runner70 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Εμενα εχει 4.4.4 !!! Γιατι θα εχεις το value edition μοντελο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Περα απο την 4.4.2 το s4 mini δε θα παρει αλλη αναβαθμιση Eλληνικο ειναι το δικο σου? Δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απο την 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjio Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Έχει διαφορετικό Touchwiz και ελάχιστο bloatware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 @oeo77 Όταν κάποιος "βρίσκει" ένα κινητό, σημαίνει ότι κάποιος άλλος το "έχει χάσει". Η ηθική και σωστή κίνηση είναι να παραδοθεί στην αστυνομία και όχι να ρωτάει κάποιος στα φόρουμ πως θα παρακάμψει τυχόν κλειδώματα και black listed sim!!! Εφόσον ο νόμιμος κάτοχος του έχει ήδη κάνει με εντολή του την συσκευή lock sim, αυτός βρίσκεται εύκολα και άμεσα από το imei. Το παρόν φόρουμ κατακρίνει τέτοιες ενέργειες και δεν θα επιτρέψει την οποιαδήποτε συζήτηση και βοήθεια πάνω σε αυτά. Έγιναν οι απαραίτητες διαγραφές μηνυμάτων. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kns13 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το κινητό Samsung Galaxy s4 mini GT-I9195I Έχει LED Indicator για μηνύματα αναπάντητες κτλπ? Γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Μήπως μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος για το πως το ενεργοποιούμε ??? Εγώ θυμάμαι στην φόρτιση άναβε κόκκινο λαμπάκι (μπορεί να κάνω και λάθος όμως) Τώρα που το κοιτάω δεν ανάβει τίποτα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλησπέρα, ένας φίλος θέλει να πειραξει το κινητό του (root/rom/ktl) αλλά δεν θελουμε cm γιατί η κάμερα είναι σάπια.. τι έχετε να προτείνετε? υπαρχουν πουθενα guides μαζεμενοι? Εχει το i9195. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλησπέρα, ένας φίλος θέλει να πειραξει το κινητό του (root/rom/ktl) αλλά δεν θελουμε cm γιατί η κάμερα είναι σάπια.. τι έχετε να προτείνετε? υπαρχουν πουθενα guides μαζεμενοι? Εχει το i9195. ευχαριστώ. Γενικά εγώ που χρησιμοποιώ CM η κάμερα είναι όπως θα έπρεπε να είναι, ούτε χειρότερη ούτε καλύτερη. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το κινητό Samsung Galaxy s4 mini GT-I9195I Έχει LED Indicator για μηνύματα αναπάντητες κτλπ? Γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Μήπως μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος για το πως το ενεργοποιούμε ??? Εγώ θυμάμαι στην φόρτιση άναβε κόκκινο λαμπάκι (μπορεί να κάνω και λάθος όμως) Τώρα που το κοιτάω δεν ανάβει τίποτα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Δεν εχει αλλα υπαρχουν εφαρμογες στο play γ αυτο το σκοπο οσο για τι φορτιση δεν αναβει κατι φαινετε απλα στην οθονη οταν φορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μπορω να κανω ρουτ το κινητο χωρις να γραψει ο μετρητης knox? Αν ναι πως ακριβως μπορω να το κανω? Εχει την android 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 καλημερα παιδια,εχω και γω μια ερωτηση,αγορασα τη flip case ,γινεται να απανταω στις κλησεις ανοιγοντας το καπακι?δε βρισκω τη ρυθμιση Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Εγωτο εκανα ετσι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397498 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Εγωτο εκανα ετσι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397498 Εγινε τοσο απλα? Και δεν εγραψε το knox? Αν μετα θελω να αφαιρεσω το root μπορω και με ποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Απο το thread που σου στειλα: Root θα είσαι ακόμα και αν διαγράψεις το apk.Θα πρέπει να κατεβάσεις το SuperSU απο το store και να πάς στην επιλογή για unroot.Τότε θα είσαι unroot και μετά σβήσε τα apk towelroot/superSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Δηλαδη απο οταν το κανω root με το towelroot μετα για να το κανω unroot το κανω απο το προγραμμα supersu προγραμμα? Και ειτε root, ειτε unroot δεν θα χασω κατι απο το κινητο σωστα? Ουτε θα γραψει το knox? Το δοκιμασα αλλα δεν το εκανε root και μου λεει απλα οτι αυτο το κινητο δεν υποστηριζεται οταν πατησα "make it ra1n". Αρα δεν μπορω να κανω root το κινητο σωστα? Edited July 16, 2015 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Δεν θα ειναι συμβατό με την έκδοση που είσαι αυτην την στιγμή ,ψάξε στο xda μήπως υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς να γράψει ο knox . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Προφανως στο firmware που εχεις εχουν διορθωσει το κενο ασφαλειας γι ' αυτο δεν γινεται.Ψαξε να βρεις καποιο αλλο τροπο στο google χωρις να χανεται η εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 καλημερα παιδια,εχω και γω μια ερωτηση,αγορασα τη flip case ,γινεται να απανταω στις κλησεις ανοιγοντας το καπακι?δε βρισκω τη ρυθμιση υπαρχει λυση? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Talos Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά, χρόνια διαβάζω το forum αλλά τώρα χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Έχω το s4 mini εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Το τελευταίο μήνα και βάλε παρατήρησα τν μπαταρία να μη κρατάει ούτε μέρα με λίγη χρήση. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που το άφηνα το βράδυ με μισή μπαταριά και το το πρωί είχε κλείσει. Το έψαξα για wakelock και είδα με την εφαρμογή του wakelock detector για pc ότι έτρεχαν από πίσω κάποια. Επειδή δεν ήθελα να το σουτάρω τα απενεργοποιούσα με το χέρι. Σήμερα το έκανα factory reset από recovery mode, πέρασα ελάχιστες εφαρμογές και κάνει πάλι τα ίδια. Παραθέτω και εικόνες. Καμία ιδέα τι να κάνω? Η δεύτερη εικόνα είναι το wakeup trigger και η τρίτη το cpu wakelock. Έχω δοκιμάσει να τα απενεργοποιήσω αλλά κάθε φορά σκάει και και κάτι άλλο και πάντα τρέχει απο πίσω. Edited July 17, 2015 by _Talos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Τα WL που έχεις είναι ελάχιστα. Καλύτερα αγόρασε μια καινούργια αυθεντική μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Talos Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Τα WL που έχεις είναι ελάχιστα. Καλύτερα αγόρασε μια καινούργια αυθεντική μπαταρία. Το σκέφτηκα, απλά με προβληματίζει πολύ στην πρώτη εικόνα, όπου η πρώτη οθόνη δεν είναι ενεργή, αλλά στην αφύπνιση δείχνει να τρέχει κάτι απο πίσω απο μόνο του, ενώ παλιά δεν το έκανε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Το σκέφτηκα, απλά με προβληματίζει πολύ στην πρώτη εικόνα, όπου η πρώτη οθόνη δεν είναι ενεργή, αλλά στην αφύπνιση δείχνει να τρέχει κάτι απο πίσω απο μόνο του, ενώ παλιά δεν το έκανε αυτό. Tυπε απλα τα πραγματα αν εχεις εγγυηση ακομα το πας σε ενα σερβις για φορματ και να σου ελενγχο μπαταριας και αν ειναι μαπα η μπαταρια αγοραζεις μια απο το σερβις και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Talos Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Tυπε απλα τα πραγματα αν εχεις εγγυηση ακομα το πας σε ενα σερβις για φορματ και να σου ελενγχο μπαταριας και αν ειναι μαπα η μπαταρια αγοραζεις μια απο το σερβις και τελος Εγγύηση ισχύει κανονικά ναι, για αυτό δεν το χω κάνει και root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλησπέρα. Ποιας χώρας η έκδοση rom για το 9195 είναι η ποιο ελαφριά. Απο που θα την κατεβάσω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Εγγύηση ισχύει κανονικά ναι, για αυτό δεν το χω κάνει και root Μια χαρα πηγαινε το τοτε να στ6ο κανουν εναν επαναπρογραματισμο αναβαθμιση οπως το λενε στα σερβις ενω δεν υπαρχει καινουργιο λογισμικο να αναβαθμισουν κατι και να σου ελεγξουν τη μπαταρια να δουν αν ειναι χαλασμενη η αν ειναι και απο πλακετα εμενα για εναν ελεγνχο μπαταριας το πηγα και μου βγηκε πλακετα πανω στο 6μηνο μου ειπαν οτι ειμαι στο οριο καταναλωσης και την αλλαξαν και σενα μπορει να ειναι μπαταρια μπορει απο εφαρμογη/εφαρμογες και μπορει και απο πλακετα οπως εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Talos Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Μια χαρα πηγαινε το τοτε να στ6ο κανουν εναν επαναπρογραματισμο αναβαθμιση οπως το λενε στα σερβις ενω δεν υπαρχει καινουργιο λογισμικο να αναβαθμισουν κατι και να σου ελεγξουν τη μπαταρια να δουν αν ειναι χαλασμενη η αν ειναι και απο πλακετα εμενα για εναν ελεγνχο μπαταριας το πηγα και μου βγηκε πλακετα πανω στο 6μηνο μου ειπαν οτι ειμαι στο οριο καταναλωσης και την αλλαξαν και σενα μπορει να ειναι μπαταρια μπορει απο εφαρμογη/εφαρμογες και μπορει και απο πλακετα οπως εμενα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts