kostas_kanal0011 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ααααα τωρα θυμηθηκα!κατεβαζεις απο blackmarket?δες λιγο στις εγκ. εφαρμ. σου αν σου εχει εγκατασταθει μια εφαρμογη facebookupdater καπως ετσι..αν ναι σβηστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ναι κατεβαζω απο blackmarket :ninja: Πηγα στις Ρυθμίσεις-> Διαχειριστης εφαμογων -> Ολα , αλλα δεν βρηκα καποια εφαρμογή τετοιου στυλ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 ειμαι 99% σιγουρος οτι καποια εφαρμογη κατεβηκε μαζι με καποια αλλη που κατεβασες απο το b.m.στο supersu τι ονομα βγαζει;να το γκουγκαρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Μου βγάζει "αίτημα Super user: system_server (1000)" Αν δεν πατήσω τίποτα η πατήσω απόρριψη το πετάει συνέχεια. Αν πατήσω χορήγηση τότε κανει επανεκκίνηση το ταμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Πρέπει να τα έχει φτύσει η μπαταρία του τάμπλετ γιατί άρχισε σιγά σιγά να διαρκεί όλο και λιγότερο και πλέον δεν φορτίζει καν. Μεταξύ αυτής: http://www.skroutz.gr/s/9545409/Samsung-SP3379D1H-Galaxy-Tab-3-8-0.html και αυτής: http://www.skroutz.gr/s/5133145/Samsung-T4450E-Galaxy-Tab-3-8-0.html ποιες είναι οι διαφορές? Η μία λέει SP3379D1H και η άλλη T4450E. Κάνουν και οι δύο για το τάμπλετ μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 εγω για σιγουριά θα το άνοιγα και θα έπαιρνα αυτή που εχει μέσα το tablet. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλή ιδέα, θα το ανοίξω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Γεια σας. Θα μπορουσε καποιος να μου πει τις ρυθμισεις για σιμ whats up? Τις χειροκινητες ρυθμισεις. Ειχα αλλη εταιρια μεσα. Αν βαλω την αλλη εταιρια θα την κρατησει η καθε φορα που αλλαζω σιμ θα αλλαζω ρυθμισεις? Και οταν προσπαθω να κανω hot spot το ταμπλετ και προσπαθω να μπω απο το note 3,το ταμπλετ ζηταει κωδικο. Τι κωδικος ειναι αυτος? Το note3 το κανω hot spot και μπαινω απο το ταμπλετ δε ζηταει κωδικο. Edited September 21, 2017 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Το ξαναεπιστρέφω σε λίγο σε 4.2.2 όπως το πρωτοπήραμε. Αν βγάλει άλλες 3 μήνες ζωής έχει καλώς. Παιδαριώδες τάμπλετ σε σύγκριση με άλλα του ανταγωνισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ, κολλάει πάρα πολύ. Επίσης έχω αλλάξει και δύο μπαταρίες. Μόνο η οθόνη του αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 περασαν τα χρόνια..αρα υπάρχει φθορά του hardware..το εχουν οι γονείς μου με bindroid.δουλεύει μια χαρά αλλα δεν ειναι απαιτητικοί χρήστες οπότε δε ξερω περαιτέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 (edited) Καλημέρα, σκέφτομαι να βάλω την LineageOS, μιας και διαβάζω καλά λόγια. Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν υπάρχει υποστήριξη στην 4.κάτι (νόμιζω KK) σε κάποιες εφαρμογές που θέλω. Το θέμα είναι ότι θέλω να βάλω και εφαρμογή τράπεζας. Γενικά είναι ασφαλές κάτι τέτοιο, custom rom και εφαρμογή τράπεζας; Ευχαριστώ Edited October 9, 2018 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Καλημέρα, σκέφτομαι να βάλω την LineageOS, μιας και διαβάζω καλά λόγια. Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν υπάρχει υποστήριξη στην 4.κάτι (νόμιζω KK) σε κάποιες εφαρμογές που θέλω. Το θέμα είναι ότι θέλω να βάλω και εφαρμογή τράπεζας. Γενικά είναι ασφαλές κάτι τέτοιο, custom rom και εφαρμογή τράπεζας; Ευχαριστώ Τη δοκίμασες αυτή τη ρομ τελικώς; Αξίζει;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Τη δοκίμασες αυτή τη ρομ τελικώς; Αξίζει;;; Άργησα λίγο να σου απαντήσω. Τη δοκίμασα αλλά δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει για να γράψω αντυπώσεις. Δεν το πολυχρησιμοποιώ το tablet αλλά πλέον μπορώ να το χρησιμοποιήσω έστω και το λίγο που το θέλω, πριν δε γινόταν με τίποτα (κόλλαγαν/αργούσαν τα πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Άργησα λίγο να σου απαντήσω. Τη δοκίμασα αλλά δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει για να γράψω αντυπώσεις. Δεν το πολυχρησιμοποιώ το tablet αλλά πλέον μπορώ να το χρησιμοποιήσω έστω και το λίγο που το θέλω, πριν δε γινόταν με τίποτα (κόλλαγαν/αργούσαν τα πάντα).Την πέρασα και εγώ Για βασική χρήση αρκεί. Έδωσα και 12€ για νέα μπαταρία και θα βγάλει 1-2 έτη ακόμα Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Προχθές στη δουλειά μου ήρθε απο την εταιρία της vodafone να μας αλλάξει ολο το τηλεφωνικό κέντρο και είδα που ειχε το πρόγραμμα του στο ταμπλετακι μας.Σκυλί μαύρο πολύ άξια αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Πράγματι, για απλή χρήση μια χαρά είναι με αυτή τη rom. Αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Περάστε την τελευταία custom RΟΜ που βγηκε ......προχθές Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.... Πέρασα την εφαρμογή LBOOST από PlayStore με ROOT PRIVILEGE και σε "performance mode", to σχεδόν 6ετιας ταμπλετακι πάει αρκουντως καλουτσικα σε YouTube και Social -Facebook lite Πραγματικά έμεινα έκπληκτος Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 (edited) Ξαφνικά το τάμπλετ μου εμφάνισε αυτή την οθόνη: Το γκούγκλαρα και βρήκα κάποιες λύσεις που προτείνονται πχ να πατήσω ταυτόχρονα το vol down + power + home button και διάφορους τέτοιους συνδυασμούς αλλά δεν κατάφερα κάτι πέρα από το να κάνει reboot και να εμφανίσει ξανά την παραπάνω οθόνη. Άνοιξα ακόμα και το καπάκι από πίσω και αφαίρεσα τη μπαταρία, την επανατοποθέτησα και μόλις το άνοιξα έβγαλε πάλι αυτή την οθόνη. Έχει κανείς ιδέα τι είιναι αυτό και αν υπάρχει κάποια λύση για να σώσω το τάμπλετ? Edited September 6, 2019 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ξαφνικά το τάμπλετ μου εμφάνισε αυτή την οθόνη: Το γκούγκλαρα και βρήκα κάποιες λύσεις που προτείνονται πχ να πατήσω ταυτόχρονα το vol down + power + home button και διάφορους τέτοιους συνδυασμούς αλλά δεν κατάφερα; κάτι πέρα από το να κάνει reboot και να εμφανίσει ξανά την παραπάνω οθόνη. Άνοιξα ακόμα και το καπάκι απόπίσω και αφαίρεσα τη μπαταρία, την επανατοποθέτησα και μόλις το άνοιξα έβγαλε πάλι αυτή την οθόνη. Έχει κανείς ιδέα τι είιναι αυτό και αν υπάρχει κάποια λύση για να σώσω το τάμπλετ?Βάλτου custom rom Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Βάλτου custom rom Με μια ματιά που έριξα στο xda χρειάζεται twrp για να μπει άλλη ρομ. Πως όμως να περάσω twrp αφού το μηχάνημα έχει κολλήσει στην παραπάνω οθόνη? Δεν μπορώ να κάνω κάτι μέσω pc όπως γίνεται στα κινητά με το burning tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Με μια ματιά που έριξα στο xda χρειάζεται twrp για να μπει άλλη ρομ. Πως όμως να περάσω twrp αφού το μηχάνημα έχει κολλήσει στην παραπάνω οθόνη? Δεν μπορώ να κάνω κάτι μέσω pc όπως γίνεται στα κινητά με το burning tool?Fast boot μπαίνει; Αν ναι, ξεκινάς από εκεί Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Fast boot μπαίνει; Αν ναι, ξεκινάς από εκεί Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, ούτε fast boot μπαίνει. Είτε είναι τελείως νεκρό είτε -όταν ανάβει- εμφανίζει την οθόνη (factory mode) που πόσταρα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Εχετε βρει καποια rom που να μην κολαει. Εχω τωρα την lineage 13 android 6 και κολλαει το συμπαν. Η μπαταρια φευγει νερο. Σκεφτομαι παλι να γυρισω σε 4.4.2 stock. Γενικα τα εφαγε τα ψωμια του το ταμπλετακι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Δες εδώ https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3493393&share_tid=3493393&share_fid=3793&share_type=t&link_source=app Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts