gerstavros2 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Οδηγίες για το sp flash tool στην υπογραφή μου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimos810 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Οδηγίες για το sp flash tool στην υπογραφή μου Ευχαριστώ για τις οδηγίες. εχω 2 προβληματακια ομως. 1)δεν μπορω να κλείσω το κινητό γιατι με το που το συνδέω στο USB ανοίγει μονο του και κανει reset καθε λιγα δευτερολεπτα (6-8) και δεν μπορω να το σταματησω εκτος και αν μπω σε factory mode. 2) δεν βγαινει η μπαταρια. προσπαθω τωρα να μεταφρασω το κινεζικο μενου στο factory mode. σκεφτομαι να στησω ενα καινουργιο pc για να κανω τις δοκιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Κανενα απο τα δυο προβληματα που εχεις δεν ειναι προβλημα. Στο 1 αν εχεις περασει τους drivers σωστα με το που πατησεις στο flashtool download η update θα στο κανει και στο 2 εχει επιλογη το flashtool για patcarisma με την μπαταρια. Ψαξε λιγο το θεμα. Εχω γραψει για ολα αυτα. Δεν θες αλλο pc. Λιγο διαβασμα προς τα πισω και ολα θα γινουν. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimos810 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Κανενα απο τα δυο προβληματα που εχεις δεν ειναι προβλημα. Στο 1 αν εχεις περασει τους drivers σωστα με το που πατησεις στο flashtool download η update θα στο κανει και στο 2 εχει επιλογη το flashtool για patcarisma με την μπαταρια. Ψαξε λιγο το θεμα. Εχω γραψει για ολα αυτα. Δεν θες αλλο pc. Λιγο διαβασμα προς τα πισω και ολα θα γινουν. στο flash tools ειδα οτι εχει patch 'with battery' αλλα το προβλημα ειναι επειδη η συσκευη κανει reset ξανα και ξανα τα windows βγαζουν συνεχεια μηνυμα 'συνδεθηκε η συσκευη , αποσυνδεθηκε συσκευη' ξανα και ξανα οποτε και το flashtools δεν μπορει να κανει τη δουλεια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 στο flash tools ειδα οτι εχει patch 'with battery' αλλα το προβλημα ειναι επειδη η συσκευη κανει reset ξανα και ξανα τα windows βγαζουν συνεχεια μηνυμα 'συνδεθηκε η συσκευη , αποσυνδεθηκε συσκευη' ξανα και ξανα οποτε και το flashtools δεν μπορει να κανει τη δουλεια του Δεν εχεις περασει τους drivers καλα. Αυτο ειναι το προβλημα σου. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης aloialone και αντιλαμβανόμενος πάντα ότι είναι λίγο κουραστικό να διαβάζεις ή απαντάς στις ίδιες ερωτήσεις, θεωρώ αυτό που κάνεις λάθος. Από την στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε μια ερώτηση ενός χρήστη και αφού είσαι από τους λίγους που την γνωρίζουν, απάντησέ την ολοκληρωμένα και όχι στο στυλ "δες πιο πίσω", "διάβασε πριν" κλπ. Πολλοί μπορεί να μην μπήκαν στην διαδικασία να διαβάσουν τα προηγούμενα ποστ, αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που είτε το έκαναν και δεν κατάλαβαν, είτε κατάλαβαν, το δοκίμασαν αλλά δεν τους δούλεψε. Άσε που όταν ένα τόπικ ξεπερνάει τις 8-10 σελίδες γίνεται χαοτική η αναζήτηση μιας λύσης σε ένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης aloialone και αντιλαμβανόμενος πάντα ότι είναι λίγο κουραστικό να διαβάζεις ή απαντάς στις ίδιες ερωτήσεις, θεωρώ αυτό που κάνεις λάθος. Από την στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε μια ερώτηση ενός χρήστη και αφού είσαι από τους λίγους που την γνωρίζουν, απάντησέ την ολοκληρωμένα και όχι στο στυλ "δες πιο πίσω", "διάβασε πριν" κλπ. Πολλοί μπορεί να μην μπήκαν στην διαδικασία να διαβάσουν τα προηγούμενα ποστ, αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που είτε το έκαναν και δεν κατάλαβαν, είτε κατάλαβαν, το δοκίμασαν αλλά δεν τους δούλεψε. Άσε που όταν ένα τόπικ ξεπερνάει τις 8-10 σελίδες γίνεται χαοτική η αναζήτηση μιας λύσης σε ένα πρόβλημα. Φιλε μου του ειπα ακριβως τι πρεπει να κανει. Αν δεν ηθελα να τον βοηθησω δεν θα απαντουσα καν. Το λαθος ειναι οτι δεν εχει περασει σωστα τους drivers ετσι ωστε να δει το pc και το flashtool το κινητο. Οταν ομως δινεις σε καποιον ετοιμη τροφη τοτε δεν θα μαθει ποτε να κανει κατι σε περιπτωση που θα εχει καποιο προβλημα. Δεν τον λεω με κακια το να κατσει να διαβασει καποιες σελιδες πιο πισω. Ισα ισα που θα παρει μια καλη μυρωδια στο τι παιζει με το κινητο του και πως θα το αντιμετωπισει. Εδω ειμαι αν δεν καταλαβει κατι να μου στειλει ενα μηνυμα. Εχω δωσει ακομα και το κινητο μου σε ατομα εδω για να τους βοηθησω αλλα αυτο δεν παει να πει οτι (ωραια αφου εχουμε αυτον και ξερει ας ρωτησουμε και σιγα μην κατσουμε να διαβασουμε τα πιο πισω). Αν δεις απο την αρχη του θεματος και εγω ο κακομοιρης ψαχνοντας πηγα. Δεν ηξερα τιποτα και δεν υπηρχε και κανενας να μου πει. Google ειναι ο καλυτερος φιλος για τετοια. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Πάντως από ότι ανακάλυψα, η ROM που δίνει το minideal είναι αυτή εδώ. H ROM είναι rooted, multilanguage (και ελληνικά) με Play Store. (Την έβαλα αφού κατάφερα να το μπρικάρω πρώτα προσπαθώντας να αλλάξω recovery!!!! και χωρίς να πάρω και backup ο άθλιος) Εχει ένα πρόβλημα με το SuperCamera, αλλά το έλυσα βάζοντας την πιο νέα έκδοση (3.5.5) από εδώ σβήνοντας πρώτα την παλιά με ένα system Apps Remover και εγκαθιστώντας τη νέα μετά από ένα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimos810 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης aloialone και αντιλαμβανόμενος πάντα ότι είναι λίγο κουραστικό να διαβάζεις ή απαντάς στις ίδιες ερωτήσεις, θεωρώ αυτό που κάνεις λάθος. Από την στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε μια ερώτηση ενός χρήστη και αφού είσαι από τους λίγους που την γνωρίζουν, απάντησέ την ολοκληρωμένα και όχι στο στυλ "δες πιο πίσω", "διάβασε πριν" κλπ. Πολλοί μπορεί να μην μπήκαν στην διαδικασία να διαβάσουν τα προηγούμενα ποστ, αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που είτε το έκαναν και δεν κατάλαβαν, είτε κατάλαβαν, το δοκίμασαν αλλά δεν τους δούλεψε. Άσε που όταν ένα τόπικ ξεπερνάει τις 8-10 σελίδες γίνεται χαοτική η αναζήτηση μιας λύσης σε ένα πρόβλημα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον aloialone για ότι εχει κάνει μεχρι τώρα και το οτι παραπεμπει σε παλαιοτερα μηνυματα του δεν με περαζει καθολου. Εξάλλου πριν επιχειρήσω οτιδήποτε διαβασα ολες τις σελιδες αυτου του forum. Θα επιχειρήσω να λυσω το προβλημα μου σε αλλο υπολογιστη ακολουθώντας και τις οδηγιες που εδωσε ο gerstavros2 παραπανω και θα σας ενημερωσω αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Φιλε μου του ειπα ακριβως τι πρεπει να κανει. Αν δεν ηθελα να τον βοηθησω δεν θα απαντουσα καν. Το λαθος ειναι οτι δεν εχει περασει σωστα τους drivers ετσι ωστε να δει το pc και το flashtool το κινητο. Οταν ομως δινεις σε καποιον ετοιμη τροφη τοτε δεν θα μαθει ποτε να κανει κατι σε περιπτωση που θα εχει καποιο προβλημα. Δεν τον λεω με κακια το να κατσει να διαβασει καποιες σελιδες πιο πισω. Ισα ισα που θα παρει μια καλη μυρωδια στο τι παιζει με το κινητο του και πως θα το αντιμετωπισει. Εδω ειμαι αν δεν καταλαβει κατι να μου στειλει ενα μηνυμα. Εχω δωσει ακομα και το κινητο μου σε ατομα εδω για να τους βοηθησω αλλα αυτο δεν παει να πει οτι (ωραια αφου εχουμε αυτον και ξερει ας ρωτησουμε και σιγα μην κατσουμε να διαβασουμε τα πιο πισω). Αν δεις απο την αρχη του θεματος και εγω ο κακομοιρης ψαχνοντας πηγα. Δεν ηξερα τιποτα και δεν υπηρχε και κανενας να μου πει. Google ειναι ο καλυτερος φιλος για τετοια. Επειδή ακριβώς έχεις μπει στη θέση του άλλου και πήγες ψάχνοντας το λέω. Παιδιά, κακά τα ψέματα σε ένα τόπικ με 19 σελίδες ήδη δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις. Και το λέω αναμένοντας το κινητό και παρακολουθώντας το τόπικ από την πρώτη του σελίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Επειδή ακριβώς έχεις μπει στη θέση του άλλου και πήγες ψάχνοντας το λέω. Παιδιά, κακά τα ψέματα σε ένα τόπικ με 19 σελίδες ήδη δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις. Και το λέω αναμένοντας το κινητό και παρακολουθώντας το τόπικ από την πρώτη του σελίδα... Αν ειχα παρει και εγω μασημενη τροφη ομως δεν θα ειχα μαθει οτι ηθελα για το κινητο.Το θεμα δεν ειναι να ξερει ενας και οι αλλοι να ρωτανε. Πες οτι εγω δεν ξανα μπω στο φορουμ! Δεν θα κανετε τιποτα στο κινητο? Οσο για τις 19 σελιδες πιστευω οτι ειναι λιγες. Εχω διαβασει topic με 45+ για να βρω αυτο που ηθελα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karebouras Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Σημερα ηρθε και η πρωτη "ανακαλυψη" μου ονοματι backlight bleeding Πανω δεξια στη γωνια φαινετε κανονικα σε μαυρη καρτελα μονο,τα υπολοιπα σχεδον καθολου. Eviva μας. :) Δυστυχως τετοια εχει η αγορα απο τοσο μακρια. Κατα τ αλλα ολα καλα. http://s24.postimg.org/4s274hk85/2013_09_22_03_21_52_245.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλησπέρα. Μετά από 1,5 χρόνο απροβλημάτιστης συμβίωσης με το "ξυράφι" μου(razt xt910),αποφάσισα να το πουλήσω και να πάρω κάποιο κινέζικο.Διάβασα ολόκληρα θέματα (και η αλήθεια είναι ότι το κεφάλι μου έγινε κουδούνι:wacko:). Το budget μου είναι περί τα 150-200ευρώ. Ήμουν ανάμεσα στα Tronsmart ts7,Zopo zp980 2g/32g,Thl w200,Zte v987 και Lenovo p780. Τούμπανο το zopo,αλλά εκτός προυπολογισμού:( Κατέληξα στο Lenovo λόγω εταιρίας και μπαταρίας και θέλω την βοήθειά σας: 1.Θα πάθω μεγάλο σοκ από τις 4.3" του razr,στις 5.0" του lenovo? 2.Η παραγγελία θα γίνει από minideal.Θα παίζει εντάξει το τηλ εαν ζητήσω Ελληνικά και Play;Γιατί διάβασα οτι η rom που του φοράνε όταν το rootάρουν δεν παίζει καλά.Ένα στάνταρ θέμα που έχει η rom είναι το hotspot.Έτσι είναι;Α,και για την ιστορία είμαι άσχετος με το root,το φλασάρισμα άλλης rom...Είναι πιθανόν να προκαλέσω άθελά μου βλάβη στο τηλ;Εννοείται ότι δεν θα πειράζω αρχεία συστήματος:cry: 3.Πόση είναι η διαθέσιμη χωρητηκότητα για εφαρμογές απο τα 4gb εσωτερικής μνήμης;Για επέκταση έχω μια sandisk class10 16gb. Αυτά,νομίζω,προς το παρόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλησπέρα. Μετά από 1,5 χρόνο απροβλημάτιστης συμβίωσης με το "ξυράφι" μου(razt xt910),αποφάσισα να το πουλήσω και να πάρω κάποιο κινέζικο.Διάβασα ολόκληρα θέματα (και η αλήθεια είναι ότι το κεφάλι μου έγινε κουδούνι:wacko:). Το budget μου είναι περί τα 150-200ευρώ. Ήμουν ανάμεσα στα Tronsmart ts7,Zopo zp980 2g/32g,Thl w200,Zte v987 και Lenovo p780. Τούμπανο το zopo,αλλά εκτός προυπολογισμού:( Κατέληξα στο Lenovo λόγω εταιρίας και μπαταρίας και θέλω την βοήθειά σας: 1.Θα πάθω μεγάλο σοκ από τις 4.3" του razr,στις 5.0" του lenovo? 2.Η παραγγελία θα γίνει από minideal.Θα παίζει εντάξει το τηλ εαν ζητήσω Ελληνικά και Play;Γιατί διάβασα οτι η rom που του φοράνε όταν το rootάρουν δεν παίζει καλά.Ένα στάνταρ θέμα που έχει η rom είναι το hotspot.Έτσι είναι;Α,και για την ιστορία είμαι άσχετος με το root,το φλασάρισμα άλλης rom...Είναι πιθανόν να προκαλέσω άθελά μου βλάβη στο τηλ;Εννοείται ότι δεν θα πειράζω αρχεία συστήματος:cry: 3.Πόση είναι η διαθέσιμη χωρητηκότητα για εφαρμογές απο τα 4gb εσωτερικής μνήμης;Για επέκταση έχω μια sandisk class10 16gb. Αυτά,νομίζω,προς το παρόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ειχα ακριβως το ιδιο κινητο αλλα μου το εφαγαν!!!! 1. Οχι δεν θα παθεις σοκ η οθονη ειναι οσο πρεπει και το κινητο εχει τετοιο σχεδιασμο που θα μπορεις με το ενα χερι να το χειρηστεις. 2.Μια χαρα ειναι το σιτε και η ρομ. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα εκτος απο το hotspot που δεν κανει.Για μενα αυτο ηταν σημαντικο οποτε και αλλαξα ρομ.Οσο για το φλασαρισμα οτι και να κανεις στο κινητο ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Εκτος και αν φαει καμια καλη τουμπα την ωρα που το φλασαρεις!!!:p 3.Αναλογα την ρομ που θα φορας τοσος ειναι και ο διαθεσιμος χωρος. Καποιες ρομ εχουν λιγοτερες εφαρμογες προεγκατεστημενες. Περιπου 1.8 ειναι ισως και πιο λιγο. Αναλογα οπως σου ειπα και πριν.Μπορεις να κανεις και εγκατασταση στην SD οποτε δεν εχεις θεμα. Εδω ειμαστε οποτε μπορουμε να σε βοηθησουμε. Καλη αγορα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimos810 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Τελικά καταφερα και επανεφερα το κινητό. Ευχαριστώ όλους και ιδίως τον aloialone για τη συμμετοχή τους στο forum και την βοήθεια που μου παρειχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Τελικά καταφερα και επανεφερα το κινητό. Ευχαριστώ όλους και ιδίως τον aloialone για τη συμμετοχή τους στο forum και την βοήθεια που μου παρειχαν. Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω σε κανεναν. Εδω ειμαστε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον. Μετα τη πρωτη εγατασταση θα παρεις θαρος τωρα κ θα βαζεις οτι θες. Μην το φοβασαι πλεον. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimos810 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Εχω ηδη δοκιμασει 3 roms ( s125, s110, s308) δεν εχω αποφασισει που θα καταληξω ακόμα. Ξερει κανεις καμια αλλη; Αυτο που θελω να κανω τωρα ειναι η διαδικασια που περιγραφει ο aloialone στη σελιδα 11 του forum για να βαλω το αγγλικο TRWP γιατι τοτε ηταν που δημιουργηθηκε το προβλημα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 23, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εχω ηδη δοκιμασει 3 roms ( s125, s110, s308) δεν εχω αποφασισει που θα καταληξω ακόμα. Ξερει κανεις καμια αλλη; Αυτο που θελω να κανω τωρα ειναι η διαδικασια που περιγραφει ο aloialone στη σελιδα 11 του forum για να βαλω το αγγλικο TRWP γιατι τοτε ηταν που δημιουργηθηκε το προβλημα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. http://ideaservice.lenovo.com.cn/ProductDetail.aspx?id=727 Αυτο ειναι το επισημο site. http://ideaservice.lenovo.com.cn/ProductFaq.aspx?productid=727&articleid=23842 Εδω λεει πια ειναι η τελευταια εκδοση(P780_S132_130822). Αυτη φοραω εγω και το κινητο δουλευει αριστα και εχει και πολυ καλη μπαταρια. P780 latest system firmware version Software Release P780 latest system firmware version is P780_S132_130822. Detailed inquiries and upgrade firmware version can refer to the previous menu (software release) in the top of the program: one, how to check phone firmware version; 2, how to upgrade the system; hope that our solutions can solve your problem, thank you for your Lenovo product support! Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 ΕΧΟΥΜΕ λινκ για την ρομ P780_S132_130822? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 ΕΧΟΥΜΕ λινκ για την ρομ P780_S132_130822? http://pan.baidu.com/share/link?shareid=4270352586&uk=2332160524 Ειπαμε Google ειναι ο καλυτερος φιλος στο ιντερνετ!! Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 THANX φιλε μιου εαν θελησεις να κανεις καμμια δοκιμη βαλε και αυτη http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-miui/ να δουμε πως παει γιατι εγω ακομη το περιμενω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 THANX φιλε μιου εαν θελησεις να κανεις καμμια δοκιμη βαλε και αυτη http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-miui/ να δουμε πως παει γιατι εγω ακομη το περιμενω :) Επειδη δεν εχω κανενα προβλημα με αυτη που φοραω και τρεχει καλα κυριως η μπαταρια,δυσκολο στο αμεσο μελλον να την αλλαξω.:O Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ειχα ακριβως το ιδιο κινητο αλλα μου το εφαγαν!!!! 1. Οχι δεν θα παθεις σοκ η οθονη ειναι οσο πρεπει και το κινητο εχει τετοιο σχεδιασμο που θα μπορεις με το ενα χερι να το χειρηστεις. 2.Μια χαρα ειναι το σιτε και η ρομ. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα εκτος απο το hotspot που δεν κανει.Για μενα αυτο ηταν σημαντικο οποτε και αλλαξα ρομ.Οσο για το φλασαρισμα οτι και να κανεις στο κινητο ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Εκτος και αν φαει καμια καλη τουμπα την ωρα που το φλασαρεις!!!:p 3.Αναλογα την ρομ που θα φορας τοσος ειναι και ο διαθεσιμος χωρος. Καποιες ρομ εχουν λιγοτερες εφαρμογες προεγκατεστημενες. Περιπου 1.8 ειναι ισως και πιο λιγο. Αναλογα οπως σου ειπα και πριν.Μπορεις να κανεις και εγκατασταση στην SD οποτε δεν εχεις θεμα. Εδω ειμαστε οποτε μπορουμε να σε βοηθησουμε. Καλη αγορα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι ένα κλικ πριν την παραγγελία. Να ρωτήσω κάτι άλλο... Το ότι το θέλω σε μαύρο χρώμα, με Ελληνικά και Play και να γράψουν gift στην συσκευασία τους το λέω στο online chat ή τους το γράφω ως μήνυμα στο checkout της PayPal? 2.Ευρωπαικο ανταπτορα για φόρτιση βάζουν ή το ζητάω? 3.Επειδη είναι ρουτ, εάν χρειαστεί να κάνω factory reset, χάνεται το ρουτ και η Ελληνική ρομ ή όχι? Είπαμε είμαι άσχετος με ρουτ και φλασάρισμα. Ευχαριστώ. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι ένα κλικ πριν την παραγγελία. Να ρωτήσω κάτι άλλο... Το ότι το θέλω σε μαύρο χρώμα, με Ελληνικά και Play και να γράψουν gift στην συσκευασία τους το λέω στο online chat ή τους το γράφω ως μήνυμα στο checkout της PayPal? 2.Ευρωπαικο ανταπτορα για φόρτιση βάζουν ή το ζητάω? 3.Επειδη είναι ρουτ, εάν χρειαστεί να κάνω factory reset, χάνεται το ρουτ και η Ελληνική ρομ ή όχι? Είπαμε είμαι άσχετος με ρουτ και φλασάρισμα. Ευχαριστώ. Αν αγοραζες αμαξι ποσες ερωτησεις θα εκανες αραγε?:lol: Οτι θες να παρεις να γραψουν και να στειλουν καλο ειναι να τους το πεις.Ειτε απο το online chat ειτε ως μήνυμα στο checkout της PayPal ειτε οπου αλλου μπορεις να μιλησεις μαζι τους. Οχι αν κανεις factory reset δεν χανεις το ροοτ.Αλλα και να το χασεις ειναι τοσο ευκολο να το ξανα κανεις.:wacko: Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Αν αγοραζες αμαξι ποσες ερωτησεις θα εκανες αραγε?:lol: Οτι θες να παρεις να γραψουν και να στειλουν καλο ειναι να τους το πεις.Ειτε απο το online chat ειτε ως μήνυμα στο checkout της PayPal ειτε οπου αλλου μπορεις να μιλησεις μαζι τους. Οχι αν κανεις factory reset δεν χανεις το ροοτ.Αλλα και να το χασεις ειναι τοσο ευκολο να το ξανα κανεις.:wacko: Ένεκα οικονομικής κρίσης οι πολλές ερωτήσεις:worry: Αν ήταν να πάρω αυτοκίνητο,μέχρι και τα λογιστικά βιβλία τους θα έψαχνα:lol: Σε ευχαριστώ,πάντως,για μια ακόμη φορά:D Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts