Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα παρελαβα το νεο μου huawei ascend p6 και εχω μια ερωτηση,ενω εχω βαλει προσθετη μνημη micro sd 32gb δεν μπορω να την προεπιλεξω ως μνημη αποθηκευσης και ολα πανε στην μνημη του τηλεφωνου. Τι πρεπει να κανω για να ορισω την micro sd ως προεπιλεγμενη μνημη αποθηκευσης;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα μαγκες. Υπαρχει κανεις που να εχει εγκατεστημενη τη συγκεκριμενη rom πανω στην B125 ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2570602 . Αν ναι, εντυπωσεις; Με ψηνει παρα πολυ να την βαλω, αλλα δεν θελω να χασω την στοκ ρομ να πω την αληθεια. Υπαρχει μηπως δυνατοτητα dualboot;

Υ.Γ. Ευχαριστω πολυ.

Proud HTC User!

Σημερα παρελαβα το νεο μου huawei ascend p6 και εχω μια ερωτηση,ενω εχω βαλει προσθετη μνημη micro sd 32gb δεν μπορω να την προεπιλεξω ως μνημη αποθηκευσης και ολα πανε στην μνημη του τηλεφωνου. Τι πρεπει να κανω για να ορισω την micro sd ως προεπιλεγμενη μνημη αποθηκευσης;

Δεν γίνεται απλά.Πρέπει να κάνεις τα παρακάτω :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460216&page=6

Παιδιά καλησπέρα,

Μόλις παρέλαβα τπ Ρ6 μου...

Άψογο σχεδόν σε όλα, αλλά έχω ένα σοβαρό θεματάκι. Όταν ενεργοποιώ την διακίνηση δεδομένων, δηλαδη να έχω internet με 3g και λοιπά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά με σήμα Η+ και τα βελάκια ανάβουν κανονικά δεν ανοίγει τις σελίδες, βγάζει σφάλμα σύνδεσης σαν να μην έχει Internet ενω έχω 500mb free + Την κάρτα με 20 ευρώ. Μίλησα με την Wind με ενημέρωσαν ότι η γραμμή λειτουργεί κανονικά και ότι οι ρυθμίσεις ειναι σωστές. Αντιθέτως το wifi λειτουργεί άψογα. Έχεις κανείς άποψη επί του θέματος?

Δεν γίνεται απλά.Πρέπει να κάνεις τα παρακάτω :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460216&page=6

εχω την Β112 εκδοση πως θα το κανω;;

Δεν το έχω κάνει εγώ ( δεν έχω θέμα χώρου) αλλά αν έπρεπε να το κάνω τότε θα περνούσα μία από τις 111 ή 119 ή 122 με local update ( έχουμε γράψει πως γίνεται το local update ) και μετά θα εφάρμοζα τον οδηγό του xda link.

παιδια εχει μια εβδομαδα που εχω αγορασει το Ρ6 και εχω καποιες ερωτησεις....

Πρωτον γιατι αντι για συνολικο χωρο 8 γκιγκα εχει 4,62

δευτερον η ραμ αντι για 2 γκιγκα ειναι 1,6 και στο antutu εφτανε 1,2

τριτον στα παιχνιδια ψιλο κολαει

παιδια εχει μια εβδομαδα που εχω αγορασει το Ρ6 και εχω καποιες ερωτησεις....

Πρωτον γιατι αντι για συνολικο χωρο 8 γκιγκα εχει 4,62

δευτερον η ραμ αντι για 2 γκιγκα ειναι 1,6 και στο antutu εφτανε 1,2

τριτον στα παιχνιδια ψιλο κολαει

1) Γιατί σε όλα τα smartphones , τα 3-4 GB καταλαμβάνονται από το σύστημα

2) Το ίδιο.Γύρω στα 400 ΜΒ καταλαμβάνονται από το σύστημα.

3) Αυτό ας το απαντήσουν όσοι παίζουν. Εγώ μόνο το μαμίσιο Riptide έχω δοκιμάσει και δεν λάγκαρε. Σου λαγκάρει και αυτό; Αν ναι τότε βάλε άλλη rom γιατί δεν δικαιολογείται.

Το Antutu κάνει λάθος η σου έδειξε την ελεύθερη ραμ, 1.6 είναι σύνολο, εγώ έχω γύρω στο 1GB ελεύθερο.

Δεν παίζω παιχνίδια αλλά δοκιμάζω κανένα που και που, κάποια λαγκάρουν κάποια όχι. Το P6 δεν έιναι για βαρύ gaming...

Στο δικο μου με την international B125 το antutu μου εβγαλε 16080 σκορ. Του ειχα βαλει κ ενα παιχνιδι να δοκιμασω (Real Racing 3) 1.5gb μου επιασε κ δεν λαγκαρε καθολου λιγο που το επαιξα. Δεν ξερω τι κανει με αλλα...

οκ ευχαριστω.πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο η γινετε απλα?εχω κατεβασει το pdf για το πως γινετε αλλα μηπως υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

ειχα την εκδοση filmware B112 και σημερα εγκατεστησα την Β125. Μπορει καποιος να μου πει τι διαφορες εχει;

Επίσημο changelog η Huawei δυστυχώς βγάζει μόνο στο κινέζικο site και αν...

Από τους xda developers διάβασα κάτι για battery optimization, 3g optimization και τέτοια. Προσωπικά είδα διαφορά στην μπαταρία από την Β111 που είχε όταν το αγόρασα.

Χαρακτηριστική διαφορά θα δεις στα Θέματα όπου από εκεί έχεις πρόσβαση σε διάφορα online να κατεβάσεις απ' ευθείας στο P6 σου.

Πόσο σας πάει η μπαταρία;

Εγώ νομίζω ότι μου τη ρουφάει πολύ γρήγορα.

Με το ζόρι βγάζω μία μέρα χωρίς να κάνω κάτι σημαντικό.

Σε λίγο κλείνω μία βδομάδα αλλά δε παρατήρησα διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας από τη πρώτη μέρα που το πήρα.

Επίσης μου κάνει εντύπωση πως όταν φορτίζει από τη usb του υπολογιστή φορτίζει πολύ αργά και αν έχω ανοιχτή οθόνη και wifi ίσως να μη φορτίζει και καθόλου στη πορεία του χρόνου.

Το ίδιο ισχύει και σε εσάς?

2 μέρες μου βγαζει με αρκετη χρηση ( οχι παιχνίδια). Μηπως καποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία;

2 μέρες μου βγαζει με αρκετη χρηση ( οχι παιχνίδια). Μηπως καποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία;

Δε μου βγάζει μία συγκεκριμένη εφαρμογή που να τρώει τη μπαταρία.

Φοράω τη B125 , atom launcher και το brightness της οθόνης το έχω στο αυτόματο , αλλά με τη μπάρα τέρμα δεξιά.

Ανοίγω το wifi αρκετές φορές αλλά όχι συνέχεια.

Από κλήσεις δε νομίζω να μιλάω πολύ.

Παιχνίδια καθόλου.

Υπάρχει κάποιο application που να τεστάρει τη μπαταρία αν έχει κάποια ζημιά ή κάτι τέτοιο;

[Qispa;5177165]Δε μου βγάζει μία συγκεκριμένη εφαρμογή που να τρώει τη μπαταρία.

Φοράω τη B125 , atom launcher και το brightness της οθόνης το έχω στο αυτόματο , αλλά με τη μπάρα τέρμα δεξιά.

Παιχνίδια καθόλου.

Υπάρχει κάποιο application που να τεστάρει τη μπαταρία αν έχει κάποια ζημιά ή κάτι τέτοιο;

κοίτα σε σχέση με το p1 που είχα αλλά με μικρότερα χαρακτιρηστηκα Η μπαταρια

Καλησπέρα δεν είναι και η ουαου μπαταρία θα συμφωνήσω αλλά όχι στον βαθμό που είναι το δικό σου μιάμιση μέρα σίγουρα με μόνο ίντερνετ κλήσης και κάτι άλλα εκτός πολύ Games! Η εφαρμογή που μου έκανε την διαφορά εγγυημένα είναι :2x battery θα δεις διαφορά νομίζω ακόμα και στο δικό σου!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[Qispa;5177165]Δε μου βγάζει μία συγκεκριμένη εφαρμογή που να τρώει τη μπαταρία.

Παιχνίδια καθόλου.

κοίτα σε σχέση με το p1 που είχα αλλά με μικρότερα χαρακτιρηστηκα Η μπαταρια

Καλησπέρα δεν είναι και η ουαου μπαταρία θα συμφωνήσω αλλά όχι στον βαθμό που είναι το δικό σου μιάμιση μέρα σίγουρα με μόνο ίντερνετ κλήσης και κάτι άλλα εκτός πολύ Games! Η εφαρμογή που μου έκανε την διαφορά εγγυημένα είναι :2x battery θα δεις διαφορά νομίζω ακόμα και στο δικό σου!

Το πιο επάνω μήνυμα ότι ήθελα να πω με το p1 είναι ότι γενικά ήταν και είναι ότι καλύτερο είχα από τηλέφωνο στα λεφτά αλλά και στην ποιότητα και ναι από το p6 περίμενα πολλά παραπάνω με τα update νομίζω πως θα στρώσει όπως είδα διαφορά και με την b125!αυτα ;-)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειχα την εκδοση filmware B112 και σημερα εγκατεστησα την Β125. Μπορει καποιος να μου πει τι διαφορες εχει;

Σχεδόν καμία εγώ το μόνο που ανακάλυψα ήταν ότι προστέθηκαν κάποια θέματα online! Αν δεις κάτι άλλο εσύ πες το μου!

• The title was changed to Huawei Ascend P6