Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πολυπαιζω παιχνίδια στο κινητό αλλά όχι και να λαγκαρει και το Flappy Bird σε 4πυρηνο με 2GB ram!!!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν πολυπαιζω παιχνίδια στο κινητό αλλά όχι και να λαγκαρει και το Flappy Bird σε 4πυρηνο με 2GB ram!!!

Εγώ το είχα πει εδώ και καιρό ότι - είναι ένα πανέμορφο τηλέφωνο ή δυνατότητα του δεν είναι σχεδόν τίποτα! Κολλάει παντού! Απογοήτευση σε σχέση με p1 που είχα

Ναι αλλα το περίεργο είναι οτι βαριά παιχνίδια οπως το Dead Trigger τρέχουν χωρίς lag...

Προσωπικά πιστεύω ότι από τη στιγμή που το κινητό :

1) δεν λαγκάρει στις stock εφαρμογές ( ούτε στο βαρύ stock μαμίσιο παιχνίδι ) και στον stock launcher

2) λαγκάρει σε διάφορες όχι τόσο βαριές εφαρμογές του google play ( πχ Swype )

3) δεν λαγκάρει σε κάποιες άλλες βαρύτερες εφαρμογές ( Dead Trigger )

μου δείχνει ότι δεν φταίει ο επεξεργαστής και με κάνει να ελπίζω ότι η kitkat θα αξιοποίησει στο μέλλον το hardware του κινητού.

¨Ωρες ώρες σκέφτομαι να βάλω την κιτκατ beta να δω τι παίζει... Το έχει κάνει κάποιος από εδώ να μας πει εντυπώσεiς;

¨Ωρες ώρες σκέφτομαι να βάλω την κιτκατ beta να δω τι παίζει... Το έχει κάνει κάποιος από εδώ να μας πει εντυπώσεiς;

Κι εγώ λέω ώρες ώρες να το δοκιμάσω, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία με την Hy52vrom, οπότε δεν με καίει και τόσο. Επίσης, δεν έχουν ενεργοποιήσει το ART, οπότε δε νομίζω να έχει πολλές διαφορές στο εσωτερικό, αλλά οι περισσότερες διαφορές θα είναι στο εμφανισιακό κομμάτι.

Επιφανειακά endicular;5224947]Κι εγώ λέω ώρες ώρες να το δοκιμάσω, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία με την Hy52vrom, οπότε δεν με καίει και τόσο. Επίσης, δεν έχουν ενεργοποιήσει το ART, οπότε δε νομίζω να έχει πολλές διαφορές στο εσωτερικό, αλλά οι περισσότερες διαφορές θα είναι στο εμφανισιακό κομμάτι.

Την έβαλα εγώ από την πρώτη μέρα αλλά ναι όλα είναι Επιφανειακά είναι και πολλά κλειστά! Κατά την εμπειρία μου περίμενε την κανονική δεν αξίζει τον χρόνο

Παιδες του περασα κ την Β119 και μετα και την Β125 αλλα με το wifi τα ιδια. Με απογοητευσε το κινητο στον τομεα αυτο. Κ με δυο γραμμες στο σημα του wifi και παλι δε μπορει να συνδεθει. Δηλαδη πρεπει να ειναι μονο full το σημα για να μπορω να μπαινω στο νετ μεσω wifi;;

Παίζει να είναι και θέμα hardware του κινητού σε συνδιασμό με κάποια rοuter. Πχ σπιτι μου δεν χάνει το σήμα καθόλου αλλά σε κάποια ρουτερ αλλού το χάνει...

Διάβασα στο xda ότι για όσους είναι στην B111 υπαρχει ΟΤΑ Update σε B124...

Η B125 ειναι πολυ καλη. Δυο ημερες βγαζει η μπαταρια με νορμαλ χρηση και δεν εχω παρατηρησει λαγκ εκτος απο το γνωστο θεμα με την αποδοση της gpu...

Η B125 ειναι πολυ καλη. Δυο ημερες βγαζει η μπαταρια με νορμαλ χρηση και δεν εχω παρατηρησει λαγκ εκτος απο το γνωστο θεμα με την αποδοση της gpu...

Εβαλα πρωτα την 119 και υστερα την 125 κατεληξα οτι μου αρεσε καλυτερα η 125 απλως εχω 1 θεμα , οχι μονο με την 125 αλλα γενικα που ισως ειναι ρυθμιση αν καποιος ξερει θα ειμαι ευγνωμων . Το wifi δεν εχει αποσυνδεσεις κτλπ απλως οποτε κλεινω την οθονη μετα απο λιγο βγαινει απο το wifi , ξεκλειδωνω την οθονη και αμεσως το ξαναβρισκει μηπως ξερει κανεις καποιον τροπο να ειναι στο internet ακομα και με κλειδωμενη την οθονη? Γιατι ετυχε πολλες φορες να χασω κλησεις στο viber εξαιτιας αυτης της αναποδιας! Ευχαριστω!

Ρυθμίσεις -> WiFi-> 3 κάθετες τελίτσες κάτω δεξιά -> επιλογές για προχωρημένους -> Να παραμένει ενεργό το wifi στην αναστολ.λειτουργ

Ρυθμίσεις -> WiFi-> 3 κάθετες τελίτσες κάτω δεξιά -> επιλογές για προχωρημένους -> Να παραμένει ενεργό το wifi στην αναστολ.λειτουργ

Eυχαριστω παρα πολυ! και εκει πατησα "Παντα" σωστα ετσι? ευχαριστω ipred και παλι!

