Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως παιδιά στην 2η φόρτιση που του έκανα συνεχίζει η μπαταρία να πέφτει σαν τρελή!!Το θεωρώ λογικό γιατί και το 920 που είχα έκανε μήνα να στρώσει!!!Επίσης πήρα και τα πράγματα για ασύρματη φόρτιση και με έχει εντυπωσιάσει τρελά!!Το μόνο που με φοβίζει είναι το βάλε βγάλε την θήκη μήπως χαλάσει

Δεν την έχει!!!Μπορώ να την κρατήσω μόνιμα αλλά δεν με τρελαίνει πολύ με την θήκη!!Θα δοκιμάσω και θα σου πω

Γιατί βάλε/βγάλε την θήκη !? Υποτίθεται οτι την έχει μόνιμα πάνω !!!

Δε την έχει.

Τη 1η φορά που το είχα πάρει απ'το expancys είχε όλο το πακέτο μέσα,και μαζί και την ασύρματη φόρτιση αλλά δεν είναι βολική

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

:lol: :lol: :lol:

Έχεις ήθελα να γράψω !!! Το ξέρω οτι δεν την έχει...

Ποιος ο λόγος να πάρεις την θήκη αν δεν την έχεις μόνιμα πάνω? Απ' το βάλε/βγάλε του καλωδίου πας στο βάλε/βγάλε της θήκης? Ούτε λογικό ούτε πρακτικό είναι...

:rtfm:

Εεε!!!Έχει μια ουσία γιατί όταν είμαι σπίτι την έχω μόνιμα επάνω και αναπάσα στιγμή απλά το ακουμπάω πάνω στην φόρτιση!!!Αυτό είναι το υπέρ που έχει!!Μακάρι να ήταν σαν το 920 να μην το χρειαζόταν την "διαδικασία"

πηγα σημερα ξανθη με το nokia maps.Με εβγαλε σε 2 μονοδρομους κοντρα.Nice job

Έχουν μέσα τη δυνατότητα να κάνεις report ώστε να το αλλάξουν στο επόμενο update.

Τυχαίο ήταν.Σε όλα τα περί πλοήγησης το έχω συναντήσει.Δυο τρεις φορές που το δούλεψα πάντως με πήγε μια χαρά....το μόνο που μου έχει λείψει και δεν έχω βρει είναι ο όπερα που με έχει βολέψει πολύ.καλος ο UC BROWSER αλλα όπερα δεν ειναι

παιδια εχω αρχισει να το χρησιμοποιω με sim απο σημερα αλλα μου εχει κανει 20 επανεκκινησεις μεσα σε 2 ωρες.Καθε λεπτο μου κανει επανεκκινηση.Τι τρεχει δεν ξερω,υπαρχει καποια εφαρμογη που μου το κλεινει; (ειναι vodafone).Στην αρχη μπηκα internet και μου αρχισε τις επανεκκινησεις αλλα δεν εδωσα σημασια.Καθε φορα που το εβγαζα απο τηντσεπη μου εδινα pin για να το ανοιξω.Καποια βοηθεια;

Σχετικά με την μπαταρία μετά απο hard reset σε μια ακριβως μέρα μου έφαγε 80% με λίγο κλήσεις 3g και παιχνίδι και με το βραδυ δηλ 7 ώρες να είναι κλειστό . Εντωμεταξύ απο χθες στην εξωτερική ένδειξη της μπαταρίας έχει κολλήσει στο 63% στην προφύλαξη οθονης. Το έκλεισα το ανοιξα το ίδιο να κάνω πάλι reset ή να το πάω νοκια ;

αντιπροσωπείες νοκια που έχει;

Εντωμεταξύ απο χθες στην εξωτερική ένδειξη της μπαταρίας έχει κολλήσει στο 63% στην προφύλαξη οθονης...

Για εξήγησε λίγο καλύτερα αυτό... :confused:

:rtfm:

Εννοώ όταν είναι κλειδωμένο και πατήσω το κουμπί ξεκλειδώματος εμφανίζεται η lock screen όπου πάνω έχει ενδείξεις όπως 3g δεξια έχει ένα εικονίδιο μικρό της μπαταρίας με την στάθμη και διπλα ποσοστό ενώ η στάθμη ενημερώνεται το ποσοστό είναι πάντα το ίδιο 63%

Παιδες τι μπορουμε να κανουμε για να μην φαινονται οι φωτογραφιες οι αποθηκευμενες του Skydrive χυμα στις φωτογραφιες??Ευχαριστω
Poco X3 nfc 6/128

παιδια εχω αρχισει να το χρησιμοποιω με sim απο σημερα αλλα μου εχει κανει 20 επανεκκινησεις μεσα σε 2 ωρες.Καθε λεπτο μου κανει επανεκκινηση.Τι τρεχει δεν ξερω,υπαρχει καποια εφαρμογη που μου το κλεινει; (ειναι vodafone).Στην αρχη μπηκα internet και μου αρχισε τις επανεκκινησεις αλλα δεν εδωσα σημασια.Καθε φορα που το εβγαζα απο τηντσεπη μου εδινα pin για να το ανοιξω.Καποια βοηθεια;

καποιος μια βοηθεια; δεν μπορω να δουλεψω με το τηλεφωνο παιδια συνεχεις επανεκκινησεις!!!

καποιος μια βοηθεια; δεν μπορω να δουλεψω με το τηλεφωνο παιδια συνεχεις επανεκκινησεις!!!

Κανε ενα Hard reset και αν εξακολουθει και μετα να το κανει το πας πισω απο εκει που το πηρες και τους το λες

Poco X3 nfc 6/128

εχω 2 προβληματα με το 1020 .. αν μπορει καποις τα φωτα του....

1) κατι εχω κανει και δεν βγαζει Images σε ολα τα μαιλ... δεν μου διχνει οτι υπαρχουν καν... παλια απλα εκανες κλικ και της κατεβαζες..

2) παπλι κατι εχω κανει... και δεν λειτουργει το lock screen.... οτι και να κανω αλλαζω φωτο... βαζω του φασεμπουκ.. οτι και να βαλω δεν διχνει τιπτ.. μαυριλα και την ωρα.. και αν εχω αναπαντητες η μυνημα κτλπ

εχει κανεισ ιδεα?

Σου δείχνει ποσοστό δίπλα στην μπαταρία !? Χωρίς να έχεις βάλει εφαρμογή? Μπορείς να κάνεις ένα print screen να το δω?

να το τσεκαρε το

να το τσεκαρε το

Κι εγω θελω!!!Πως το εκανες αυτο το μαγικο ρε συ??Ο καιρος στην οθονη κλειδωματος ποια εφαρμογη ειναι??

Poco X3 nfc 6/128

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...