Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ κλονίστηκα προς στιγμήν σκέφτηκα να το δώσω για 5s αλλά ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα!:lol:Σκέφτηκα όλα αυτά που θα μου λείψουν..

Εν αναμονή των 8.1 και τις βελτίωσης της κάμερας λοιπόν...

το αυτο και εγω μιας και εχω βρει σφραγισμενο στα 400. Αναμενω 8.1 και βλεπω. Σε αρκετα το iphone ειναι πισωγυρισμα. Σε αλλα το αντιθετο ακριβως. Θα δειξει :)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να είμαι ειλικρινής ο μόνος λόγος που είχα για να γυρίσω σε iphone ήταν το μέγεθος,μου λείπει η ευκολία χρήσης με το ένα χέρι και το γεγονός ότι δεν το νιώθεις στη τσέπη...Από την άλλη απολαμβάνω την οθόνη του 1020...Άντε να μου λείπουν και 1-2 εφαρμογές αλλά μέχρι εκεί...Σε όλα τ'άλλα το 1020 με βολεύει περισσότερο.

Πάντως 400 για σφραγισμένο είναι φοβερή τιμή....:lol:

3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020

Για να είμαι ειλικρινής ο μόνος λόγος που είχα για να γυρίσω σε iphone ήταν το μέγεθος,μου λείπει η ευκολία χρήσης με το ένα χέρι και το γεγονός ότι δεν το νιώθεις στη τσέπη...Από την άλλη απολαμβάνω την οθόνη του 1020...Άντε να μου λείπουν και 1-2 εφαρμογές αλλά μέχρι εκεί...Σε όλα τ'άλλα το 1020 με βολεύει περισσότερο.

Πάντως 400 για σφραγισμένο είναι φοβερή τιμή....:lol:

εχω mac συσκευες και βολευει ο συγχρονισμος με icloud. Η apple εκοψε το συγχρονισμο με outlook λογω μη ανοιχτου προτυπου και μου δημιουργει θεμα με το ημερολογιο και τις επαφες :( . Σε εφαρμογες το ΜΟΝΟ που θελω ειναι ενα ΣΩΣΤΟ viber οχι οποτε θυμαται :(

Τελικά αυτό το update ποτε θα το δούμε ρε παιδιά?? Κανένα νεότερο??

Κανεις δεν ξερει...ολοι υποθεσεις κανουμε.Εγω το βλεπω γυρω στις 15-20 Ιουλιου.

εχω mac συσκευες και βολευει ο συγχρονισμος με icloud. Η apple εκοψε το συγχρονισμο με outlook λογω μη ανοιχτου προτυπου και μου δημιουργει θεμα με το ημερολογιο και τις επαφες :( . Σε εφαρμογες το ΜΟΝΟ που θελω ειναι ενα ΣΩΣΤΟ viber οχι οποτε θυμαται :(

Εγώ πάλι χρησιμοποιώ windows οπότε με έχει βολέψει αφάνταστα η συμβατότητα του 1020,τα itunes μου έσπαγαν τα νεύρα...Αν είχα βέβαια mac θα το σκεφτόμουν σοβαρά να γυρίσω...

Το viber τώρα τελευταία έχει στρώσει...

ΤΟ fb παραμένει απόγνωση...

3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020

Δεν είναι συγκεκριμένη η σειρά από ότι έχω καταλάβει... Πχ στην Αργεντινή ξεκίνησε η διανομή απο το 1020 κ το 1520...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Βασει αναφοράς στο gsmarena ξεκίνησε η μαζική διαθεση της 8.1. Για να δούμε...

http://www.kpopstarz.com/articles/98507/20140707/windows-phone-8-1-release-date-begins-lumia-will-right.htm

Μια ερωτηση!οταν βγαζω βιντεο μπορω να αλλαξω το focus κατα τη διαρκεια της ληψης???

Ωχ καλή ερώτηση αυτή το χρειάστηκα πρόσφατα και δεν ήξερα πως να το κάνω.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ωχ καλή ερώτηση αυτή το χρειάστηκα πρόσφατα και δεν ήξερα πως να το κάνω.

οχι δεν γινεται να το αλλαξεις κατα τη διαρκεια της εγγραφης...το οριζεις απο πριν.

Καλησπερα σε ολους εδω και λιγες μερες εχω κ εγω το 1020 θελω να ρωτησω κατι το 4g απο που το ενεργοποιω δεν μου το δείχνει σαν επιλογη εκει που μου λεει να επιλέξω ανάμεσα απο 2g κ 3g? Υπαρχει καπου αλλου?

Πς:ειπα στον παροχο μου να μου ενεργοποιησει το 4g στην καρτα μου

Εννοείς στις ρυθμίσεις -> Κινητή Τηλεφωνία (κάπως έτσι) δεν σου βγάζει επιλογή για 4G την καρτέλα που ανοίγει??? Αν λες αυτό δεν ξέρω μήπως πρέπει πρώτα να στην ενεργοποιήσει ο πάροχος για να στο βγάλει σαν επιλογή...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι εκει στην καρτελα δεν μου το εμφανιζει ο παροχος μου εστειλε μήνυμα οτι ενεργοποιηθηκε του εχω κανει 2 επανεκκινήσεις αλλα τιποτα

Ναι εκει στην καρτελα δεν μου το εμφανιζει ο παροχος μου εστειλε μήνυμα οτι ενεργοποιηθηκε του εχω κανει 2 επανεκκινήσεις αλλα τιποτα

σε καποιες ρομ δε το δειχνει. ΙΣΩΣ εχεις ρομ που δεν υποστηριζει 4g και να πρεπει να το φλασαρεις. Αν δεν ειναι αυτο δεν εχω ιδεα :)

Εγώ αυτό για τις ROM πρώτη φορά το ακούω και μου φαίνεται αδιανόητο... Εκτός ακι αν είναι braded από άλλη χώρα και το έχουν πειράξει αλλά και πάλι δεν στέκει ειδικά σε Ευρωπαικό...

Φίλε από που το πήρες? Είναι Branded??

Powerd by OnePlus 7 Pro

Απο σκρουτζ το πηρα τωρα δεν ξερω αν μπορω να πω το ονομα του μαγαζιου. Για branded που το βλεπω?Παντως πρεπει να ηταν απο Βελγιο γιατι οταν το ανοιξα μου τα ειχε ολα με ρυθμίσεις Βελγιου ωρες πληκτρολογια κλπ

Για Branded θα το καταλάβαινες αν πχ όταν κάνει εκκίνηση σου βγάζει το λογότυπο κάποιου παρόχου (πχ αν ήταν Ελληνικό Branded θα σου έβγαζε το λογότυπο της Cosmote ή της Vodafone) και θα είχε κ κάποιες εφαρμογές μέσα του παρόχου...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αν είναι branded, γράφει σχετικά με χώρα και πάροχο στις Ρυθμίσεις > Πληροφορίες.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...