Jump to content

Sony Xperia C

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εγω σε αναζήτηση δίκαρτου είμαι και μάλιστα dual active! ή εν πάση περιπτώσει να λειτουργούν και οι 2 κάρτες όταν η μία είναι online..

αν δε βοηθήσει και η σόνυ θα εγκαταλείψω την προσπάθεια

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

• Απαντήσεις 88
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι και οι δυο καρτες σε αναμονη.

Οταν εχουμε κληση σε εξελιξη απο τη μια sim δεν μπορουμε να δεχθουμε κληση στην αλλη sim, αυτος που μας καλει ακουει το ηχογραφημενο απο τον παροχο μας μηνυμα οτι ''το τηλεφωνο ειναι κλειστο'' κατι τετοιο..... οταν τελειωσει η κληση που εχουμε σε εξελιξη ερχεται sms και μας ενημερωνει για την εισερχομενη.

Data μπορουμε να εχουμε απο οποια sim θελουμε, αυτο που δεν εχω βρει στο sony ειναι αν μπορουμε να εχουμε 3g σε οποια sim θελουμε. Σε μερικα τηλεφωνα με τον mtk μπορουμε να επιλεξουμε απο το μενου για το ποια καρτα sim θα εχει 3g και σε καποια αλλα εχουμε 2g/3g στη μια Sim και στην αλλη μονο 2g.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

όλα αυτά κατανοητά και δεν αντιλέγω. εμένα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι αν όταν η μία σιμ θα έιναι online με δεδομένα να πηγαινοέρχονται είτε σε τσατ είτε σε διαδικτύο αν η άλλη σιμ θα μπορεί να λειτουργεί και να δέχεται κλήσεις κλπ.. μεσανατολικό έχει καταντήσει αυτό το θέμα.

εγω έχω στο τηλέφωνο μονίμως ιντερνετ, το χρησιμοποιώ.. αν στην άλλη σιμ δεν μπορεί να δέχεται τίποτε τότε δεν μπορώ να δουλέψω.. κι επειδή αυτό το τηλ είναι καινούργιο απλά ελπίζω.. ακόμα..

όλα αυτά κατανοητά και δεν αντιλέγω. εμένα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι αν όταν η μία σιμ θα έιναι online με δεδομένα να πηγαινοέρχονται είτε σε τσατ είτε σε διαδικτύο αν η άλλη σιμ θα μπορεί να λειτουργεί και να δέχεται κλήσεις κλπ.. μεσανατολικό έχει καταντήσει αυτό το θέμα.

εγω έχω στο τηλέφωνο μονίμως ιντερνετ, το χρησιμοποιώ.. αν στην άλλη σιμ δεν μπορεί να δέχεται τίποτε τότε δεν μπορώ να δουλέψω.. κι επειδή αυτό το τηλ είναι καινούργιο απλά ελπίζω.. ακόμα..

Δηλαδή εσύ θες όταν είσαι στο ίντερνετ με την μία κάρτα (π.χ SIM1), να λαμβάνεις τα μηνύματα και τις κλήσεις από τη SIM2 ;; Αν ναι, αυτό γίνεται από τα "παλιά" dual sim κινητά της Sony (Tipo, E) ...

Νομιζω πως ολα τα τηλεφωνα ειτε ειναι με μια sim ειτε με δυο sim οταν εχουμε κληση σε εξελιξη κοβουν τα data.

Καντε κληση σε καποιο νουμερο και οσο ειναι η κληση σε εξελιξη δοκιμαστε να ανοιξετε πχ μια σελλιδα στο internet.

Oταν η μια sim θα ειναι online με δεδομενα να πηγαινοερχονται ειτε σε τσατ ειτε σε διαδικτυο μπορεις να δεχθεις κλησεις στην αλλη sim αλλα θα σταματησουν να πηγαινοερχονται data απο την αλλη sim.

Εχω δυο τηλεφωνα με αυτον τον επεξεργαστη και γινεται αυτο που περιγραφω απο πανω.

Για να εχεις ταυτοχρονα κληση σε εξελιξη απο τη μια sim και data ή και κληση απο την αλλη Sim πρεπει το τηλεφωνο να εχει δυο κεραιες, τηλεφωνα με δυο κεραιες νομιζω ειναι μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Αυτο που λες μπορω να πω με καλυπτει. Και το καταλαβαινω. Ας κοβεται οταν υπαρχει κληση. Το θεμα ειναι να με ειδοποιει και να μπορω να απαντησω αν θελω. Δλδ η αλλη γραμμη να ειναι σε ενεργεια, να μη δειχνει κλειστη.

Ωστοσο προφανως δε το καλουν ολα τα τηλεφωνα. Ακομα κι αυτο πρεπει να τσεκαρεις ποια το κανουν...

Για τα πραγματικα dual active μη μιλησω καθολου...δεν εχω καταφερει να εντοπισω 1 με βεβαιοτητα

Ωραια αρχικη τιμη αλλα θα περιμενω να στοκαρουν περισσοτερα μαγαζια και να πεσει η τιμη του.

Σιγουρα θα το παρω και ας γραφω μονος μου εδω μεσα χαχαχαχα

Θανάση αν ειναι όπως πρέπει το κινητό,δε θα γράφεις μόνος σου.Θα σου κάνω παρέα :p Αρκεί να είναι κανονικό sony και όχι "κινέζικο mtk sony" αν καταλαβαίνεις τι εννοώ ;)

Χρηστο αυτο εχει πληκτρα μεσα στην οθονη, θα σου φανει μικρο, εμενα σιγουρα ;) Μακαρι να μπορεσουμε να εξαφανισουμε τα πληκτρα ή εστω να τα κανουμε μικρα.

Ξεκινησα και δουλευω στο zte και στο thl το SwipePad - Hyperspace Launcher και Pie Control.

Με ενδιαφερει να εχει δυνατο ακουστικο και καλο σημα wi-fi.

Περιμενουμε να δουμε και να διαβασουμε review ;)

Για το αλλο(;)) και εγω χιλιομπερδεμενος ειμαι, εχουμε προβληματα...... :lol:

Αυτά τα πλήκτρα μέσα στην οθόνη,εξαφανίζονται-εμφανίζονται εύκολα με μια εντολή στο build.prop και μετά το δουλεύεις με lmt launcher,pie control κτλ και αν θες να τα έχεις αλλά πιο μικρά,μπορείς να το κάνεις μέσω gravitybox Edited by bbbb

Ωραια γιατι ειχα το φοβο οτι δεν θα ακουει οπως συμβαινει με τα πληκτα εντασης και την οθονη που το ψαχνουμε και λυση δεν βρισκουμε.

• 3 weeks later...

Ρωτησα το καταστημα και το εχουν διαθεσιμο στα ~247 ευρω http://www.merimobiles.com/sony-xperia-c-s390h-5-0-qhd-android-4-2-2-quad-core-1-2ghz-8mp-camera-dual-sim-smaprtphone_p/meri7593.htm

Στο σκρουτζ υπαρχει σε δυο καταστηματα http://www.skroutz.gr/s/3968261/Sony-Xperia-C-4GB-C2305.html

• 2 weeks later...

:lol::lol:

Αυτη τι στιγμη εχω τα δυο τηλεφωνα της υπογραφης μου, το κ810 ας μην το υπολογισουμε οποτε εχω ενα smartphone. Περιμενω αυτες της μερες ενα smartphone 5 ιντζες καιιιιιι δυο smartphone 6 ιντζες, συνολο 4 smartphone :lol::lol:

Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και εχει εναν μεγαλο αντιπαλο Xiaomi Hongmi ( Red Rice ) με μεγαλη υποστηριξη απο την κοινοτητα και χαμηλοτερη τιμη.

προσωπικα δεν ξερω αν αξιζει η αγορα του αυτη τι στιγμη, θα πρεπει να πεσει περισσοτερο η τιμη του.

• 2 weeks later...
Εδώ κ 2 μέρες είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού.Προερχόμενος από το galaxy grand duos οι εντυπώσεις μου ως τώρα είναι άριστες,Το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο συγκριτικά με καλή ποιότητα κατασκευής,εμφανώς ποιοτικότερη οθόνη κ αποτι φαίνεται με πολύ καλύτερη μπαταρία...

Εδώ κ 2 μέρες είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού.Προερχόμενος από το galaxy grand duos οι εντυπώσεις μου ως τώρα είναι άριστες,Το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο συγκριτικά με καλή ποιότητα κατασκευής,εμφανώς ποιοτικότερη οθόνη κ αποτι φαίνεται με πολύ καλύτερη μπαταρία...

Καλομιλητο :)

Πες τα όλα :)

Από που το αγόρασες?

Φωτογραφίες - βίντεο και αν μπορείς να ανεβάσεις δείγματα να δούμε και εμείς.

Αν μπορείς Κατέβασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=el και όταν πάει να τελειώσει η μπαταρία ανέβασε screen shot να δούμε ποσοστά.

Root έκανες?

Cwm recovery βρήκες?

Πρωτη εμπειρία απο μπαταρια..1 η 4 ω και απομενει 55% με αρκετ τηλεφωνηματα ιντερνετ κ υη λειτουργια stamina on

Χαχαχ α ρε Θανο!! :p

:lol::p Αν εχει καλογραμενη rom θα κανει ''παπαδες'' το τηλεφωνο, πιστευω θα βγαζει ~7 ωρες οθονη στις 24 ωρες χρησης.

Πρωτη εμπειρία απο μπαταρια..1 η 4 ω και απομενει 55% με αρκετ τηλεφωνηματα ιντερνετ κ υη λειτουργια stamina on

Eυχαριστω για την απαντηση :) Αν μπορεις πας μενου > ρυθμισεις > μπαταρια > εκει που γραφει <<οθονη>> κανε ενα ''ταπ'' και πες μας ποσες ωρες γραφει ενεργοποιημενη ;)

Καλά..... η κατανάλωσης μπαταρίας είναι μια χαρά και θα ξεχνάς να το φορτίσεις χαχαχαχα .

Δες στο ποστ 53 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378728&page=4 πως είναι τα στατιστικά σε ένα καλοστημενο mtk.

Πόσες κάρτες sim έχεις μέσα? Μια ή δύο?

ongas θα σε τρελανω στις ερωτησεις :lol::lol:

Πες μας για την ενταση στο ακουστικο, αν ακους δυνατα σε περιβαλον με θορυβο ?

πως ειναι το σημα wi-fi

Πως τα παει με το στιγμα gps

Αν εχει καποιο ''μετρο'' συγκρισης σε αυτα που ρωταω με αλλο τηλεφωνο για να καταλαβουμε τα επιπεδα/διαφορες

Ενα review εδω http://www.gsmarena.com/sony_xperia_c-review-1020.php (Κωνσταντινε μην πατησεις, το λινκ ειναι απο το gsmarena :lol:) τωρα θα το διαβασω.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Καλομίλητη η συσκευή σου.Και να προσθέσω στις ερωτήσεις του Θανάση αν δοκίμασες usb otg και πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως η συσκευή αν ειναι π.χ. στο 10% και γενικά αν έχει κάποιο "σκαλοπάτι" στις ενδείξεις της.Kαι αν το flash της συσκευής είναι σαν "κεράκι" και ξεχνάς τις βραδινές φώτο ή κανονικό και γενικά αν η κάμερα έχει προβλήματα με το auto focus,ειδικά σε μακρινές λήψεις.Αυτά που ρωτώ συν αυτά που ρωτάει ο Θανάσης ειναι κλασσικά προβλήματα πολλών φθηνών mtk συσκευών και αν αυτά ειναι οκ,σημαίνει ότι η sony έκανε κάποιο σοβαρό developing πάνω στο κινητό και δεν "πέταξε" απλώς τον launcher της,συναμορλόγησε τα υλικά και τέλος... Edited by bbbb

• 2 weeks later...

Απο 299 δολαρια επεσε στα 239 δολαρια http://www.merimobiles.com/sony-xperia-c-s390h-5-0-qhd-android-4-2-2-quad-core-1-2ghz-8mp-camera-dual-sim-smaprtphone_p/meri7593.htm

και στα δικα μας ειναι στα 200 ευρω + φπα ;) http://www.skroutz.gr/s/3968261/Sony-Xperia-C-4GB-C2305.html

330 δολάρια ~260 ευρώ http://www.merimobiles.com/search.php?search_query=Sony+xperia+c&x=0&y=0

Αν κάνω κλικ στην εικόνα με τηλέφωνο για να το δω βγάζει 370 δολάρια :lol:

Υπομονή, Κυριακή κοντή γιορτή λεν στο χωριό μου ;)

καλησπερα παιδια. να ρωτησω κατι? το κινητο αυτο επου πουλανε στο merimoblies ειναι το γνησιο σονυ? η καμοια κινεζικη μαιμουδια? πολυ φτηνο σε σχεση με την ελλαδα? και αν ειναι το γνησιο, θα εχει ελληνικα? ξερει κανειςνα μας πει αν το εχει αγορασει απο εκει?

• The title was changed to Sony Xperia C