Jump to content

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)

chrisly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαφορά είδες στην μπαταρία φίλε μου με το cyanogen ; πιο καλή ή πιο κακή;

Είδα μεγάλη διαφορα 4:30 5 ώρες οθόνη!!

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Παιδια εχω ενα tab 3 T-310 που θελω να ρουυταρω και να του περασω μια ΜΜ custom rom.Υπαρχει καμια καλη και σταθερη χωρις bugs?Ποια μου προτεινετε?

Παιδια εχω ενα tab 3 T-310 που θελω να ρουυταρω και να του περασω μια ΜΜ custom rom.Υπαρχει καμια καλη και σταθερη χωρις bugs?Ποια μου προτεινετε?

τι τα θες;...σαν την stock kitkat δεν εχει...

τι τα θες;...σαν την stock kitkat δεν εχει...

Για καλυτερη υποστήριξη σε updates εφαρμογών και γτ οχι καλυτερη ταχυτητα και αυτονομια μπαταρίας

• 4 months later...

Παιδιά μια ερώτηση..το τάμπλετ υποστηρίζει OTG adaptor ?Θέλω να δω κάποια αρχεία(φωτος) απο φλασάκι στο τάμπλετ .

Με κάτι τέτοιο είμαι οκ ? https://www.skroutz.gr/s/6476736/OEM-OTG-micro-USB-male-USB-A-female.html

ναι υποστηρίζει OTG, αλλά να ξέρεις ότι το tablet δεν υποστηρίζει ntfs.

Το stick πρέπει αν είναι fat32 ή exfat

------------

Στέφανος

Εχω lag κατα την αναπαραγωγη 720p video mkv. Ακομα και 500mb αρχειο. bs player mx player vlc ολοι κολλανε. Αντιμετοπιζεται το ιδιο προβλημα?

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ωχ νομιζω το ειχα και γω οταν ειχα αυτο το ταμπλετ αυτο αλλα δε θυμαμαι αν ηταν στα 720 η στα 1080p και αν το ειχα λυσει η οχι..

• 4 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα θέμα με το εν λόγω tablet.Oταν πατάω να ανοιξει μένει στο λογότυπο της samsung για παντα.Προσπάθησα για reset με power button+volume up+home button αλλα και παλι μένει στο λογότυπο με το galaxy tab 3.Δοκιμασα να το συνδεσω και στο pc αλλα τζιφος.Κάποια ιδέα?

• 2 weeks later...
Βρήκες τιποτα;;τώρα μπήκα.. Εμενα στου φιλου μου τρωει τη μπαταρια σε 1 μερα ακομα και κλειστό! Νομιζω παλια το ειχα λυσει αυτο με ξεκουμπωμα και αμεσως κουμπωμα του πλαστικου πιν της μπαταριας.καλα θυμαμαι;;η μπαταρια πρέπει να ειναι 100% η δε παιζει ρολο;;;

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Καλησπερα σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος καποια custom rom (μετα την ΚΚ) που να "καθεται" καλα στο ταμπλετ μας.?? Μετα απο μια μικρη ερευνα ειδα οτι παιζουν πολυ οι CM13 (Android 6) και CM14 (Android 7), αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα τρεχει καλα το ταμπλετ. Εγω εδω και δυο χρονια χρησιμοποιω την Bindroid (4.2.2) απο τον φιλο Κωστα, αλλα σκεφτομουνα καποια αλλαγη!:cool:

Εχω ένα ζητημα φόρτισης με ένα Samsung tablet .Το ξέχασα κανα 2μηνο και σήμερα που δοκίμασα να το φορτίσω δεν ανταποκρίθηκε,δεν ανοίγει δηλαδή.

Εχει ζητημα η κατι που δεν σκέφτηκα,θα πρέπει να κάνω ;

Δοκίμασα με απλό φορτιστή,με ταχυφορτιστη και με power bank ολα της Samsung

Ειναι το μοντέλο SM -T311

Ευχαριστω για τον χρόνο σας !!

Σχετικα με τις ρομ που ειχα ρωτησει....τελικα εκανα εναν καθαρισμο στο ταμπλετ και ξαναβαλα την bindroid JB μιας και πιστευω οτι "καθεται" καλυτερα στην συγμεκριμενη συσκευη. Αντιμετωπιζω ομως το εξης προβλημα...δεν μπορω να κανω επαναφορα τις εφαρμογες μου απο το titanium backup. Ενω μου αναγνωριζει τον φακελο με τα αρχεια, μολις επιλεξω τις εφαρμογες που θελω και ξεκινησω κολλαει στο 0%. Εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει και πως λυνεται; Γιατι δε λεει να ξανακατεβαζω παλι απ την αρχη ολα!! Ευχαριστώ!

αστο αρκετη ωρα μην το ακυρωνεις μπορει το 0% να ειναι εικονικο και να παει 100% αποτομα μετα απο ωρα.αν το κανεις τελικα κανε και ενα καθαρισμο με το sd maid pro και θα ειναι του κουτιου

μηπως ειναι χαρακτηριστικο της premium εκδοσης και κανει fail στην αδεια;αλλιως η helium η my backup pro..ενα φιλαρακι μου ειχε πει οτι εκανε copy την internal sd στον υπολογιστη,μετα με το apk extractor εκανε extract μονο τα apps μετα εκανε format...μετα restore τα apps και μετα paste την internal sd!εγω θα ελεγα περνα τα απο την αρχη καλυτερα..αλλιως αν κανεις restore καθαρισε με sd maid pro και θα πηγαινει οπως καινουριο..

Τελικα δουλεψε...κατι εκανα με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής κα του ταμπλετ αλλα δεν θυμαμαι τι!!! :blink::blink:

Ενα αλλο θεμα που αντιμετωπίζω ειναι οτι οταν ανοιγω την εφαρμογή του fb (ειτε στην έναρξη ειτε μετα απο λιγο) μου ζηταει προσβαση στο ρουτ....αν δεν κανω αποδοχη που πεταει συνεχεια το ιδιο παράθυρο, ενω αν κανω τοτε κανει επανεκκίνηση το ταμπλετ....τι παίζει με αυτο??? Εχει τυχει σε κανεναν αλλο???

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)