couros1 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) κανενα νεο για κιτ κατ? Edited March 13, 2014 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δυστυχώς κανένα νέο. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 κανενα νεο για κιτ κατ? Από ότι φαίνεται έχει βγει και 2η beta για την international έκδοση οπότε θα αργήσει και άλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Από ότι φαίνεται έχει βγει και 2η beta για την international έκδοση οπότε θα αργήσει και άλλο.... Σοβαρά? Εγώ στην Β014 είχα μείνει... Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Σοβαρά? Εγώ στην Β014 είχα μείνει... Στο XDA αναφέρουν για B015... Έχει γίνει σε κάποιους διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ (beta testers) αλλά δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Διερρευσε η Β132 στο γερμανικό blog βασισμένη πάλι στην έκδοση 4.2.2 και χρησιμοποιόντας τον ίδιο πυρήνα. http://www.huaweiblog.de/huawei/bugfixes-und-optimierungen-huawei-ascend-p6-firmware-leak-b132/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Την δοκιμασε κανεις να μας πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Βαρέθηκα τις beta. Πάντως θέλω να αποσύρω το παράπονό μου σχετικά με lags στο Swype. Τελικά είναι πρόβλημα που οφείλεται στα updates του Swype και εντοπίζεται και σε άλλα πιο διάσημα κινητά. Δεν φταίει το κινητό αλλά η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Βαρέθηκα τις beta. Πάντως θέλω να αποσύρω το παράπονό μου σχετικά με lags στο Swype. Τελικά είναι πρόβλημα που οφείλεται στα updates του Swype και εντοπίζεται και σε άλλα πιο διάσημα κινητά. Δεν φταίει το κινητό αλλά η εφαρμογή. Το Swype πάντα κολλούσε. Και κολλάει ακόμα και σε κινητά πως το Note 3. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση άλλη, από το να πας σε Swiftkey ή ακόμα καλύτερα σε TouchPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Από ότι φαίνεται η επίσημη International Kitkat θα αργήσει αρκετά ακόμα... Καλά έκανα και έβαλα την beta. Λειτουργεί τόσο καλά μέχρις στιγμή που δεν με πειράζει η καθυστέρηση της επίσημης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Το Swype πάντα κολλούσε. Και κολλάει ακόμα και σε κινητά πως το Note 3. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση άλλη, από το να πας σε Swiftkey ή ακόμα καλύτερα σε TouchPal. Όχι δεν μου κολλούσε και έτρεχε άψογα επί ένα χρόνο μέχρι τα τελευταία θλιβερά updates. Ωστόσο σήμερα η Nuance μου έστειλε οδηγίες ρυθμίσεων και όλα τέλεια ξανά. Επειδή είμαστε εκτός θέματος , έγραψα τις οδηγίες στο σχετικό θέμα με τα πληκτρολόγια.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5275626#post5275626 Edited March 19, 2014 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλησπερα παιδια.εχω το grand duos ειμαι ευχαριστημενος απο τις αποδόσεις του αλλα σκεπτομαι να το δωσω για καποιο μικροτερο.εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω εδω.τελικα το Ρ6 εχει θεμα με το gps και τι ειδους γιατι το δουλευω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry_m Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 καλημέρα . Το Gps του δουλεύει μια χαρά. το δοκίμασα χτες .βρήκε δορυφόρους χεδόν αμέσως και παρότι το μετακινούσα στο αμάξι για να το τσεκάρω δεν έχασε καθόλου το σήμα. τελικά ο συνδυασμός GPS και GLONASS δεν παίζεται !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ευχαριστώ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Κι αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο κλείδωμα τότε να έχεις ανοιχτά δεδομένα ( δεν τρώει τίποτα σοβαρό το AGPS ) και επίσης να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και να διαλέξεις Eλλάδα στους servers : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=el --------------- Για μένα τουλάχιστον το μοναδικό μείον του κινητού είναι η μη πλήρης συμβατότητα του Silicon ( ή της κάρτας γραφικών ) με διάφορα games. Σε όλους τους άλλους τομείς με έχει καλύψει χωρίς πρόβλημα. Aλαγκάριστο στο σκρολάρισμα με stock launcher, καλή διαχείριση μπαταρίας ( δεν το συγκρίνω φυσικά με G2 ή Note ) , απουσία παγωμάτων ή restarts , απροβλημάτιστο wifi επί μισό χρόνο ( σε αντίθεση με άλλους χρήστες εδώ που έχουν θέμα ) , καλή κάμερα για την κατηγορία του, ωραίο touch, ωραία οθόνη και φυσικά εξαιρετικό design. Δεν θα το σύστηνα σε gamers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Περασε κανεις την B132 να μας πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Περασε κανεις την B132 να μας πει εντυπωσεις; Αυτο μολις ηθελα και γω να ρωτησω. Διαβασα για θεμα με την μπαταρια. Και κατιγια τo GPS οτι κλειδωνει γρηγοροτερα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αυτο μολις ηθελα και γω να ρωτησω. Διαβασα για θεμα με την μπαταρια. Και κατιγια τo GPS οτι κλειδωνει γρηγοροτερα:rolleyes: Στo XDA αναφέρουν για 20% μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Την έβαλα το απόγευμα μέχρι στιγμής η μπαταρία πάει normal τρέχει λίγο πιο γρήγορα. Δεν μου έκανε κάτι διαφορετικό όλα καλά B134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Την έβαλα το απόγευμα μέχρι στιγμής η μπαταρία πάει normal τρέχει λίγο πιο γρήγορα. Δεν μου έκανε κάτι διαφορετικό όλα καλά B134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 B134 η B132; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 B134 η B132; 132 sorry πάντως μέχρι στιγμής ούτε κρύο ούτε ζέστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Απο σημερα κι εγώ κάτοχος ενός p6 Φοραει την B111.Περναω κατευθείαν την 132 η υπαρχει καποια αειρα? πχ πρωτα την 119 κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλορίζικο ! Αν δεν είσαι gamer θα το χαρείς πιστεύω :-) Δεν υπάρχει σειρά. Μπορείς να τη βάλεις κατευθείαν. Εγώ παραμένω πιστός στην 119 μιας και δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλορίζικο ! Αν δεν είσαι gamer θα το χαρείς πιστεύω :-) Δεν υπάρχει σειρά. Μπορείς να τη βάλεις κατευθείαν. Εγώ παραμένω πιστός στην 119 μιας και δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο θέμα. ευχαριστώ.Οχι καμμια σχεση με παιχνίδια.οκ θα ξεκινησω απο την 119 καμμια ωραια θηκη δοκιμασμενη υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts