Jump to content

Galaxy S4 Zoom

Sol_Ballads
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια οταν ολοκληρωνεται η φορτιση,εκτος απο την ενδειξη πανω αριστερα με το 100% σας κανει καποια ηχητικη ειδοποιηση?

Στο δικο μου τουλαχιστον οχι δεν κανει καποιο ηχο.Απλα αναβει η οθονη οταν ειναι σβηστη και φορτιζει για να υποδηλωσει οτι φορτισε πληρως.

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 616
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι κακές κριτικές μπορεί να έχει;;

Η συσκευή είναι εξαιρετική, τώρα, αν κάποιος ζορίζεται στο βάρος, ας μην έχει τόσο καλή φωτογραφική.

Μιλάμε για 10Χ οπτικό ζουμ, που είναι καταπληκτικό, γι' αυτό και τα μηχανικά μέρη που έχει, που το κάνουν πιο βαρύ.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Η συσκευή είναι εξαιρετική, τώρα, αν κάποιος ζορίζεται στο βάρος, ας μην έχει τόσο καλή φωτογραφική.

Μιλάμε για 10Χ οπτικό ζουμ, που είναι καταπληκτικό, γι' αυτό και τα μηχανικά μέρη που έχει, που το κάνουν πιο βαρύ.

Εννοει το σκρουτζομαγαζο μαλλον ο φιλος παραπανω...Παντως σαν συσκευη ειναι τουμπανο!Το μονο ισως που τις λειπει ειναι λιγο περισσοτερη εσωτερικη μνημη να ειχα θα ηταν ακομα πιο σουπερ.

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Aυτο βλεπω κ εγω οσο περνα ο καιρος. Εχουν περιοριστει οι κριτικες μονο στην καμερα του (η οποια δεν μασαει πουθενα παρεπιπτοντως),αλλα το κινητο τα εχει ολα! σφαιρα ιντερνετ - εφαρμογες, δεν κολλαει ουτε για πλακα, δεν θερμαινεται κτλ, θες gps θες να σερφαρεις,θες να δεις ταινια,δεν εχει κατι να υστερει! οσον αφορα το βαρος,αυτο ειναι συνηθεια,εγω του εβαλα και την δερματινη θηκουλα του,και ειναι πολυ κυριλατο,εχω και την ασφαλεια μου. Εντομεταξυ αυτο που μου αρεσει ειναι πως ειναι μοναδικο,δλδ βγαινω και δεν το εχουν ολοι! οπου και να παω πια ολοι εχουν galaxy s4,και οχι μονο αυτο,εχει γεμισει ο κοσμος κλωνους! γινεται ο χαμος ο ιδιος! αυτο ομως ειναι κομματι ιδιαιτερο,ουτε κλωνοι ουτε τιποτα,μ αρεσει που το εχει ενας στους 100 και ισως να λεω και πολλα,αν κρινω απο τις κριτικες και απο το ενδιαφερον εδω! στο μεγαλο galaxy ηδη θα ειχαν γεμισει 100 σελιδες! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

ειναι κινητό που απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό όπως και να το κάνουμε.

θα μπορούσε πάντως να έχει κι ενα λεντακι για φακό, πέρα απο το κόκκινο του autofocus

Προφανώς εννοώ το μαγαζί. Παρενόησες.

Τη συσκευή τη γνωρίζω πολύ πολύ καλά κι ας μην αποφάσισα τελικά να την πάρω. (Κοιτάζω και το Z1f που όμως χρόνισε)

Τη συσκευή τη γνωρίζω πολύ πολύ καλά κι ας μην αποφάσισα τελικά να την πάρω. (Κοιτάζω και το Z1f που όμως χρόνισε)

οκ, σόρρυ, γι' αυτό μου έκανε εντύπωση... :)

ειναι κινητό που απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό όπως και να το κάνουμε.

θα μπορούσε πάντως να έχει κι ενα λεντακι για φακό, πέρα απο το κόκκινο του autofocus

Σωστο! Συνηθισμενος απο το pixon, νομιζω θα χρειαζοταν,περισσοτερο βοηθαει στην καταγραφη βιντεο το βραδυ,εστω αυτο το ελαχιστο,αλλα δεν πειραζει. Τωρα για φακο,κατεβασε μια εφαρμογη flashligh απο το store,απλα θα ειναι πορτοκαλι του autofocus.

galaxy Κ zoom - white

Aυτο βλεπω κ εγω οσο περνα ο καιρος. Εχουν περιοριστει οι κριτικες μονο στην καμερα του (η οποια δεν μασαει πουθενα παρεπιπτοντως),αλλα το κινητο τα εχει ολα! σφαιρα ιντερνετ - εφαρμογες, δεν κολλαει ουτε για πλακα, δεν θερμαινεται κτλ, θες gps θες να σερφαρεις,θες να δεις ταινια,δεν εχει κατι να υστερει! οσον αφορα το βαρος,αυτο ειναι συνηθεια,εγω του εβαλα και την δερματινη θηκουλα του,και ειναι πολυ κυριλατο,εχω και την ασφαλεια μου. Εντομεταξυ αυτο που μου αρεσει ειναι πως ειναι μοναδικο,δλδ βγαινω και δεν το εχουν ολοι! οπου και να παω πια ολοι εχουν galaxy s4,και οχι μονο αυτο,εχει γεμισει ο κοσμος κλωνους! γινεται ο χαμος ο ιδιος! αυτο ομως ειναι κομματι ιδιαιτερο,ουτε κλωνοι ουτε τιποτα,μ αρεσει που το εχει ενας στους 100 και ισως να λεω και πολλα,αν κρινω απο τις κριτικες και απο το ενδιαφερον εδω! στο μεγαλο galaxy ηδη θα ειχαν γεμισει 100 σελιδες!

Να προσθέσω και το πολύ σημαντικό, θεωρώ, το sar του που είναι ό,τι μικρότερο έχω δει, 0,14!!

Σωστο! Συνηθισμενος απο το pixon, νομιζω θα χρειαζοταν,περισσοτερο βοηθαει στην καταγραφη βιντεο το βραδυ,εστω αυτο το ελαχιστο,αλλα δεν πειραζει. Τωρα για φακο,κατεβασε μια εφαρμογη flashligh απο το store,απλα θα ειναι πορτοκαλι του autofocus.

Το μόνο πρόβλημα με την κάμερα που έχω εντοπίσει, είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις καταγραφή βίντεο σε σκοτεινό περιβάλλον...

και αυτό είναι ένα θεματάκι γι αυτόν που το θέλει...

πολυ σημαντικο το sar!!! το περναμε στα ψιλα,αλλα ειναι οντος σημαντικοτατο! Οσο για την καταγραφη βιντεο σε σκοτεινο περιβαλλον,ναι ειναι μια παραληψη αυτο,ενα λεντακι θα επρεπε να ειχαν,καμμια φορα χρειαζεται κατι να ταβηξεις,μια λεπτομερια πχ.Τοσα εχει πανω του,δεν νομιζω να ηταν κατι τοσο δυσκολο να βαλουν ενα λεντακι.Ισως ειναι θεμα φιλοσοφιας,σου λεει σου εχω ενα σωρο επιλογες για φωτο, και θεωρηθηκε περιττο, ποιος ξερει βεβαια..

Τι σε κανει διστακτικο ως προς την επιλογη του?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

galaxy Κ zoom - white

Καλησπέρα και χρόνια πολλά περιμένω Τετάρτη απο φωτοδεσμο σε μαύρο .

Το τηλέφωνο πωλείται 299 και πιστεύω ότι για αυτά που κάνει ειναι μία πολύ καλή λύση εγώ απο την μεριά μου για αυτά που θα ήθελα να είχε ειναι ράδιο και ένα led για το βίντεο .

Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα .

Κώστας :cool:

Απλά, είναι εμφανές στην περίπτωση του S4 Zoom, πόσα χρήματα μας "παίρνουν" με το marketing.

Η συσκευή αυτή, που σαφώς στοιχίζει σαν κατασκευή αρκετά περισσότερο απο το απλό S4, πωλείται φθηνότερα, επειδή δεν απευθύνεται σε μεγάλο κοινό...

Εμείς λοιπόν πρώτα, να έχουμε το νου μας και να μην τρέχουμε σε κάθε τι καινούργιο, για να ρίχνουμε στην ουσία τις τιμές...

Τι σε κανει διστακτικο ως προς την επιλογη του?

Είναι σίγουρα πολύ καλό κινητό και κάμερα. Είχα 2 φορές επαφή μαζί του. (τη 2η μια ώρα γεμάτη όπου δοκίμασα τις περισσότερες λειτουργίες του, με έμφαση στο τράβηγμα φωτογραφίας στο manual αλλά και τα συνήθη πλοήγηση στο Ίντερνετ κλπ.) .

Το μέγεθος που πολύ σχολιάζουν αρνητικά μου φαίνεται σαφώς πιο βολικό από π.χ. το Note 3 που είναι μεν λεπτό αλλά έχει την επιφάνεια χορταστικής ζαμπονοτυρόπιτας.

Και το βάρος κατά τη γνώμη μου δεν ενοχλεί.

Η οθόνη του ικανοποιητική αλλά προς τη σκοτεινή μεριά. Κάτι σαν του S3 και μακριά από του S4.

(EDIT: Το επιβεβαιώνω και από review. Έχει 380 cd/m2 , το S3 330 και το S4 κοντά 600 cd/m2).

Δεν είναι αρκετά γρήγορο στη πράξη όπως το βίωσα εγώ τουλάχιστον, αλλά με κάποιο ίσως ξεσκαρτάρισμα και καλύτερες ρυθμίσεις να βελτιώνεται.

Στο ζητούμενο που ναι η κάμερα είναι πολύ ικανοποιητικά. Τώρα που γράφω αυτά βλέπω στο κομπιούτερ μου και δείγματα φωτο και βίντεο από τη 2η μου δοκιμή που τα πέρασα για να τα μελετήσω. Παρατήρησα κάτι χρηστικά ζητήματα (το δούλευα σκόπιμα κυρίως στο manual) αλλά όλα συνηθίζονται. Αν και στο "My mode" θα μπορούσε να σώζει διαφορετικά σύνολα manual ρυθμίσεων αντί απλώς το manual σαν ένα από τα 5 shortcuts. Επίσης το κουμπί της κάμερας είναι σπουδαίο που υπάρχει.

Από το καλοκαίρι λένε για το Sony Z1f τη μίνι έκδοση του Ζ1 με 20,7ΜΡ κάμερα.

Ναι φυσικά. Δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή, ούτε το οπτικό ζουμ. (Και τα 20+ΜΡ δεν δίνουν και την αντίστοιχη ποιότητα που υπόσχονται) αλλά το χα στο μυαλό μου να το συγκρίνω όοοοοοταν έρθει (παραχρόνισε) με το S4 zoom. Επίσης οι φήμες (που μάλλον δεν επιβεβαιώνονται) έλεγαν για εμφάνιση του S5 ΜΕ ΟΠΤΙΚΟ σταθεροποιητή και 16ΜΡ με κάποια νέα τεχνολογία που βελτιώνει ακόμα περισσότερο τις φωτό, τον Γενάρη (αυτές τις μέρες δηλαδή) αλλά ούτε τώρα βγαίνει ούτε θα χει OIS λόγω ελλείψεως του εξαρτήματος σε τέτοιο μέγεθος παραγωγής.

Επίσης αν και έχει το x10 zoom και προσφέρεται για candid φωτογραφίες από μακριά, δεν μπορείς να κάνεις το σύνηθες κόλπο (!) να τραβήξεις κάποιον την ώρα που "κάνεις" πως μιλάς στο τηλέφωνο!

http://oi42.tinypic.com/2h2mvqc.jpg

Η τιμή του S4 zoom είναι "χώμα". Με 299+60 αν θες την γρηγορότερη 64gb μιcroSD της Samsung δεν παίζεται. Άριστη αγορά για όποιον δε θέλει να περιμένει.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΣΑΦΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ Κ ΤΑ ΠΛΗΝ!!

galaxy Κ zoom - white

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά το έχει στο crazy sundays στο e-shop στα 244 ευρώ (το 105 με 4G).

Και το λευκό 101 στα 233

Edited by parisal

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά το έχει στο crazy sundays στο e-shop στα 244 ευρώ (το 105 με 4G).

Και το λευκό 101 στα 233

απίστευτη ευκαιρία πραγματικά..γνωρίζει κανείς αν αυτά που πουλάει ο φωτοδεσμος ειναι ελληνικά ή ευρωπαϊκής εισαγωγής;

πάντως το θέμα του βάρους συνηθίζεται, το θέμα ειναι το καλοκαίρι τι κάνουμε που δε θα χωράει στην τσέπη του τζιν:rolleyes:

Όντως είναι πολύ καλή ευκαιρία για όσους το σκέφτονται!

Να ρωτήσω τους κατόχους: Τι προγράμματα πλοήγησης έχετε δοκιμάσει?

Navigon, iGO, Don't panic, sygic??

Τρέχουν καλά?

Και πως είναι φωτεινότητα/αναγνωσιμότητα της οθόνης στον ήλιο?

Όπως καταλαβαίνετε με την ερώτηση του φίλου user_pixon12 (που το ξανακοίταξα) και τη συγκυρία της ακόμα πιο καλής τιμής, το ξανασκέφτομαι! ;)

Εγώ το χτύπησα το λευκό απο το eshop. Δεν ήξερα ότι το μαύρο είναι 4g, αλλά πάλι το λευκό θα έπαιρνα. Η τιμή είναι κορυφαία, χώρια που γλυτωνω και το ΦΠΑ, λόγω εταιρικου ΑΦΜ. Ανυπομονώ να το συγκρινω με τα Nokia 1020, 808, Sony Z1 (& QX-100), iPhone 5s & Samsung S4/Note 3! Πάντως και από μόνο του το οπτικό ζουμ κάνει τη διαφορά...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Στό τηλέφωνο μού ειπαν οτι ειναι Ελληνικό ,την τετάρτη η πέμπτη θα δούμε .
Κώστας :cool:

Εγώ Χρησιμοποιώ το Navigon και τρέχει άψογα, με δυνατό ήχο και καλή καθοδήγηση

Α ωραία ευχαριστώ!

Καλό και το μικρό sar που ανέφερες.

Τώρα το άλλο με το βίντεο στα σκοτεινά, εννοείς ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το φλας όταν τραβάς βίντεο?

Στό τηλέφωνο μού ειπαν οτι ειναι Ελληνικό ,την τετάρτη η πέμπτη θα δούμε .

Αν προσέξεις, στην περιγραφή του προϊόντος γράφει ότι έρχεται με Αγγλικό μενού. Αυτό με κάνει καχύποπτο για το αν είναι Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Α ωραία ευχαριστώ!

Καλό και το μικρό sar που ανέφερες.

Τώρα το άλλο με το βίντεο στα σκοτεινά, εννοείς ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το φλας όταν τραβάς βίντεο?

Ναι, επειδή είναι xenon και απο οτι ξέρω δεν μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για ώρα, θα καεί.

• The title was changed to Galaxy S4 Zoom