alex222800 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ποιο μοντέλο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να κάνω root στο samsung galaxy s4 mini που έχω ευχαριστώ .. Αν εχεις κανει την αναβαθμιση σε 4.4.2 και δεν εχεις αυτή την rom I9195XXUCNH5 τοτε το towel root ειναι το ιδανικό και το knox δεν γραφει και δεν χανεις.....την εγγυηση.:) οσο για οδηγο δες εδω #3185 σε διαβεβαιω ειναι πανευκολο και πανω απολα ασφαλες. Την εχω κανει την διαδικασια πανω απο 10 φορες τοσο στο δικο μου οσο και σε αλλων συσκευες δεν υπηρξε κανενα προβλημα και το knox το κανεις οτι θελεις απο απενεργοποιηση μεχρι και απεγκατασταση ενοειτε οτι παραμενει knox 0x0. Εγω αυτη τη στιγμη εχω τη ρομ της cosmote μιας και ειναι για συσκευες που ειναι στην Ελλαδα με προεγκατεστημενα τα ελληνικα απεγκατεστησα ολες τις βλακειες και το κινητο δουλευει αψογα η μπαταρια κραταει σιγουρα περισσοτερο αλλα μην ξεχνιεμαστε οτι προκειται για μπαταρια κινητου και αν του αλλαζουμε τα φωτα ποσο να κρατησει ..... :p και το NFC δουλευει μια χαρα. Μονο προσοχη αν εχεις την I9195XXUCNH5 δεν λειτουργει το towel root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 γεια σας. έχω το S4 mini της γυναίκας μου το οποίο έχει ακόμα την έκδοση 4.2.2. το original csc code γράφει EUR. csc country Greece. product code GT-I9195ZYAEUR. bootloader , PDA και baseband version I9195XXUBML4 csc version I9195EURBNA1 μπορείτε να μου πείτε πότε θα πάρει την kitkat 4.4.2? αν φυσικά γνωρίζει κάποιος. τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάω σε kitkat 4.4.2? να βάλω κάποια άλλη official rom kitkat 4.4.2? αν ναι ποια και με ποιόν τρόπο? δεν το έχω ξανακάνει(sorry) ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lizoula Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ποιο μοντέλο έχεις; GT-I9195 ANDROID 4.2.2 και πεσμου μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) GT-I9195 ANDROID 4.2.2 και πεσμου μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο kitkat Αφού έχεις τον GT-I9195 ( με snapdragon!) μπορείς πολύ εύκολα με towelroot!! 1 :από εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=32162 κάνε εγκατάσταση 4.4.2 (διάβασε Instructions, θα χρειαστείς και Kies 3 http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/ 2:Για περαιτέρω (να μην γράφω τα ιδια) όπως λέει και ποιο πάνω σελ 213 #3185 ( μην περιμένεις αισθητή βελτίωση στη μπαταρία, βελτιωμένη ταχύτητα εάν αφαιρέσεις... Ναι) ψάξε στο επίσημο http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini Edited September 22, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Readiness Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Στην 4.4.2, μπορώ να γράψω απεύθείας (και να διαχειριστώ γενικά) external SD από PC στο κινητό μέσω USB? Και αν ναι, με ή χωρίς Kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Παίδες αντί για notification light τι χρησιμοποιείτε για το S4 mini? Edited September 22, 2014 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Noled έχει ξαναναφερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
posidwnas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 την καλημέρα μου σε όλους. Σήμερα κ μένα έκανε την αναβάθμιση, δυστυχώς αφού τελείωσε μου βγάζει το παρακάτω μνμ σφάλματος "Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε "... έκανα hard reset κ συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μνμ... Το κινητό είναι αγορασμένο πριν κανά χρόνο από σκρουτζομάγαζο κ το μενού του ήταν στα γαλλικά στην αρχή οπότε φαντάζομαι ότι μου ήρθε από γαλλία. Γνωρίζει κανένας τι να κάνω γιατί κοντεύω να τρελαθώ? Παράθεση HYUNDAI COUPE CLUB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Noled έχει ξαναναφερθει Ευχαριστώ, προσωπικά κατέβασα το light flow αλλά δεν μου δούλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 την καλημέρα μου σε όλους. Σήμερα κ μένα έκανε την αναβάθμιση, δυστυχώς αφού τελείωσε μου βγάζει το παρακάτω μνμ σφάλματος "Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε "... έκανα hard reset κ συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μνμ... Το κινητό είναι αγορασμένο πριν κανά χρόνο από σκρουτζομάγαζο κ το μενού του ήταν στα γαλλικά στην αρχή οπότε φαντάζομαι ότι μου ήρθε από γαλλία. Γνωρίζει κανένας τι να κάνω γιατί κοντεύω να τρελαθώ? Κανε ξανά hard reset και αν δεν φτιάξει πέρνα πάλι το firmware με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 την καλημέρα μου σε όλους. Σήμερα κ μένα έκανε την αναβάθμιση, δυστυχώς αφού τελείωσε μου βγάζει το παρακάτω μνμ σφάλματος "Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε "... έκανα hard reset κ συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μνμ... Το κινητό είναι αγορασμένο πριν κανά χρόνο από σκρουτζομάγαζο κ το μενού του ήταν στα γαλλικά στην αρχή οπότε φαντάζομαι ότι μου ήρθε από γαλλία. Γνωρίζει κανένας τι να κάνω γιατί κοντεύω να τρελαθώ? recovery / wipe data factory reset wipe cache advance wipe dalvic cache εάν σου ξανά παρουσίαση τα ίδια περνά μια rom με odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
posidwnas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας Παράθεση HYUNDAI COUPE CLUB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αυτό που φαίνεται στη συνημμένη φωτογραφία είναι φυσιολογικό; Με φωτεινότητα στο αυτόματο, στη μέση και με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Καλησπέρα, έχω βαλει εδώ και τρεις ημέρες την γερμανική έκδοση I9195XXUCNH5 και μπορω να πω οτι δεν έχω πλέον το battery drain... Θα συνεχίσω να το τσεκάρω αλλα ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι έχω απώλειες 2-3% κάθε βραδυ απο 10-17% που ειχα πριν... Τωρα σύμπτωση ειναι ? δεν ξέρω αλλα η ουσία ειναι οτι κρατάει γεμάτες δυο μερες χρήση απο 1 με το ζόρι που έβγαζα πριν ..αυτά μέχρι τωρα... Edited September 23, 2014 by ikaros_7 Αναφορά έκδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 γεια σας. έχω το S4 mini της γυναίκας μου το οποίο έχει ακόμα την έκδοση 4.2.2. το original csc code γράφει EUR. csc country Greece. product code GT-I9195ZYAEUR. bootloader , PDA και baseband version I9195XXUBML4 csc version I9195EURBNA1 μπορείτε να μου πείτε πότε θα πάρει την kitkat 4.4.2? αν φυσικά γνωρίζει κάποιος. τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάω σε kitkat 4.4.2? να βάλω κάποια άλλη official rom kitkat 4.4.2? αν ναι ποια και με ποιόν τρόπο? δεν το έχω ξανακάνει(sorry) ευχαριστώ πολύ!!! για μένα υπάρχει κάποια απάντηση? να περιμένω όταν μου έρθει η kitkat ή μπορώ να βάλω κάποια άλλη και αν ναι ποια? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 για μένα υπάρχει κάποια απάντηση? να περιμένω όταν μου έρθει η kitkat ή μπορώ να βάλω κάποια άλλη και αν ναι ποια? ευχαριστώ. Βάλε αυτή που πέρασα και εγω φίλε.. Μεσω Odin την πέρασα. Απλά κανε back up τα παντα πριν μεσω kies και επίσης για καλο και για κακό βγάλε την sd κάρτα και κανε copy οτι έχεις μεσα. Πριν περάσεις την κιτ ΚΑΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλησπέρα, έχω βαλει εδώ και τρεις ημέρες την γερμανική έκδοση I9195XXUCNH5 και μπορω να πω οτι δεν έχω πλέον το battery drain... Θα συνεχίσω να το τσεκάρω αλλα ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι έχω απώλειες 2-3% κάθε βραδυ απο 10-17% που ειχα πριν... Τωρα σύμπτωση ειναι ? δεν ξέρω αλλα η ουσία ειναι οτι κρατάει γεμάτες δυο μερες χρήση απο 1 με το ζόρι που έβγαζα πριν ..αυτά μέχρι τωρα... Ανάλογα με το πόσες ώρες οθόνης έχεις Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι. Αυτό Η τιμή είναι χώμα και έρχεται στο σπίτι σου με συνολική τιμή 13,94 λίρες (με τα μεταφορικά). Επίσης το ίδιο αξιόπιστο είναι και αυτό Ότι και να αποφασίσεις καλές αγορές. Ευχαριστω πολυ! Κατι αλλο : το noled δεν λειτουργει στο τηλ. Μου. Οταν μου εμφανιζει π.χ οτι εχω αναπαντητη κληση και παω να ενεργοποιησω την οθονη για να δω ποιος ηταν η οθονη δεν ανταποκρινεται με την καμμια και πρεπει να κανω επανακινηση για να ξεκολησει!ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;ισως δεν εχω κανει καποια σωςτη ρυθμιση στην εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miros73 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλησπερα .Εχω το κινητο ενα μηνα και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καθε βραδυ το αφηνω 100% μπαταρια σε κατασταση λειτ.πτησης και το πρωι εχει παει στο 85%.Κατα την διαρκεια της μερας η μπαταρια καταναλωνεται κανονικα.Σε εσας συμβαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ανάλογα με το πόσες ώρες οθόνης έχεις όσες ειχα και πριν φίλε. Δεν έχω αλλάξει τπτ.. Ίδιες εφαρμογές , ίδιες ωρες οθόνη κλπ.... Απλά συγκρίνω κε τα ίδια δεδομένα τα δυο firmware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλησπερα .Εχω το κινητο ενα μηνα και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καθε βραδυ το αφηνω 100% μπαταρια σε κατασταση λειτ.πτησης και το πρωι εχει παει στο 85%.Κατα την διαρκεια της μερας η μπαταρια καταναλωνεται κανονικα.Σε εσας συμβαινει αυτο; Κάτι σου τρώει την μπαταρία ,κάποια εφαρμογή πιθανότατα . Αν είσαι root βάλε το Wakelock Detector αλλιώς δες τι παίζει με το GSam Battery Monitor . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miros73 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Κάτι σου τρώει την μπαταρία ,κάποια εφαρμογή πιθανότατα . Αν είσαι root βάλε το Wakelock Detector αλλιώς δες τι παίζει με το GSam Battery Monitor . Δεν ειμαι root , αλλα σιγουρα ολα ειναι κλειστα,το ελεγχω συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δεν ειμαι root , αλλα σιγουρα ολα ειναι κλειστα,το ελεγχω συνεχεια Τι firmware τρέχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miros73 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 4.4.2 I9195XXUCNF7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts