pavlitakis1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ... και ''ενημερώσεις της μαμάς''... :) εννοείς αυτές που έχει το κινητό εξ αρχής όταν το αγόρασα και δεν γνωρίζω ποιές; Αφού δεν καταλαβαινεις το cloud σημαίνει ότι δεν το έχεις. Στο άλλο εννοώ τις ενημερώσεις του λογισμικού της συσκευής σου. Του λειτουργικού συστήματος. Και να βάλεις πιο πολλά ΜΒ πάλι θα στα τρώει χωρίς λόγο. Μην αγχώνεσαι, βρες κάποιον φίλο σου που έχει εμπειρία στα αντροιντ να σου δώσει λύση. Αν δε δει κάποιος την συσκευή, δύσκολο να δώσει σωστή απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αφού δεν καταλαβαινεις το cloud σημαίνει ότι δεν το έχεις. Στο άλλο εννοώ τις ενημερώσεις του λογισμικού της συσκευής σου. Του λειτουργικού συστήματος. Και να βάλεις πιο πολλά ΜΒ πάλι θα στα τρώει χωρίς λόγο. Μην αγχώνεσαι, βρες κάποιον φίλο σου που έχει εμπειρία στα αντροιντ να σου δώσει λύση. Αν δε δει κάποιος την συσκευή, δύσκολο να δώσει σωστή απάντηση. Βασικά ξεχάσαμε έναν σοβαρό παράγοντα....Μπορεί να μην ξέρει το cloud αλλά πιο πιθανό είναι να ενημερώνονται οι εφαρμογές μέσω google play παρά το κινητό να κατεβάζει ενημερώσεις.... Ρυθμίσεις>Πληροφορίες συσκευής>Ενημέρωση λογισμικού>Μόνο wifi και για google play ρυθμίσεις>αυτόματην ενημέρωση εφαρμογών μόνο μέσω wifi Mετά από αυτά δες το widget καιρού κάθε πότε ενημερώνεται για τον καιρό και βάλει αραιά διαστήματα είτε μέσω wifi μόνο, ανάλογα τι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μπορείς να κατεβάσεις τον opera mini για να μπαίνεις όταν είσαι σε 3g. Εκεί βάζεις π.χ. να μην φορτώνει τις φωτογραφίες σε full ανάλυση και κάνει μια παραπάνω οικονομία στα δεδομένα. Εγώ στο fb μπαίνω μόνο από τον stock browser μου και στην ουσία έχουν το ίδιο περιβάλλον χρήσης. http://cdn.gsmarena.com/pics/12/08/facebook-ios-update/gsmarena_001.jpg Έτσι καταναλώνω δεδομένα όποτε θέλω εγώ στο fb και όχι όποτε αυτό συγχρονίζει. Κατέβασε μια εφαρμογή που μετράει την κατανάλωση δεδομένων αρχικώς και ορισμένες από αυτές μετράνε και σε δίκτυο wifi τι καταναλώνεις. Συνεπώς αφού την κατεβάσεις δες ποιες εφαρμογές σου καταναλώνουν και πόσο ενώ είσαι στο wifi (μην σπαταλάς τσάμπα τα ΜΒ εν προκειμένω). Απλώς πρέπει να το παρακολουθήσεις λίγες μέρες για να δεις κατά μ.ο τι γίνεται. edit: Αν θες να προσθέσεις κάτι σε ένα μήνυμα πάτα τροποποίηση για να ναι μαζεμένα. Έτσι μπερδεύεται ο κόσμος ;) Είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, μεγάλης έκτασης και γνώσης και σ' ευχαριστώ! Θα χρειαστεί να τα καταγράψω ένα-ένα για να δω ΠΩΣ θα τα βρω και να ...ξεμπερδευτώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Βασικά ξεχάσαμε έναν σοβαρό παράγοντα....Μπορεί να μην ξέρει το cloud αλλά πιο πιθανό είναι να ενημερώνονται οι εφαρμογές μέσω google play παρά το κινητό να κατεβάζει ενημερώσεις.... Ρυθμίσεις>Πληροφορίες συσκευής>Ενημέρωση λογισμικού>Μόνο wifi και για google play ρυθμίσεις>αυτόματην ενημέρωση εφαρμογών μόνο μέσω wifi Mετά από αυτά δες το widget καιρού κάθε πότε ενημερώνεται για τον καιρό και βάλει αραιά διαστήματα είτε μέσω wifi μόνο, ανάλογα τι θες. Τα updates (δεν ξέρω τι παίζει αυτό το καιρό για S4 mini) μπορεί να σου φάνε και 1GB στο άψε-σβήσε, αν για κάποιο λόγο δεν του πεις μόνο μέσω WiFi. Όλα τα υπόλοιπα (καιρός, emails, ελαφρύ browsing κλπ) δεν είναι πάνω από 150-200ΜΒ το μήνα. Το πιο ύποπτο μου ακούγεται το FB, το οποίο αν το έχει η κοπέλα συνεχώς ανοιχτό και το χρησιμοποιεί αρκετά -όπως φαντάζομαι :p- τότε μπορεί να φτάνει και τα 20-30ΜΒ την ημέρα...Από την καρτέλα Ρυθμίσεις->Χρήση Δεδομένων -> Κινητό -> θα δεις τι έχει καταναλώσει κάθε εφαρμογή :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Βασικά ξεχάσαμε έναν σοβαρό παράγοντα....Μπορεί να μην ξέρει το cloud αλλά πιο πιθανό είναι να ενημερώνονται οι εφαρμογές μέσω google play παρά το κινητό να κατεβάζει ενημερώσεις.... Ρυθμίσεις>Πληροφορίες συσκευής>Ενημέρωση λογισμικού>Μόνο wifi και για google play ρυθμίσεις>αυτόματην ενημέρωση εφαρμογών μόνο μέσω wifi Mετά από αυτά δες το widget καιρού κάθε πότε ενημερώνεται για τον καιρό και βάλει αραιά διαστήματα είτε μέσω wifi μόνο, ανάλογα τι θες. Tι να πω! Κινητή τεχνική εγκυκλοπαίδεια είσαι/είστε! :) Μου αρέσει που συσκέφθεσθε για την ''περίπτωσή'' μου! Ελπίζω να βρεθεί λύση, αισιόδοξη ούσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Τα updates (δεν ξέρω τι παίζει αυτό το καιρό για S4 mini) μπορεί να σου φάνε και 1GB στο άψε-σβήσε, αν για κάποιο λόγο δεν του πεις μόνο μέσω WiFi. Όλα τα υπόλοιπα (καιρός, emails, ελαφρύ browsing κλπ) δεν είναι πάνω από 150-200ΜΒ το μήνα. Το πιο ύποπτο μου ακούγεται το FB, το οποίο αν το έχει η κοπέλα συνεχώς ανοιχτό και το χρησιμοποιεί αρκετά -όπως φαντάζομαι :p- τότε μπορεί να φτάνει και τα 20-30ΜΒ την ημέρα...Από την καρτέλα Ρυθμίσεις->Χρήση Δεδομένων -> Κινητό -> θα δεις τι έχει καταναλώσει κάθε εφαρμογή :cool: Μωρέ τα updates σου τρώνε άνετα 1gb αλλά δεν θυμάμαι να βγήκε κάτι τώρα τελευταία για το s4 mini, για αυτό το πήγα σε 2η μοίρα ;) Tι να πω! Κινητή τεχνική εγκυκλοπαίδεια είσαι/είστε! :) Μου αρέσει που συσκέφθεσθε για την ''περίπτωσή'' μου! Ελπίζω να βρεθεί λύση, αισιόδοξη ούσα! Λίγο πολύ όλοι τα χουμε περάσει οπότε δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδια 4.3 η και 4.4 κιτ κατ προβλεπεται για μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swordman80 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μια σύντομη ερώτηση παιδιά! Γιατί το public έχει το samsung galaxy mini s4 στη διπλάσια τιμή απο τα καταστήματα του skroutz? Πχ Kaizer 280e και το public 449e. Μου διαφεύγει κάτι; Μέχρι προχθές στο πλαίσιο που το κοίταζα http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Samsung-Galaxy-S4-Mini-Black-plus-Ginius-GT-I9195ZKAEUR.htm το είχαν 403 ευρώ. Από χθές κάτι έγινε και αυξήθηκε κατα 46 ευρώ! Ούτε εγω κατάλαβα τι γίνεται... Αντί να πεύτει η τιμή του, αυξάνεται; Δε πάμε καλά μου φαίνεται....:mad: Παράθεση GT-i9195 Επιτέλους! :) και... KitKat inside! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Μωρέ τα updates σου τρώνε άνετα 1gb αλλά δεν θυμάμαι να βγήκε κάτι τώρα τελευταία για το s4 mini, για αυτό το πήγα σε 2η μοίρα ;) Λίγο πολύ όλοι τα χουμε περάσει οπότε δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ;) Καταλαβαίνω! Κι ευχαριστώ για όλη αυτή την πληροφορία! Ελπίζω να βρω μια άκρη! Τα updates (δεν ξέρω τι παίζει αυτό το καιρό για S4 mini) μπορεί να σου φάνε και 1GB στο άψε-σβήσε, αν για κάποιο λόγο δεν του πεις μόνο μέσω WiFi. Όλα τα υπόλοιπα (καιρός, emails, ελαφρύ browsing κλπ) δεν είναι πάνω από 150-200ΜΒ το μήνα. Το πιο ύποπτο μου ακούγεται το FB, το οποίο αν το έχει η κοπέλα συνεχώς ανοιχτό και το χρησιμοποιεί αρκετά -όπως φαντάζομαι :p- τότε μπορεί να φτάνει και τα 20-30ΜΒ την ημέρα...Από την καρτέλα Ρυθμίσεις->Χρήση Δεδομένων -> Κινητό -> θα δεις τι έχει καταναλώσει κάθε εφαρμογή :cool: Αυτό το 1G να μου το τρώει στο ''άψε σβήσε'' πραγματικά με προβληματίζει!! Edited November 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μέχρι προχθές στο πλαίσιο που το κοίταζα http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Samsung-Galaxy-S4-Mini-Black-plus-Ginius-GT-I9195ZKAEUR.htm το είχαν 403 ευρώ. Από χθές κάτι έγινε και αυξήθηκε κατα 46 ευρώ! Ούτε εγω κατάλαβα τι γίνεται... Αντί να πεύτει η τιμή του, αυξάνεται; Δε πάμε καλά μου φαίνεται....:mad: Ναι,το ζητησε η τροικα κι αυτο στη συναντηση με το Στουρναρα,να αυξηθει το SGS4 mini στο πλαισιο στα πλαισια του "ανταγωνισμου και της αναπτυξης"...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δες την επιλογή αντίγραφα ασφαλείας. Είναι ενεργοποιημένο λογικά. Εκεί σε τσακίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδιά τα 300 mb είναι λίγα για καθημερινή χρήση. Ειδικά και αν γίνονται αναβαθμίσεις των εφαρμογών του store τελειώνουν για πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδια πως μπορω να δω αν εχει γινει ροοτ στο τηλεφωνο μου και γραφει αυτος ο knox? να δω δηλαδη αν ειχε μονο το μαμα firmware η μπηκε και αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδια πως μπορω να δω αν εχει γινει ροοτ στο τηλεφωνο μου και γραφει αυτος ο knox? να δω δηλαδη αν ειχε μονο το μαμα firmware η μπηκε και αλλο Για το knox μπες σε download mode (vol down + home + power button) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Για το knox μπες σε download mode (vol down + home + power button) . και εκει φενεται αν γραφει?πρεπει να λεει μηδεν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 και εκει φενεται αν γραφει?πρεπει να λεει μηδεν ? Έτσι ακριβώς ;) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έτσι ακριβώς ;) Σε σύγκριση με το δικό μου που γράφει 0x1 και είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 και εκει φενεται αν γραφει?πρεπει να λεει μηδεν ? ok το ειδα και γραφει μηδεν. αλλα ολα και ψηνομαι να κανω ροοτ και να βαλω καμια custom rom εχει βαλει κανεις παιδια καμια ρομ?υπαρχει διαφορα με τη μανισια?ειναι καλυτερες? παντως ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνακια που περασαν απο τα χερια μου και περασαν πολα! ερωτασ μεγαλος ειναι! τελειο μεγεθος και απιστευτα γρηγορα! και η καμερα το βιντεο φυσανε!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ok το ειδα και γραφει μηδεν. αλλα ολα και ψηνομαι να κανω ροοτ και να βαλω καμια custom rom εχει βαλει κανεις παιδια καμια ρομ?υπαρχει διαφορα με τη μανισια?ειναι καλυτερες? παντως ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνακια που περασαν απο τα χερια μου και περασαν πολα! ερωτασ μεγαλος ειναι! τελειο μεγεθος και απιστευτα γρηγορα! και η καμερα το βιντεο φυσανε!!:p Έχω βάλει και CM10.1 και 10.2...σε ταχύτητα δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά μιας και το κινητό είναι γενικά γρήγορο. Κάποια lags που εμφανίζονται στο σκλοράρισμα των επαφών με το touchwiz, στις custom Rom δεν υπάρχουν. Έχουν κάποια bugs ακόμα αλλά βελτιώνονται σιγά σιγά. Σε εμένα πχ δεν δούλευε το Bluetooth για κάποιο λόγο και το gps αργούσε να κλειδώσει. Επίσης ακόμα δεν έχουν φτιάξει τις υπέρυθρες. Πάντως σ'αυτό το τηλέφωνο ίσως να μην χρειαστεί να βάλεις custom ποτέ...είναι καινούργιο μοντέλο και σίγουρα τις επόμενες αναβαθμίσεις θα μας τις κάνει η Samsung (ελπίζω δηλαδή !!!) Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έχω βάλει και CM10.1 και 10.2...σε ταχύτητα δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά μιας και το κινητό είναι γενικά γρήγορο. Κάποια lags που εμφανίζονται στο σκλοράρισμα των επαφών με το touchwiz, στις custom Rom δεν υπάρχουν. Έχουν κάποια bugs ακόμα αλλά βελτιώνονται σιγά σιγά. Σε εμένα πχ δεν δούλευε το Bluetooth για κάποιο λόγο και το gps αργούσε να κλειδώσει. Επίσης ακόμα δεν έχουν φτιάξει τις υπέρυθρες. Πάντως σ'αυτό το τηλέφωνο ίσως να μην χρειαστεί να βάλεις custom ποτέ...είναι καινούργιο μοντέλο και σίγουρα τις επόμενες αναβαθμίσεις θα μας τις κάνει η Samsung (ελπίζω δηλαδή !!!) ok καταλαβα! παραμενω με μαμα! φιλε και κατι αλλο αν το προσεξες...με CM10.1 -2 o android browser υποστηριζε flash?(αυτον που ειχε η custom ρομ δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ok καταλαβα! παραμενω με μαμα! φιλε και κατι αλλο αν το προσεξες...με CM10.1 -2 o android browser υποστηριζε flash?(αυτον που ειχε η custom ρομ δηλαδη) Όχι δεν υποστήριζε.... Μόνο με τον dolphin μπορώ να έχω flash player. (εννοείται και εγκατεστημένο τον flash player που είναι για ics) Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Όχι δεν υποστήριζε.... Μόνο με τον dolphin μπορώ να έχω flash player. (εννοείται και εγκατεστημένο τον flash player που είναι για ics) νασαι καλα φιλε μου! και εγω για flash εχω βαλει τον baidou browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Επειδή σκέφτομαι να πάρω το κινητό εσείς που το έχετε κρίνεται απαραίτητη την αγορά μεμβράνης για την οθόνη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Επειδή σκέφτομαι να πάρω το κινητό εσείς που το έχετε κρίνεται απαραίτητη την αγορά μεμβράνης για την οθόνη ; Εγώ προσωπικά δεν έχω μεμβράνη, αλλά το έχω σε θήκη και όταν την κλείνω προστατεύει και την οθόνη. Γενικά όμως δεν είχα μεμβράνη σε κανένα από τα κινητά μου. Δεν θεώρησα λοιπόν ούτε σε αυτό ότι πρέπει να πράξω διαφορετικά. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Για μένα η μεμβράνη είναι απαραίτητη,το λάθος καραδοκεί πάντα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts