Jump to content

Al Pacino Vs Robert de Niro

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Al Pacino vs Robert de Niro  

188 members have voted

1. 1. Al Pacino vs Robert de Niro

• Al Pacino
      93
    • Robert de Niro
      95

Recommended Posts

• Απαντήσεις 154
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εξαιρετικοι και οι 2, αλλα ψηφισα Al Pacino :)

ε ενταξει,ο pacino ειναι θρησκεια οτι και να λεμε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ψηφισα τον Al , πραγματικα οι ερμηνειες του για τα δικα μου γουστα και αποψη ειναι εκπληκτικες , και αυτη η χροια της φωνης του ειναι συγκλονιστικη.

• 2 weeks later...
Έπαιξαν και στο "heat", μια εξαιρετική ταινία κατά τη γνώμη μου!

Το θυμηθηκα τωρα που το δειχνει η τιβι.

Μεγιστη παραλειψη μου. Τη θεωρω τοσο φανταστικη ταινια που τη ξεχασα. Αν δεν ηταν κ τοσο υπερβολικος ο Πατσινο στο ρολο, η ταινια θα ηταν ακομα πιο φανταστικη.

Δεν τη χορταίνω την "Ένταση", όσες φορές και να τη δω!:respect:

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• 3 weeks later...

Λατρευω και τους δυο. Με αριστα το 100 δινω 99 στον Pacino και 100' στον De Niro.

Kαι ο λογος ειναι πολυ απλος.

Αν κανουμε μια αναδρομη στην καριερα τους θα δουμε πως ο Ντε Νιρο ειναι πιο "πολυπλευρος" σαν ηθοποιος.

Ενω ο Pacino παιζει κυριως τον Μπατσο και τον "κακο τυπο του υποσκοσμου που καμια φορα εχει ευαισθησιες" (αρκετα λιγοτερο βεβαια) , ο Ντε Νιρο εχει παιξει απο ρολους απιστευτα EVIL που τον φοβασαι μονο που τον βλεπεις (πχ Cape Fear), ρολο κατατονικου/"ψιλο-καθυστερημενου" ("Ξυπνηματα"),μεχρι και ακρως κωμικους ρολους.

Συν τα κλασσικα ,οπως και ο Πατσινο, του μπατσου, του "κακου","του μαφιοζου" κλπ κλπ

Ρολο σαν του Ντε Νιρο στα "Ξυπνηματα" ας πουμε αμφιβαλλω αν ο Pacino θα μπορουσε να παιξει.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
Ρισπεκτ και στους 2 αλλα κυριως για την ανετη εναλλαγη στους ρολους στο περας των χρονων , οπως αναφερει κι ο φιλος απο πανω ,θα προτιμησω κι εγω Ντε Νιρο ...

Nice topic ;).

Φαν και των δύο είμαι, αξεπέραστοι και οι δύο σαν αξία. Και οι δύο όμως έχουν κάνει μερικές πολύ κακές επιλογές σε ταινίες τα τελευταία χρόνια. Δεν τους συγχωρώ επίσης ότι, η μοναδική ταινία που αποφάσισαν να παίξουν μαζί (πέρα από την σκηνή στο Heat) ήταν από τις πιο άθλιες των τελευταίων ετών, με συμπρωταγωνιστές rappers (τ μόδα κι αυτή). Άρα, αυτό και μόνο τους αφαιρεί ισότιμα πόντους (και μάλιστα αρκετούς).

Αν είναι να επιλέξω έναν από τους δύο, θα έλεγα τον Al. Κυρίως για κάποιους πολύ συγκεκριμένους ρόλους και για την δήλωση που είχε κάνει για τον John Cazale ("Freddo" στο Godfather και συμπρωταγωνιστής του στο Dog Day Afternoon), για τον οποίο είχε πει πως θα μπορούσε να γυρίζει μαζί του ταινίες για μια ολόκληρη ζωή. Θεωρώ τον Cazale από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που πέρασαν, θα είχε κάνει πολλά περισσότερα αν δεν είχε φύγει νωρίς, άρα με αυτό που είπε ο Pacino, you know ;).

Α, επίσης δείτε τις συνεντεύξεις που είχαν δώσει και οι δύο στο στο Inside The Actors Studio του Lipton, αξίζουν (θα υπάρχουν στο Youtuβe).

Edited by DJDB

• 7 months later...

Επειδή δεν μπορώ να συγκρίνω τους δύο αυτούς κολοσσούς ,ψηφίζω και τους 2, παρόλο που δεν έβαλες τρίτη επιλογή .

• 1 year later...

Νέα ενδιαφέρουσα ταινία

http://youtu.be/WIYPXFYsJmM

Al Pacino απο εμενα, αλλα ρε παιδια πολυ οριακα. Μιλαμε και οι δυο ειναι τελειοι αλλα οριακα Αλ.

Επισης μολις ειδα το θεμα μου ηρθε στο μυαλο ενα βιντεακι και δεν γινεται να μην το ποσταρω.

:D

Άρης

Follow me

Al Pacino απο εμενα, αλλα ρε παιδια πολυ οριακα. Μιλαμε και οι δυο ειναι τελειοι αλλα οριακα Αλ.

Επισης μολις ειδα το θεμα μου ηρθε στο μυαλο ενα βιντεακι και δεν γινεται να μην το ποσταρω.

Καλά μιλάμε απιστευτος ο άνθρωπος,ειδικα στην φάση de Niro.

Καλά μιλάμε απιστευτος ο άνθρωπος,ειδικα στην φάση de Niro.

Ναι φιλε ταξιδιωτη δεν υπαρχει. Και στον Αλ παντως το "ουυγιαα" που κανει καλο, κανει καλα και την φωνη του.

:D

Άρης

Follow me

• 2 years later...

φετος αξιολογη ταινια λενε οτι ειναι αυτη http://www.imdb.com/title/tt1568343/?ref_=nm_flmg_act_3

κι αυτη http://www.imdb.com/title/tt2893490/?ref_=nm_flmg_act_2

Έπρεπε να υπάρχει και επιλογή ... ισοπαλία! Εγώ δεν μπορώ ν' αποφασίσω με τίποτα! Γουστάρω και τους 2 ... :D

πατσινο θα ψηφιζα ,πατσινο και ψηφισα.ΑΛΛΑ.ο ντε νιρο τελευταια με εχει εκπληξει ευχαριστα..για μενα ειναι σχεδον ισοπαλια οπως και φαινεται απο τις ψηφους..

10 χρονια τοπικ..:up::respect:

Vamos Aris

Έβαλα Ντε Νιρο για να γίνει απόλυτη ισοπαλία με 92-92 .... :lol::D

Ανεκτίμητοι και οι 2!