deck37 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου θα το δω και θα σας απαντησω για το αποτελεσμα Η διαδικασια ειναι πρωτα recovery και μετα την ROM; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 12, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καλημερα παιδια...εγω περιμενω να μου κανουν την αλλαγη απο την επιστροφη μου στο minideal και αυτη την φορα να ειμαι πιο τυχερος και να μην εχω θεματα με την νεα συσκευη. του αδερφου μου παντος που τα πηραμε μαζι ολα καλα. θελω την βοηθεια σας σε κατι ομως...μπορειτε να μου πειτε καποια εφαρμογη που να μπορει να δινει 160 ελληνικους χαρακτηρες στα μυνηματα και να μην τρωει ενα καρο μνημη ? επισης καποιο task killer για να μην εχει σαβουρα ανοιχτη. παλια που ειχα παλι android ειχα βρει μια εφαρμογη που με ενα πατημα το εκανες η αθορυβο η σε πτηση η με δονηση η και δονηση και κουδουνισμα μπορειτε να μου θυμησετε ποια ηταν ? και αν εχετε τιποτα χρηστικες η καποιες εφαρμογες για εξοικονομηση μπαταριας στο μυαλο σας ειναι καλοδεχουμενες. δεν με ενδιαφερουν παιχνιδια. ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εγώ στο Α660 έχω εγκαταστήσει το Greek Keyboard για να μπορώ να γράφω 160 χαρακτήρες στα μνμτα. Για τη μπαταρία, έχω βάλει το DU Battery pro, πολύ καλό. Task manager έχω το Clean Master που το ρυθμίζεις να κάνει αυτόματο kill όταν σβήνει η οθόνη, αλλά με 1gb ram στο δικό σου τηλέφωνο δε βρίσκω αναγκαίο ένα task manager... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εγώ στο Α660 έχω εγκαταστήσει το Greek Keyboard για να μπορώ να γράφω 160 χαρακτήρες στα μνμτα. Για τη μπαταρία, έχω βάλει το DU Battery pro, πολύ καλό. Task manager έχω το Clean Master που το ρυθμίζεις να κάνει αυτόματο kill όταν σβήνει η οθόνη, αλλά με 1gb ram στο δικό σου τηλέφωνο δε βρίσκω αναγκαίο ένα task manager... ευχαριστω ανδρεα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guruphone Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) να ρωτησω κατι πριν παραγγειλω το lenovo a830??αμα παραγγειλω 2 κινιτα αποminideal και τα παρω με dhl μεταφορικη υπαρχει περιπτωση να μου σκασει φορος?? και αν βαλω την επιλογη που εχει με 0 ευρο μεταφορικα ποτε θα μου ερθει?? Edited August 12, 2013 by guruphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου θα το δω και θα σας απαντησω για το αποτελεσμα Η διαδικασια ειναι πρωτα recovery και μετα την ROM; Ακριβώς! ;) Edited August 12, 2013 by Bill Mathioudaki Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ρε παιδες ξερετε πως γινετε να βαλω ολοκληρη τη φωτο ως ταπετσαρια μπροστα?Η παντα πρεπει να κανουμε αποκοπη?Ελεος δηλαδη,τη βλακεια ειναι αυτη.Δηλαδη αναγκαστικα πρεπει να κοψεις η σωμα η προσωπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 να ρωτησω κατι πριν παραγγειλω το lenovo a830??αμα παραγγειλω 2 κινιτα αποminideal και τα παρω με dhl μεταφορικη υπαρχει περιπτωση να μου σκασει φορος?? και αν βαλω την επιλογη που εχει με 0 ευρο μεταφορικα ποτε θα μου ερθει?? μετα απο 12-15 εργασιμες θα σου ερθουν με απλο ταχυδρομιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 να ρωτησω κατι πριν παραγγειλω το lenovo a830??αμα παραγγειλω 2 κινιτα αποminideal και τα παρω με dhl μεταφορικη υπαρχει περιπτωση να μου σκασει φορος?? και αν βαλω την επιλογη που εχει με 0 ευρο μεταφορικα ποτε θα μου ερθει?? Μην διακινδυνεύσεις αποστολή με DHL γιατί μπορεί να χρεωθείς τελωνείο! Καλύτερα να τα παραγγείλεις σε δύο διαφορετικές παραγγελίες για σίγουρη αποφυγή φόρων. Αν θες γρηγορότερη παράδοση (5 - 7 εργάσιμες), επέλεξε EMS αλλά έχει κάποιο επιπλέον κόστος. Διαφορετικά απλό ταχυδρομείο με παράδοση σε 15 περίπου μέρες. Σήμερα παρέλαβα αυτή την θήκη που την είχα παραγγείλει από 25/7. Είναι τελικά πάρα πολύ καλή, καλύτερη από ότι περίμενα! Είναι πολύ κομψή με εσωτερική βελούδινη επένδυση. Η εσωτερική θήκη που κρατάει το κινητό είναι από σιλικόνη και αγκαλιάζει τέλεια το τηλέφωνο. Προστατεύει ακόμα και την προεξοχή του φωτογραφικού φακού! Έχει σχισμή στο καπάκι ώστε να μπορείς να μιλάς έχοντάς το κλειστό. Δείχνει να προστατεύει απόλυτα το κινητό χωρίς να του προσδίδει επιπλέον όγκο. Την πήρα σε χρώμα γκρι. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Replika Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Σήμερα παρέλαβα αυτή την θήκη που την είχα παραγγείλει από 25/7. Είναι τελικά πάρα πολύ καλή, καλύτερη από ότι περίμενα! Είναι πολύ κομψή με εσωτερική βελούδινη επένδυση. Η εσωτερική θήκη που κρατάει το κινητό είναι από σιλικόνη και αγκαλιάζει τέλεια το τηλέφωνο. Προστατεύει ακόμα και την προεξοχή του φωτογραφικού φακού! Έχει σχισμή στο καπάκι ώστε να μπορείς να μιλάς έχοντάς το κλειστό. Δείχνει να προστατεύει απόλυτα το κινητό χωρίς να του προσδίδει επιπλέον όγκο. Την πήρα σε χρώμα γκρι. Φίλε μου , επειδή σκεφτόμουν και γω να πάρω αυτή τη θήκη , λύσε μου μια απορία , είναι σκληρή δηλαδή αν πέσει το κινητό μπορεί να το προστατεύσει από σπάσιμο οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Φίλε μου , επειδή σκεφτόμουν και γω να πάρω αυτή τη θήκη , λύσε μου μια απορία , είναι σκληρή δηλαδή αν πέσει το κινητό μπορεί να το προστατεύσει από σπάσιμο οθόνης; Μιας και το εχω στα χερια μου,σου προτεινω θηκη σιλικονης μαζι με προστατευτικη μεμβρανη και εισαι αρχοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Replika Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Μιας και το εχω στα χερια μου,σου προτεινω θηκη σιλικονης μαζι με προστατευτικη μεμβρανη και εισαι αρχοντας. Η θήκη είναι αυτή που δίνουν δώρο από minideal, ή πήρες άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Φίλε μου , επειδή σκεφτόμουν και γω να πάρω αυτή τη θήκη , λύσε μου μια απορία , είναι σκληρή δηλαδή αν πέσει το κινητό μπορεί να το προστατεύσει από σπάσιμο οθόνης; Ναι είναι σκληρή εξωτερικά. Εσωτερικά αγκαλιάζει το τηλέφωνο θήκη σιλικόνης. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο σίγουρη από την σκέτη θήκη σιλικόνης. Αν πέσει το τηλέφωνο με το καπάκι της θήκης κλειστό, είναι δύσκολο να πάθει αυτό ζημιά, νομίζω. Βέβαια ακόμα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο! Έχω και προστατευτική μεμβράνη στον οθόνη του. Edited August 13, 2013 by Bill Mathioudaki Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Η θήκη είναι αυτή που δίνουν δώρο από minideal, ή πήρες άλλη; H θηκη ειναι δωρο και ειναι πολυ καλη.Και αυτη που λεει ο φιλος πιο πανω ειναι καλη αλλα προσωπικα δε μπορω το "ανοιξε-κλεισε". Edited August 13, 2013 by stamatinho13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις καποια αναβάθμιση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squalor Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις καποια αναβάθμιση λογισμικου? Αν εννοείς official, εγώ εγκατέστησα την A830_S118_130621 μόλις χθές. Παράθεση Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Αν εννοείς official, εγώ εγκατέστησα την A830_S118_130621 μόλις χθές. Μπορεις να φτιαξεις εναν μικρο οδηγο για εγκατασταση της rom για εμας τους αρχαριους μη τα κανουμε πο$%%$να? Βρηκα και εγω καποιες ρομ που εχουν αρκετα καλα αλλα δε ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω. Εχεις να προτεινεις καποια καλη?Αυτη που εβαλες πως την βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παίδες επειδή το θέλει φίλος και τον βολεύει ότι εχει ράδιο χωρίς να χρειάζεται ακουστικά εχει καλή λήψη;και επίσης δυνατό ηχείο;ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Replika Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ναι είναι σκληρή εξωτερικά. Εσωτερικά αγκαλιάζει το τηλέφωνο θήκη σιλικόνης. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο σίγουρη από την σκέτη θήκη σιλικόνης. Αν πέσει το τηλέφωνο με το καπάκι της θήκης κλειστό, είναι δύσκολο να πάθει αυτό ζημιά, νομίζω. Βέβαια ακόμα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο! Έχω και προστατευτική μεμβράνη στον οθόνη του. Αυτό σκεφτόμουν και γω, ότι είναι πιο προστατευμένο το κινητό σε σύγκριση με μία απλή θήκη σιλικόνης. Θα κάνω και εγώ την αγορά !! Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Replika Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παιδιά καλησπέρα , είναι φυσιολογικό που το κινητό εδώ και 2 μέρες είναι κολλημένο στην Σιγκαπούρη και δεν έχει μετακινηθεί καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παιδιά καλησπέρα , είναι φυσιολογικό που το κινητό εδώ και 2 μέρες είναι κολλημένο στην Σιγκαπούρη και δεν έχει μετακινηθεί καθόλου; Φυσιολογικότατο αν υπολογίσεις το γεγονός ότι το Tracking system τους δεν ενημερώνεται άμεσα αλλά μπορεί να περάσουν και 2 μέρες...Μπορεί ξαφινκά να το δεις ότι έφυγε για τη χώρα προορισμού και πάλι να παραμένει το status το ίδιο για μέρες....:happy: Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Replika Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Φυσιολογικότατο αν υπολογίσεις το γεγονός ότι το Tracking system τους δεν ενημερώνεται άμεσα αλλά μπορεί να περάσουν και 2 μέρες...Μπορεί ξαφινκά να το δεις ότι έφυγε για τη χώρα προορισμού και πάλι να παραμένει το status το ίδιο για μέρες....:happy: Ευχαριστώ για την διαφώτιση φίλε μου . Υπολογίζω την άλλη βδομάδα να το έχω στα χέρια μου ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αν εννοείς official, εγώ εγκατέστησα την A830_S118_130621 μόλις χθές. Αν είναι η multilingual έκδοση, rooted + google play, δώσε αμέσως το link! ;) Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squalor Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αν είναι η multilingual έκδοση, rooted + google play, δώσε αμέσως το link! ;) Official έκδοση σημαίνει οτι είναι αυτή της Lenovo, οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχει τίποτα από όσα αναφέρεις. Το flashing γίνεται πολύ εύκολα καθώς και το rooting αλλά και η εγκατάσταση του Google Play. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα φτιάξω έναν οδηγό. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι κι εγώ τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες μιας και έχω το τηλέφωνο λίγες μόνο μέρες. Έχει παρατηρήσει κανείς να μην ακούγεται ειδοποιητήριος ήχος όταν έρχεται καινούριο μήνυμα??? Παράθεση Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Official έκδοση σημαίνει οτι είναι αυτή της Lenovo, οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχει τίποτα από όσα αναφέρεις. Το flashing γίνεται πολύ εύκολα καθώς και το rooting αλλά και η εγκατάσταση του Google Play. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα φτιάξω έναν οδηγό. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι κι εγώ τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες μιας και έχω το τηλέφωνο λίγες μόνο μέρες. Έχει παρατηρήσει κανείς να μην ακούγεται ειδοποιητήριος ήχος όταν έρχεται καινούριο μήνυμα??? Exω κανονικα ηχο ειδοποιησης μηνυματος στο δικο μου. Edited August 14, 2013 by stamatinho13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts