vortex78 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τα έχω διαβάσει αλλά θέλω να παραμείνω με αυτή την Rom. Sorry, δεν το κατάλαβα ;) Πάντως, κι εγώ δεν είχα θέμα με την row. Ξεκίνησα για recovery and repartition με το σκεπτικό να κρατήσω αυτή την ρομ. Στην πορεία άλλαξα γιατί μου έκανε μ@κ@κίες το recovery. Και δεν έχω και κρατημένο backup ώστε αν μου την έδινε να την ξαναπερνούσα. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 CWM recovery για συσκευή με ρομ Row απο minideal εδώ http://www.easybytez.com/fsvyivbsvomu δοκιμασμένη.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Λοιπόν παιδιά σήμερα το παρέλαβα. Δε προλαβα να δω πολλά αλλά το τηλ φαίνεται πάρα πολύ καλό. Αφού επαθα ενα σοκ με το μέγεθος άρχισε να με βολευει πιο πολύ στο broswing. Απ ότι βλέπω έχω την s116 και οτάν πηγαίνω στο system update μου βγάζει "δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει " Ξέρετε το λόγο; Υ.Γ.: το δέμα έγραφε δώρο , ηδη κήπου αξία 17$ Edited October 22, 2013 by kohatzim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Sorry, δεν το κατάλαβα ;) Πάντως, κι εγώ δεν είχα θέμα με την row. Ξεκίνησα για recovery and repartition με το σκεπτικό να κρατήσω αυτή την ρομ. Στην πορεία άλλαξα γιατί μου έκανε μ@κ@κίες το recovery. Και δεν έχω και κρατημένο backup ώστε αν μου την έδινε να την ξαναπερνούσα. Σημερα παρελαβα ξανα το κινητο επιτελους... Rom απο minideal, row s116. Μιας και το δουλευω στα Αγγλικα, θα ξεκινησω αυριο-μεθαυριο τα update-repartition αν χρειαστει και flash την νεοτερη rom κλπ, αλλα θα ηθελα να κρατησω καπως σε backup, αυτην που φοραει, ωστε να εχω την δυνατοτητα επαναφορας. Με ποιον τροπο προτεινετε να παρω το αρχικο backup? Edited October 22, 2013 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παω να κανω την παραγγελια απο minideal και η μετατροπη απο δολλαρια σε ευρω εχει 8 ευρω διαφορα στην paypal απο οτι μου το εμφανιζει στο google πχ. Ειναι επειδη παιρνει και τ paypal κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παω να κανω την παραγγελια απο minideal και η μετατροπη απο δολλαρια σε ευρω εχει 8 ευρω διαφορα στην paypal απο οτι μου το εμφανιζει στο google πχ. Ειναι επειδη παιρνει και τ paypal κατι? Απ'οτι θυμαμαι, στο paypal πειραζεις μια ρυθμιση να μην κανει αυτο την μετατροπη, αλλα να στελνει πχ τα δολλαρια στην καρτα σου, ωστε να κανει την πιο συμφερουσα μετατροπη η τραπεζα σου. (Επισης, αν τα μαγαζια εχουν δυνατοτητα επιλογης νομισματος, γενικοτερα αγοραζω συνηθως σε δολλαρια, μιας και οι μετατροπες των μαγαζιων επισης μας ριχνουν, για το συγκεκριμενο, δεν το εχω "τσεκαρει", μπορεις να το ελεγξεις ευκολα συγκρινοντας με site τυπου http://www.xe.com). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 CWM recovery για συσκευή με ρομ Row απο minideal εδώ http://www.easybytez.com/fsvyivbsvomu δοκιμασμένη.:D Για κινέζικη ROM (S132 - S135) υπάρχει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εχω βαλει σε προηγουμενα ποστ για κινεζικη ρομ recovery. Κανε μια αναδρομη. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 παιδιά κάποιος για το #428 για το σφάλμα?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Παω να κανω την παραγγελια απο minideal και η μετατροπη απο δολλαρια σε ευρω εχει 8 ευρω διαφορα στην paypal απο οτι μου το εμφανιζει στο google πχ. Ειναι επειδη παιρνει και τ paypal κατι? Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=184.Post 2747.Επιλέγεις το bill me in the currency listed,ώστε την μετατροπή να την κάνει η τράπεζά σου. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Σημερα παρελαβα ξανα το κινητο επιτελους... Rom απο minideal, row s116. Μιας και το δουλευω στα Αγγλικα, θα ξεκινησω αυριο-μεθαυριο τα update-repartition αν χρειαστει και flash την νεοτερη rom κλπ, αλλα θα ηθελα να κρατησω καπως σε backup, αυτην που φοραει, ωστε να εχω την δυνατοτητα επαναφορας. Με ποιον τροπο προτεινετε να παρω το αρχικο backup? Δες το post #427 του papg Μόνο πρόσεχε με το repartition φορώντας την row,γιατί εγώ ειχα θέμα.Δεν μου έκανε το restore κι εχασα και το backup της row.Για να κάνω με επιτυχία το repartition αναγκάστηκα να περάσω την s125. Πάντως,εαν καταφέρεις να πάρεις λειτουργικό backup την μαμίσια row s116,κράτα το μήπως το χρειαστεί κάποιος από εδώ μέσα. Καλοδούλευτο:) Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Την Rom απο minideal, row s116 την έχω για φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=184.Post 2747.Επιλέγεις το bill me in the currency listed,ώστε την μετατροπή να την κάνει η τράπεζά σου. Το κανα αυτο απλα δεν ηξερα μηπως δεν επρεπε τελικα :P Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodamanthis1 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Το κανα αυτο απλα δεν ηξερα μηπως δεν επρεπε τελικα :P Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου εχω το τηλεφωνο και του εβαλα μια 32 sd προσπαθω να περασω καποιες εφαρμογες στην sd αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος φοραω μια s-125 rom τι λες να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι να μου απαντήσει κανείς σε κάτι τόσο απλό? είναι Bug ή κάτι άλλο? Και ακόμη γτ βλέπω 2 IMEI στην συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι να μου απαντήσει κανείς σε κάτι τόσο απλό? είναι Bug ή κάτι άλλο? Και ακόμη γτ βλέπω 2 IMEI στην συσκευή? αφόσον είναι dual sim λογικό να έχεις και 2 ΙΜΕΙ Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Η ερώτηση που περιμένει απάντηση είναι η παρακάτω: [...] Απ ότι βλέπω έχω την s116 και οτάν πηγαίνω στο system update μου βγάζει "δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει " Ξέρετε το λόγο; Κι εμένα με ενδιαφέρει η απάντηση μιας και έχω την ίδια rom. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) παιδιά κάποιος για το #428 για το σφάλμα?:!: Εχει Bug η ρομ που φορας. Νομιζω και οταν πας να κανεις hotspot στο λεει αυτο. Αυτο ειναι το προβλημα σου. Επειδη η ρομ που φορας ειναι costum δηλαδη την εχουν τροποποιησει και εχει καποια λαθακια. Αν δεν σε πειραζει το hotspot και το update(που ετσι κ αλλιως δεν θα εκανε με αυτη τη ρομ) τοτε δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι στο κινητο σου. Δεν εχεις καποιο αλλο προβλημα. [3.10.18 UNOF] Lenovo P780 ROM (miuiandroid.com) Μαζι με Multilanguage pack οποτε εχουμε και Ελληνικα. Πριν 3 μερες βγηκε. Ποιος θα την δοκιμασει να μας πει εντυπωσεις? https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=2192 Edited October 23, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Φίλε, leftezi, μπορείς να απαντήσεις; @leftezi Καλημέρα,συμφορουμίτη.Μια ερώτηση... Αν δεν κάνω λάθος όταν σου ήρθε το τηλ φορούσε την row όπως και το δικό μου.Τώρα φοράς κι εσύ την s125.Πως βλέπεις την μπαταρία;Είσαι ικανοποιημένος απο την αυτονομία;Έχω την εντύπωση οτι με την row είχα καλύτερη αυτονομία. @aloialone Η s116 που φορούσε και το δικό μου, δεν είχε bug με το hotspot. Αυτό που δεν έκανε είναι αυτό που αναφέρεται πιο πάνω. Όταν επελεγεςτο system update απλά έκλεινε η εφαρμογή. Κι εγώ την ίδια γνώμη με σένα έχω. Ότι επειδή είναι custom rom είχε και κάποια bugs. Εμένα πάντως το συγκεκριμένο δεν με ενοχλουσε και τόσο. Πάντως εάν κάποιος έχει την s116 και έχει το bug με το hotspot, ας δοκιμάσει το Foxfi από το Playstore.Δεν το δοκίμασα, απλά το συστήνω. Κάποια στιγμή, όμως, θα το δοκιμάσω κι εγώ γιατί το bug με το hotspot, το έχω με την s125:worry: Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Φίλε, leftezi, μπορείς να απαντήσεις; @aloialone Η s116 που φορούσε και το δικό μου, δεν είχε bug με το hotspot. Αυτό που δεν έκανε είναι αυτό που αναφέρεται πιο πάνω. Όταν επελεγεςτο system update απλά έκλεινε η εφαρμογή. Κι εγώ την ίδια γνώμη με σένα έχω. Ότι επειδή είναι custom rom είχε και κάποια bugs. Εμένα πάντως το συγκεκριμένο δεν με ενοχλουσε και τόσο. Πάντως εάν κάποιος έχει την s116 και έχει το bug με το hotspot, ας δοκιμάσει το Foxfi από το Playstore.Δεν το δοκίμασα, απλά το συστήνω. Κάποια στιγμή, όμως, θα το δοκιμάσω κι εγώ γιατί το bug με το hotspot, το έχω με την s125:worry: Εχεις δικιο. Εμενα ειχε και τα 2 bug,αλλα οταν μου ηρθε απο Minideal φορουσε S125 και οχι Row. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 @aloialone Ευχαριστώ για την απάντηση. Απ οτι βλέπω το έχουν κ άλλοι το συγκεκριμένο bug. Αν βάλω την official χάνω τα ελληνικά μόνο ή κ το playstore, μιας κ τα ελληνικά δε με ενδιαφέρουν . @aiakos Οκ νόμιζα το imei έχει να κανει με την πλακέτα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 @aloialone Ευχαριστώ για την απάντηση. Απ οτι βλέπω το έχουν κ άλλοι το συγκεκριμένο bug. Αν βάλω την official χάνω τα ελληνικά μόνο ή κ το playstore, μιας κ τα ελληνικά δε με ενδιαφέρουν . Χανεις και τα Ελληνικα και το store αλλα μπορεις πολυ ευκολα να το περασεις. Εχουμε βαλει οδηγιες στις πιο πισω σελιδες. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εχει Bug η ρομ που φορας. Νομιζω και οταν πας να κανεις hotspot στο λεει αυτο. Αυτο ειναι το προβλημα σου. Επειδη η ρομ που φορας ειναι costum δηλαδη την εχουν τροποποιησει και εχει καποια λαθακια. Αν δεν σε πειραζει το hotspot και το update(που ετσι κ αλλιως δεν θα εκανε με αυτη τη ρομ) τοτε δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι στο κινητο σου. Δεν εχεις καποιο αλλο προβλημα. [3.10.18 UNOF] Lenovo P780 ROM (miuiandroid.com) Μαζι με Multilanguage pack οποτε εχουμε και Ελληνικα. Πριν 3 μερες βγηκε. Ποιος θα την δοκιμασει να μας πει εντυπωσεις? https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=2192 φιλε μου την εχω δοκιμασει αν και δεν ειναι τοσο smooth oso η official της lenovo.Aπλα να ξερεις για να την περασεις θα πρπει να εχεις εγκατεστημενη την s129 rom kai meta απο recovery install την miui . αν εχεις s135 θα εχεις bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 φιλε μου την εχω δοκιμασει αν και δεν ειναι τοσο smooth oso η official της lenovo.Aπλα να ξερεις για να την περασεις θα πρπει να εχεις εγκατεστημενη την s129 rom kai meta απο recovery install την miui . αν εχεις s135 θα εχεις bugs Δεν τραβαγες ενα βιντεακι να βλεπαμε πως ειναι..:) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Απ ότι βλέπω έχω την s116 και οτάν πηγαίνω στο system update μου βγάζει "δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει " Ξέρετε το λόγο; Επιβεβαιωνω το ιδιο. Ισως να φταιει καποιο πειραγμα της rom απο minideal, τωρα που το σκεφτομαι, το βρισκω πολυ λογικο να θελουν να αποφυγουν τα προβληματα απο πελατες που κανουν update χωρις να ξερουν οτι θα χασουν γλωσσα κλπ και μετα τους "πρηζουν" στο support ή μπλεκουν με επιστροφες/σερβις και το συνεπαγομενο κοστος αποστολων και για τις 2 πλευρες + συνολικα δυσανασχετημενους πελατες. Το καλυτερο για ολους. Ελεγα να δοκιμασω τα OTA οσο πανε, αλλα αφου δεν παιζουν, θα ριξω κατ'ευθειαν την S135. Δες το post #427 του papg Μόνο πρόσεχε με το repartition φορώντας την row,γιατί εγώ ειχα θέμα.Δεν μου έκανε το restore κι εχασα και το backup της row.Για να κάνω με επιτυχία το repartition αναγκάστηκα να περάσω την s125. Πάντως,εαν καταφέρεις να πάρεις λειτουργικό backup την μαμίσια row s116,κράτα το μήπως το χρειαστεί κάποιος από εδώ μέσα. Καλοδούλευτο:) Thanks vortex78, πολυτιμη η συμβουλη σου. Το ειχα δει το ποστ #427, περιμενα μηπως καποιος το επιβεβαιωσει μιας και δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομη. CWM recovery για συσκευή με ρομ Row απο minideal εδώ http://www.easybytez.com/fsvyivbsvomu δοκιμασμένη.:D Την Rom απο minideal, row s116 την έχω για φλασάρισμα. Αψογα papg, μπραβο! Δοκιμασες restore? Το πλανο μου εχει ως εξης: - Θα δοκιμασω και εγω την recovery σου και θα κρατησω και 'γω, backup της ROW rom απο minideal. (θα δοκιμασω restore στο καπακι, αλλα ελπιζω να μπορει να παιξει και μετα απο τα επομενα βηματα, αν χρειαστει φυσικα). Μετα, - φλασαρισμα της "αγγλο-κινεζικης" S135 (κατεβαινει αργαααα ... αλλα θελει πολλε ςπροσπαθειες μαλλον, μολις μου σταματησε στα 257ΜΒ, αν εχει καποιος αλλος αλλο mirror link, ας μας πει!), - φρα-ρουταρισμα, - repartition και - περασμα playstore με τις οδηγιες του φιλτατου aloialone. Τα λεω καλα ή κατι μου διαφευγει? Καλη η σειρα των βηματων? (το hotspot το χρειαζομαι, παιζει οκ στην S135, σωστα?) Edited October 25, 2013 by nek4d (εβγαλα το direct link, δεν ισχυει μετα απο ωρες, δειτε πιο πισω το σωστο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts