Jump to content

Lenovo s750

basdel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
κι εγω παρελαβα πριν δυο μερες κορυφη αλλα πως γινεται να μεταφερω τι εφαρμογες στην sd; με το link2sd τις παει στην μνημη του κινητου...

Δυστυχώς πρόκειται για ένα bug των "πειραγμένων" rom με τις οποίες έρχονται οι συσκευές από Κίνα για να έχουμε ελληνικά κτλ, αλλά από ότι βλέπω δεν έχει διορθωθεί ακόμα.

παιδια εκανα το update με το recovery...επειδη τωρα μαθαινω θελω να ρωτησω το εξης..αν γινει βλακεια με κατι στ κιν μου παταω recovery και ολα οκ?αν βαλω αλλη ρομ και δεν μου αρεσει παταω παλι το recovery και με γυρναει στην παλια??

Μέσω του recovery παίρνεις πλήρες backup της συσκευής σου (το αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης, φρόντισε μην το χάσεις) και αν κάτι δεν πάει καλά στην πορεία ή από λάθος φλασάρισμα, κάνεις ένα restore το backup σου και είσαι έτοιμος.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια το κιν μου φαινεται οτι βγαζει πολυ χαλια φωτο σε σχεση με το προηγουμενο κιν(lenovo s890) τα χρωματα θαμπα οι φωτο μεσα σε μπαρακι θολες (με τελειως ακινητο χερι)...τι να κανω..ειναι τοσο χαλια ο αισθητηρας η το προγραμμα της καμερας?λυσεις?μηπως αν βαλω την official rom δω διαφορα...εχω ξενερωσει απιστευτα με το θεμα φωτο..

ορισμος της κάρτας μνημης ως μνημη τηλεφωνου (γιατι δν μπορεις αλλιως να εγκαταστησεις εφαρμογες στην sd )

και ταυτοχρονα της μνημης του τηλ ως sd.

ανοιγεις "/system/etc/vold.fstab" με τον root explorer βαζεις δικαιωματα read-and-write, και κανεις edit

## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream

# Mounts the first usable partition of the specified device

dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host

dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host

βρισκεις το παραπανω και το αντικαθιστας με το ακολουθο

dev_mount sdcard /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host

dev_mount sdcard2 /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host

και μετα επανεκκινηση.

μπορει να χαθουν οι εφαρμογες.

απο xda developers

εγω το εκανα μου δουλεψε καθως και ολες οι εφαρμογες που ειχα τρεχουν

μονο το flash player οταν ανοιγω να δω ενα βιντεο απο τον firefox μου εμφανιζει μαυρη οθονη και δν παιζει

απο chrome παιζει

Ρε παιδια το κιν μου φαινεται οτι βγαζει πολυ χαλια φωτο σε σχεση με το προηγουμενο κιν(lenovo s890) τα χρωματα θαμπα οι φωτο μεσα σε μπαρακι θολες (με τελειως ακινητο χερι)...τι να κανω..ειναι τοσο χαλια ο αισθητηρας η το προγραμμα της καμερας?λυσεις?μηπως αν βαλω την official rom δω διαφορα...εχω ξενερωσει απιστευτα με το θεμα φωτο..

φιλε μου πατας επανω στην οθονη για να κανει εστιαση?

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Δοκίμασε άλλο πρόγραμμα για φωτογραφίες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ποιότητα των φωτογραφιών. Ίσα ίσα που όσοι τις έχουν δει είπαν ότι είναι πολύ καθαρές

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx&hl=el

Επίσης υπάρχει και της Lenovo μια πολύ καλή εφαρμογή

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391694

εκανε κανενας partision την καρτα του?ας δωσει πληροφοριες και οδηγιες και στο λαο!!

Διαβάζουμε και λίγο πιο πίσω δεν κακό

post 631 βήμα 8

Edited by blkik

Φιλε και εγω τα ιδια ! :( Οταν υπαρχει καλος φωτισμος βγαζει αρκετα καλες φωτο αλλα εαν ειναι λιγο σκοτεινα η φωτο βγαινει πολυ θολη, χαλια! Εχω δοκιμασει πολλα προγραματα για φωτογραφιες αλλα τιποτα ! :(

Lenovo S750 !

Δοκίμασε άλλο πρόγραμμα για φωτογραφίες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ποιότητα των φωτογραφιών. Ίσα ίσα που όσοι τις έχουν δει είπαν ότι είναι πολύ καθαρές

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx&hl=el

Επίσης υπάρχει και της Lenovo μια πολύ καλή εφαρμογή

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391694

Διαβάζουμε και λίγο πιο πίσω δεν κακό

post 631 βήμα 8

ζηταω πληροφοριες απο καποιο που το εκανε και δουλεψε...εντυπωσεις και γενικα πληροφοριες...

Φιλε και εγω τα ιδια ! :( Οταν υπαρχει καλος φωτισμος βγαζει αρκετα καλες φωτο αλλα εαν ειναι λιγο σκοτεινα η φωτο βγαινει πολυ θολη, χαλια! Εχω δοκιμασει πολλα προγραματα για φωτογραφιες αλλα τιποτα ! :(

ασε φιλος εχω φαρμακωθει...πριν ειχα το s890 και εβγαζε κορυφαιες φωτο νυχτα μερα...εχω απογοειτευτει πολυ...και εγω εβαλα απειρα προγραμματα τπτ...δεν ξερω τι να κανω..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Γεια σας , ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα πληροφοριες για το εξης θεμα: Προσφατα αγορασα απο ebay το lenovo s750 το οποιο διαπιστωσα οτι δεν εχει ελληνικο μενου.Πως μπορω να εγκαταστησω ελληνικα;

Εδώ είσαι.

http://www.needrom.com/?s=s750&sa=search&scat=14

Η τρίτη είναι αυτή που χρησιμποιούν οι περισσότερη.

Πολύ καλή είναι και η πρώτη.(MIUI)

Διάβασε και τα σχόλια που ακολουθούν, θα σε βοηθήσουν.

ορισμος της κάρτας μνημης ως μνημη τηλεφωνου (γιατι δν μπορεις αλλιως να εγκαταστησεις εφαρμογες στην sd )

και ταυτοχρονα της μνημης του τηλ ως sd.

ανοιγεις "/system/etc/vold.fstab" με τον root explorer βαζεις δικαιωματα read-and-write, και κανεις edit

dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host

dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host

βρισκεις το παραπανω και το αντικαθιστας με το ακολουθο

dev_mount sdcard /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host

dev_mount sdcard2 /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host

και μετα επανεκκινηση.

μπορει να χαθουν οι εφαρμογες.

απο xda developers

εγω το εκανα μου δουλεψε καθως και ολες οι εφαρμογες που ειχα τρεχουν

μονο το flash player οταν ανοιγω να δω ενα βιντεο απο τον firefox μου εμφανιζει μαυρη οθονη και δν παιζει

απο chrome παιζει

μηπως μπορεις να δωσεις λιγες παραπανω πληροφοριες τι κερδιζουμε απ αυτο? Απαιτειεται Partition για να λειτουργησει σωστα? Το εκανα και ειδα οτι χαθηκαν και καποιες φωτο απο sd. Αν το ξαναλλαξουμε ?

Σ ευχαριστω πολυ!:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

φίλε το παρέλαβες από minideal; Πόσες μέρες σου πήρε;
κι εγω παρελαβα πριν δυο μερες κορυφη αλλα πως γινεται να μεταφερω τι εφαρμογες στην sd; με το link2sd τις παει στην μνημη του κινητου...

Το παρέλαβα και εγω σημερα απο etotalk,έφυγε απο ανατολή στις 14-11και σημερα στα χέρια μου.Να κάνω την πατέντα με την αλλαγή της sd και βλέπουμε.πολυ ωραίο σε αίσθηση ,γρήγορο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Γεια σας , ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα πληροφοριες για το εξης θεμα: Προσφατα αγορασα απο ebay το lenovo s750 το οποιο διαπιστωσα οτι δεν εχει ελληνικο μενου.Πως μπορω να εγκαταστησω ελληνικα;

Όπως σου απάντησε ο gkal

Αν βάλεις την τρίτη rom μετά δες πως θα διορθώσεις τα μικροπροβλήματα της(και όχι μόνο) στο post 631

αυτο που κερδιζεις με την αλλαγη της sd ειναι οτι την βλεπει σαν μνημη κινητου και αποθηκευεις τις εφαρμογες εκει γιατι αλλιως τελειωνει ο χωρος υπαρχει και το link2sd αλλα για καποιο λογο δν αποθηκευει στην sd αλλα στην μνγμη του τηλ

Όπως σου απάντησε ο gkal

Αν βάλεις την τρίτη rom μετά δες πως θα διορθώσεις τα μικροπροβλήματα της(και όχι μόνο) στο post 631

Ευχαριστω, θα το κανω και θα σας απαντησω.

αυτο που κερδιζεις με την αλλαγη της sd ειναι οτι την βλεπει σαν μνημη κινητου και αποθηκευεις τις εφαρμογες εκει γιατι αλλιως τελειωνει ο χωρος υπαρχει και το link2sd αλλα για καποιο λογο δν αποθηκευει στην sd αλλα στην μνγμη του τηλ

Μμμ. Κατι ομως δεν φαινεται να δουλευει απολυτως σωστα..Πχ πας να εγκαταστησεις μια εφαρμογη με 400Mb κενο χωρο (οταν βλεπεις τον χωρο απο τις εφαρμογες), και γραφει οτι δεν εγκαθισταται γιατι δεν υπαρχει χωρος..Χωρος βεβαια φαινεται αφθονος και sd0 kai sd1. Επισης νομιζω οτι γινεται λιγο μπαχαλο οσον αφορα που εγκαθιστανται οι εφαρμογες, οταν τις μεταφερεις με link2sd, τα δεδομενα τους κλπ..:confused:

Γιατί κάθεστε και ψάχνεστε να αλλάξετε την εσωτερική sd με την μνήμη του τηλεφώνου.

Τα πράγματα είναι απλά παίρνετε μια μεγαλούτσικη sd(π.χ 16gb) και την χωρίζεται σε partition(π.χ6gb για το τηλέφωνο και 10 για εσάς).

Μετά με το Link2sd μεταφέρετε τις εφαρμογές. Τέλος

Ακόμα και όταν καποια στιγμη βγει μια rom που δεν θα έχει αυτο το πρόβλημα πάλι θα έχετε μια επιπλέον επιλογή.

Γιατί κάθεστε και ψάχνεστε να αλλάξετε την εσωτερική sd με την μνήμη του τηλεφώνου.

Τα πράγματα είναι απλά παίρνετε μια μεγαλούτσικη sd(π.χ 16gb) και την χωρίζεται σε partition(π.χ6gb για το τηλέφωνο και 10 για εσάς).

Μετά με το Link2sd μεταφέρετε τις εφαρμογές. Τέλος

Ακόμα και όταν καποια στιγμη βγει μια rom που δεν θα έχει αυτο το πρόβλημα πάλι θα έχετε μια επιπλέον επιλογή.

Οταν παω να κανω το partition και ανοιγω το aparted μου γραφει οτι δεν εχω καρτα SD!

Lenovo S750 !

spok

το δοκιμασες;

πιανει;

εγω παιδευομουν αλλα δν επιασε με το α

aparted

τι βαζεις στα παρτισιον fat32;

εξηγησε ακριβως τι εκανες

spok

το δοκιμασες;

πιανει;

εγω παιδευομουν αλλα δν επιασε με το α

aparted

τι βαζεις στα παρτισιον fat32;

εξηγησε ακριβως τι εκανες

Ναι, ειχα την καρτα χωρισμενη απ το προηγουμενο τηλ μου. Πιανει μεν, αλλα κατι δεν παει εντελως καλα που δεν μπορω να το εξηγησω με δυο λεξεις..:rolleyes: Γενικα ολα τα scriptακια (link2sd) μετα απο καποιο χρονο δημιουργουν κολλήματα και καθυστερησεις στο τηλ..Απο εμπειρια παντα.. Για Partition καρτας λεπτομερες βιντεο εδω.

Ελπιζω να βοηθησα. :):)

Καλησπερα. Μπορει καποιος να γραψει ενα οδηγο για partition απο το pc ; Ευχαριστω !

Για τρίτη φορά λοιπόν:

Ορίστε οδηγός για το Aparted από κινητο http://aparted.hol.es/APartedManual.pdf

Oδηγός για το Mini tool partition από PC http://forum.xda-developers.com/wiki/SD_card_partitioning

Και στα ελληνικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=358678

Οταν παω να κανω το partition και ανοιγω το aparted μου γραφει οτι δεν εχω καρτα SD!

Με ξαναρώτησες για αυτό και σου είπα ότι πρέπει να κάνεις unmouted την κάρτα πριν ανοίξεις το aparted

Unmounted κάνεις από τις ρυθμίσεις --> Αποθηκευτικός χώρος --> Αφαίρεση κάρτας SD

Edited by blkik