Μολις γυρισε το κινητο απο το σερβις στην αθηνα γιατι ειχε ραγισει το πλαστικο κατω απο σηματακι HUAWEI . Το P6 το παρελαβαν 28/1 στο σερβις ,το εβαλαν για επισκευη 20/2 εντος εγγυησης και το παρελαβα εχθες απογευμα . Μακαρι να μην σας τυχει κατι γιατι το σερβις ειναι Γ Τ Π εντελως ,εφαγα 1 μηνα κ το μοτορολα razr i που ειχα εκανε 2 μερες . Ειχα την Β125 επανω κ μου αλλαξαν το λογισμικο στο σερβις σε Β119 .Παντως στο Antutu μαλλον ανεβηκε ,εφτασε 15443

Eυχαριστω παρα πολυ! και εκει πατησα "Παντα" σωστα ετσι? ευχαριστω ipred και παλι!

Ναι αλλά έτσι θα σου καταναλώνεται πιο γρήγορα η μπαταρία.:)

Ειχα την Β125 επανω κ μου αλλαξαν το λογισμικο στο σερβις σε Β119

Καλά έκαναν κατά την προσωπική μου άποψη. Νομίζω είναι η λιγότερο προβληματική. Άντε να δούμε πότε θα έρθει η ρημάδα η kitkat. Ελπίζω ο Μάρτιος να είναι ο μήνας μας.:)

Αντε να δουμε και την kitkat.

Ξερετε οτι αν πατησετε εκει που γραφει "αριθμος εκδοσης" 6-7 φορες θα σας βγαλει ενα εξτρα μενου "επιλογες για προγραμματιστες".τι εξυπηρετει αυτο ξερει κανεις;

Εχει καποιες εξτρα επιλογες.... Πχ μπορεις να ορισεις τον αριθμο των διεργασιων που θα τρεχουν στο παρασκηνιο μεχρι 4 και να εξοικονησεις ραμ.... Edited by GMF80

καλησπερα...

πηρε ενας φιλος το P6...

υπαρχει καποιος να βοηθησει για να προχωρησει σε root???

1.Kατεβάζει και εγκαθιστά στο pc του τον driver και μετά κάνει επανεκκίνηση του PC του :

http://www.mediafire.com/download/o04drss9o4agbfg/DriverSetup.exe

ή εναλλακτικά το HiSuite και μετά κάνει επανεκκίνηση του PC του :

http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/

2. Kατεβάζει το eroot και το ξεζιπάρει :

http://editandroid.com/wp-content/uploads/2013/08/Huawei-Ascend-P6-Root-by-EditAndroid.Com_.zip

3.Συνδέει το κινητό στο pc και στο μήνυμα τύπου σύνδεσης που εμφανίζεται επιλέγει MTP

4.Τρέχει το Eroot

5.Πηγαίνει στις ρυθμίσεις του κινητού -> σχετικά με το τηλέφωνο -> αριθμός έκδοσης και τον πατάει 3 φορές συνεχόμενα μέχρι να ενεργοποιηθούν οι επιλογές προγραμματιστή ( εμφανίζεται σχετικό μήνυμα )

6. Πηγαίνει πίσω στις ρυθμίσεις -> Επιλογές για προγραμματ. -> Εντοπ.σφαλμ.USB και τσεκάρει τη βουλίτσα.

7. Περιμένει ώστε το eroot να συνδεθεί με το κινητό και πατάει το ROOT κουμπί.

1.Kατεβάζει και εγκαθιστά στο pc του τον driver και μετά κάνει επανεκκίνηση του PC του :

http://www.mediafire.com/download/o04drss9o4agbfg/DriverSetup.exe

ή εναλλακτικά το HiSuite και μετά κάνει επανεκκίνηση του PC του :

http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/

2. Kατεβάζει το eroot και το ξεζιπάρει :

http://editandroid.com/wp-content/uploads/2013/08/Huawei-Ascend-P6-Root-by-EditAndroid.Com_.zip

3.Συνδέει το κινητό στο pc και στο μήνυμα τύπου σύνδεσης που εμφανίζεται επιλέγει MTP

4.Τρέχει το Eroot

5.Πηγαίνει στις ρυθμίσεις του κινητού -> σχετικά με το τηλέφωνο -> αριθμός έκδοσης και τον πατάει 3 φορές συνεχόμενα μέχρι να ενεργοποιηθούν οι επιλογές προγραμματιστή ( εμφανίζεται σχετικό μήνυμα )

6. Πηγαίνει πίσω στις ρυθμίσεις -> Επιλογές για προγραμματ. -> Εντοπ.σφαλμ.USB και τσεκάρει τη βουλίτσα.

7. Περιμένει ώστε το eroot να συνδεθεί με το κινητό και πατάει το ROOT κουμπί.

Ωραία μέχρι εδώ. Εγώ έχω καιρό το κακό θέμα ότι έχασα την μπάρα Ειδοποιήσεις και μου είπαν να κάνω ρουτ και να το επαναφέρω. Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή σπάω το τηλέφωνο;

καλησπέρα σε όλους .

Σήμερα πήρα κι εγώ το super κινητάκι !!!! φοράει την Β606 . Σε ποιά rom να πάω ; μπορώ απευθείας στην Β125 ; ή σε κάποια άλλη και μετά στην Β125 ; κατεβάζω ήδη και την Β111 από το site της Huawei.

Βρήκα και στο http://www.huaweidevices.de/ascend-p6?show=downloads τις 112 και Β125 και κατεβάζω από εκεί μιας και το κινητό από όσο έψαξα έχει έρθει από γερμανία :-)

Edited by harry_m

• The title was changed to Huawei Ascend P6