greekman93 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλησπέρα! Δεν ξέρω πόσοι από σας αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. το πρόβλημα είναι ότι ο φακός έχει πάρει σκόνη εσωτερικά και όπως καταλαβαίνετε επηρεάζει τις φωτογραφίες. Έχει προσπαθήσει κανείς να ανοίξει τον φακό? Μια άλλη περίπτωση που σκέφτηκα, είναι να βγάλω το τζαμάκι που έχει μπροστά δεδομένου ότι έχει και το προστατευτικό εσωτερικά. Αλλά και πάλι πρέπει να ανοίξει ο φακός. καμιά ιδέα? Στο xda ειχα δει πριν καιρο καποιο τοπικ σαν αυτο που περιγραφεις. Ισως να εχει απαντηθει το προβλημα εκει. Παιδια εγω να ρωτησω. Σασ εχει ερθει η 4.4 εκδοση η δεν εχει ερθει ελλαδα???? Για την 4g εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδιά εγώ δεν το κουβαλάω καθημερινά μαζί μου. Το χρησιμοποιώ μόνο όταν πρόκειται να πάω κάπου που θα χρειαστώ κάμερα. Υπάρχουν κάποιες θήκες που έχουν καπάκι για τον φακό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostis69 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Στο xda βρήκα λύση. Αφαίρεσα το μπροστά τζαμάκι κ πλέον ο φακός μπορεί να καθαριστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Στο xda βρήκα λύση. Αφαίρεσα το μπροστά τζαμάκι κ πλέον ο φακός μπορεί να καθαριστεί. Πώς το αφαιρείς; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostis69 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2553444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Το μεγάλο μειονέκτημα για μένα σε αυτή τη συσκευή είναι οι σκόνες στο τζαμάκι. Έχω πάρει 4 συσκευές κατά διαστήματα και σε όλες εμφανίστηκε. Αν λύνεται σωστά με την ανωτέρω λύση, τότε κάτι γίνεται.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα παιδια πηρα και εγω το s4 zoom και εχω παθει πλακα με την ποιοτητα της φωτογραφιας .Υπαρχει τροπος για root και αλλαγη φρεσκιας rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 καλησπέρα όταν ανοιγω τη συσκευή μου γράφει << τη δεδομενη στιγμη δεν ειναι δυνατη η λήψη φωτογραφίας δοκιμάστε αργοτερα >> αφου βάλω το pin μετά απο 30 δευτερόλεπτα ο φακός ανοιγει και κλεινει αμεσως. Φταιει το viber? ειναι κάποιος ιός? το εχει πάθει και καποιος αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αυτό που όταν ενεργοποιείται η συσκευή, ανοιγοκλείνει για λίγο ο φακός, οφείλεται στο Viber, το έχω τσεκάρει σε s4 zoom. Απεγκατάσταση και θα δεις ότι θα σταματήσει να το κάνει. Εκτός αν θες να το κρατήσεις παρόλα αυτά. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο γίνεται αυτό... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Αυτό που όταν ενεργοποιείται η συσκευή, ανοιγοκλείνει για λίγο ο φακός, οφείλεται στο Viber, το έχω τσεκάρει σε s4 zoom. Απεγκατάσταση και θα δεις ότι θα σταματήσει να το κάνει. Εκτός αν θες να το κρατήσεις παρόλα αυτά. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο γίνεται αυτό... δυστηχως το χρειαζομαι το viber μηπως ξερεις αν το κανει και με το whats up? απλα οταν το ενεργοποιω βγάζω το κάλυμα του φακού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostis69 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το screen mirroring... Παλιότερα, όταν έκανα αναπαραγωγή σε μια εικόνα ή ένα βίντεο, επέλεγα το εικονίδιο για το mirroring, έβρισκε την TV, την επέλεγα κ όλα ήταν μια χαρά, τα έβλεπα κατευθείαν στην TV. Σήμερα προσπάθησα να κάνω το ίδιο αλλά το κινητό δεν "βλέπει" την TV. Είναι στο ίδιο δίκτυο συνδεδεμένα (αν κ δεν χρειάζεται γιατί συνδέονται απ'ευθείας μεταξύ του). Η TV είναι η UE46D6100. Το μόνο που έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα είναι η αναβάθμιση σε kitkat. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 καλησπερα το τελευταί διαστημα αργει πολυ να ενεργοποιηθει το wi-fi , απο 30 λεπτα εως 3 ωρες, εχετε καποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 καλησπερα το τελευταί διαστημα αργει πολυ να ενεργοποιηθει το wi-fi , απο 30 λεπτα εως 3 ωρες, εχετε καποια ιδέα? εντελώς τυχαία ανοιξα την εφαρμογη με τους χάρτες και ζητησα ευρεση τοποθεσίας μου, ως εκ θαυματος με ρωτησε αν θελω να ενεργοποιησω το gps και wifi , πατησα το οκ και ενεργοποιηθηκε σχεδόν αμέσως. Προχειρη λυση αλλά με βοηθά πολυ :lost::lost::lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα. Εδώ και κάποιες μέρες πήρα ένα Samsung Galaxy S4 Zoom. Αρκετές θετικές παρατηρήσεις αλλά δεν θα σταθώ σε αυτές... Έχω παρατηρήσει μια σχετική υπερθέρμανση σε χρήση κάμερας και σε σερφάρισμα με browser. Αρχικά είχα την JB αλλά είπα να κάνω update σε Kitkat μπας και διαορθωθεί η κατάσταση. Όμως ακόμη και μετά την αναβάθμιση το φαινόμενο παραμένει. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο ή έπεσα σε "περίπτωση"; Μέχρι ποιο σημείο το θεωρώ "νορμάλ"; Ευχαριστώ Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ζεσταίνεται αλλά δεν θα το έλεγα υπερθέρμανση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα. Εδώ και κάποιες μέρες πήρα ένα Samsung Galaxy S4 Zoom. Αρκετές θετικές παρατηρήσεις αλλά δεν θα σταθώ σε αυτές... Έχω παρατηρήσει μια σχετική υπερθέρμανση σε χρήση κάμερας και σε σερφάρισμα με browser. Αρχικά είχα την JB αλλά είπα να κάνω update σε Kitkat μπας και διαορθωθεί η κατάσταση. Όμως ακόμη και μετά την αναβάθμιση το φαινόμενο παραμένει. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο ή έπεσα σε "περίπτωση"; Μέχρι ποιο σημείο το θεωρώ "νορμάλ"; Ευχαριστώ Και μενα το εκανε καποιες φορες , οχι παντα , ζεματούσε πάντως ασχετα με την χρήση καμερας, ειχα κατεβασει το CM Cleaner & Antivirus και με ειδοποιούσε , και εκανε ψυξη στην συσκευη (προφανως απενεργοποιοντας εφαρμογες προσωρινά που έβλεπε οτι δημιουργούν το προβλημα) Βγηκε KitKat για το S4 Zoom? Εμένα σε ΟΤΑ δεν μου βγάζει τίποτα!Τώρα το έλεγξα ??????? Δεν το χρησιμοποιώ πια μια που Έχω το επόμενο το Κ ZOOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα! Το είχα ξαναπάρει παλιά για δοκιμή σαν λάτρης των καμεροτηλεφώνων (είχα 64άρι Lumia 1020, έχω το πρώτο μου 808 PureView και το Panasonic LUMIX DMC-CM1, μόνο το Κ ζουμ μου ξέφυγε :) ) και τώρα το πήρα για δώρο. :) Δεν γνωρίζω πολλά από Android (ήμουν σε Symbian, δοκίμασα και MeeGo και Windows) και δεν έχω ασχοληθεί με τα firmware. Για το συγκεκριμένο μοντέλο τι έκδοση λειτουργικού είναι καλύτερη; Είδα η τελευταία επίσημη είναι η Kitkat, 4.4.2. Τρέχει αρκετά ομαλά εκεί; Γίνεται αναβάθμιση σε νεότερη και αν ναι αξίζει τον κόπο ή θα σέρνεται; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts