Guest Logi Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Α ωραία ευχαριστώ! Καλό και το μικρό sar που ανέφερες. Τώρα το άλλο με το βίντεο στα σκοτεινά, εννοείς ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το φλας όταν τραβάς βίντεο? Εδώ στο XDA λέει πως όχι. :confused: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49109695#post49109695 EDIT: τώρα είδα που μου απάντησες. Ναι αυτός είναι ο λόγος ότι είναι xenon. Xm. Ουδέν καλό αμιγές κακού! :confused: Edited January 5, 2014 by Logi Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αν προσέξεις, στην περιγραφή του προϊόντος γράφει ότι έρχεται με Αγγλικό μενού. Αυτό με κάνει καχύποπτο για το αν είναι Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής. Εγώ αναφέρομαι για το φωτοδεσμος σε μία επικηνονία που ειχα την παρασκευή μού ειπαν οτι θα ειναι τις ελληνικής αντιπροσωποίας . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 TO NAVIGOΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Kατι που παρατηρησα. Σημερα τραβηξα πολλες φωτο! Πολυ ευχαριστημενος! Ομως εχοντας συνηθισει απο αλλα κινητα, ηθελα μια φωτο να την κανω περικοπη,για να μην φαινεται κατι που δεν ηθελα. Προσπαθηστε να το κανετε,και θα δειτε οτι κατα την περικοπη και γενικα οταν πας στο πεδιο επεξεργασια,σου χαλαει την ποιοτητα της φωτο,και οσο περισσοτερο περικοπτεις τοσο σου πιξελιαζει και θαμπωνει καπως την πρωταρχικη σου εικονα που ειναι σουπερ! Μηπως κανω κατι λαθος? Edited January 5, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Παιδιά, για root υπάρχει τρόπος στο συγκεκριμένο μοντέλο; Υ.Γ. Άκυρο! Το βρήκα στο XDA. Edited January 5, 2014 by parisal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Παιδια για το θεμα της περικοπης των φωτογραφιων που ανεφερα πριν,ακυρο! Αριστερο κλικ,πας περικοπη και γινεται μια χαρα και με σουπερ αναλυση! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καληπερα παιδια, θελω να ρωτησω τους κατοχους αμα ο κινητο εχει "fm radio" διοτι αλλου λεει ναι, αλλου λεει οχι :P , επισης αμα υπαρχει κανενας τροπος για να γινει το xenon flash φακος :D και πιο χρωμα θεωρουν οτι ταιριαζει καλυτερα με τις "καμπυλες του κινητου" γιατι δε προβλεπεται να το δω καπου live για να αποφασισω :/ Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Όντως είναι πολύ καλή ευκαιρία για όσους το σκέφτονται! Να ρωτήσω τους κατόχους: Τι προγράμματα πλοήγησης έχετε δοκιμάσει? Navigon, iGO, Don't panic, sygic?? Τρέχουν καλά? Και πως είναι φωτεινότητα/αναγνωσιμότητα της οθόνης στον ήλιο? Όπως καταλαβαίνετε με την ερώτηση του φίλου user_pixon12 (που το ξανακοίταξα) και τη συγκυρία της ακόμα πιο καλής τιμής, το ξανασκέφτομαι! ;) Ελα στην παρεα μας!!! :) (Η φωτεινοτητα σημερα που το παρατηρησα λιγο καλυτερα που ηταν ηλιολουστη μερα,ειναι σε επιπεδα μετρια να ειμαι ειλικρινης,αλλα να πω και την αληθεια,δεν ειχα ποτε κινητο που στον ηλιο ηταν τοσο ευδιακριτη η οθονη του,δεν με πειραξε δλδ,αφου ετσι εχω μαθει γενικα, επομενως δεν με δυσκολεψε να το χειριστω,απλα με αφορμη την ερωτηση σου το παρατηρησα καλυτερα.δεν ξερω αν το s4 ή αλλο κινητο ειναι καλυτερο στον τομεα αυτο, που προφανως θα ειναι πιστευω.) Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καληπερα παιδια, θελω να ρωτησω τους κατοχους αμα ο κινητο εχει "fm radio" διοτι αλλου λεει ναι, αλλου λεει οχι :P , επισης αμα υπαρχει κανενας τροπος για να γινει το xenon flash φακος :D και πιο χρωμα θεωρουν οτι ταιριαζει καλυτερα με τις "καμπυλες του κινητου" γιατι δε προβλεπεται να το δω καπου live για να αποφασισω :/ Ευχαριστω :) δεν έχει ραδιόφωνο και δεν μπορεί να γίνει το xenon φακός. εγώ το έχω σε μαύρο (μπλε σκούρο είναι βασικά) το οποίο θεωρώ οτι κρύβει κάπως τον όγκο του. αλλά και σε άσπρο είναι πολύ όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καληπερα παιδια, θελω να ρωτησω τους κατοχους αμα ο κινητο εχει "fm radio" διοτι αλλου λεει ναι, αλλου λεει οχι :P , επισης αμα υπαρχει κανενας τροπος για να γινει το xenon flash φακος :D και πιο χρωμα θεωρουν οτι ταιριαζει καλυτερα με τις "καμπυλες του κινητου" γιατι δε προβλεπεται να το δω καπου live για να αποφασισω :/ Ευχαριστω :) Γεια σου φιλε! 1) Δεν εχει ραδιοφωνο καθολου! ακολουθει την γραμμη του μεγαλου s4! 2) Το ξενον δεν γινεται,μονο το led ενεργοποιειται να γινει φακος,με το προγραμματακι flashligh απο το store που κατεβαζεις. Το ξενον δεν πρεπει να μενει ωρα ανοιχτο,οποτε ακομη και να υπηρχε κατι καλυτερα να το αποφυγεις. 3) για το χρωμα ειναι καθαρα υποκειμενικο,εγω επειδη το βρηκα ευκαιρια στην χ.ε το πηρα λευκο,το οποιο βεβαια εξ αρχης με ειχε εντυπωσιασει στις φωτο περισσοτερο απο το μαυρο, αν και ανεκαθεν τα κινητα μου τα επαιρνα μαυρα! Ισως αν το αγοραζα απο μαγαζι με επιλογη χρωματος απο συνηθεια και μονο να το επαιρνα μαυρο,αλλα το λευκο μ αρεσει που ο φακος φαινεται ολος νικελ,και γενικα αυτη η διχρωμια λευκου-νικελ. Αλλα και τ μαυρο ειναι σουπερ! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 η συσκευη ειναι αυτη που δινει το eshop με 200κατι ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι φιλε μου,απλα δεν ξερω ποσα κομματια και ποσο κραταει την τιμη,γιατι ειναι σε στυλ προσφορας. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 1) πω... παρα πολυ κριμα για το ραδιοφωνο , τι τους πειραξε ? τοσο ακριβο ειναι ? και αμα δε το ηθελε καποιος εκσυγχρονισμενος ας το εβγαζε μετα ( εγω εχω μεινει στην εποχη οπου δεν ειχε το nexus s μου ραδιο αλλα μετα με το galaxy nexus το διορθωσανε ) 2) ελπιζω να κανει καποια δουλεια το πορτοκαλι flash και να μη τα κανει χειροτερα :p 3) αιωνια διαμαχη μεταξυ λευκου και μαυρου :p 4) ευχαριστω παιδια για την γρηγορη ανταποκριση και βοηθεια και 5) βλεπω οτι και αλλοςμε το ZTE v967s ηρθε κατα εδω με τη προσφορα του e-shop :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Καλημερα φιλε μου,τι εννοεις με το πορτοκαλι φλας? Οσον αφορα τον φακο? Γιατι ως φλας το ξενον φλας ειναι το λευκο που πρεπει να εχει, και ειναι σουπερ! Απλα αν θες φακο ενεργοποιει η συσκευη το πορτοκαλι λαμπακι του auto focus,αν βεβαια κατεβασεις απο το store την εγκατασταση flashligh Edited January 6, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Όσοι από εσάς έχετε 4G,αξίζει τον κόπο ή να πάρει κανείς το απλό που θα έχει περισσότερες και πιο γρήγορες ανανεώσεις σε firmware; Και αν έκανε κάποιος αναβάθμιση στα τελευταια firmware είδε διαφορά στην απόδοση της κάμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Έκανα αναβάθμιση firmware (και καμερας) αλλα δεν είδα καποια διαφορά Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 περισσοτερο placebo ειναι ολα αυτα,ειδικα στην καμερα,δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλημερα, λεω να το τσιμπησω απο το eshop αλλά ξερει κανεις αν μετά μπορώ να αλλάξω ολο το μενου απο αγγλικά σε Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Φυσικα και μπορεις,εμενα ειναι απο Σ.Αραβια και εβαλα Ελληνικα,απλα κατεβαζεις τις εξτρα γλωσσες εκει που εχει τις βασικες και σε μερικα δευτερολεπτα εισαι οκ. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Φυσικα και μπορεις,εμενα ειναι απο Σ.Αραβια και εβαλα Ελληνικα,απλα κατεβαζεις τις εξτρα γλωσσες εκει που εχει τις βασικες και σε μερικα δευτερολεπτα εισαι οκ.Το θέμα είναι πιο firmware φοράει, για να λέει το e-shop μόνο για αγγλικό μενού και σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή και όχι της τοπικής αντιπροσωπείας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα,αφού το e-shop δίνει εγγύηση. Εσύ μπορείς να δεις στο δικό σου ποιό φοράει; Είναι στις πληροφορίες τηλεφώνου, στο τέλος, του στυλ C101XWUAMK6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Nαι βεβαιως, ειναι C101XXUAMK4 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Nαι βεβαιως, ειναι C101XXUAMK4Το C101XXUAMK4 είναι το προτελευταίο στη λίστα, το αναφέρει ως region SER (Russia) με ημερομηνία 11.11.2013. Αυτό φορούσε ή έκανες αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Δεν το εχω αναβαθμισει εγω,γενικως δεν τα πειραζω αυτα. Το πηρα απο αγγελια στις 23.11 , με προελευση κινητου απο Σ.Αραβια. Δεν νομιζω να ειχε ασχοληθει ο πρωιν ιδιοκτητης με αναβαθμισεις κτλ,γιατι ουτε καν γλωσσες κτλ δεν ειχε αλλαξει,ολα ηταν σε μορφη εργοστασιακη. Edited January 6, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 γι αυτο το πορτοκαλι λεντακι λεω.. το εκανα και εγω παραγγελια απο e-shop το λευκο τωρα ειδα για τα αγγλικα :S η λυση ειναι να περασουμε τα ελληνικα ή να αλλαξουμε την ρομ και να βαλουμε ελληνικη? :S :S :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 γι αυτο το πορτοκαλι λεντακι λεω.. το εκανα και εγω παραγγελια απο e-shop το λευκο τωρα ειδα για τα αγγλικα :S η λυση ειναι να περασουμε τα ελληνικα ή να αλλαξουμε την ρομ και να βαλουμε ελληνικη? :S :S :SΜάλλον δεν θα έχει ελληνικά στις γλώσσες και γι'αυτό λέει "Αγγλικό μενού", οπότε ή περνάς την ελληνική ρομ ή κάποια ευρωπαϊκή που να έχει τα ελληνικά, αν είναι νεότερη από την ελληνική (εγώ στο s2 είχα περάσει μία ινδική (INU) και είχε μια χαρά και τα ελληνικά). Συνήθως μόνο αγγλικά έχουν κάτι κινέζικες ρομ (μαζί με τα κινέζικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts