m7ixalis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ναι ,αυτο .:) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikoza Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Austria λεει :P Τωρα για rom τι προτείνετε official η custom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Δεν έχω το noled..:blink: αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίει αυτό.. εκτός αν δεν σβήνει ποτέ το ''λαμπάκι'' και τρώει μπαταρία. Δεν φταιει αυτο σαν προγραμμα αλλα ο συνδιασμος αυτου με το συγκεκριμενο firmware.Ειναι γενικο το bug και οχι μονο του S4 mini.Με την 4,2,2 δεν υπηρχε.Γενικα ΔΕΝ εχει λογικη η ολη συμπεριφορα αλλα συμβαινει! Εξαλου εγω το αντιμετωπιζα με το Airdroid,ενω το NoLED δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε. Δες εδω μια αναφορα του προβληματος: http://developer.samsung.com/forum/thread/stock-keyboard-issues-with-accessibility-services-on-samsung-android-43/202/257350?boardName=General&startId=zzzzz~ ή πετα στο google αυτο: "samsung cannot change keyboard language" και ξεκινα το διαβασμα... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Austria λεει :P Τωρα για rom τι προτείνετε official η custom; Εγώ έχω cyanogen MOD snapshot 11 με Nova launcher prime και το κινητό πάει σφαίρα. Μπαταρία σε πάρα πολύ καλά επίπεδα μέχρι και 5 ώρες screen on και κάθε μήνα περίπου παίρνει update από την cyanogen mod Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Δεν έχω το noled..:blink: αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίει αυτό.. εκτός αν δεν σβήνει ποτέ το ''λαμπάκι'' και τρώει μπαταρία. Δεν σβηνει...υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Παιδιά flashara την south east Europe 4.4.2 από την γαλλική που είχα και δείχνει ότι πάει πολύ καλητερα (σε μένα τουλαχιστον).θα σας πω τις επόμενες μέρες νεότερα. Edited October 12, 2014 by billmes1981 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artel Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπερα..Μια ερωτηση...αγορασα καταλαθος το κινητο σε λευκο...υπαρχει τροπος να αλλαξω το χρωμα του σε μαυρο απο ολες τις πλευρες μαζι με το home button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς απο εσάς εχει δοκιμάσει tv tuner (εξωτερικό εννοείτε) στο κινητό του και πιο. Έχω βρεί ενα και το σκέφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς απο εσάς εχει δοκιμάσει tv tuner (εξωτερικό εννοείτε) στο κινητό του και πιο. Έχω βρεί ενα και το σκέφτομαι Αν ειναι με συνδεση USB OTG τοτε δεν ειναι συμβατο,γιατι η συσκευη δεν υποστηριζει USB host λειτουργια.Αν ειναι με WiFi/Bluetooth τοτε ισως,δες τι λεει ο κατασκευαστης. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Παιδιά flashara την south east Europe 4.4.2 από την γαλλική που είχα και δείχνει ότι πάει πολύ καλητερα (σε μένα τουλαχιστον).θα σας πω τις επόμενες μέρες νεότερα. Δεν εχει καμμια διαφορα προκειται για την ιδια ρομ αν δεις στο sammobile τα στοιχεια ακομα και τα MB ειναι τα ιδια ακριβως (856). :p Model: GT-I9195 Model name: GALAXY S4 mini LTE Country: South East Europe Version: Android 4.4.2 Changelist: 2659908 Build date: Sat, 30 Aug 2014 04:59:13 +0000 Product Code: SEE PDA: I9195XXUCNH5 CSC: I9195OXXCNI1 MODEM: I9195XXUCNH5 /////////////////////////////////////////////////////////////// Model: GT-I9195 Model name: GALAXY S4 mini LTE Country: France Version: Android 4.4.2 Changelist: 2659908 Build date: Sat, 30 Aug 2014 04:59:13 +0000 Product Code: XEF PDA: I9195XXUCNH5 CSC: I9195OXXCNI1 MODEM: I9195XXUCNH5 Edited October 13, 2014 by zorbas100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπερα..Μια ερωτηση...αγορασα καταλαθος το κινητο σε λευκο...υπαρχει τροπος να αλλαξω το χρωμα του σε μαυρο απο ολες τις πλευρες μαζι με το home button? Μπορείς να βάλεις κάποιο skin σαν αυτο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εγώ έχω cyanogen MOD snapshot 11 με Nova launcher prime και το κινητό πάει σφαίρα. Μπαταρία σε πάρα πολύ καλά επίπεδα μέχρι και 5 ώρες screen on και κάθε μήνα περίπου παίρνει update από την cyanogen mod Καλησπέρα, να ρωτήσω πως έιναι γενικότερα η Cyanogen; Οι κλήσεις έιναι εντάξει; Η φωτογραφική έιναι σε καλά επίπεδα; Ρωτάω γιατί έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ μαζί της και θέλω να μάθω αν αξίζει να την ξαναπεράσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σαν να εχεις δικιο...αλλα δεν ξερω...αυτή μου εκατσε καλητερα νομιζω και δεν βγαζει αυτά τα hrvatski πρωτη γλωσσα μετα το restore αλλα English :D Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σαν να εχεις δικιο...αλλα δεν ξερω...αυτή μου εκατσε καλητερα νομιζω και δεν βγαζει αυτά τα hrvatski πρωτη γλωσσα μετα το restore αλλα English :D Εκτος απο την αγγλικη την ελληνικη την εχει προεπιλογη όπως στην γαλλικη ή χρειαζεται εγκατασταση...????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artel Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μπορείς να βάλεις κάποιο skin σαν αυτο . Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου αλλα δεν ηξερα πως να το ψαξω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 1η γλωσσα εχει την Αγγλικη και μετα διαλέγεις Ελληνικη.Περιμενω να φορτισει τωρα 100% να δω αυτό το πραγμα που κανει που με το που βγαζεις τον φορτιστη παει κατευθείαν 97%..:blink: Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 1η γλωσσα εχει την Αγγλικη και μετα διαλέγεις Ελληνικη.Περιμενω να φορτισει τωρα 100% να δω αυτό το πραγμα που κανει που με το που βγαζεις τον φορτιστη παει κατευθείαν 97%..:blink: παντως αυτό με το 97% ακομα υπαρχει..ισως είναι καποιο bug της 4.4.2.Με την 4.2.2 δεν υπηρχε αυτό.Τωρα δεν ξερω κατι λενε για καλιμπραρισμα μπαταριας και πρασινα αλογα..ισχυει αυτό και αν ναι πως γινεται??? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikoza Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εγώ έχω cyanogen MOD snapshot 11 με Nova launcher prime και το κινητό πάει σφαίρα. Μπαταρία σε πάρα πολύ καλά επίπεδα μέχρι και 5 ώρες screen on και κάθε μήνα περίπου παίρνει update από την cyanogen mod Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgian Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Καλησπερα. Μηπως γνωριζει κάποιος να μου πει αν το κινητο μου προβλεπεται να παρει την επισημη 4.4.2. ? Το CSC Country ειναι το TPH portugal, το CSC version: I9195TPHBNA1 και το PDA version: I9195XXUBML4. Το εχω αγορασει απο καποιο καταστημα στο skroutz. Δεν ξερω τι άλλα στοιχεία μπορει να χρειάζονται για μια απάντηση (αν υπαρχει...) Ευχαριστω εκ των προτερων. Edited October 14, 2014 by elgian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπερα. Μηπως γνωριζει κάποιος να μου πει αν το κινητο μου προβλεπεται να παρει την επισημη 4.4.2. ? Το CSC Country ειναι το TPH portugal, το CSC version: I9195TPHBNA1 και το PDA version: I9195XXUBML4. Το εχω αγορασει απο καποιο καταστημα στο skroutz. Δεν ξερω τι άλλα στοιχεία μπορει να χρειάζονται για μια απάντηση (αν υπαρχει...) Ευχαριστω εκ των προτερων. Και εμενα τα ιδια γραφει και αναρωτιεμαι μηπως τζαμπα περιμενω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Καλησπερα. Μηπως γνωριζει κάποιος να μου πει αν το κινητο μου προβλεπεται να παρει την επισημη 4.4.2. ? Το CSC Country ειναι το TPH portugal, το CSC version: I9195TPHBNA1 και το PDA version: I9195XXUBML4. Το εχω αγορασει απο καποιο καταστημα στο skroutz. Δεν ξερω τι άλλα στοιχεία μπορει να χρειάζονται για μια απάντηση (αν υπαρχει...) Ευχαριστω εκ των προτερων. Αυτο δεν μπορει να στο πει κανενας σιγουρα.Αλλα δεν βλεπω τον λογο να μην παρει.Το θεμα ειναι το ποτε....Πχ φιλος με γερμανικο πηρε 4.4.2 Ιουνιο.Εγω με γαλλικο εχει ενα μηνα.Αλλοι πηραν πριν μια εβδομαδα.Το προγραμμα το ξερει μονο η Samsung! Παντως για να σου δωσω να καταλαβεις πως παει,στο twitter που ανακοινωνουν τα updates αναλογα με συσκευη/χωρα σημερα εγινε ενας χαμος απο αναβαθμισεις,απο τις συσκευες Note 3,S5 μεχρι και τα "παλια" S3 kai S2 EDIT: Και ΑΝ ολα πανε καλα και αληθευει και αυτο που βρηκα θα παμε και σε 4.4.4! http://www.gsmarena.com/a_plethora_of_samsung_galaxy_phones_are_getting_android_444_soon-news-9915.php Edited October 14, 2014 by lxt85 Πεισσοτερες πληροφοριες Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα, να ρωτήσω πως έιναι γενικότερα η Cyanogen; Οι κλήσεις έιναι εντάξει; Η φωτογραφική έιναι σε καλά επίπεδα; Ρωτάω γιατί έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ μαζί της και θέλω να μάθω αν αξίζει να την ξαναπεράσω. Ευχαριστώ κλησεις τελεια , η φωτογραφικη μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα αμα θελεις να σου ανεβασω και καμια φωτο , ειναι παρα πολυ γρηγορη πιο γρηγορη και απο του G2 μπορω να πω, εγω την δουλεω με 1,566 cpu freq και με interactive, η μπαταρια σε σχεση με στοκ ειναι ανωτερη απο οτι θυμαμαι σε στοκ δεν προλαβαινεις να το βγαλεις απο την πριζα και να δεις τι ωρα ειναι που λεει ο λογος πηγαινε 99% μεχρι στιγμης βγαζω πανω κατω 5 ωρες sot με browsing, μισαωρο κλησεις,fb,messenger ααα και την δουλευω σε art Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1234 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αυτο δεν μπορει να στο πει κανενας σιγουρα.Αλλα δεν βλεπω τον λογο να μην παρει.Το θεμα ειναι το ποτε....Πχ φιλος με γερμανικο πηρε 4.4.2 Ιουνιο.Εγω με γαλλικο εχει ενα μηνα.Αλλοι πηραν πριν μια εβδομαδα.Το προγραμμα το ξερει μονο η Samsung! Παντως για να σου δωσω να καταλαβεις πως παει,στο twitter που ανακοινωνουν τα updates αναλογα με συσκευη/χωρα σημερα εγινε ενας χαμος απο αναβαθμισεις,απο τις συσκευες Note 3,S5 μεχρι και τα "παλια" S3 kai S2 EDIT: Και ΑΝ ολα πανε καλα και αληθευει και αυτο που βρηκα θα παμε και σε 4.4.4! http://www.gsmarena.com/a_plethora_of_samsung_galaxy_phones_are_getting_android_444_soon-news-9915.php το GT-I9195 δεν το εχει στην λιστα για την 4.4.4, αν αληθευει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μόλις μου ήρθε και σε μένα η περιβόητη αναβάθμιση σε 4.4.2! Εντυπώσεις στο μέλλον!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 το GT-I9195 δεν το εχει στην λιστα για την 4.4.4, αν αληθευει αυτο Εχεις δικιο.Δεν το εδωσα σημασια...αλλα... Λες να δωσουν στο 3G και στο dual sim και να αφησουν τα LTE απο εξω?Θα ειναι τραγικο... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts