Dava22S Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλημερα παιδια.. σμρ που ξυπνησα και αρχισα να ''χαζευω'' στο κινητο,πηγα απο περιεργεια στην καταναλωση μπαταριας και παρατηρησα κατι που συμβαινει για πρωτη φορα..η υπηρεσια google play ειχε καταναλωση 39% ενω η οθονη που εχω φουλ τη φωτεινοτητα ειχε 26%, που συνηθως καταναλωνει 35-45%.. Να αναφερω οτι χτες αλλαξα wallpaper και εβαλα ενα απο ios 7 και επισης ενεργοποιησα την υπηρεσια απομακρυνσμενου ελεγχου σε περιπτωση κλοπης.. το θεμα ειναι οτι τα απενεργοποιησα ολα αυτα,αλλα παλι το κανει.. τι μπορω να δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ρε μάγκες ποια ειναι η διαφορά αναμεσα σε : επεξεργαστή Exynos 5 Dual και Krait 200 dual core ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλημερα παιδια.. σμρ που ξυπνησα και αρχισα να ''χαζευω'' στο κινητο,πηγα απο περιεργεια στην καταναλωση μπαταριας και παρατηρησα κατι που συμβαινει για πρωτη φορα..η υπηρεσια google play ειχε καταναλωση 39% ενω η οθονη που εχω φουλ τη φωτεινοτητα ειχε 26%, που συνηθως καταναλωνει 35-45%.. Να αναφερω οτι χτες αλλαξα wallpaper και εβαλα ενα απο ios 7 και επισης ενεργοποιησα την υπηρεσια απομακρυνσμενου ελεγχου σε περιπτωση κλοπης.. το θεμα ειναι οτι τα απενεργοποιησα ολα αυτα,αλλα παλι το κανει.. τι μπορω να δοκιμασω? Κάνε ένα restart και λογικά θα στρώσει... Κάπου κάπου τρώει και κανένα κόλλημα. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ρε μάγκες ποια ειναι η διαφορά αναμεσα σε : επεξεργαστή Exynos 5 Dual και Krait 200 dual core ? Οι snapdragon ειναι καλυτεροι απο τους exynos. Παραδειγμα το note2 που εχω φοραει exynos 4 πυρηνο στα 1.6ghz και το s4 mini που εχει η κοπελα μ εχει τον snapdragon 2 πυρηνο στα 1.7ghz και σε μετρησεις στο antutu/quadrant εχουν τα ιδια σκορ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Κάνε ένα restart και λογικά θα στρώσει... Κάπου κάπου τρώει και κανένα κόλλημα. το δοκιμασα αλλα τζιφος.. τελικα το εκανα restore.. τωρα ολα κομπλε..εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες.. μονο μειονεκτημα ειναι οτι εχασα το flappy bird και τα saves απ το logo quiz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πώς μπορώ να απ ενεργοποιήσω την προώθηση των SMS στα email ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Νομίζω αυτό πρέπει να το ρυθμίσεις μέσα από το Gmail Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Κατανάλωση - μπαταρία με πολύ λίγη χρήση εχω βγάλει 5 μερες με μόνο το wifi αναμμένο για 8 ωρες το 24ωρο.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Καλησπερα και απο εμενα,την Πεμπτη θα το παραλαβει μια φιλη μου το κινητο και θελω να ρωτησω απο την εμπειρια σας με την συσκευη τι υπερ και κατα εχει,τι να προσεξει και καποιες εφαρμογες MUST HAVE!!! Ευχαριστω Edited March 10, 2014 by t0lias Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπερα και απο εμενα,την Πεμπτη θα το παραλαβει μια φιλη μου το κινητο και θελω να ρωτησω απο την εμπειρια σας με την συσκευη τι υπερ και κατα εχει,τι να προσεξει και καποιες εφαρμογες MUST HAVE!!! Ευχαριστω Πρωτα το παραγγέλνει και μετά ψάχνει αν είναι καλό;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) SOS προσπαθω να βρω την προέλευση τοου κινητου με αυτον τον τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 και μου βγαζει αυτο .. DOES NOT SUPPORT INITIALISING τι παιζει ? πως μπορω να βρω την χωρα προελευσεις ? Edited March 11, 2014 by notis144 Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 SOS προσπαθω να βρω την προέλευση τοου κινητου με αυτον τον τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 και μου βγαζει αυτο .. DOES NOT SUPPORT INITIALISING τι παιζει ? πως μπορω να βρω την χωρα προελευσεις ? Phone info απο το play και για μεγαλύτερη σιγουριά επικοινώνησε με samsung hellas . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) οταν συνδεω το κινητο στο kies μου λεει στο firmware information -> current firmware ver -> (EUR) αυτο ειναι ή αυτο ειναι αλλο ? .. μολις εβαλα το phone info και μου λεει στο country of origin vietnam .. στο sales code EUR . τον ήπια ? Edited March 11, 2014 by notis144 Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Noti αν και εδώ θα υπάρχουν πιο καταλλήλοι να σου απαντήσουν,εγώ για να βρω τη χώρα προέλευσης,μίλησα στο chat της Samsung,πολύ απλά και γρήγορα,όπου μου είπαν ότι προοριζεται για Γαλλία και ότι το καλύπτει η Ελληνική Samsung. Επειδή ψάχνω για θήκη,έχει κάνεις άποψη για αυτή ; http://www.amazon.co.uk/Samsung-Flip-Case-Galaxy-Mini/dp/B00DJAC2MW/ref=sr_1_4?m=A17YL104RABGE8&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1394640616&sr=1-4 Και επίσης για τη μεμβράνη υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την οθόνη αν επιλέξω κάποια φτηνή μεμβράνη; Υπάρχει κάποια μεμβράνη να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evilsnap Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πριν 2 μέρες έγινα κάτοχος του κινητού (ανταλλαγή με ένα LG 4x) , επειδή το παλικάρι είναι φίλος του είπα χαρακτηριστικά "σαν να κλέβω εκκλησία είναι" αλλά έχει σκοπό να πάρει nexus 5 οπότε μάλλον μου έκανε και χάρη. :lol: :lol: το κινητό είναι υπέροχο απο όλες τις απόψεις και ειδικά από αυτονομία (εννοείται root και απεγκατάσταση 91 εφαρμογές και όλα τα knox - samsung hubs κτλ) το μόνο του ψεγάδι που το γνώριζα και εμένα προσωπικά δε με χαλάει είναι η ελεύθερη μνήμη του. Περιμένω με ενθουσιασμό την 4.4 Noti αν και εδώ θα υπάρχουν πιο καταλλήλοι να σου απαντήσουν,εγώ για να βρω τη χώρα προέλευσης,μίλησα στο chat της Samsung,πολύ απλά και γρήγορα,όπου μου είπαν ότι προοριζεται για Γαλλία και ότι το καλύπτει η Ελληνική Samsung. Επειδή ψάχνω για θήκη,έχει κάνεις άποψη για αυτή ; http://www.amazon.co.uk/Samsung-Flip-Case-Galaxy-Mini/dp/B00DJAC2MW/ref=sr_1_4?m=A17YL104RABGE8&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1394640616&sr=1-4 Και επίσης για τη μεμβράνη υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την οθόνη αν επιλέξω κάποια φτηνή μεμβράνη; Υπάρχει κάποια μεμβράνη να προτείνετε; Φίλε τη θήκη την έχω παχαίνει ελάχιστα το πίσω μέρος αλλά είναι πολύ ωραία :happy: θα σε δυσκολέψει λίγο στις λήψεις φωτογραφίας αλλά πιστεύω ότι θα συνηθίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ναι μιλησα φιλε μου μιλησα με samsung και ειναι οκ .. με την μεβρανη αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ειναι "clear" κατα τα αλλα μην αγχώνεσαι τι εκδοση android εχετε ??? 4,2,2 ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ναι μιλησα φιλε μου μιλησα με samsung και ειναι οκ .. με την μεβρανη αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ειναι "clear" κατα τα αλλα μην αγχώνεσαι τι εκδοση android εχετε ??? 4,2,2 ? Δεν έχει βγει επίσημη Rom περα από την 4.2.2. ανεπίσημα βέβαια έχουν βγει αρκετές 4.4.2 που -προσωπικά μιλώντας- δουλεύουν άψογα στο κινητό μας. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παίδες έχει κανείς προβλήματα με τον αισθητήρα απόστασης??? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εχω το κινητο 2 εβδομαδες και σημερα ενω ακουγα μουσικη ξαφνικα μου εκανε επανεκκινηση μονο του.Ειναι φυσιολογικο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 καλησπερα , εχω μια καρτα μνημης sandisk ultra 32GB 10 class .. στο s3 δουλευε κανονικα .. στο s4 αποσυνδεεται στα καλα καθουμενα , εχει αντιμετωπισει καποιος κατι τετοιο ? ειναι θεμα της καρτας ή του τηλεφωνου ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Προσπαθώ να βγάλω screenshot πατώντας το home buttton και το power button ταυτόχρονα και το μόνο που καταφέρνω είναι να κλείνω το κινητό. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Δεν τα πατας καλα.Αυτος ειναι ο συνδυασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 καλησπερα , εχω μια καρτα μνημης sandisk ultra 32GB 10 class .. στο s3 δουλευε κανονικα .. στο s4 αποσυνδεεται στα καλα καθουμενα , εχει αντιμετωπισει καποιος κατι τετοιο ? ειναι θεμα της καρτας ή του τηλεφωνου ? Μάλλον κάρτας ,πάρε ενα backup αυτά που έχει και κανε της ενα format μέσα από το τηλέφωνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 το εκανα αλλα τιποτα .. Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Οποίος έχει διάθεση ας δοκιμάσει τις Ρομ Carbon KitKat και Μοkee KitKat απο το xda! Δουλεύουν πολύ σωστα! Και έχω παρατηρήσει μεγάλη διάφορα στην απόδοση της κεραίας. Τι εννοώ? Είμαι στρατιώτης στον Αυλώνα και μέσα στο θάλαμο που είμαι, με στοκ Ρομ ΜL4 και 2G κοσμοτε οριακά έπιανα μια γραμμή σημα και αυτή με τρελλες διακοπες! Για ίντερνετ ουτε καν! Πλεον στο ίδιο σημείο με 2g έχω 3 γραμμές σταθερά και internet εως και EDGE , και σε 3G έχω 1-2 γραμμές και 3G/H ίντερνετ!!!! Για επαναφορά εφαρμογών, όσοι χρησιμοποιείτε σπασμένο titanium pro κοιτάξτε να βρείτε την τελευταια εκδοση ή κατεβάστε το free και καντε το pro με lucky patcher! Παλιές εκδόσεις του δεν παιζουν καλά σε KitKat.. Edited March 16, 2014 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts