Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέτυχε με τον καιρό ! Άλλαξα για δοκιμή τη φωτό της ηλιοφάνειας :

http://s7.postimg.org/529jdjqtj/Screenshot_2014_01_09_19_39_43.jpg

Με τρώει το χέρι μου να πειράξω και το systemui.apk...κανένας με οικονομική κατάσταση τέτοια ώστε να και να του μπρικάρει το κινητό να μην τον νοιάζει υπάρχει ; :-p

Στο εξωτερικό αν ήσουν θα σου άλλαζαν συσκευή! Ελλάδα, μη το ρισκάρεις!

Proud HTC User!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα φίλοι μου, εδω και 10 ημέρες ειμαι κι εγώ κάτοχος αυτού του εξαιρετικού κινητού. Μία ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι πάντοτε προεπιλεγμένα τα κεφαλαία στο πληκτρολόγιο - ή να γράφονται μόνον κεφαλαία; Αν γίνεται χωρίς root...

Ευχαριστώ.

Shift key 3 βρίσκεται και δωρεάν και υπάρχει και η ρύθμιση η οποία ζητάς είναι εύκολη αν ψάξεις στο Google θα το βρεις όχι πλέον στο store

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά το έχω εδώ και ένα μήνα ακριβώς ναι είναι ένα πολύ όμορφο κινητό αλλά διακρίνω κάποια μικρό προβλήματα που ίσως να φταίει και η συσκευή τεςπα οποίος έχει απορία για κάτι θα απαντήσω!

Για να πάω σε έκδοση Β125 που διάβασα πιο κάτω θα πρέπει να το έχω root? Αν ναι αξίζει να το κάνω θα δω διάφορες;;

Ευχαριστώ

Δεν χρειάζεται ροοτ για να περάσεις την Β125. Απλά την περνάς στην micro sd και μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού την κάνεις εγκατάσταση. Αφού περαστεί κάνεις και μία επαναφορά εργοστασιακών.

Shift key 3 βρίσκεται και δωρεάν και υπάρχει και η ρύθμιση η οποία ζητάς είναι εύκολη αν ψάξεις στο Google θα το βρεις όχι πλέον στο store

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά το έχω εδώ και ένα μήνα ακριβώς ναι είναι ένα πολύ όμορφο κινητό αλλά διακρίνω κάποια μικρό προβλήματα που ίσως να φταίει και η συσκευή τεςπα οποίος έχει απορία για κάτι θα απαντήσω!

Για να πάω σε έκδοση Β125 που διάβασα πιο κάτω θα πρέπει να το έχω root? Αν ναι αξίζει να το κάνω θα δω διάφορες;;

Ευχαριστώ

Ποια μικροπροβληματα εντωπισες φιλε ?

ξερετε εαν και πως απενεργοποιειται η μεγεθυνση της εικονας?δηλαδη οταν εισαι στη κεντρικη οθονη και πατας τρεις φορες με το δαχτυλο και μεγαλωνει η εικονα......ευχαριστω

Εχω προβλημα με GPS. Στα καλα καθουμενα εχασα το συμβολο GPS του συστηματος κ δεν εχω καθολου σημα. Καμια συμβουλη....;

Εχω την Β512. Ουτε τα βοηθητικα προγραμματα δεν βοηθανε, γραφουν GPS ON αλλα απο σημα τιποτα

Εχω προβλημα με GPS. Στα καλα καθουμενα εχασα το συμβολο GPS του συστηματος κ δεν εχω καθολου σημα. Καμια συμβουλη....;

Εχω την Β512. Ουτε τα βοηθητικα προγραμματα δεν βοηθανε, γραφουν GPS ON αλλα απο σημα τιποτα

Κι εμένα μου έκανε κάτι τέτοια σκαλώματα, αλλά όταν το έκανα restart έφτιαχνε. Για δοκίμασέ το μήπως και φτιάξει.

Είσαι root? Aν ναι, δοκίμασε την παρακάτω εφαρμογή που αντικαθιστά το gps.conf του συστήματος.Διάλεξε Ελλάδα φυσικά και έχε ανοιχτά τα δεδομένα όταν το δοκιμάσεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=el

Αν δεν είσαι root , τότε στη θέση σου θα έκανα factory reset και αν πάλι είχα πρόβλημα τότε θα περνούσα άλλο firmware.

Το εκανα αρκετες φορες restart φιλε μου αλλα τιποτα...

ΟΚ τωρα... το απενεργοποιησα για κανα 5λεπτο κ επανηλθε κανονικα

Edited by teos

Ποια μικροπροβληματα εντωπισες φιλε ?

Με κολλάει σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε καλό βαθμό που ένα οποιοδήποτε άλλο κινητό και με 2 πυρήνες το τρέχει πιο γρήγορα και έχω θεματακι με την ένταση του. Αναρωτιέμαι αν φταίει κάτι με το software

Με κολλάει σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε καλό βαθμό που ένα οποιοδήποτε άλλο κινητό και με 2 πυρήνες το τρέχει πιο γρήγορα και έχω θεματακι με την ένταση του. Αναρωτιέμαι αν φταίει κάτι με το software

Πήγαινε ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών και σε κάθε παιχνίδι ενεργοποίησε την επιλογή perfomance mode να δεις αν κάνει διαφορά.

Με την 4.4 πιθανόν να δούμε και καλύτερη απόδοση σε παιχνίδια αλλά ας μην έχουμε τρελές απαιτήσεις. Εϊναι ένα κινητό με έμφαση στο design και όχι στην απόδοση.... Προσωπικά αν παίξω παιχνίδι στο κινητό το κάνω ελάχιστα και σε παιχνίδια τύπου angry birds, εκεί δεν έχω δει θέμα...

Εχω παρει απο κινα το huawei p6 και εκτος οτι δεν εχει ελληνηκα δεν μπορω να βαλω την σιμ μου και για το play store ουτε λογος μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι εχω απελπιστει.... :(

Το Play store πρεπει να το βαλεις εσυ. Κατεβασε το απο εδω. Μεταφερεις το αρχειο στο κινητο και το εγκαθιστας.

Για την sim, πρεπει να ειναι micro sim. Δεν εχει ελληνικα η κινεζικη εκδοση.

Εχω παρει απο κινα το huawei p6 και εκτος οτι δεν εχει ελληνηκα δεν μπορω να βαλω την σιμ μου και για το play store ουτε λογος μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι εχω απελπιστει.... :(

Για ελληνικά στα μηνύματα χρησιμοποίησε καποια εφαρμογή όπως το swype η το slide it keyboard. H κάρτα sim κόβεται η απλα την αλλαζεις στο κατάστημα του παροχέα σου σε mini sim....

Για να δεις ελληνικα στο μενου του τηλεφωνου κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el , πρεπει να εισαι root

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

το design ειναι εκπληκτικο ομως ...οπως και η ποιοτητα κατασκευης...

To design του κι εγώ το θαυμάζω και το χαίρομαι.Την ποιότητα κατασκευής την εκτίμησα όταν έφαγε χοντρή τούμπα και δεν έπαθε τίποτα.Ωστόσο η πλάτη χαράσσεται εύκολα.

Το gps εχτές μου έφαγε κόλλημα αλλά έχοντας εμπειρία από το προηγούμενο κινητό ήξερα τι είχε συμβεί. Όταν το κινητό έχει μπει πριν τη χρήση gps σε φόρτιση στην πρίζα τότε χρειάζεται restart αμέσως μετά τη φόρτιση ώστε να δουλέψει σίγουρα σωστά μετά το gps. Ξέρω ακούγεται τρελό αλλά μου είχε συμβεί τόσες φορές με το προηγούμενο κινητό και τώρα 1η φορά με το P6 , οπότε δεν το θεωρώ σύμπτωση.

Ειμαι και εγω κατοχος του p 6 κ εχω καποιες ερωτησεις.. πριν απο αυτο ειχα το p1το οποιο αν κ ημουβ ατυχος κ μ εβγαλε απο νωρις προβλημα μ τν καμερα κ μ καποιες εφαρμογες π δν μ ανοιγε λογω υγρασιας π ειχε απορροφησει με αφησε απολττα ικανοποιημενο.. το p6 ειναι φυσικα το κατι παραπανω σε design και ποιοτητα κατασκευης ομως περιμενα απο τα χαρακτηριστικα π εχει πολλα περισσοτερα σ θεματα αποδωσης,ταχυτητας,πλοηγγσης κλπ.. δ καποια δν τ βρισκω καν κλτρ απο το p1..επειδη βλεπω οτι πολλοι περιμενουβ τν κιτκατ γ ν αποδωσει καλυτερα τ κινητο εχουμε καποια ενημερωση γ τ ποτε θ τν εχουμε?? επισης Καποια στιγμη τ εβαλα γ φορτιση στν υπολογιστη κ τ πρωι το αβαστ μ εβγαλε ειδοποιησεις για μολυνσεις κ μ πηγαιβε συνεχεια στν αρχικη οθονη.. υπαρχει περιπτωση ν μολυνθηκε απο τον υπολογιστη η ειναι κτ αλλο.. ν προσθεσω οτι δν ειχα κατεβασει ποτε κατι εκτως playstore.

Ειμαι και εγω κατοχος του p 6 κ εχω καποιες ερωτησεις.. πριν απο αυτο ειχα το p1το οποιο αν κ ημουβ ατυχος κ μ εβγαλε απο νωρις προβλημα μ τν καμερα κ μ καποιες εφαρμογες π δν μ ανοιγε λογω υγρασιας π ειχε απορροφησει με αφησε απολττα ικανοποιημενο.. το p6 ειναι φυσικα το κατι παραπανω σε design και ποιοτητα κατασκευης ομως περιμενα απο τα χαρακτηριστικα π εχει πολλα περισσοτερα σ θεματα αποδωσης,ταχυτητας,πλοηγγσης κλπ.. δ καποια δν τ βρισκω καν κλτρ απο το p1..επειδη βλεπω οτι πολλοι περιμενουβ τν κιτκατ γ ν αποδωσει καλυτερα τ κινητο εχουμε καποια ενημερωση γ τ ποτε θ τν εχουμε?? επισης Καποια στιγμη τ εβαλα γ φορτιση στν υπολογιστη κ τ πρωι το αβαστ μ εβγαλε ειδοποιησεις για μολυνσεις κ μ πηγαιβε συνεχεια στν αρχικη οθονη.. υπαρχει περιπτωση ν μολυνθηκε απο τον υπολογιστη η ειναι κτ αλλο.. ν προσθεσω οτι δν ειχα κατεβασει ποτε κατι εκτως playstore.

Η κιτκατ ακουγόταν πως θα ερχόταν τέλη Γενάρη, αλλά τελευταία λέγεται πως στάνταρ θα πάει μετά τα μέσα Φλεβάρη. Επίσης, στην αρχή ήταν να ενσωματώσουν το Emotion UI 2.0, αλλά κάνουν δοκιμές για να ενσωματώσουν απευθείας το 2.3. Δεν ξέρω γιατί έχει ιούς το κινητο σου.

ΚΑλησπέρα σε όλους, που θα μπορούσα να βρώ το Huawei Ascend P6 δίκαρτο ??

Το δίκαρτο είναι η κινέζικη έκδοση του P6, και δεν έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης, αλλά έχει 16gb εσωτερικό χώρο. Δες προς κίνα για αγορά του.

Ίσως η Huawei μας εκπλήξει με την international kitkat. Σίγουρα θα βγει πρωτα η κινέζικη αλλά δεβ πιστεύω να αργήσει τοσο πολύ για τους υπόλοιπους. Για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο ναι αλλα το P6 πιστεύω θα έχει άλλη αντιμετώπιση...

Η κιτκατ ακουγόταν πως θα ερχόταν τέλη Γενάρη, αλλά τελευταία λέγεται πως στάνταρ θα πάει μετά τα μέσα Φλεβάρη. Επίσης, στην αρχή ήταν να ενσωματώσουν το Emotion UI 2.0, αλλά κάνουν δοκιμές για να ενσωματώσουν απευθείας το 2.3. Δεν ξέρω γιατί έχει ιούς το κινητο σου.

Το δίκαρτο είναι η κινέζικη έκδοση του P6, και δεν έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης, αλλά έχει 16gb εσωτερικό χώρο. Δες προς κίνα για αγορά του.

Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν το βρίσκω κάπου εκτος απο ebay και aliexpress ...:worry:

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του P6. βλέπω στο σκρουτζ έχει 300€ περίπου. Μπορούμε να το πάρουμε απο κίνα και να έχει κανονικά ελληνικά και να δουλεύει και στα 3g δίκτυα μας. και αν ναι αξίζει απο εκεί?

• The title was changed to Huawei Ascend P6