Jump to content

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)


chrisly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χωρις να ξερω πολλα δοκιμασε να βαλεις το clean master και κοιτα αν σε αφηνει να τις επεγκαταστισεις μεσα από αυτό.αν εχει πιασει το ρουτ θα τις σβησεις από εκει.προσεχη όμως τι θα σβησεις !
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ χρησιμοποιώ την system cleanup. λογικά θα είναι ίδιες. Επειδή δεν ξέρω την διαδικασία που χρησιμοποίησες, κατέβασε μια εφαρμογή που ελενχει αν είσαι όντως root, px https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck.

 

θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις να κάνεις ενα backup μεσα απο το recovery manager (http://www.makeuseof.com/tag/what-is-a-nandroid-backup-and-how-exactly-does-it-work/).

 

Kαι να μην σβήσεις αμέσως τις εφαρμογές που δεν θέλεις. Πρώτα να τις κάνεις freeze και αν δεν εχεις πρόβλημα χωρίς αυτές τότε να τις σβήσεις.

 

αν το κάνεις, θα ήθελα να μάθω το αποτέλεσμα. δεν περνάω σε 4.4 γιατι διαβάζω οτι εχει θέματα με την ταχύτητα.

Edited by smpt

------------

Στέφανος

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω κ γω κάποιες ερωτήσεις για όποιον μπορεί να με βοηθήσει?

1) το ταμπλετ το συνδέετε στην τηλεοραση?

2) Αν ναι, με mhl adapter ή μεσω screen mirroring?

3) Με τον πρώτο τρόπο αποτι έχω διαβάσει το nova go μπλοκάρεται κ δε παίζει. Έχετε ιδέα αν το ίδιο συμβαίνει κ με screen mirroring?

3) η θέαση βίντεο, ταινιών ή κ αγώνων στην τηλεοραση είναι ικανοποιητική ή λόγω χαμηλής ανάλυσης κ μεταφοράς σε μεγάλη οθόνη, παίζει με καρέ κ.λ.π.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

για το πρώτο η απάντηση είναι ναι.

Για το δευτερο, σίγουρα έχει screen mirroring. MHL, απο οτι διαβάζω, κυκλοφορούν tablet με MHL και χωρίς MHL. To site της samsung στην Ελλάδα λέει οτι έχει. Πρέπει να δεις απο που προέρχεται το tablet σου (Ελλάδα ή παραεισαγωγή) και να το ελενξεις.

Εναλλακτικά αν θέλεις να πάρεις MHL να πας απο κάποιο μικρο κατάστημα με αξεσουάρ τηλεφώνου και να το δοκιμάσεις πριν το πάρεις.

 

Το τρίτο και για το τέταρτο, δεν ξέρω να σου απαντήσω.

------------

Στέφανος

Link to comment
Share on other sites

σε σχεση παντα με την τιμη ποιο ειναι ποιο value?

samsung tab 3 8.0 -->125

samsung tab 3 10.0 -->195

samsung tab pro 8.4 --> 195

samsung note 8.4 --> 235

asus vivotab note 8 --> 199

γενικα επειδη θα το χρειαστω κυριως για σημειωσεις ιντερνετ αντε και κανα παιχνιδακι θα ταν καλο να παιρνει stylus (τα 2 note εχουν με το που αγοραζεις και νομιζω και ειδικες εφαρμογες?)

δε γνωριζω πολυ απ αυτα γι αυτο ρωταω

το χρειαζομαι κυριως πχ να μου δινουν 1 pdf αρχειο και να γραφω μερικες σημειωσεις απανω τους

 

Για να μη βγούμε εκτός θέματος καλύτερα να ρωτήσεις εδώ.

Νικος

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Παίδες το tablet της γυναίκας μου έχει πάρει την αναβάθμιση της 4.4.2 αλλά δεν συμπεριφέρεται όπως πριν. Έκανα root και έβγαλα κάμποση σαβούρα αλλά και πάλι δεν είναι όπως με την 4.2.2.

Έχω βρει λοιπόν αυτό τον οδηγό για να βάλω την official 4.2.2

Επαναλαμβάνω ότι το tablet είναι root με την 4.4.2.

Θα έχει αποτέλεσμα; Μήπως είναι επικίνδυνο να το δοκιμάσω;

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μερικές απλές "συνταγές" για τα τάμπλετ μας. όπως αλλαγή μπαταρίας. Με εικόνες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368310&page=34#
Link to comment
Share on other sites

η 442 εφερε σε αρκετους προβλήματα και αρκετοι μετανιωσαν που την εβαλαν

η διαδικασια που πας να κανεις είναι η επισημη με το odin είναι αυτή που προτείνει και η εταιρια όταν θες να περασεις λειτουργικο χωρις να χρησιμοποιησεις το kies εχεις κατεβασει την επισημη rom για το ταμπλετ σου ? μην περασεις καποια άλλη και εχεις παλι προβλήματα !

 

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

μπορουν να το δοκιμασουν οσοι εχουν πρόβλημα με την μπαταρια το εκανε από ότι ειδα και ενας φιλος ποιο πανω!

ανοίγετε την συσκευη προσεχτικα πρωτα από την μερια που δεν εχει τα κουμπια εγω χρησιμοποιησα μια πενα λεπτη και σκληρη από αυτές που παιζουν κιθαρα.

αποσυνδεσα την μπαταρια από την κεντρικη πλακετα εβαλα την συσκευη να φορτιζει εκει ειδα ότι εδειχνε φορτιση μπαταριας 100% και ας μην ειχα συνδεμενη μπαταρια πανω!την εβγαλα από την φορτιση και την ξαναεβαλα και τοτε εδειχνει κανονικα σαν να φορτιζει.την συσκευη την κρατουσα από την μερια της οθονης για να μην ακουμπησει το χερι μου πανω στην πλακετα και δημιουργησω καποιο βραχυκλωμα,την εβγαλα από την φορτιση μετα από λιγα δευτερόλεπτα.την αφησα για λιγα λεπτα.20 για την ακριβεια.επειτα ξανασυνδεσα την μπαταρια εκλεισα το καπακι και το προβλημα μεχρι στιγμης λυθηκε!

από ότι διαβασα τα προβλήματα με την μπαταρια γινοντε γιατι κρατει υπερβολικα φορτιο η κεντρικη πλακετα με αυτό που κανουμε αποφορτίζουμε την συσκευη και λυνεται το πρόβλημα!

ΥΓ όταν το εχουμε ανοιξει και αποσυνδεσει την μπαταρια παταμε το κουμπι power σαν να θελουμε να την ανοιξουμε με αυτόν τον τροπο φευγει οσο ρευμα εχει μεινει μεσα στην συσκευη και επειτα συνδεουμε την μπαταρια.θα δειται όταν το ανοιξεται μετα ότι το ρολοι θα λεει παλιοτερη ωρα και ημερομηνια,σημαδι ότι το κανατε καλα και αποφορτισε η μητρικη ! ρυθμιζεται παλι ωρα και ημερομηνια και όλα ενταξη

 

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

σορυ παιδια με την επαναληψη του μηνυματος συμπλήρωμα στο προηγουμενο ηθελα να βαλω και μου βγηκε παλι ολο σαν νέο !

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή γιά να καταλάβω ...

Αυτή η εμμονή γιά αναβαθμίσεις από που ξεκινάει ? Τι περιμένετε αν κερδίσετε εκτός από τα ανεξηγητα προβλήματα στις περισσοτερες των περιπτώσεων?

Τι έχει το μηχανάκι . Μιά χαρά πάει . Ισως το καλύτερο μαραφέτι που έβγαλε στη κατανάλωση η σαμμυ .

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και εγώ. Για κάποιο διάστημα με προβλημάτιζε το ότι είμαι ακόμη με 4.2.2. ίσως γιατί είχα καλομάθει από nexus συσκευές που είχα στο παρελθόν. Όμως με κάποια προβλήματα που έχουν αναφέρει κάποιοι που πήραν την αναβάθμιση, προτιμώ να μείνω με αυτή την έκδοση λογισμικού, τη στιγμή που το tablet λειτουργεί απροβλημάτιστα και δε με έχει απογοητεύσει σε κάτι.
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα φιλοι

για καποιους που λενε για να κανουν αναβαθμιση καλο είναι να περιμενουν γιατι από ότι φενεται η 4.4.2 μονο προβλήματα δημιουργησε !

εγω προσωπικα δε θα την κανω μια χαρα δουλευει ετσι !

για αυτους που εχoυν καποιο πρόβλημα και χρειαζεται σερβις προσοχη στη smartek όπως εγραψα και ποιο πανω κανουν περιεργα παιχνιδια !

για αυτους που θελουν να το σεταρουν σωστα και δεν κανουν ροοτ εγω ακολουθησα τον παρακατω τροπο.

επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων ( την εκανα με κλειστη συσκευη πατωντας για λιγα δευτερόλεπτα τα πληκτρα power , volume up , home buton σου βγαζει ένα μενου μετα πηγαίνεις με τα πληκτρα εντασης στο wipe data factory reset πατας power μια φορα μετα πηγαίνεις στο yes delete all user data μετα rebbot και εισται ενταξη . με αυτόν τον τροπο σβηνει τα παντα από μεσα και ερχεται στις εργοστασιακες ρυθμισεις οπως το βγαλατε από το κουτι, μην ξεχασετε όταν κανεται αυτή τη διαδικασια να εχετε βγαλει την καρτα sim και την καρτ sd )

μολις ξεκινησει το ταμπλετ δεν βαζω κανενα λογαριασμο στο google ή οπουδηποτε αλλου μου ζηταει τα κανω παραβλεψη ουτε το συνδεω στο ιντερνετ ! πηγαινω και απενεργοποιώ τα σκουπιδα της σαμσουνγκ μεσα από τις ρυθμισεις εφαρμογών και ότι άλλο δε χρειαζομαι.μετα το συνδεω στο ιντερνετ και βαζω λογαριασμο google απενεργοποιοντας ολους τους συγχρονισμους, διαφημισεις τοποθεσιες κτλ.ετσι κανω update μονο σε αυτά που χρειαζομαι το εχω ρυθμισει να μην κανει αυτοματο update !κατεβασω και τον clean master και με όλα αυτά βλεπω ότι η μνημη της συσκευης δεν καταναλώνεται ! χωρις παιχνιδι δε παει ποτε πανω από 450 mb !

για αυτους που θελουν να κατεβαζουν βιντεο,εχω βαλει τον opera beta όταν ανοιγω ένα βιντεο στο utube εχει διπλα από την αναλυση ένα βελακι πατωντας το σου κατεβαζει με τη μια το βιντεο κατω και πολύ γρηγορα στην αναλυση που το βλέπεις !!!

για τους φιλους που εχουν αγορασει από εξωτερικο ευρωπαικη ενωση η σαμσουνγκ τους καλυπτει κανονικα με εγγυηση δεν κανει όμως αντικατασταση συσκευης!σου στελνει πιστωτικο που πρεπει να το στείλεις στο μαγαζι που το πηρες στο εξωτερικο!οπως και αν το εχεις αγορασει από Ελλαδα παλι πιστωτικο σου στελνει αν χρειαστεί αντικατασταση συσκευης ,για αυτό προσοχη από τα μαγαζι που το αγοράζεται να εχουν προιοντα πληροφορικης ,μην την πατησετε όπως ενας φιλος που το κατάστημα που το αγορασε ειχε κατά κυριο λογο φωτογραφικα ειδη και βρεθηκε στο τελος με φωτογραφικη μηχανη αντι για ταμπλετ μια και το κατάστημα δεν ειχε πια ταμπλετ μονο κατi bitmore !

 

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

και αν ξερει καποιος φιλος μου να μου πει .....δοκιμαζω τον nova launcher αλλα βλεπω ότι το backround το δειχνει μεγενθυμενο ξερει καποιος πως γινεται να το δειχνει κανονικα ?

Link to comment
Share on other sites

για οσους δεν το ξερουν ακομα το google now και η αναζητηση υποστηριζουν πλεον τα Ελληνικα ! δεν είναι τελειο αλλα τα παει αρκετα καλα.λειτουργει όταν θελω να γραψω κατι ακομα και στο Facebook και στα μηνυματα,εχω βγαλει από τις γλωσσες την αγγλικη και αφησα μονο τα Ελληνικα
Link to comment
Share on other sites

Ενώ αναζητώ ακόμη βοήθεια και τρόπο για να απεμπλακώ από το καρκίνωμα 4.4.2, ας δώσω λίγο feedback.

 

Λίγες μέρες πριν, το tablet της γυναίκας μου αναβαθμίστηκε (σχήμα λόγου) με την 4.4.2.

Αμέσως άρχισαν οι δυσλειτουργίες (κολλήματα εφαρμογών-παιχνιδιών κυρίως- και ανάγκη για επανεκκίνηση, δυσκολία στο να φορτωθούν video στο youtube και κάπως μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας).

Πρώτα δοκίμασα ένα hard reset αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Μετά έκανα root τη συσκευή και απενεργοποίησα ( ή πάγωσα) αρκετή από τη σαβούρα αλλά και πάλι η συσκευή δεν ήταν όπως πριν.

 

Μετά σκέφτηκα να φλασάρω την επίσημη 4.2.2 ROM χωρίς να έχω βεβαιωθεί (από τη διαδικτυακή έρευνα) ότι είναι εφικτό και ακίνδυνο αυτό το downgrade. Ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ κατεβάζοντας την επίσημη 4.2.2 από το SamMobile. Η διαδικασία απέτυχε και τις τρεις φορές που δοκίμασα και η συσκευή έγινε soft brick εμφανίζοντας το παρακάτω μήνυμα στην οθόνη

 

http://androidcentral.us/wp-content/uploads/2013/09/Firmware-upgrade-error.png

 

Χρησιμοποίησα το Kies αλλά το ''Firmware upgrade and initialization'' απέτυχε. Ευρισκόμενος στα όρια του εγκεφαλικού, σκέφτηκα σαν ύστατη λύση να φλασάρω την επίσημη 4.4.2 και ευτυχώς πέτυχε. Μετά λοιπόν από ένα root και μερικές αποτυχημένες προσπάθειες downgrade στην 4.2.2, oυσιαστικά είμαι στο σημείο από το οποίο ξεκίνησα. Με την 4.4.2 στο σβέρκο και σε αναζήτηση τρόπου επιστροφής στην 4.2.2.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από custom ROM.

 

Καμμιά βοήθεια;

Link to comment
Share on other sites

Πήρα σήμερα το τάμπλετ και με το που το άνοιξα και συνδέθηκα στο wifi κατευθείαν μου κατέβασε την kitkat και μου πέταξε την οθόνη για να πατήσω να την εγκαταστήσει. Δεν θέλω να την εγκαταστήσω οπότε πάτησα αναβολή και εκεί μου έχει τρεις επιλογές: σε 10 λεπτά, σε 1 ώρα και σε 3 ώρες. Είναι ενοχλητικό. Δεν υπάρχει τροπος να απαλλαγώ εντελώς από αυτό το reminder? Δεν βρήκα κάτι στα settings...
Link to comment
Share on other sites

ρυθμισεις >πληροφοριες και ξετσεκαρισε το κουτακι για αυτοματη ενημερωση

κοιτα και στον φακελο download αν είναι εκει μεσα το αρχειο για την αναβαθμιση για να το σβησεις

Edited by zox
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ, το έκανα αλλά είχε ήδη κατεβάσει το update και μου συνέχιζε να πετάει κάθε τόσο την ειδοποίηση. Τελικά του έκανα τώρα ένα factory reset, έκανα skip τη σύνδεση wifi και ξετσέκαρα το κουτάκι ώστε να το προλάβω πριν το κατεβάσει πάλι.

 

EDIT: Μόλις συνδέθηκα με wifi ξεκίνησε πάλι από μόνο του να κατεβάζει το software update παρόλο που έχω ξετσεκάρει το κουτάκι check for updates automatically! Αποσυνδέθηκα από το wifi για να το διακόψω. Τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το update?

Edited by letom
Link to comment
Share on other sites

πηγαινε στο ρυθμισεις ,διαχειριστης εφαρμογών,ολα και βρες το ενημερωση λογισμικού είναι ένα πρασινο εικονιδιο και κανε εκαθαριση δεδομενων .διαγραφη μνημης cache ,επιβολή διακοπης και μετα καντο ανενεργο ! θα βρεις δυο με αυτό το ονομα κανε αυτό που σε αφηνει ! Edited by zox
Link to comment
Share on other sites

Να' σαι καλά zox!

Ενημερωτικά για όποιον άλλο ενδιαφέρεται, έκανα διαγραφή δεδομένων κλπ και απενεργοποίησα το ένα από τα δύο εικονίδια (αυτό που με άφηνε) αλλά αμέσως μόλις μπήκα wifi πάλι πήγε να κατεβάσει το update. Το διέκοψα και έκανα διαγραφή δεδομένων και στο δεύτερο εικονίδιο όμως χωρίς απενεργοποίηση αφού αυτό δεν με άφηνε. Τώρα συνδέθηκα wifi εδώ και μερικά λεπτά και δεν κατεβάζει τίποτα οπότε υποθέτω ότι λύθηκε το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Χρέίάζέτάί νά γράψώ κάί άλλά γίά νά περιγράψω τό πρόβλήμά μόύ? ?? ΒΌΉΘΈΊΆ :lol:

Δέν κάτάλάβάίνώ τί έννόέίς!..

 

Δοκίμασε μια απλή επανεκκίνηση, αν δεν διορθωθεί πήγαινε στις Ρυθμίσεις της συσκευής, Διαχείριση Εφαρμογών στη τέρμα δεξιά καρτέλα "Όλα", βρες την εφαρμογή του πληκτρολογίου και επέλεξε Εκκαθάριση Δεδομένων.

Θα σου σβήσει τυχόν προσωπικές ρυθμίσεις και λέξεις που ίσως είχες αποθηκεύσει αλλά θα σταματήσει πιστεύω να τονίζει τα πάντα!

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...