jtzimitras Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Καλησπέρα, Μόλις πριν από λίγες ώρες απέκτησα το S4 mini και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Βρήκα μια δερμάτινη θήκη από παλιό κινητό που είχα, στην οποία το τηλέφωνο μπαίνει πλάγια (ξαπλωμένο) μέσα με βελούδο και εφάρμοσε αρκιβώς το κινητό. Ενώ το τηλέφωνο λοιπόν έχει κλείδωμα οθόνης, μόλις το βάλω στην θήκη ανάβει και ξεκλειδώνει, σαν να πέρασα το δάχτυλο πάνω από την οθόνη να το ξεκλειδώσω εγώ. Παίζει τίποτα με καμιά ρύθμιση που δεν ανακάλυψα ακόμα ? >> Edit: Στην αναμονή όταν πατήσω το ον-οφ για να δω π.χ. στην ώρα πάνω γιατί εμφανίζει δίπλα στο σήμα και ένα μικρόφωνο, οεο ??? Edited January 10, 2014 by jtzimitras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarf Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Πας σ'ενα Γερμανο η σ'ενα Cosmote και παιρνεις μια microSIM για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ουτε κοψιμο ουτε ραψιμο.Δεν κοστιζει πολυ.Αν πας πριν παρεις τη συσκευη θα σου ενεργοποιηθει η microSIM και θα σου απενεργοποιηθει αυτη που εχεις τωρα.Γι'αυτο ζητα μια twinSIM,10 ευρω εχει,δηλαδη μια microSIM και μια κανονικη SIM,με τον ιδιο αριθμο και οι 2 (αυτον που εχεις δηλαδη).Αυτο για να χρησιμοποιεις την κανονικη στη συσκευη που εχεις τωρα μεχρι να παρεις το SGS4 mini.Οταν παρεις το SGS4 mini,του βαζεις τη microSIM και εισαι ΟΚ.Και εχεις και το παλιο σου τηλ με SIM με τον ιδιο αριθμο.Αλλα προσοχη,μονο μια συσκευη μπορει να ειναι εργοποιημενη οταν εχεις twinSIM,οχι και οι 2 ταυτοχρονα. πολύ χρήσιμο. Ρώτησα στη Vodafone και μου είπαν ότι αυτό είναι χρεώσιμη λειτουργία και θα μου κοστίζει 2,46 € το μήνα. Είναι λέει μία υπηρεσία !!! ??? Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τι κοστίζει στη Vodafone αφού δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα οι δύο κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsagelis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπερα παιδια εχω κι εγω δυο μερες το μινι....Απο μπαταρια με αυξημενη χρηση φορτιζοντας ολο το βραδυ πρωτη φορτιση εκλεισε15 ωρες και ειχε ακομα 30% πιστευω να συνεχισει να ειναι ετσι....παρατηρω καπια κοληματα στο ξεκλειδωμα, στην καρτελα των ρυθμισεων και σε καποια παιχνιδια ωπου δν ξερω αμα ευθυνεται το κινητο μου ή η εφαρμογη....καταταλλα πληρως ευχαριστημενος !! κι το watch on δν καταφερα να το συγχρονισω με την sony bravia μου...αυτα προς το παρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 πολύ χρήσιμο. Ρώτησα στη Vodafone και μου είπαν ότι αυτό είναι χρεώσιμη λειτουργία και θα μου κοστίζει 2,46 € το μήνα. Είναι λέει μία υπηρεσία !!! ??? Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τι κοστίζει στη Vodafone αφού δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα οι δύο κάρτες. Για Vodafone δεν γνωριζω.Εγω στην Cosmote ειμαι (γιαυτο απαντησα και στον αλλον που ειναι κι αυτος Cosmote).Στον Cosmote κοστιζει μονο η αγορα των καρτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swordman80 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε παίδες: Αν αγοράσω το κινητό από skroutzομάγαζο, ή από κάποια αλυσίδα, μπορώ να βάλω αγγλικά μενού αλλά να μπορώ να γράφω (π.χ. σε μύνημα η στα notes) Λατινικούς ΚΑΙ Ελληνικούς χαρακτήρες; Παράθεση GT-i9195 Επιτέλους! :) και... KitKat inside! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε παίδες: Αν αγοράσω το κινητό από skroutzομάγαζο, ή από κάποια αλυσίδα, μπορώ να βάλω αγγλικά μενού αλλά να μπορώ να γράφω (π.χ. σε μύνημα η στα notes) Λατινικούς ΚΑΙ Ελληνικούς χαρακτήρες; Φυσικα.Οπως και αν εχεις ελληνικο μενου στο τηλ,στο πληκτρολογιο των μυνηματων μπορεις να εχεις και αγγλικα.Αυτο εχει να κανει με τις ρυθμισεις πληκτρολογιου-γλωσες εισαγωγης που θα επιλεξεις. Edited January 11, 2014 by drberto1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swordman80 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Φυσικα.Οπως και αν εχεις ελληνικο μενου στο τηλ,στο πληκτρολογιο των μυνηματων μπορεις να εχεις και αγγλικα.Αυτο εχει να κανει με τις ρυθμισεις πληκτρολογιου-γλωσες εισαγωγης που θα επιλεξεις. Άσχετα με το από ποιά χώρα (ROM) θα είναι το κινητό; π.χ. με Γαλλική rom θα μπορώ να βάλω αγγλικά μενού, και πληκτρολόγηση στα ελληνικά ε; Παράθεση GT-i9195 Επιτέλους! :) και... KitKat inside! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Άσχετα με το από ποιά χώρα (ROM) θα είναι το κινητό; π.χ. με Γαλλική rom θα μπορώ να βάλω αγγλικά μενού, και πληκτρολόγηση στα ελληνικά ε; Ναι,η ROM δεν εχει απολυτως καμια σχεση.Και το δικο μου με Γαλλικη ROM ειναι (απο σκρουτζομαγαζο γαρ),εχω ελληνικο μενου και στο πληκτρολογιο ελληνικα+αγγλικα.Καποτε το ειχα γυρισει σε αγγλικο μενου (για να δοκιμασω το driving mode,αλλα καταλαβα οτι πρεπει και οι επαφες να ειναι γραμμενες με λατινικα για να τα διαβαζει,οπως τα διαβαζει τελωσπαντων...),και ειχα κανονικα στα μυνηματα και ελληνικα και αγγλικα.Σου ειπα ειναι μονο και μονο θεμα ρυθμισεων πληκτρολογιου. Edited January 11, 2014 by drberto1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Έχω την ΒΜΚ3 για Πολωνία και η αυτονομία αυξήθηκε κατά 20% σίγουρα και μάλιστα χωρίς clean install πάνω από την ΒΜΚ1. Το κινητό τα πάει μια χαρά! :shifty: Edited January 11, 2014 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsagelis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 ειχε κανεις κανα θεμα με το wifi?ενω εδειχνε οτικανει σαρωση δν εβρισκε το δικτυο...μετα απο επανακινηση εφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Έχω την ΒΜΚ3 για Πολωνία και η αυτονομία αυξήθηκε κατά 20% σίγουρα και μάλιστα χωρίς clean install πάνω από την ΒΜΚ1. Το κινητό τα πάει μια χαρά! :shifty: Εμένα τόσο στην Έκδοση Βασικού Φάσματος όσο και στον Αριθμό Κατασκευής αναφέρει BML1. Πως καταλαβαίνεις απο ποια χώρα είναι; Όταν το πρώτο άνοιξα ( το εχω περίπου 20 μέρες) έκανε μόνο του αν θυμάμαι 2 επάνω τα update χωρίς όμως να μου βγάλει report τι έκανε ακριβώς. Όταν το δοκιμάσει τώρα να ψάξει για ενημερώσεις μου λει ότι εδώ υπερβεί το μέγιστο αριθμό ανάπτυξης ενημερώσεων.- δοκιμάστε αργότερα η κάντε ενημέρωση μέσω kies. Εσύ πηγές στην bmk3 από ΟΤΑ ή από το KIES; Ξέρεις τι διάφορα σου έχει η 3 απο την 1; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εμένα τόσο στην Έκδοση Βασικού Φάσματος όσο και στον Αριθμό Κατασκευής αναφέρει BML1. Πως καταλαβαίνεις απο ποια χώρα είναι; Όταν το πρώτο άνοιξα ( το εχω περίπου 20 μέρες) έκανε μόνο του αν θυμάμαι 2 επάνω τα update χωρίς όμως να μου βγάλει report τι έκανε ακριβώς. Όταν το δοκιμάσει τώρα να ψάξει για ενημερώσεις μου λει ότι εδώ υπερβεί το μέγιστο αριθμό ανάπτυξης ενημερώσεων.- δοκιμάστε αργότερα η κάντε ενημέρωση μέσω kies. Εσύ πηγές στην bmk3 από ΟΤΑ ή από το KIES; Ξέρεις τι διάφορα σου έχει η 3 απο την 1; Ευχαριστώ Την κατέβασα από ΕΔΩ και την πέρασα μέσω Odin. Στη χώρα (Region) γράφει "ΧΕΟ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 To region απο που το βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 To region απο που το βρίσκουμε; Δες τον τίτλο της στήλης. Γράφει "Region" και στη λίστα θα δεις ότι αντιστοιχεί στο "ΧΕΟ". Αν αφήσεις το ποντίκι πάνω από το ΧΕΟ σου βγάζει Poland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 παιδιά βγήκε κανένα update ποιο καινούριο από το MJ7??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 παιδιά βγήκε κανένα update ποιο καινούριο από το MJ7??? Πολλά. Πιο καινούργιο το BML4 (Γερμανίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanomatis_gr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα σας, χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Διάβασα όλα τα post αυτές τις μέρες και θέλω να αγοράσω το κινητό. (αν και ανέβηκε η τιμή του αυτές τις μέρες) Χρειάζομαι όμως την βοήθεια σας. 1) Τι χώρα προέλευσης να ψάξω να βρώ; ποια τελικά δεν βγάζει πολλά προβλήματα? μήπως τα γερμανικα? 2) Βλέπω ότι έχουν έλλειψη τα skroutzομάγαζα αλλά είμαι ανάμεσα στα εξης καταστήματα: cityshop, kaizerstore, plus3, extreme-mobile. Ποιό βρίσκετε αξιόπιστο? 3) Να περιμένω μήπως ξαναπεσει η τιμή του? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Πολλά. Πιο καινούργιο το BML4 (Γερμανίας) έχουν δοθεί για όλες τις συσκευές ?? η δική μου είναι γαλλική και δεν μου βγάζει παρά μόνο MJ7 στο KIES (έχω μήνη με την MG8 δεν γουστάρω KNOX :lock::lock:) τι διαφορές έχεις δη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 έχουν δοθεί για όλες τις συσκευές ?? η δική μου είναι γαλλική και δεν μου βγάζει παρά μόνο MJ7 στο KIES (έχω μήνη με την MG8 δεν γουστάρω KNOX :lock::lock:) τι διαφορές έχεις δη ??? Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις διαφορές, δεν την έχω εγκαταστήσει. Πάντως με την ΒΜΚ3 Πολωνίας έχω πολύ καλή αυτονομία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις διαφορές, δεν την έχω εγκαταστήσει. Πάντως με την ΒΜΚ3 Πολωνίας έχω πολύ καλή αυτονομία :) έχεις καθόλου lag?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 έχεις καθόλου lag?? Μόνο τις πρώτες 2-3 μέρες είχα κάτι κολλήματα αλλά μετά οκ. Άλλωστε την πέρασα χωρίς clean install... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Το κινητό το έχει η κοπέλα μου και παρατηρώ ότι στην φόρτιση τώρα που μιλάμε είναι στο 60% αλλά το κινητό είναι πολύ ζεστό.Δεν θα έπρεπε να είναι χλιαρό; Και επίσης βλέπω ότι αργεί πολύ να φορτίσει. Να αρχίσω να ανησυχώ;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Το κινητό το έχει η κοπέλα μου και παρατηρώ ότι στην φόρτιση τώρα που μιλάμε είναι στο 60% αλλά το κινητό είναι πολύ ζεστό.Δεν θα έπρεπε να είναι χλιαρό; Και επίσης βλέπω ότι αργεί πολύ να φορτίσει. Να αρχίσω να ανησυχώ;; εμένα φορτώνει σε 2 ώρες και 1 τέταρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 εμένα φορτώνει σε 2 ώρες και 1 τέταρτο Κοντά στις 3 ώρες κάνει. Μπορεί και παραπάνω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιζει μεγαλο ρολο αν φορτιζει και το δουλευεις ταυτοχρονα εκει ζεσταινει!!! ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καποια tips για να βελτιωσω μπαταρια υπαρχουν; Ποιες εφαρμογες καινε πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts