Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες μάλλον είναι το ότι θέλει αναβάθμιση λογισμικού. Την έκανα και σταμάτησε. Για δες τε το.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρυθμίσεις>πληροφορίες συσκευής>Ενημέρωση λογισμικού.

"Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί"

.... δε μπορώ να καταλάβω..

Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν, πήγα να κατεβάσω το dubsmash και λέει ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου :blink: kitkat έχω, ενώ στο mls tablet που έχω με kitkat και αυτό την δείχνει συμβατή :wacko: Τι γίνεται ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Παιδια καλησπερα!

Ειμαι κατοχος της Black Edition (παραεισαγωγη) και εχω καποιες αποριες..

Τσεκαρα το IMEI μου και βρηκα τα ακολουθα:

Sold To: Poland

Carrier: PLus

Production Date: July 25, 2014

Το firmware μου ειναι: XXUCNK1

Και το CSC ειναι: PLSCNK1

Προχτες rootαρα την συσκευη μου. Κατι που απο καιρο ηθελα να κανω γιατι με ενοχλουσε πολυ το boot animation της PLus (το οποιο και διεγραψα απο τα αρχεια του συστηματος και στην συνεχεια περασα τα original animation) καθως και καποιες εφαρμογες της PLus οι οποιες δεν διαγραφονταν πριν..

Η πρωτη μου απορια ειναι αν η εκδοση μου εχει KNOX και αν εχει καταγραφει το rootαρισμα??

Τελικα εφαρμογη KNOX δεν βρηκα καπου στην συσκευη ωστοσο ανακαλυψα οτι στο download mode λεει KNOX Warranty Void 0x1 και μου λυθηκαν ολες οι αποριες...

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

γεια σας φίλοι μου. πέρασα την lollipop σύμφωνα με τον οδηγό και όλα γίναν σωστά.

μετά όμως επειδή δεν άρεσε στην γυναίκα μου προσπάθησα και έβαλα πάλι την 4.4.2.

όμως τώρα αν πάω να κάνω ενημέρωση μέσω OTA μου βγάζει ότι το κινητό είναι τροποποιημένο

και δεν μπορεί να το κάνει και προτείνει να το κάνω με το kies. με το phone info βλέπω ότι υπάρχει

ακόμα το recovery-clockwork-6.0.5.1-serranoltexx. πως το επαναφέρω στο official ώστε να κάνω πάλι ενημερώσεις μέσω OTA?

εννοείται ότι πλέον το knox είναι 0x1. ευχαριστώ!!!!

γεια σας φίλοι μου. πέρασα την lollipop σύμφωνα με τον οδηγό και όλα γίναν σωστά.

μετά όμως επειδή δεν άρεσε στην γυναίκα μου προσπάθησα και έβαλα πάλι την 4.4.2.

όμως τώρα αν πάω να κάνω ενημέρωση μέσω OTA μου βγάζει ότι το κινητό είναι τροποποιημένο

και δεν μπορεί να το κάνει και προτείνει να το κάνω με το kies. με το phone info βλέπω ότι υπάρχει

ακόμα το recovery-clockwork-6.0.5.1-serranoltexx. πως το επαναφέρω στο official ώστε να κάνω πάλι ενημερώσεις μέσω OTA?

εννοείται ότι πλέον το knox είναι 0x1. ευχαριστώ!!!!

Όσο έχεις το custom recovery, δεν γίνεται τίποτα, θα έχεις μόνιμα το status τροποποιημένο.Φλάσαρε πάλι την 4.4.2 με odin και οπωσδήποτε hard reset όταν ανοίξει.

Όσο έχεις το custom recovery, δεν γίνεται τίποτα, θα έχεις μόνιμα το status τροποποιημένο.Φλάσαρε πάλι την 4.4.2 με odin και οπωσδήποτε hard reset όταν ανοίξει.

ευχαριστώ φίλε μου!!! θα το δοκιμάσω πάλι!!!

Παιδιά μπορείτε να με παραπέμψετε σε ένα link που να εξηγεί πώς να κάνω root το S4 mini μου;
Πήγαινε εδώ και θα βρείς τα πάντα

forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/general

Edited by truckman

Καλησπερα παιδια! Εχω θεμα με το GPS.

Η συσκευη μου εχει Πολωνικο IMEI και Πολωνικο firmware το οποιο αλλαξα τις προαλες και περασα την τελευταια Ρουμανικη εκδοση firmware. Απο τοτε λοιπον εχω θεμα με το GPS πιο συγκεκριμενα αργει να βρει την θεση μου και αμα τη βρει την χανει καθε τρεις και λιγο..

Πριν την αλλαγη firmware μεχρι να ανοιξει η εφαρμογη των χαρτων (1 δευτερολεπτο υποθεση) ειχε βρει την θεση μου.. Τωρα μιλαμε για 2 λεπτα και πανω... :cry:

Υπαρχει περιπτωση οντως να φταει το firmware η συμβαινει κατι αλλο...?

Edited by louki

Πολλές φορές βλέπω ότι τρέχει η εφαρμογή google music χωρίς ΠΟΤΕ να την έχω δουλέψει.

Γιατί γίνεται αυτό; Πατάω κάτι; Πως μπορεί να μη "φορτώνει" μονη της;

Πολλές φορές βλέπω ότι τρέχει η εφαρμογή google music χωρίς ΠΟΤΕ να την έχω δουλέψει.

Γιατί γίνεται αυτό; Πατάω κάτι; Πως μπορεί να μη "φορτώνει" μονη της;

Μπές στις ρυθμίσεις ->διαχειριστής εφαρμογών ->όλα βρές την εφαρμογή αυτή και κάνε την ανενεργή να ησυχάσεις ;)

Το κινητο απο αυτό το μαγαζι http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=322&category_id=14

τι διαφορά έχει απο το να το αγοράσω απο public Που του πουλάει 299 ευρω?

Καμία . Δεν πρόκειται να εχεις κανένα πρόβλημα στην εγγύηση /srvice .

Samsung galaxy s21+

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί έχω τόσο μεγάλη κατανάλωση στο σήμα δικτύου? Στις ρυθμίσεις δεν έχω επιλέξει τίποτα περίεργο. Αυτόματο το έχω σε 2G/3G. [ATTACH]57065[/ATTACH]

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί έχω τόσο μεγάλη κατανάλωση στο σήμα δικτύου? Στις ρυθμίσεις δεν έχω επιλέξει τίποτα περίεργο. Αυτόματο το έχω σε 2G/3G.

Μήπως είσαι σε περιοχή με αδύναμο σήμα κινητής;

Φιλικά Γιώργος

Όχι ιδιαίτερα. Χαλάνδρι είμαι με σήμα Vodafone. Και έχω καλό σήμα. Θα το παρατηρήσω και σήμερα και θα ανεβάσω και άλλο πιο κατατοπιστικό screenshot.

παιδες ενος γνωστου εσπασε η οθονη απο το s4 mini του!επειδη δεν ξερω αν ξαναετυχε σε καποιον και εχει απαντηθει και θελει καποια λυση γρηγορα που ειναι πιο οικονομικα...αν ειναι καπου να την επισκευασει?προκαταβολικα ευχαριστω

Το κινητο απο αυτό το μαγαζι http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=322&category_id=14

τι διαφορά έχει απο το να το αγοράσω απο public Που του πουλάει 299 ευρω?

Aπο smarties ειναι Ευρωπαικης αντιπροσωπιας απο public Ελληνικης

παιδες ενος γνωστου εσπασε η οθονη απο το s4 mini του!επειδη δεν ξερω αν ξαναετυχε σε καποιον και εχει απαντηθει και θελει καποια λυση γρηγορα που ειναι πιο οικονομικα...αν ειναι καπου να την επισκευασει?προκαταβολικα ευχαριστω

Δυστυχώς φίλε μου, αλλά δεν συμφέρει η επισκευή. Κοστίζει γύρω στα 180 ευρώ στα επίσημα σημεία. Αν μπορείς να κάνεις την επισκευή μόνο σου μπορείς να αγοράσεις τα ανταλλακτικά από το ebay.

Φιλικά Γιώργος

Επανέρχομαι με χειρότερα στοιχεία. Γιατί ********* έχω 43% κατανάλωση στο σήμα κινητής? Έχω πολύ καλό σήμα. Μονίμως 4 με 5 γραμμές.

[ATTACH]57248[/ATTACH]

[ATTACH]57248[/ATTACH]

Edited by truckman

Δυστυχώς φίλε μου, αλλά δεν συμφέρει η επισκευή. Κοστίζει γύρω στα 180 ευρώ στα επίσημα σημεία. Αν μπορείς να κάνεις την επισκευή μόνο σου μπορείς να αγοράσεις τα ανταλλακτικά από το ebay.

μαλιστα..οποτε μαλλον παει για αλλο!ευχαριστω

Nα ακομα και το ιδιο αν θελει να παρει εχει πεσει κατω απο 200 το ευρωπαικο

Επειδή και εμένα έσπασε η οθόνη έχω βρει το http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=440_673_388_775&products_id=4933 για ανταλλακτικό.Αν πιάνουν τα χέρια σου δοκίμασε να το φτιάξεις μονος σου.

Εμένα πιάνουν τα χέρια μου αλλά δεν έχω τα €€ :lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)