kostas_kanal0011 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ιδιο φαινεται. στο T310 που εχω δουλευει κανονικα. Αλλα με προυποθεση να ειναι μονιμα ο φορτιστης συνδεμενος. συνδεστο και παιξε λιγο με το φορτιστη και θα δουλεψει θα δεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SM311 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Φίλε kostas_canal ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου αλλά και πάλι δεν δουλεύει.2 ερωτήσεις ακόμα...Έχεις κάνει το update σε 4.4.2 ή έχεις την αρχική?γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι μετά το update που κάνανε δεν δούλευε το mhl.Και τέλος μήπως δεν είναι οι ίδιοι αντάπτορες?Γιατί στο δικό σου γράφει "Micro USB MHL 2.0 To HDMI" και αυτό που πήρα εγώ γράφει "Cable adaptador MHL Samsung" χωρίς το 2.0 .Λες ενώ φαίνονται ίδιοι να είναι διαφορετικές εκδόσεις η δικιά σου η 2.0 ενώ στο δικό μου η 1 και να μην δουλεύει για αυτό το λόγο?Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Ειμαι παντα στην 4.2.2. Πολυ φοβαμαι οτι πηρες ανταπτορα πρωτης γενιας (1.1) με 5 pin.το ταμπλετ μας θελει ανταπτορα 3ης γενιας (2.0) με 11 pin.ποσα σιδερακια pin εχει το δικο σου mhl? http://blog.clove.co.uk/2014/02/05/mhl-adapter-samsung-galaxy-need/ Edited June 27, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SM311 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Aν κρίνω από την φωτο αυτή https://www.google.gr/search?q=mhl+5+pin+vs+11+pin&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7OGOVa6cFMGqUf-qgKAH&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=mhl+11+pin+&imgrc=rShYrDz2uCZwVM%3A τότε μάλλον έχω το 11,O φορτιστής του tablet πάντως μοιαζει με 5 pin .Αυτό είναι το link που έλεγε για πρόβλημα με το κιτ κατ http://forums.androidcentral.com/ask-question/399529-hdmi-output-not-working-after-kit-kat-update.html .Έιναι πιθανό η samsung να έχει κάνει τέτοιο "λάθος" σε update?Έχειςακούσει τπτ τέτοιο ή καποιος άλλος αν ξέρει?. Edited June 27, 2015 by SM311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Τελικα εκανα λαθος. Μολις το ειδα. 5 πιναμια εχει το mini usb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SM311 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) ΟΚ φίλε σε ευχαριστώ και πάλι.Θα παραγγείλω και το δικό σου και ελπίζω να δουλέψει.Μακάρι να μην έχει να κάνει με το κιτ κατ και να το παραγγείλω και αυτό τζάμπα. Και μία τελευταία ερώτηση...Οπότε το δικό σου usb mini μοιάζει με το usb mini του φορτιστή σωστά?Γιατί το δικό μου δεν μοιάζει και τόσο. Edited June 28, 2015 by SM311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Ναι μοιαζει αλλα εχει κατι σαν αυτακια..θα παω σπιτι μετα και θα ποσταρω φωτο! [ATTACH]62573[/ATTACH][ATTACH]62574[/ATTACH][ATTACH]62575[/ATTACH] Edited June 29, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SM311 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Ίσως τελικά είναι διαφορετικό από ότι βλέπω και στις photo σου.Μοιάζει να διαφέρει λίγο το mini usb και άλλη διαφορά είναι ότι εκεί που μπαίνει ο φορτιστής η υποδοχή στο δικό μου είναι από την άλλη μεριά.Θα το παραγγείλω και ελπίζω να δουλέψει.Ευχαριστώ πολύ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Τπτ φιλε μ!απλως βρες το λινκ και παρηγγειλε το ιδιο!η αν εισαι θεσσαλονικη μερια κοντα θα σου δωσω ενα παρομοιο δεύτερο που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SM311 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Να είσαι καλά φιλαράκι αλλά δυστυχώς μένω Πάτρα.Ευχαριστώ πολύ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Αγαπητοί φίλοι,διαθέτω δύο tablet samsung -315 και στο ένα αντιμετωπίζω πρόβλημα συγχρονισμού του facebook,συγχρονίζεται μόνο με τις επαφές και δε συγχρονίζεται με τη συλλογή και το ημερολόγιο.Το άλλο συγχρονίζεται κανονικά.Θέλω να αναφέρω ακόμα ότι και τα δύο είναι στην 4.2.2 και έχουν το ίδιο mail.Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδιά SOS αφού είχα περάσει κάποιες custom rom είπα να περάσω την επίσημη (τ311) Δοκίμασα μέσω odin... με αποτέλεσμα την γνωστή είκόνα http://androidcentral.us/wp-content/uploads/2013/09/Firmware-upgrade-error.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 τα εκανες ακριβως τα βηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 ναι όλα κανονικά αλλά δεν... μετά δοκίμασα με το kies 2-3 φορές και όλα οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Παιδια τι γινεται;Κανα νεο;πως τα παει το εργαλειο?παντως ρε σεις με 4.2.2 bindroid 2 χρονια τωρα κλεινει με ουτε μια φορα f.reset και πεταει!! Ισως η καλυτερη μου αγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Root = no ote tv go...όποτε στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 και γω ρε γμτ εχασα το screen mirroring. τουλαχιστον το otg to hdmi δουλευει παλι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Το γκαντεμιασα παιδια κατεβασα με το rom toolbox μια γραμματοσειρα και στο ταμπλετ γιναν ολα σε μια βαρβαρογραφη και δεν αλλαζε με τιποτα ξανα.περασα με την ευκαιρια την bindroid (stock based)KK αλλα εχει ενα bug σοβαρο με το wifi. Παρατηρησα οτι στην ΚΚ στον browser και γενικα οτι τα γραμματα και τα χρωμματα δεν ειναι τοσο εντονα συν το οτι η JB ειναι πιο γρήγορη.οποτε ξανα παλι στην bindroid JB η καλυτερη ρομ για αυτο το ταμπλετακι.. Εκτος αν εχει κανεις να μ προτεινει καμια ρομ συντομα ομως γιατι μεσημερακι θαωτο πιασω στα χερια μου.. Edited October 6, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καταφερε κανεις να κανει το ez mirror να δουλεψει με root;παλι καλα δουλευει το ez cast τουλαχιστον και το καλο ειναι οτι με τις τελευταιες αναβαθμισεις οι ταινιες υποστηριζουν και υποτιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Καταφερα με ρουτ να εχω screen mirroring επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited October 9, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 παιδια με την 4.4.2 πλεον μου βγαζει ενα κοκκινο x σαν να μη φορτιζει! πως το λυσατε αυτο;;;οποιος μπορει ας απαντησει γρηγορα παρακαλω γιατι αυριο θα το χρειαστω!! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 ενταξει απ'οτι φαινεται νονος μου μιλαω μονος μου απανταω εδω πλεον!Η λυση ειναι να το ανοιξεις (δειχνει στο youtube) ξεκουμπωνεις το πινακι της μπαταριας και το ξανακουμπωνεις και ολα μια χαρα με το κοκκινο x και την αργη φορτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 ενταξει απ'οτι φαινεται νονος μου μιλαω μονος μου απανταω εδω πλεον!Η λυση ειναι να το ανοιξεις (δειχνει στο youtube) ξεκουμπωνεις το πινακι της μπαταριας και το ξανακουμπωνεις και ολα μια χαρα με το κοκκινο x και την αργη φορτιση! Μπράβο σου πάντως που φαίνεται να βρίσκεις λύσεις για κάθε σου πρόβλημα και που τις αναφέρεις εδώ. Αν δεν απαντάει κάποιος είναι προφανώς διότι δεν γνωρίζει. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Πραγματικα ρε παιδια αυτο το ταμπλετ ειναι ερωτας!Οποιος θελει ξερω παααρα πολλα κολπα να του πω να δοκιμασει! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Πραγματικα ρε παιδια αυτο το ταμπλετ ειναι ερωτας! Οποιος θελει ξερω παααρα πολλα κολπα να του πω να δοκιμασει! :-) Αν και δεν ειμαι τοσο βιτσιοζος με το ταμπλετ μου.... :X Tι ερωτικα κολπα εκανες στο δικο σου;; Σε ποια σελιδα του Kama Sutra αναφερει το root ;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts