rec Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Μπορεί να υπάρχει,γιατί ακύρωσα ένα το πρωί και πήρα το άσπρο. Να κοιτάζεις συνέχεια. Εδώ λέει ότι είναι Samsung Exynos 4 Dual 4212, 1.5 GHz processor. Μάλλον αυτος ειναι με διαφορετική ονομασία για καμερες και τηλεοράσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καλημέρα πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο από φοτώδεσμο ήρθε το τηλέφωνο έχει λίγα κομμάτια σε μαύρο χρώμα και είναι ελληνικής αντιπροσωπείας . Έτσι μού είπαν από το τηλέφωνο , σήμερα το απόγευμα εγώ θα το παραλάβω . τιμή 299 . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 1)ενα ποστ πιο πάνω 2)οχι, είναι περιττό έξαλλου 3)εχει επιλογή να τραβήξεις και κινούμενα αντικείμενα και να τα ''παγώσεις'' με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτο 4)κι εγω με vodafone ολα καλά, ανάλογα και την περιοχή βέβαια 5)όχι δεν χτυπαει. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει αγοράσει καποιος τη γνήσια θήκη Galaxy S4 Zoom Flip Cover? http://www.samsung.com/uk/consumer/smart-camera-camcorder/smart-compact/smart-compact-accessories/EF-GGS10FBEGWW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει αγοράσει καποιος τη γνήσια θήκη Galaxy S4 Zoom Flip Cover? http://www.samsung.com/uk/consumer/smart-camera-camcorder/smart-compact/smart-compact-accessories/EF-GGS10FBEGWW Η θηκη αυτη ειναι μαπα τελειως .Αφηνει ολο σχεδον το πισω μερος του κινητου ακαλυπτο και πιανει μονο περιμετρικα και μπροστα.Στην ουσια ειναι ενα bumber με cover..... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Υπάρχει ακομα το μαυρο ή τέλος???Το έβαλε διαθέσιμο. Αν προλάβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Η θηκη αυτη ειναι μαπα τελειως .Αφηνει ολο σχεδον το πισω μερος του κινητου ακαλυπτο και πιανει μονο περιμετρικα και μπροστα.Στην ουσια ειναι ενα bumber με cover..... Σωστα και ειναι αρκετα ακριβη για αυτα που προσφερει. Σε τετοιο στυλ αν θες,κοιτα και προς τα εδω,φαινεται αξιολογη κυριλατη και ομορφη http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313&_nkw=galaxy+s4+zoom+case+hoco&_sacat=0&_from=R40 θα την επαιρνα,αλλα θελω κατι πιο καλο σε προστασια σε περιπτωση πτωσης περισσοτερο για τον φακο που εξεχει, γι αυτο προτιμησα αυτην Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasimo Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για custom rom ούτε λόγος έτσι;....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλημέρα μηπως ξέρετε αν οι θηκες flip που κολλανε στην οθονη ειναι μαγνητικες και αν μακροχρόνια χαλάνε την οθόνη? ((αυτες που μολις τις ανοιξεις ενεργοποιηται η οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για custom rom ούτε λόγος έτσι;....!!!Ότι υπάρχει, φαντάζομαι, θα βγαίνει στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δεν βλέπω να ήρθε το στοκ στο e-shop. Προχώρησε σε κανέναν η παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δεν βλέπω να ήρθε το στοκ στο e-shop. Προχώρησε σε κανέναν η παραγγελία; Σε εμενα λεει Συγκεντρωση προιοντων σε εξελιξη , (τιμολογηση) Αυριο λογιακα θα το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σε εμενα λεει Συγκεντρωση προιοντων σε εξελιξη , (τιμολογηση) Αυριο λογιακα θα το εχω Από κάτω δε σου γράφει ¨αναμονή παραλαβής¨; Εμένα μου είπαν ότι παραλαμβάνουν αύριο. Κάνουν παραδόσεις στα καταστήματα Σάββατο, ή πάμε για Δευτέρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σε εμενα λεει Συγκεντρωση προιοντων σε εξελιξη , (τιμολογηση) Αυριο λογιακα θα το εχωΑυτό το λέει και σε μένα, αλλά στην τιμολόγηση έχει (-) και από κάτω γράφει αναμονή παραλαβής, οπότε... Εκτός αν δεν έφτασαν για όλους και κάνουν νέα παραλαβή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από κάτω δε σου γράφει ¨αναμονή παραλαβής¨; Εμένα μου είπαν ότι παραλαμβάνουν αύριο. Κάνουν παραδόσεις στα καταστήματα Σάββατο, ή πάμε για Δευτέρα;Αν έρθει αύριο θα το έχουμε το Σάββατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Από κάτω δε σου γράφει ¨αναμονή παραλαβής¨; Εμένα μου είπαν ότι παραλαμβάνουν αύριο. Κάνουν παραδόσεις στα καταστήματα Σάββατο, ή πάμε για Δευτέρα; Οχι εχει φύγει απο αυτο το status και λέει οτι το προϊόν ειναι προς τιμολόγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Οχι εχει φύγει απο αυτο το status και λέει οτι το προϊόν ειναι προς τιμολόγησηΑν είναι έτσι, σου έρχεται!!! Η Παραγγελία σας είναι έτοιμη να σταλεί στο Υποκατάστημα Οπότε αύριο θα το έχουμε!!! Edited January 10, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αντε παιδιά με το καλό!!!!! Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις. Κάτι μου λεει ότι η προσφορά ή και άλλες θα ξαναγίνουν οπότε να μαστε έτοιμες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) από τους υπολοιπους φιλους παρελαβε καποιος απο το eshop? αν ναι δοκιμαστε σας παρακαλω να βάλετε το ελληνικο μενου αν δουλευειι σωστα ενημερωστε μας επισης ειδα και αυτό στον ιστοτοπο της cosmote http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__serviceTwinSim/section/Postpaid_Packs_Additional_Prs είναι 10 ευρω sim και micro sim και αυτο στης vodafon http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/star-services/vodafone-double/ Edited January 10, 2014 by tsambiko11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 από τους υπολοιπους φιλους παρελαβε καποιος απο το eshop? αν ναι δοκιμαστε σας παρακαλω να βάλετε το ελληνικο μενου αν δουλευειι σωστα ενημερωστε μας επισης ειδα και αυτό στον ιστοτοπο της cosmote http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__serviceTwinSim/section/Postpaid_Packs_Additional_Prs είναι 10 ευρω sim και micro sim Εγραφε στο καταστημα οτι ερχετε με Αγγλικο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ε και? Ελληνικα θα κατεβαζεις δεν υπαρχει περιπτωση. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ε και? Ελληνικα θα κατεβαζεις δεν υπαρχει περιπτωση.Από που θα τα κατεβάσεις; Ελληνικά ή έχει η ρομ ή όχι. Διαφορετικά περνάς άλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Aπλα κρινω απο μενα που ειναι Αραβικο,και θα μπορουσε ανετα με τετοια προελευση να μην ειχε, δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοει το μαγαζι λεγοντας πως εχει αγγλικο μενου,και μενα αγγλικο ηταν οταν το παρελαβα αλλα κατεβασα Ελληνικα. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Από που θα τα κατεβάσεις; Ελληνικά ή έχει η ρομ ή όχι. Διαφορετικά περνάς άλλη ρομ. Παντα σε αγγλικα εχω το μενου οποτε δεν με ενδιαφερει,ελπιζω να γραφει ελληνικα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 εγω πστευω θα γραφει Ελληνικα,δεν υπαρχει περιπτωση. Απλα βρε παιδια το καταστημα ισως σου λεει πως δεν θα ειναι το κινητο σαν να το παιρνεις απο Πλαισιο πχ που με το που το ανοιξεις εχει τα παντα στα Ελληνικα,γιατι μιλαμε για τυπου σκρουτζ αγορα. Ελληνικα θα εχει επιλογη 100% Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδια καλημερα. Μια ερωτηση αν σας ειναι ευκολο θα με βοηθουσε πολυ. Χωρις να υπολογιζουμε τα site που κανουν συγκρισεις γιατι δεν τα εμπιστευομαι, ειχε την τυχη κανεις να συγκρινει την καμερα του s4 με το zoom? αν ναι θα με βοηθουσατε πολυ να μου πειτε ποιο ηταν καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ειχα και τα δυο, καλυτερο το Zoom. Απλα, πρεπει να το προσεχεις περισσοτερο. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts