Jump to content

Lenovo A830

petrosvet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου θα το δω και θα σας απαντησω για το αποτελεσμα

Η διαδικασια ειναι πρωτα recovery και μετα την ROM;

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

• Απαντήσεις 548
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια...εγω περιμενω να μου κανουν την αλλαγη απο την επιστροφη μου στο minideal και αυτη την φορα να ειμαι πιο τυχερος και να μην εχω θεματα με την νεα συσκευη. του αδερφου μου παντος που τα πηραμε μαζι ολα καλα. θελω την βοηθεια σας σε κατι ομως...μπορειτε να μου πειτε καποια εφαρμογη που να μπορει να δινει 160 ελληνικους χαρακτηρες στα μυνηματα και να μην τρωει ενα καρο μνημη ? επισης καποιο task killer για να μην εχει σαβουρα ανοιχτη. παλια που ειχα παλι android ειχα βρει μια εφαρμογη που με ενα πατημα το εκανες η αθορυβο η σε πτηση η με δονηση η και δονηση και κουδουνισμα μπορειτε να μου θυμησετε ποια ηταν ? και αν εχετε τιποτα χρηστικες η καποιες εφαρμογες για εξοικονομηση μπαταριας στο μυαλο σας ειναι καλοδεχουμενες. δεν με ενδιαφερουν παιχνιδια. ευχαριστω πολυ :)

Εγώ στο Α660 έχω εγκαταστήσει το Greek Keyboard για να μπορώ να γράφω 160 χαρακτήρες στα μνμτα. Για τη μπαταρία, έχω βάλει το DU Battery pro, πολύ καλό. Task manager έχω το Clean Master που το ρυθμίζεις να κάνει αυτόματο kill όταν σβήνει η οθόνη, αλλά με 1gb ram στο δικό σου τηλέφωνο δε βρίσκω αναγκαίο ένα task manager...

Εγώ στο Α660 έχω εγκαταστήσει το Greek Keyboard για να μπορώ να γράφω 160 χαρακτήρες στα μνμτα. Για τη μπαταρία, έχω βάλει το DU Battery pro, πολύ καλό. Task manager έχω το Clean Master που το ρυθμίζεις να κάνει αυτόματο kill όταν σβήνει η οθόνη, αλλά με 1gb ram στο δικό σου τηλέφωνο δε βρίσκω αναγκαίο ένα task manager...

ευχαριστω ανδρεα...

να ρωτησω κατι πριν παραγγειλω το lenovo a830??αμα παραγγειλω 2 κινιτα αποminideal και τα παρω με dhl μεταφορικη υπαρχει περιπτωση να μου σκασει φορος?? και αν βαλω την επιλογη που εχει με 0 ευρο μεταφορικα ποτε θα μου ερθει?? Edited by guruphone

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου θα το δω και θα σας απαντησω για το αποτελεσμα

Η διαδικασια ειναι πρωτα recovery και μετα την ROM;

Ακριβώς! ;)

Edited by Bill Mathioudaki

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Ρε παιδες ξερετε πως γινετε να βαλω ολοκληρη τη φωτο ως ταπετσαρια μπροστα?Η παντα πρεπει να κανουμε αποκοπη?Ελεος δηλαδη,τη βλακεια ειναι αυτη.Δηλαδη αναγκαστικα πρεπει να κοψεις η σωμα η προσωπο?

να ρωτησω κατι πριν παραγγειλω το lenovo a830??αμα παραγγειλω 2 κινιτα αποminideal και τα παρω με dhl μεταφορικη υπαρχει περιπτωση να μου σκασει φορος?? και αν βαλω την επιλογη που εχει με 0 ευρο μεταφορικα ποτε θα μου ερθει??

μετα απο 12-15 εργασιμες θα σου ερθουν με απλο ταχυδρομιο.

να ρωτησω κατι πριν παραγγειλω το lenovo a830??αμα παραγγειλω 2 κινιτα αποminideal και τα παρω με dhl μεταφορικη υπαρχει περιπτωση να μου σκασει φορος?? και αν βαλω την επιλογη που εχει με 0 ευρο μεταφορικα ποτε θα μου ερθει??

Μην διακινδυνεύσεις αποστολή με DHL γιατί μπορεί να χρεωθείς τελωνείο! Καλύτερα να τα παραγγείλεις σε δύο διαφορετικές παραγγελίες για σίγουρη αποφυγή φόρων. Αν θες γρηγορότερη παράδοση (5 - 7 εργάσιμες), επέλεξε EMS αλλά έχει κάποιο επιπλέον κόστος. Διαφορετικά απλό ταχυδρομείο με παράδοση σε 15 περίπου μέρες.

Σήμερα παρέλαβα αυτή την θήκη που την είχα παραγγείλει από 25/7. Είναι τελικά πάρα πολύ καλή, καλύτερη από ότι περίμενα! Είναι πολύ κομψή με εσωτερική βελούδινη επένδυση. Η εσωτερική θήκη που κρατάει το κινητό είναι από σιλικόνη και αγκαλιάζει τέλεια το τηλέφωνο. Προστατεύει ακόμα και την προεξοχή του φωτογραφικού φακού! Έχει σχισμή στο καπάκι ώστε να μπορείς να μιλάς έχοντάς το κλειστό. Δείχνει να προστατεύει απόλυτα το κινητό χωρίς να του προσδίδει επιπλέον όγκο. Την πήρα σε χρώμα γκρι.

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Σήμερα παρέλαβα αυτή την θήκη που την είχα παραγγείλει από 25/7. Είναι τελικά πάρα πολύ καλή, καλύτερη από ότι περίμενα! Είναι πολύ κομψή με εσωτερική βελούδινη επένδυση. Η εσωτερική θήκη που κρατάει το κινητό είναι από σιλικόνη και αγκαλιάζει τέλεια το τηλέφωνο. Προστατεύει ακόμα και την προεξοχή του φωτογραφικού φακού! Έχει σχισμή στο καπάκι ώστε να μπορείς να μιλάς έχοντάς το κλειστό. Δείχνει να προστατεύει απόλυτα το κινητό χωρίς να του προσδίδει επιπλέον όγκο. Την πήρα σε χρώμα γκρι.

Φίλε μου , επειδή σκεφτόμουν και γω να πάρω αυτή τη θήκη , λύσε μου μια απορία , είναι σκληρή δηλαδή αν πέσει το κινητό μπορεί να το προστατεύσει από σπάσιμο οθόνης;

Φίλε μου , επειδή σκεφτόμουν και γω να πάρω αυτή τη θήκη , λύσε μου μια απορία , είναι σκληρή δηλαδή αν πέσει το κινητό μπορεί να το προστατεύσει από σπάσιμο οθόνης;

Μιας και το εχω στα χερια μου,σου προτεινω θηκη σιλικονης μαζι με προστατευτικη μεμβρανη και εισαι αρχοντας.

Μιας και το εχω στα χερια μου,σου προτεινω θηκη σιλικονης μαζι με προστατευτικη μεμβρανη και εισαι αρχοντας.

Η θήκη είναι αυτή που δίνουν δώρο από minideal, ή πήρες άλλη;

Ναι είναι σκληρή εξωτερικά. Εσωτερικά αγκαλιάζει το τηλέφωνο θήκη σιλικόνης. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο σίγουρη από την σκέτη θήκη σιλικόνης. Αν πέσει το τηλέφωνο με το καπάκι της θήκης κλειστό, είναι δύσκολο να πάθει αυτό ζημιά, νομίζω. Βέβαια ακόμα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο! Έχω και προστατευτική μεμβράνη στον οθόνη του.

Edited by Bill Mathioudaki

Η θήκη είναι αυτή που δίνουν δώρο από minideal, ή πήρες άλλη;

H θηκη ειναι δωρο και ειναι πολυ καλη.Και αυτη που λεει ο φιλος πιο πανω ειναι καλη αλλα προσωπικα δε μπορω το "ανοιξε-κλεισε".

Edited by stamatinho13

Εχει δοκιμασει κανεις καποια αναβάθμιση λογισμικου?

Αν εννοείς official, εγώ εγκατέστησα την A830_S118_130621 μόλις χθές.

Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν

Μπορεις να φτιαξεις εναν μικρο οδηγο για εγκατασταση της rom για εμας τους αρχαριους μη τα κανουμε πο$%%$να?

Βρηκα και εγω καποιες ρομ που εχουν αρκετα καλα αλλα δε ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω.

Εχεις να προτεινεις καποια καλη?Αυτη που εβαλες πως την βλεπεις?

Παίδες επειδή το θέλει φίλος και τον βολεύει ότι εχει ράδιο χωρίς να χρειάζεται ακουστικά εχει καλή λήψη;και επίσης δυνατό ηχείο;ευχαριστω...

Ναι είναι σκληρή εξωτερικά. Εσωτερικά αγκαλιάζει το τηλέφωνο θήκη σιλικόνης. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο σίγουρη από την σκέτη θήκη σιλικόνης. Αν πέσει το τηλέφωνο με το καπάκι της θήκης κλειστό, είναι δύσκολο να πάθει αυτό ζημιά, νομίζω. Βέβαια ακόμα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο! Έχω και προστατευτική μεμβράνη στον οθόνη του.

Αυτό σκεφτόμουν και γω, ότι είναι πιο προστατευμένο το κινητό σε σύγκριση με μία απλή θήκη σιλικόνης. Θα κάνω και εγώ την αγορά !! Thanks!!

Παιδιά καλησπέρα , είναι φυσιολογικό που το κινητό εδώ και 2 μέρες είναι κολλημένο στην Σιγκαπούρη και δεν έχει μετακινηθεί καθόλου;

Παιδιά καλησπέρα , είναι φυσιολογικό που το κινητό εδώ και 2 μέρες είναι κολλημένο στην Σιγκαπούρη και δεν έχει μετακινηθεί καθόλου;

Φυσιολογικότατο αν υπολογίσεις το γεγονός ότι το Tracking system τους δεν ενημερώνεται άμεσα αλλά μπορεί να περάσουν και 2 μέρες...Μπορεί ξαφινκά να το δεις ότι έφυγε για τη χώρα προορισμού και πάλι να παραμένει το status το ίδιο για μέρες....:happy:

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Φυσιολογικότατο αν υπολογίσεις το γεγονός ότι το Tracking system τους δεν ενημερώνεται άμεσα αλλά μπορεί να περάσουν και 2 μέρες...Μπορεί ξαφινκά να το δεις ότι έφυγε για τη χώρα προορισμού και πάλι να παραμένει το status το ίδιο για μέρες....:happy:

Ευχαριστώ για την διαφώτιση φίλε μου . Υπολογίζω την άλλη βδομάδα να το έχω στα χέρια μου ! :D

Αν είναι η multilingual έκδοση, rooted + google play, δώσε αμέσως το link! ;)

Αν είναι η multilingual έκδοση, rooted + google play, δώσε αμέσως το link! ;)

Official έκδοση σημαίνει οτι είναι αυτή της Lenovo, οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχει τίποτα από όσα αναφέρεις.

Το flashing γίνεται πολύ εύκολα καθώς και το rooting αλλά και η εγκατάσταση του Google Play. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα φτιάξω έναν οδηγό.

Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι κι εγώ τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες μιας και έχω το τηλέφωνο λίγες μόνο μέρες. Έχει παρατηρήσει κανείς να μην ακούγεται ειδοποιητήριος ήχος όταν έρχεται καινούριο μήνυμα???

Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν

Official έκδοση σημαίνει οτι είναι αυτή της Lenovo, οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχει τίποτα από όσα αναφέρεις.

Το flashing γίνεται πολύ εύκολα καθώς και το rooting αλλά και η εγκατάσταση του Google Play. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα φτιάξω έναν οδηγό.

Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι κι εγώ τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες μιας και έχω το τηλέφωνο λίγες μόνο μέρες. Έχει παρατηρήσει κανείς να μην ακούγεται ειδοποιητήριος ήχος όταν έρχεται καινούριο μήνυμα???

Exω κανονικα ηχο ειδοποιησης μηνυματος στο δικο μου.

Edited by stamatinho13