάρα πλοήγησης στη jelly bean κι ενώ είχε πετύχει το πράγμα μου προκαλούσε lags και το είχα βγάλει. Πλέον δεν μου προκαλεί lags και ουσιαστικά δεν με καίει πια να έρθει η kitkat ( γι' αυτό το λόγο την ήθελα ) . Δεν ξέρω αν το νεότερο xposed ή το νεότερο gravitybox ή η B125 έλυσαν το θέμα των lags. Σημασία έχει ότι χρησιμοποιώ τον nova μου με διάφανη μπάρα χωρίς κανένα λόξυγγα πλέον. Αν το είχατε δοκιμάσει παλιά , ξαναδοκιμάστε το :) http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 θελω να παρω και εγω το p6 αλλα δεν ξερω αν αξιζει.. λεω για το xperia z πιο απο τα 2 να προτιμισω ? Το Xperia Z είναι σαφώς ανώτερο σε specs, με καλύτερο επεξεργαστή, gpu και full hd ανάλυση οθόνης η οποία βέβαια έχει κακές γωνίες θέασης. Και τα 2 έχουν καταπληκτικό design... Oπότε αν δεν σε ενδιαφέρουν οι κακές γωνίες θέασης (ποιος ο λόγος να κρατάς στραβά το κινητό anyway) προτίμησε το Ζ.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν κάποιους μήνες είχα δοκιμάσει το xposed framework και το gravity box για να έχω διάφανη ή ημιδιάφανη μπάρα πλοήγησης στη jelly bean κι ενώ είχε πετύχει το πράγμα μου προκαλούσε lags και το είχα βγάλει. Πλέον δεν μου προκαλεί lags και ουσιαστικά δεν με καίει πια να έρθει η kitkat ( γι' αυτό το λόγο την ήθελα ) . Δεν ξέρω αν το νεότερο xposed ή το νεότερο gravitybox ή η B125 έλυσαν το θέμα των lags. Σημασία έχει ότι χρησιμοποιώ τον nova μου με διάφανη μπάρα χωρίς κανένα λόξυγγα πλέον. Αν το είχατε δοκιμάσει παλιά , ξαναδοκιμάστε το :) http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer Kαι εγώ το είχα δοκιμάσει αρκετές φορές χωρίς επιτυχία.. Μπορείς να γράψεις τι ακριβώς έκανες και ποιες ρυθμίσεις για όσους το χρειαστούν... Εγώ προς το παρών μια χαρά είμαι πάντως με την κινεζοκιτκατ.... Απλά ο Νova έχει κάποια θεματάκια και πήγα σε Apex που η Navbar ναι μεν είναι διάφανη αλλά στο στυλ του LG G2 του οποίου έχω βάλει και τα navbuttons με SoftKeyZ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) 1. Κατεβάζουμε το apk από το παρακάτω link και το αντιγράφουμε στο κινητό μας : http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer 2. Εγκαθιστούμε το apk ( επιτρέπουμε άγνωστες προελεύσεις φυσικά ) και στη συνέχεια ανοίγουμε το xposed από το σχετικό εικονίδιο. 3. Πάμε εκεί που λέει framework και το εγκαθιστούμε. Κάνουμε restart. 4. Πάμε εκεί που λέει κατέβασμα, βρίσκουμε το gravitybox, το κατεβάζουμε, το εγκαθιστούμε. Κάνουμε restart. 5. Πάμε εκεί που λέει modules και επιλέγουμε το gravitybox. Κάνουμε restart ( δεν θυμάμαι αν ζητά restart και σε αυτό το σημείο ) 6. Τρέχουμε το gravitybox ( από το εικονίδιο που έχει δημιουργήσει ), πάμε στη διαχείριση διαφάνειας και πάμε τέρμα δεξιά τις μπάρες που αφορούν την πλοήγηση. Edited April 15, 2014 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 http://singledrivers.blogspot.gr/2014/01/huawei-ascend-p6-usb-driver-for-windows.html Μηπως φταιει που το εχω το κινητο στην κιτ κατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Μηπως φταιει που το εχω το κινητο στην κιτ κατ Ναι τότε χρειάζεσαι το eroot... Ψαξε αν υπάρχει αγγλικό, εγω είχα κατεβάσει το κινέζικο και τα έκανα όλα στην τύχη.... ipred thanks.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts