Jump to content

Replika

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Replika

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Replika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Replika

    Lenovo A830

    Φίλε μου , καλησπέρα . Θα μπορούσες να παραθέσεις τα βήματα τις διαδικασίας , γιατί ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση . Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Replika

    Lenovo A830

    Φίλε μου , καλησπέρα . Θα μπορούσες να παραθέσεις τα βήματα τις διαδικασίας , γιατί ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση . Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Replika

    Lenovo A830

    Ευχαριστώ φίλε μου , το κατέβασα πριν αλλά δεν ήξερα πως να ενεργοποιήσω τους 160 χαρακτήρες ,καθώς στην περιγραφή στο google store έλεγε να κάνεις κάτι άλλο. Ευχαριστώ και πάλι :)
  4. Replika

    Lenovo A830

    Καλημέρα παιδιά , χρησιμοποιεί κανείς διαφορετικό πληκτρολόγιο από αυτό του κινητού . Το στάνταρ πληκτρολόγιο δεν βολεύει καθώς μπορείς να γράψεις μόνο 70 χαρακτήρες . Καμία ιδέα από κανέναν για άλλο πληκτρολόγιο;
  5. Replika

    Lenovo A830

    Καλησπέρα παίδες , το κινητό το πήρα στα χέρια μου και είναι απίστευτο . Το μόνο παράπονο που έχω είναι το γεγονός ότι δεν μου παίζει βιντεάκια στο youtube , καθώς μου λέει ότι δεν υποστηρίζονται . Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα ; Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο προγραμματάκι για να το παίζει ; Ευχαριστώ !
  6. Replika

    Lenovo A830

    κοίτα , φαντάζομαι ότι την Δευτέρα το πιο πιθανό είναι να παραλάβεις την θήκη φίλε μου . Εμένα χθες έφτασε Αθήνα και σήμερα ήταν Βόλο .
  7. Replika

    Lenovo A830

    Στις 9 του μηνός φίλε μου ..
  8. Replika

    Lenovo A830

    Παιδιά καλησπέρα , τελικά το κινητό όπως αναμενόταν θα το παραλάβω αύριο , σήμερα έφτασε Βόλο αλλά δεν πρόλαβα να το παραλάβω !! :D
  9. Replika

    Lenovo A830

    Παιδιά καλησπέρα , σήμερα εμφανίστηκε το country code με αυτόν τον κωδικό OV ξέρει κανείς σε ποια χώρα ανήκει , γιατί δεν αναφέρεται πουθενά τέτοιος κωδικός! Ευχαριστώ Παιδιά άκυρο , το διόρθωσαν και ξαναγράφει GR μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είχε το site τους ..
  10. Replika

    Lenovo A830

    Όχι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο tracking των ΕΛΤΑ φίλε μου. Τελευταία ενημέρωση , όσον αφορά για πόλη ήταν στην Σιγκαπούρη , έκτοτε (14 του μηνός ) και έπειτα είναι despatched to overseas .
  11. Replika

    Lenovo A830

    Λες ε;; Καλύτερα να περάσω από κει
  12. Replika

    Lenovo A830

    είμαι στην 12 ήδη , ελπίζω να μην έχω άλλες 5 :mad:
  13. Replika

    Lenovo A830

    Λογικά φαντάζομαι πως ναι , άντε και δεν μπορώ να περιμένω!!!:wacko: Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει το κινητό; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  14. Replika

    Lenovo A830

    Παίδες καλησπέρα , ξέρει κανείς γιατί στο singpost δίπλα στο despatched to overseas και εκεί που γράφει το country code πλέον δεν μου εμφανίζει το GR ( μέχρι και το πρωί το εμφάνιζε κανονικά ) . Ευχαριστώ .
  15. Replika

    Lenovo A830

    Καλά σίγουρα , σε κρατάει σε εγρήγορση αλλά όσο νωρίτερα το πάρω τόσο καλύτερα . Ελπίζω μέχρι Παρασκευή να το έχω ! Και εννοείται θα σας ενημερώσω !! Ελπίζω πάντως να διαψευστεί η πρόβλεψή σου !
×
×
  • Create New...