stamatinho13 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Eιμαι αναμεσα στο lenovo s920 και στο p780 για δωρο.Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisva Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Eιμαι αναμεσα στο lenovo s920 και στο p780 για δωρο.Τι λετε? το s920 έχει οθόνη 5,3 αλλα το Ρ-780 έχει 4000 mAh μπαταρία... Δες τη σύγκρισή... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5385&idPhone2=5544 Παράθεση Μανώλης - Ηράκλειο Κρήτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karebouras Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Iσχυει το παρακατω λινκ οτι εχει gorilla glass 2? http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-P780-5-0-Inch-IPS-HD-Retina-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1GB-RAM-4GB-ROM-Android-4-2-OS-GPS-3G-Black-317881.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) Tελικα λογω μπαταριας και gorilla glass κατεληξα στο p780 αντι για το s920. Aσε που κατα γνωμη μου η σειρα s της lenovo ειναι η πιο ασχημη εμφανισιακα,λες και εχεις μονιμη θηκη στο πισω μερος ειναι. H παραγγελια εγινε πριν λιγο κλασικα απο minideal. Ξεκιναμε τα λιβανια και τα ευχελαια μεχρι να το παρω στα χερια μου. Edited September 3, 2013 by stamatinho13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το χειροτερο site για παραγγελια σε οτιδηποτε ειναι το ante life. Πηρα φορτιστη και καλωδιο USB original για το κινητο και μου εστειλαν κατι κινεζιες ουτε 0,5 ευρω να κανουν και εδω και μια εβδομαδα τους ατελνω email τους μιλαω στο Skype και με γραφουν στα @@ τους..... Μακρια.... Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulas14 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αυτού του είδους τα κινητά ρε παιδιά με ποιό πρόγραμμα κατεβάζουν εφαρμογές; με το γνωστό google play ή με κανένα άλλο? κι άν με κάποιο άλλο είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αυτού του είδους τα κινητά ρε παιδιά με ποιό πρόγραμμα κατεβάζουν εφαρμογές; με το γνωστό google play ή με κανένα άλλο? κι άν με κάποιο άλλο είναι καλό? Απο οσο ξερω φιλε google play χρησιμοποιει κανονικα εφοσον ειναι και android :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το χειροτερο site για παραγγελια σε οτιδηποτε ειναι το ante life. Πηρα φορτιστη και καλωδιο USB original για το κινητο και μου εστειλαν κατι κινεζιες ουτε 0,5 ευρω να κανουν και εδω και μια εβδομαδα τους ατελνω email τους μιλαω στο Skype και με γραφουν στα @@ τους..... Μακρια.... Για τετοια μικροπραγματα νομιζω πως το ebay ειναι οτι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Να ρωτησω κατι? Γιατι αφου η καμερα του η μπροστα ειναι 1.2mp καποια σαιτ την δινουν 0.3mp? Επισης το πραγματικο sar του ειναι 0.257? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Μόλις έβγαλα μια φωτογραφία με την μπροστινή κάμερα και κοίταξα τις λεπτομέρειές της. Η ανάλυση είναι 1280 Χ 720 (0,92 megapixel). Κοιτάζοντας στις ρυθμίσεις της κάμερας είδα ότι αυτή είναι και η μαγαλύτερη ανάλυση που μπορείς να επιλέξεις για την μπροστινή. Έχει μία ακόμα για επιλογή, την 640 Χ 480 (0,3 mp) Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω, αν απο το site http://www.etotalk.com/lenovo-p780_p3798.html επιλέξω να μου το στείλουν σαν δώρο, παίζει να γλιτώσω το τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω, αν απο το site http://www.etotalk.com/lenovo-p780_p3798.html επιλέξω να μου το στείλουν σαν δώρο, παίζει να γλιτώσω το τελωνείο? Καλημερα,δες αν θες απ minideal που εχουν παραγγειλει καποια ατομα απο εδω και ηταν ολα κομπλε..αλλα και απο κει να το παρεις αν το βαλεις ως δωρο λογικα δεν θα ανοιχτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπερα.Εδω και 2 μερες μου βγαζει αυτο στο singpost 04-09-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Τι σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ολα πανε καλα. Σε κανα 2 3μερες θα γραψει despatched to overseas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Αψογο μου φαινεται, το σκαλιζω εδω κ μια ωρα, ηρθε με αγγλικα, μεχρι να διαβασω ολες τις σελιδες εδω, 2 γρηγορες ερωτησεις για τους κατοχους: - το πιο ευκολο root? - o launcher εχει μονο 3 οθονες... ειχα συνηθισει σε 5 και μου κακοφαινεται, ποιον βαλατε/προτεινετε? Μετα το root, πιο προγραμμα ξηλωνω για το launcher και ποιο αλλο θεωρειτε αχρηστο? Το χειροτερο site για παραγγελια σε οτιδηποτε ειναι το ante life. Πηρα φορτιστη και καλωδιο USB original για το κινητο και μου εστειλαν κατι κινεζιες ουτε 0,5 ευρω να κανουν και εδω και μια εβδομαδα τους ατελνω email τους μιλαω στο Skype και με γραφουν στα @@ τους..... Μακρια.... Ναι ρε φιλε, ειναι γνωστο αυτο κ σε φορουμ και στο ιντερνετ (wot κλπ), κριμα που ψωνισες απο εκει... καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω, αν απο το site http://www.etotalk.com/lenovo-p780_p3798.html επιλέξω να μου το στείλουν σαν δώρο, παίζει να γλιτώσω το τελωνείο? Οπως σου ειπαν φιλε, καλυτερα minideal, στο παραπανω βλεπω κατι περιεργες χρεωσεις (skype? :p κλπ) και εξτρα μεταφορικα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 5, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Με το sar τι γινεται παιδια...ποσο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Με το sar τι γινεται παιδια...ποσο εχει? 0.257W/Kg ειναι το sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αψογο μου φαινεται, το σκαλιζω εδω κ μια ωρα, ηρθε με αγγλικα, μεχρι να διαβασω ολες τις σελιδες εδω, 2 γρηγορες ερωτησεις για τους κατοχους: - το πιο ευκολο root? - o launcher εχει μονο 3 οθονες... ειχα συνηθισει σε 5 και μου κακοφαινεται, ποιον βαλατε/προτεινετε? Μετα το root, πιο προγραμμα ξηλωνω για το launcher και ποιο αλλο θεωρειτε αχρηστο? - Αν το πήρες από minideal είναι ήδη rooted και έχει και ελληνικά. - Αν ισχύει το παραπάνω, ο launcher ειναι ο Apex και μπορεί να πάρει κι άλλες οθόνες. Σκλάλισέ το (αριστερό key) και θα τα βρεις. Τα βρήκα εγώ που δεν είχα ιδέα από Android. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) - Αν το πήρες από minideal είναι ήδη rooted και έχει και ελληνικά. - Αν ισχύει το παραπάνω, ο launcher ειναι ο Apex και μπορεί να πάρει κι άλλες οθόνες. Σκλάλισέ το (αριστερό key) και θα τα βρεις. Τα βρήκα εγώ που δεν είχα ιδέα από Android. Ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Οχι, δεν το πηρα απο minideal (αν και θα επρεπε, αλλα ευτυχως ολα οκ). Δεν ειναι rooted. Για την αρχικη οθονη, δεν ξερω αν ειναι ο Apex, αλλα οντως το σκαλισα οπως ειπες (κ εγω δεν ειμαι ακομη "androidομαστορας") κ παιρνει πολλες (!), οποτε τον κραταω προς το παρον τουλαχιστον. Ελληνικα δεν ηθελα, με τα Αγγλικα ειμαι καλλυμενος, απλα εχει μερικα οφθαλμοφανη demo μεσα (πχ nortοn) που θελω να ξηλωσω. Αν προτεινετε να ξηλωσω κ κατι απο lenovo, πειτε μου. Anyway, με ενα γρηγορο ψαξιμο, το ευκολοτερο root που βρηκα εως τωρα, ειναι > http://www.jellydroid.com/2013/08/how-to-root-lenovo-p780/ Επαιξε με την πρωτη :-) Edited September 6, 2013 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Σκεφτομαι να το παραγγειλω απο αυτό το site --->http://www.etotalk.com/lenovo-p780_p3798.html τι λετε ειναι αξιοπιστο? Λεω να το παραγγειλώ φορτιστη για αυτοκινητο και holder για gps(23δολλαρια). To Etotalk MOD ROM είναι υποχρεωτικό ??(κοστιζει 5 δολλαρια).... Λογικά ναι αφου θα ζητησω γλωσσα Ελληνικά....με αυτα και με αυτα η τιμη διαμορφωνεται στα 212 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Παιδια, SOS: Το κινητο δεν επανερχεται απο το sleep, μου το εκανε χτες αλλα ειπα θα ετυχε, τωρα το κανει συνεχεια. Εβαλα τα buttons να φωτιζονται και μολις παταω το power τα buttons ανοιγουν αλλα η οθονη μαυρη. Μονη λυση, παρατεταμενο πατημα power για να κλεισει κ να ξαναξεκινησει μετα απο την αρχη, με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν του εχω βαλει ακομη sim μεσα. Εχετε καποια ιδεα? Ειναι ελλατωματικο?! Μηπως να φταιει η rom που φοραει? Αλλα μην δοκιμασω κ μετα, αν το στειλω πισω, μου πουν, το πειραξες κλπ Σκεφτομαι να το παραγγειλω απο αυτό το site --->http://www.etotalk.com/lenovo-p780_p3798.html τι λετε ειναι αξιοπιστο? Λεω να το παραγγειλώ φορτιστη για αυτοκινητο και holder για gps(23δολλαρια). To Etotalk MOD ROM είναι υποχρεωτικό ??(κοστιζει 5 δολλαρια).... Λογικά ναι αφου θα ζητησω γλωσσα Ελληνικά....με αυτα και με αυτα η τιμη διαμορφωνεται στα 212 ευρω. Φιλε, δεν ξερω αν ξαναρωτησες χτες, το μαγαζι αυτο δεν ειναι καλο (δες wot) και ειναι επιεικως απαραδεκτο να χρεωνει εξτρα πραγματα οπως, send as gift, skype, whatsapp, demo παιχνιδια και δεν ξερω τι αλλο... Edited September 6, 2013 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Παιδια, SOS: Το κινητο δεν επανερχεται απο το sleep, μου το εκανε χτες αλλα ειπα θα ετυχε, τωρα το κανει συνεχεια. Εβαλα τα buttons να φωτιζονται και μολις παταω το power τα buttons ανοιγουν αλλα η οθονη μαυρη. Μονη λυση, παρατεταμενο πατημα power για να κλεισει κ να ξαναξεκινησει μετα απο την αρχη, με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν του εχω βαλει ακομη sim μεσα. Εχετε καποια ιδεα? Ειναι ελλατωματικο?! Μηπως να φταιει η rom που φοραει? Αλλα μην δοκιμασω κ μετα, αν το στειλω πισω, μου πουν, το πειραξες κλπ Φιλε, δεν ξερω αν ξαναρωτησες χτες, το μαγαζι αυτο δεν ειναι καλο (δες wot) και ειναι επιεικως απαραδεκτο να χρεωνει εξτρα πραγματα οπως, send as gift, skype, whatsapp, demo παιχνιδια και δεν ξερω τι αλλο... Το κινητο το πηρες απο..? Δοκιμασε να βαλεις καρτα sim μηπως εφαγε κανα κολλημα, και εγω παντως για rom το κοβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Παιδια, SOS: Το κινητο δεν επανερχεται απο το sleep, μου το εκανε χτες αλλα ειπα θα ετυχε, τωρα το κανει συνεχεια. Εβαλα τα buttons να φωτιζονται και μολις παταω το power τα buttons ανοιγουν αλλα η οθονη μαυρη. Μονη λυση, παρατεταμενο πατημα power για να κλεισει κ να ξαναξεκινησει μετα απο την αρχη, με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν του εχω βαλει ακομη sim μεσα. Εχετε καποια ιδεα? Ειναι ελλατωματικο?! Μηπως να φταιει η rom που φοραει? Αλλα μην δοκιμασω κ μετα, αν το στειλω πισω, μου πουν, το πειραξες κλπ Φιλε, δεν ξερω αν ξαναρωτησες χτες, το μαγαζι αυτο δεν ειναι καλο (δες wot) και ειναι επιεικως απαραδεκτο να χρεωνει εξτρα πραγματα οπως, send as gift, skype, whatsapp, demo παιχνιδια και δεν ξερω τι αλλο... Δες τι ρομ φορας. Αν θες αλλαξε την και αν εχεις προβλημα ακομα τοτε ξανα περνα αυτη που φορας και στειλτω πισω αν και πιστευω οτι θα φτιαξει.Διαβαστε ολο το θεμα παιδες. Εχω βαλει μεσα και ροοτ και TWRP και CWM και drivers και ολα.Μαζι με οδηγιες. Δεν ειναι μεγαλο θεμα. 14 σελιδες εχει. Εχω διαβασει και θεμα με 45 σελιδες για να βρω λυση σε προβλημα μου. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) έχετε κάποιο ευρωπαϊκό site που να μπορείς να το αγοράσεις φτηνά χωρίς να πληρώσεις έξοδα τελωνείου κτλ? Φθηνα κ Ευρωπη δεν γινεται, καθως εχουν προστεθει ήδη οι τελωνιακοι δασμοι. (το εχει και το amazon uk, αν θελεις το καλυτεροτερο μαγαζι στον κοσμο π.χ. επιστροφη σε 30 μερες χωρις ερωτησεις κ τα μεταφορικα δικα τους, αλλα τι να σου πω, η αρχικη τιμη σε σχεση με τα "κινεζικα" site, απεχει μακραν, η επιλογη δικη σου) Το κινητο το πηρες απο..? Δοκιμασε να βαλεις καρτα sim μηπως εφαγε κανα κολλημα, και εγω παντως για rom το κοβω. Δες τι ρομ φορας. Αν θες αλλαξε την και αν εχεις προβλημα ακομα τοτε ξανα περνα αυτη που φορας και στειλτω πισω αν και πιστευω οτι θα φτιαξει.Διαβαστε ολο το θεμα παιδες. Εχω βαλει μεσα και ροοτ και TWRP και CWM και drivers και ολα.Μαζι με οδηγιες. Δεν ειναι μεγαλο θεμα. 14 σελιδες εχει. Εχω διαβασει και θεμα με 45 σελιδες για να βρω λυση σε προβλημα μου. Το πηρα απο pandawii. Ειχε μια μερα ενα κουπονι κ εβγαινε στα 245$, προσθεσα singapore post +4$, διαφορα ~10$ απο minideal. Το ηξερα οτι μπορει να φαω παιδεμα, γι'αυτο ειπα πριν οτι το μετανιωσα που δεν το πηρα απο minideal. Ηρθε πολυ γρηγορα παντως. Διαβασα κατι παρομοια φαινομενα σε αλλα μοντελα lenovo που ειχαν το ιδιο προβλημα με καποιες roms...οποτε ελπιζω να ειναι μονο αυτο. "Φοραει": Build number P780_ROW_S110_130629 Απ'οτι διαβασα ειναι παλια rom... Ευχαριστω για τις απαντησεις, ξεκιναω απο αυριο τα πειραματα με τις roms. Edited September 6, 2013 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το minideal δίνει δώρο film + silicone case αλλά θέλει έξτρα $8.99 για nillkin case, ποιά η διαφορά τους; Αξίζει η nillkin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts