Jump to content

Xiaomi Mi 2A

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάστε εδώ http://miuiandroid.com/community/threads/a-simple-update-guide-for-xiaomi-m2.18942/ κυρίως τα δύο πρώτα post του hadron και θα λυθούν όλες σας οι απορίες για την αναβάθμιση ROM στα Xiaomi.

• Απαντήσεις 130
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να'σαι καλα πολύ χρήσιμο το λινκ!! ;)

Προσοχή μόνο να αναβαθμίζετε και τα δυο μέρη του λειτουργικού...δηλαδή και το system 1 + το system 2!

Φίλε τι εννοείς με το παραπάνω...???:confused:

Χρειάζεται να κάνω battery calibration btw..?

Edited by tsirimoulis

Τα xiaomi έχουν δύο partition που μοιράζονται τα ίδια δεδομένα (data).

Αν θέλουμε να είναι λειτουργικά και τα δύο partition πρέπει να έχουν ίδιου “είδους” ROM.

Δηλαδή δεν μπορούμε να έχουμε στο ένα partition την κινέζικη και στο άλλο την Multilanguage και να χρησιμοποιούμε πότε το ένα και πότε το άλλο.

Μπορούμε όμως να έχουμε διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου “είδους” ROM.

Στο δεύτερο post του hadron στο link πού έδωσα παραπάνω το εξηγεί αναλυτικά.

From my experience you can't use two ROMs at same time from two different Forums (Origional Chinese version and translated version) and boot from any of them ! data is not cosistent . Chinese Roms are Odexed but This forum ROMs are Deodexed i think thats the problem. So you have to install both ROMs from same Source (Chinese or MIUIandroid) version can be different (old and new)

1

System One - Origional Chinese (any date version)

System Two - Origional Chinese (any date version)

No problem both are useable

2

System One - Origional Chinese (any date version)

System Two - MIUIandroid (any date version)

Chinese version will have problem Once you rebooted to MIUIandroid (you can make chinese useable by wiping all data in recovery )

3

System One - MIUIandroid (any date version)

System Two - Origional Chinese (any date version)

Chinese version will have problem Once you rebooted to MIUIandroid (you can make chinese useable by wiping all data in recovery )

4

System One - MIUIandroid (any date version)

System Two - MIUIandroid (any date version)

No problem both are useable

Ναι τώρα απο ότι είδα έχω και στα 2 systems την έκδοση 3.8.2, άρα απο εδώ και πέρα κάνω update μεσω ΟΤΑ χωρις θεμα, σωστα? Το battery calibration χρειάζεται μετά απο τέτοιες αναβαθμίσεις??? Σορρυ για τις τόσες ερωτήσεις αλλά είναι το πρώτο μου android τηλέφωνο....

Δεν χρειάζεται να κάνετε flash και στα δύο Systems (partition).

Ας προσπαθήσω να το εξηγήσω με ένα παράδειγμα:

Όταν το τηλέφωνο έρχεται στα χέρια μας είναι :

System One - original Chinese ROM

System Two - original Chinese ROM

Και κάνει πάντα εκκίνηση από το system one.

Έστω ότι κατεβάζουμε την Multilanguage MIUI 3.82 και χρησιμοποιούμε το update :!:,έτσι το κινητό γίνετε:

System One - original Chinese ROM

System Two - Multilanguage MIUI 3.82

Από εδώ και στο εξής το κινητό κάνει πάντα εκκίνηση από το system two.

Την επόμενη εβδομάδα ας πούμε ότι βγαίνει η έκδοση Multilanguage MIUI 3.90 και χρησιμοποιούμε το update :!:,έτσι το κινητό γίνετε:

System One - Multilanguage MIUI 3.90

System Two - Multilanguage MIUI 3.82

Το κινητό από εδώ και στο εξής πάντα κάνει εκκίνηση από το system one.

Και πάει λέγοντας.

:!: To update ενημερώνει ΟΧΙ το τρέχον αλλά το επόμενο System (Partition)

Σωστα το είχα καταλάβει, ευχαριστω για την επιβεβαίωση!!!:) Τωρα απλα μου έτυχε και έγινε και στα 2 γιατι τα έκανα λίγο σαλατα και πσαχνόμουνα... Να΄σαι καλα nmand!!!

Γενικα για το κινητακι δεν λετε εντυπωσεις! Εκτος απο το autofocus που ειναι λιγο περιεργο...σε ολα τα αλλα πιστευω ειναι κορυφαιο για την τιμη του!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ σήμερα από το hotmid που το έχει σε καλή τιμή. Γενικά η συσκευή έχει βγάλει τίποτα προβλήματα?

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ σήμερα από το hotmid που το έχει σε καλή τιμή. Γενικά η συσκευή έχει βγάλει τίποτα προβλήματα?

"Καλή" τιμή χωρίς τα μεταφορικά.Με τα μεταφορικά πάει στα $296.Παντού κοντά στα $300 θα το βρεις εκτός αν έχεις κάποιο κουπόνι και γλυτώσεις 5$-10$.Εγώ περιμένω τις εξελίξεις την άλλη Παρασκευή που θα ανακοινωθεί το Mi3 για να κάνω τις κινήσεις μου όσο αφορά την αγορά ενός XIAOMI.

Edited by GKako

Ειλικρινά δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και το χρησιμοποιώ στον κύριο αριθμό μου εδώ και τρεις μήνες από όταν βγήκε.

Καλή οθόνη τέλεια μπαταρία αλλά προσέχω πολύ ποια εφαρμογή ενώνεται στο διαδίκτυο με το προγράμματα monitor που έχει η miui

Γενικά ένα πλήρες πακέτο.

Εντυπωσιακό το gps του!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να του πάρω το μεταλλικό καπάκι σε χρώματα μπλε από το ibuygou

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Θέλω να του πάρω το μεταλλικό καπάκι σε χρώματα μπλε από το ibuygou

Συμπατριώτη στο ibuygou δεν έχω δεί μεταλλικά καπάκια.

Μεταλλικό καπάκι έχω βρεί αυτό http://www.aliexpress.com/store/product/Hight-quality-Matte-Aluminum-Back-cover-case-for-xiaomi-mi2a-M2A-2A-Metal-Battery-case-cover/321237_1054547497.html και αυτό http://www.aliexpress.com/store/product/Hight-quality-Square-battery-cover-case-for-xiaomi-Mi2a-case-cover-with-NFC-2A-case-cover/321237_1054508954.html

πλαστικα ειναι αυτα απλως μοιζουν με μεταλλικα

επισης ειναι για το Mi2/Mi2S και οχι για το Mi2A

Οριστε αυτά εδώ εννοούσα αλλά όντως δεν είναι αμιγώς μεταλλικά αλλά είναι μάλλον πλαστικά αλλού χρώματος

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_m2a_intelligent_stylish_back_cover_dark_blue-4826-usd.html

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επειδη θα το αγορασω συντομα, τη εκδοση android φοραει ; 4.1 ή 4.2 ;

Εχει Ελληνικα ή πρεπει να τους πω να μου περάσουν ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Επειδη θα το αγορασω συντομα, τη εκδοση android φοραει ; 4.1 ή 4.2 ;

Εχει Ελληνικα ή πρεπει να τους πω να μου περάσουν ;

Φοράει την 4.1 και αν βάλεις την multilingual θα έχεις και κανονικά ελληνικά.

Καλό μεσημέρι

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Φοράει την 4.1 και αν βάλεις την multilingual θα έχεις και κανονικά ελληνικά.

Καλό μεσημέρι

thanks. NFC υποστηριζει ετσι ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Έβαλα το real racing να το δοκιμασω, το τρέχει τέλεια χωρίς κολληματα με φουλ γραφικά, αλλά...ζεστενεται πολύ και στα 10 λεπτα κλείνει την εφαρμογή μάλλον λόγω υπερθέρμανσης...(βέβαια όλα αυτά σε παράλια με 35 βαθμούς...)

Έβαλα το real racing να το δοκιμασω, το τρέχει τέλεια χωρίς κολληματα με φουλ γραφικά, αλλά...ζεστενεται πολύ και στα 10 λεπτα κλείνει την εφαρμογή μάλλον λόγω υπερθέρμανσης...(βέβαια όλα αυτά σε παράλια με 35 βαθμούς...)

Μα και εσύ ώρες χριστιανε πάλι καλά που δεν το έβαλες στον φούρνο χαχαχαχ

Εβαλε κανείς την 3.8.16;

Τι αλλάζει ;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πόσες μέρες έκαναν να έρθουν;

Εχουν και δυνατότητα αυξομειώσης της έντασης του ήχου;

Οντως φαίνονται πολύ ποιοτικά

Mε την τελευταια αναβαθμιση...

http://img41.imageshack.us/img41/2802/c426.png

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Στις 8/8 έδωσα την παραγγελία και σε τρεις μέρες το έστειλε και 20/8 το παρέλαβα.

Πραγματικά είναι πολύ ποιοτικά και ο ήχος άριστος.

Ακόμη και η συσκευασία είναι πολύ ποιοτική , έχει μια βάση απο μαλακό πλαστικό που τα ακουστικά δένουν γύρω της σαν κουβάρι με κατάλληλες εγκοπές για κάθε ακουστικό,το βύσμα και το μεσαίο κομματι που έχει τα κουμπάκια... έχει μάλιστα και οδηγίες σε έξι βήματα για πως να το κάνεις!!!!

Ναι αυξομειώνεις την ένταση απο τα κουμπακια και αλλάζεις κομμάτι, το ίδιο και για τις κλήσεις όταν μιλάς.

Έχω εντυπωσιαστεί πολύ απο την XIAOMI έψαξα λίγο και τα οικονομικά της στοιχεία ο ιδρυτής της έχει κάνει φοβερή δουλειά και έχει φοβερές φιλοδοξίες για το μέλλον,δεν ξέρω πως αλλά αν βγάλει μετοχές σε διεθνές χρηματιστήριο θα αγοράσω αμέσως...

Τα ακουστικά φαίνονται εξαιρετικά! (για τα τηλέφωνα της XIAOMI, το γνωρίζω ήδη) και είναι και "συμβατα" με το Jiayu G3s που αναμένω...

(Το υφασμάτινο "περιτύλιγμα" στο καλώδιο, ειναι που κάνει την διαφορά!!!)

Παρήγγειλα και γω δύο (για μένα και φίλο)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• 4 weeks later...

Χθες ανακάλυψα πως ο player του κινητου , εχει μια επιλογη online οπου μπορεις να κανεις search , και να κατεβασεις ή να ακουσεις streaming οποιο τραγουδι θέλεις!

Απίστευτο!

Ποιο napster και συνδρομες κλπ!