thomasfiatgt Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ωραία, όσον αφορά για το ΚΝΟΧ... Για το benchmark ποια εφαρμογή προτείνεις; Πάντως είχα δει από άλλους που έλεγαν 14000, ή ακόμα και 4000 και έτσι μου κινήθηκε η περιέργεια να σου πω την αλήθεια... Ποντάρω πως ναι, μόνο αυτή πρέπει να δέχεται η συσκευή, βασικά αν μπορείς να τσεκάρεις τις μνήμες από κοντά κιόλας για να συγκρίνεις τα μεγέθη ;) το untutu είναι από τα ποιο γνωστά .το untutu πριν την αναβάθμιση έβγαζε 14000 μετά 20000.δεν αξίζει μην το βάζεις καν.τα 4000 τα έβγαζε ένα παιδί που είχε πρόβλημα εάν θυμάμαι καλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Θα κάνω μια ερώτηση που ίσως ακουστεί χαζή. Που χρειάζεται το root; Δοκίμασα (χωρίς root) να απενεργοποιήσω κάποιες εφαρμογές της Google και πράγματι, χωρίς βέβαια να γίνει απεγκατάσταση, δεν εμφανίζονται τα εικονίδια τους και ούτε τρέχουν στο παρασκήνιο. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο; και με επανεκκίνηση δεν χάνεται αυτό... Παραμένουν ανενεργές. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Θα κάνω μια ερώτηση που ίσως ακουστεί χαζή. Που χρειάζεται το root; Δοκίμασα (χωρίς root) να απενεργοποιήσω κάποιες εφαρμογές της Google και πράγματι, χωρίς βέβαια να γίνει απεγκατάσταση, δεν εμφανίζονται τα εικονίδια τους και ούτε τρέχουν στο παρασκήνιο. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο; και με επανεκκίνηση δεν χάνεται αυτό... Παραμένουν ανενεργές. Αυτό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι.. Αν θες να ξεφορτωθείς τις(πραγματικα) πολλές διαφημίσεις όλων των εφαρμογών και παιχνιδιών? Πως θα το κάνεις(adaway) ? Αν δεν θες να απενεργοποιησεις εντελώς τις εφαρμογές? πώς θα το κάνεις(Greenify) ? Αν θες να πάρεις backup για τον αλφα η βήτα λόγο(πχ κάποιο brick τις συσκευης) πώς θα το κανεις(titanium)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αυτό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι.. Αν θες να ξεφορτωθείς τις(πραγματικα) πολλές διαφημίσεις όλων των εφαρμογών και παιχνιδιών? Πως θα το κάνεις(adaway) ? Αν δεν θες να απενεργοποιησεις εντελώς τις εφαρμογές? πώς θα το κάνεις(Greenify) ? Αν θες να πάρεις backup για τον αλφα η βήτα λόγο(πχ κάποιο brick τις συσκευης) πώς θα το κανεις(titanium)? Μάλιστα, σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν το είχα σκεφτεί για τα υπόλοιπα, νόμιζα πως ο βασικός λόγος που μπαίνει κάποιος στη διαδικασία root είναι να μην τρέχει η όποια "σαβούρα" συνεχώς. Επίσης ήθελα να σιγουρευτώ πως δεν έκανα καταλάθος κάτι που ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής μου... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Μάλιστα, σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν το είχα σκεφτεί για τα υπόλοιπα, νόμιζα πως ο βασικός λόγος που μπαίνει κάποιος στη διαδικασία root είναι να μην τρέχει η όποια "σαβούρα" συνεχώς. Επίσης ήθελα να σιγουρευτώ πως δεν έκανα καταλάθος κάτι που ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής μου... Χωρίς root ότι και να κάνεις, δεν εππηρρεάζει την εγγύηση. Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Χωρίς root ότι και να κάνεις, δεν εππηρρεάζει την εγγύηση. Ούτε υπάρχει περίπτωση να έγινε χωρίς να το καταλάβω, έτσι; Γιατί είχα βάλει κι εφαρμογές κι εκτός μάρκετ, μάλιστα μια από αυτές (aptoide), παρόλο που την έκανα απεγκατάσταση, μου έβαλε το google movies που δεν αφαιρείται πια... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Μάλιστα, σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν το είχα σκεφτεί για τα υπόλοιπα, νόμιζα πως ο βασικός λόγος που μπαίνει κάποιος στη διαδικασία root είναι να μην τρέχει η όποια "σαβούρα" συνεχώς. Επίσης ήθελα να σιγουρευτώ πως δεν έκανα καταλάθος κάτι που ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής μου... Για πες μας ένα παράδειγμα τι απενεργοποίησες κ στο επόμενο restart δε ξανάτρεξε.......... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο με μία sony bravia 805A η οποία έχει ένα ειδικό κομπιουτεράκι για σύνδεση μέσω NFC. το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο. θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο ειδικό σημείο στο τηλέφωνο που είναι ο αισθητήρας του NFC. επίσης κοιτώντας στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του NFC κάτι γράφει για πληρωμή και μέσω της sim. μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο και θέλει πληρωμή; ξέρει κανένας κάτι; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω άν ξέρει κανείς άν γίνεται να βάλουμε για ήχο μηνύματος ήχο απο mp3 αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω άν ξέρει κανείς άν γίνεται να βάλουμε για ήχο μηνύματος ήχο απο mp3 αρχείο. σαφως κ μπορείς Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsagelis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 εντελει οι εφαρμογες κι τα παιχνιδια μεταφορνται στην sd?? αξιζει σαν αγορα για τα σημερινα δεδομενα κι με τοσα κινητα κινεζικα που κυκλοφορουν αξιζει η αγορα του? καπιο σοβαρο προβλημα αντιμετωπισε κανεις που να μην του λυθηκε? ευχαριστω εκ τον προτερων...συγνωμηγια τις πολλες ερωτησεις αλλα ενδιαφερομαι για την αμεση αγορα του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 σαφως κ μπορείς Είναι εύκολο να μου πείς σε παρακαλώ άν μπορείς πώς,μέσω πμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akanti7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 να ρωτησω για να μην εχω διαφημισεις πρεπει να κανω root αναγκαστικα ή γινεται και χωρις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 να ρωτησω για να μην εχω διαφημισεις πρεπει να κανω root αναγκαστικα ή γινεται και χωρις??? Μόνο με ρουτ... Δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akanti7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 υπαρχει καποιος οδηγος για το πως γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufalia Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παιδια HELP ενω ειχα περιπου 50-60 φωτογραφιες στο κιν χωρις να κανω κατι να τις διαγραψω μπηκα σημερα να τις δω και δεν υπηρχαν τι εγινε;;και ειχε μονο 4-5 φωτογραφιες το εικονιο του Android που δεν υπηρχαν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) υπαρχει καποιος οδηγος για το πως γινεται?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377138 @koufalia μηπως τις φωτο, τις εχεις περασμενες σε sd? Edited January 2, 2014 by john90 Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Για πες μας ένα παράδειγμα τι απενεργοποίησες κ στο επόμενο restart δε ξανάτρεξε.......... Όχι μόνο δεν ξανάτρεξε αλλά δεν υπάρχει καθόλου το εικονίδιο στις εφαρμογές. Μέχρι τώρα έχω απενεργοποιήσει τις παρακάτω, οι οποίες είναι πλέον ορατές μόνο στο διαχειριστή εφαρμογών - όλα, κάτω κάτω με την ένδειξη "απενεργοποιήθηκε": BlurbCheckout ChatON Flipboard Google Play Movies Google+ S Voice Samsung Apps Samsung Apps Widget Samsung Books Story Album Story Album Widget TalkBack TripAdvisor Yahoo! Finance Yahoo! News Αναζήτηση Google Βιβλία Google Play Μουσική Google Play Περιοδικά Google Play. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufalia Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377138 @koufalia μηπως τις φωτο, τις εχεις περασμενες σε sd? οχι κανονικα στην συσκευη..!!υπαρχει περιπτωση απο ιο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akanti7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377138 ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 οχι κανονικα στην συσκευη..!!υπαρχει περιπτωση απο ιο..? ΔΕΝ υπαρχουν ιοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ούτε υπάρχει περίπτωση να έγινε χωρίς να το καταλάβω, έτσι; Γιατί είχα βάλει κι εφαρμογές κι εκτός μάρκετ, μάλιστα μια από αυτές (aptoide), παρόλο που την έκανα απεγκατάσταση, μου έβαλε το google movies που δεν αφαιρείται πια... Δεν γίνεται με τα όσα έκανες αυτό. Μην ανησυχείς :) Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δεν γίνεται με τα όσα έκανες αυτό. Μην ανησυχείς :) Καλώς τότε, σ' ευχαριστώ :) Συνεχίζω λοιπόν το ψάξιμο για το ποιες άλλες εφαρμογές μπορώ ν' απενεργοποιήσω και να τις αντικαταστήσω με πιο αξιόλογες :D Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 τα lag εμφανίζονται όταν φουσκώνει η μνήμη του .οπότε δεν έχεις ΚΝΟΧ με την ΜΗ1. το untatu τόσο βγάζει .αλλά σε δείχνει αυτό που πρέπει να δεις είναι ψεύτικα τα benchmark. Είπα να κάνω μια βόλτα από τον διαχειριστή εφαρμογών στις ρυθμίσεις για να δω κάτι και εν τέλει, βρήκα εκεί το ΚΝΟΧ, άρα φαντάζομαι πως δε τη γλυτώνει ούτε αυτή η ROM :P Προς τον φίλο που κατάργησε τις εφαρμογές χωρίς ROOT, λογικά για τον Chrome και το Google+ πρέπει να σου ζήτησε και Κατάργηση Εγκατάστασης, έτσι; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για βίντεο-ταινίες; Για μουσική έχω εγκαταστήσει το TTPod και μπορώ να πω πως με έχει αφήσει ικανοποιημένο μέχρι στιγμής ;) Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδια ακομα δεν βρηκα πως να ερχονται κατευθειαν τα email, ερχονται μονο οταν μπω στην εφαρμογη! Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts