Jump to content

giorgos_chania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgos_chania

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

giorgos_chania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω καποιο φιλο που εχει κανει ρουτ το κινητο 3 ερωτησεις. 1) μπορει μετα το ρουτ, να αφαιρεσει καποιες εφαρμογες που ειναι απο το εργοστασιο? 2) οταν βγει καινουρια ενημερωση λογισμικου, τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση? περνιεται κανονικα η οχι? 3) αν συμβει τιποτα με το κινητο και χρειαστει να το στειλουμε για επισκευη στη αντιπροσωπεια, μπορουμε να το επαναφερουμε στη κατασταση που ηταν πριν (δηλαδη χωρις το ρουτ?) ευχαριστω
  2. πηγαινε στη σελιδα 26 και διαβασε τις οδηγιες στο post 384 . ισως βοηθησει.
  3. καλησπερα παιδια !!! χρειαζομαι βοηθεια sos !!! σημερα αγορασα το κινητο απο το σκρουτζ!!! δε μπαινει στο ιντερνετ καθολου μεσω κινητης τηλεφωνιας!! σε καμια απο τις 2 καρτες... τι μπορει να συμβαινει?
  4. giorgos_chania

    Sony Xperia C

    ρε παιδια εχω μια απορια. Ποιος ξερει να μας πει με σιγουρια, μεταξυ ενος διπυρηνου στα 1,7, και ενος τετραπυρηνου στα 1,2, ποιο απο τα 2 ειναι πιο γρηγορο και σταθερο?
  5. giorgos_chania

    Sony Xperia C

    αυτο που με παραξενευει εμενα, ειναι οτι σου δινουν επιλογη με επιπλεον χρεωση, να στο στειλουν ρουταρισμενο, η με περασμενη ζελατινα στην οθονη... αυτο εσας δε σας παραξενευει????? δηλαδη τι κανουν? σου ανοιγουν την υποτιθεται σφραγισμενη συσκευασια, και σου κανουν ρουτ?
  6. giorgos_chania

    Sony Xperia C

    καλησπερα παιδια. να ρωτησω κατι? το κινητο αυτο επου πουλανε στο merimoblies ειναι το γνησιο σονυ? η καμοια κινεζικη μαιμουδια? πολυ φτηνο σε σχεση με την ελλαδα? και αν ειναι το γνησιο, θα εχει ελληνικα? ξερει κανειςνα μας πει αν το εχει αγορασει απο εκει?
  7. ευχαριστω πολυ αν και λιγα καταλαβα, θα προσπαθησω να τα κανω ευχαριστω για την απαντηση σου. υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος πως γινονται αυτα?
  8. Καλησπερα παιδια. Αγορασα εχθες ενα zopo c2 απο το επισημο site. To κινητο εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, ειναι αρκετα γρηγορο, ομως το software που φορα ειναι αρκετα φτωχο, με αρκετες ελειψεις, σε σχεση με αλλα android κινητα που ειχα στο παρελθον. Επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις σχετικα με ρουταρισματα και τετοια, αν μπορει καποιος να μου λυσει την απορια οσο πιο απλα γινεται. Υπαρχει τροπος να αλλαξω το λειτουργικο του, και να βαλω ενα πιο "πλουσιο" σε γραφικα, και λειτουργιες? Αν δηλαδη μπω στη διαδικασια να κανω ρουταρισμα (και θεος βοηθος αν τα καταφερω...) θα εχω το αποτελεσμα που θελω? Δηλαδη να εχει λειτουργικο ομοιο με το galaxy s 4 για παραδειγμα? Οι λειτουργιες που του λειπουν τωρα, θα εμφανιστουν με το νεο λειτουργικο? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...