Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σόρρυ, ο Mp3 player του δηλαδή δε παίζει αν βάλω τα κομμάτια στην sd???

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αξιζει αλλα αν περιμενεις κανα μηνα το πολυ θα παει στα 250.

Μιλάμε πάντα για συσκευές προεισαγωγής που σημαίνει ότι τα καταστήματα που πουλάνε λιανική 300€ η Samsung Hellas ούτε τόσο δεν το δίνει χονδρική.

Και φυσικά σε πολλές περιπτώσεις η εγγύηση πάει περίπατο...

Huawei Honor 8 32GB

αξιζει αλλα αν περιμενεις κανα μηνα το πολυ θα παει στα 250.

Το s2 plus έχει κοντά 230euro. Λίγο δύσκολο να πέσει τόσο ακλομη σε ένα μήνα.

Μιλάμε πάντα για συσκευές προεισαγωγής που σημαίνει ότι τα καταστήματα που πουλάνε λιανική 300€ η Samsung Hellas ούτε τόσο δεν το δίνει χονδρική.

Και φυσικά σε πολλές περιπτώσεις η εγγύηση πάει περίπατο...

Παραεισαγωγή λέγεται αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος για την χονδρική του....;)

Το τι παίζει η κάθε εταιρεία κινητής για να πουλήσει συνδέσεις και να σου κάνει μεγάλη επιδότηση κινητού είναι άλλο καπέλο.

Όσο για την εγγύηση, η εγγύηση καλύπτεται από την αντιπροσωπεία οποιασδήποτε χώρας και είναι για όλη την Ευρώπη.

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

σόρρυ, ο Mp3 player του δηλαδή δε παίζει αν βάλω τα κομμάτια στην sd???

Φυσικά και τα παίζει. Εγώ όμως έχω τα πάντα στο cloud, και σε αυτό αναφέρομαι.

Παραεισαγωγή λέγεται αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος για την χονδρική του....;)

Το τι παίζει η κάθε εταιρεία κινητής για να πουλήσει συνδέσεις και να σου κάνει μεγάλη επιδότηση κινητού είναι άλλο καπέλο.

Όσο για την εγγύηση, η εγγύηση καλύπτεται από την αντιπροσωπεία οποιασδήποτε χώρας και είναι για όλη την Ευρώπη.

Έκανε αυτόματη διόρθωση και έγραψε προεισαγωγής.

Επειδή γνωρίζω καλύτερα το θέμα με τις τιμές αυτή την στιγμή το Πλαίσιο και ο Γερμανός αγοράζουν χονδρική πιο ακριβή απ ότι πουλάνε τα skroutzoμάγαζα λιανική.

Ότι Samsung χαλάσει στην Ελλάδα το αναλαμβάνει η Samsung HELLAS , όταν το τηλέφωνο έχει κωδικό απο άλλη Χώρα (όχι απο την Ελλάδα = που σημαίνει ότι δεν το πήραν απο την Samsung Hellas) τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τηλέφωνα δεν φτιάχτηκαν και άλλα που φτιάχτηκαν, το παίζεις 50-50 αν δεν πάρεις Ελληνικό.

Δεν είναι τυχαίο στο σκρούτζ το μίνι έχει 300 και το πλαίσιο το δίνει 500€ !

Huawei Honor 8 32GB

Επειδή γνωρίζω καλύτερα το θέμα με τις τιμές αυτή την στιγμή το Πλαίσιο και ο Γερμανός αγοράζουν χονδρική πιο ακριβή απ ότι πουλάνε τα skroutzoμάγαζα λιανική.

Ότι Samsung χαλάσει στην Ελλάδα το αναλαμβάνει η Samsung HELLAS , όταν το τηλέφωνο έχει κωδικό απο άλλη Χώρα (όχι απο την Ελλάδα = που σημαίνει ότι δεν το πήραν απο την Samsung Hellas) τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τηλέφωνα δεν φτιάχτηκαν και άλλα που φτιάχτηκαν, το παίζεις 50-50 αν δεν πάρεις Ελληνικό.

Αν το κινητό ήταν προορισμένο για την ευρωπαϊκή αγορά μια χαρά στο επισκευάζει η samsung. Και δεδομένου του ποσοστού των συσκευών που κυκλοφορούν μάλλον η αναλογία δεν είναι 50-50.

Επειδή εργαζόμουν σε αυτό το κομμάτι χονδρικής αρκετά χρόνια, γνωρίζω τι συμβαίνει με τις τιμές λιανικής όσο και με τις παραεισαγωγές... Όσο για την εγγύηση, το παλιό μου samsung S plus το οποίο ήταν για Πολωνία, μια χαρά μου το επισκευάσανε και ήταν και root. (Υπόψη δεν πρόλαβα να χρησιμοποιήσω μέσο. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί)

και να ίσχυε αυτό που γράφεις, πάλι συμφέρει στην χειρότερη αγοράζεις άλλο ένα και εξακολουθείς να είσαι κερδισμένος

Γεια σας.μια ερώτηση θέλω να κάνω.Κάπου διάβασα ότι η Samsung από την έκδοση 4.2 θα επιτρέπει την επιλογή να αποθηκεύουμε τις εφαρμογές μας στην sd card και από ότι είδα το κινητό φοράει αυτήν την έκδοση.Για όσους το έχουν αυτό το κινητό μπορούν να μου απαντήσουν αν υπάρχει αυτή η επιλογή??

Γεια σας.μια ερώτηση θέλω να κάνω.Κάπου διάβασα ότι η Samsung από την έκδοση 4.2 θα επιτρέπει την επιλογή να αποθηκεύουμε τις εφαρμογές μας στην sd card και από ότι είδα το κινητό φοράει αυτήν την έκδοση.Για όσους το έχουν αυτό το κινητό μπορούν να μου απαντήσουν αν υπάρχει αυτή η επιλογή??

Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.... Μόνο αν το κάνεις root μπορεί να γίνει!

Επειδή εργαζόμουν σε αυτό το κομμάτι χονδρικής αρκετά χρόνια, γνωρίζω τι συμβαίνει με τις τιμές λιανικής όσο και με τις παραεισαγωγές... Όσο για την εγγύηση, το παλιό μου samsung S plus το οποίο ήταν για Πολωνία, μια χαρά μου το επισκευάσανε και ήταν και root. (Υπόψη δεν πρόλαβα να χρησιμοποιήσω μέσο. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί)

Μάλλον χάρη σου κάνανε.

Σε κατάστημα samsung ο ιδιοκτήτης πλήρωσε για να του το φτιάξουν ;)

Huawei Honor 8 32GB

Καλησπερα και απο μενα παιδια. Μια φιλη μου ενδιαφερεται για το Galaxy s4 mini (GT-i9195) και παρατηρω μεσω σκρουτζ οτι σε μαγαζια τα οποια δεν ειναι γνωστα κοστιζει 290 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα? Η υπαρχει καποιος τροπος οπως καποιο serial number ωστε να ελεγχει τη γνησιοτητα του μοντελου?

Υ.Γ. Τ συγκεγριμενο μαγαζι που της προτεινω για να το παρει ειχε παρει και μια αλλη φιλη μου προσφατα το iphone 4 και δεν ειχε καποιο θεμα αφου τσεκαρε και το serial number

και παρατηρω μεσω σκρουτζ οτι σε μαγαζια τα οποια δεν ειναι γνωστα κοστιζει 290 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα? Η υπαρχει καποιος τροπος οπως καποιο serial number ωστε να ελεγχει τη γνησιοτητα του μοντελου?

Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα εκτός και αν το ανοίξεις μπροστά τους και το βάλεις να λειτουργήσει.Επίσης σε αυτά τα καταστήματα δεν υπάρχει DOA.Άρα αν αγοράσεις τηλέφωνο και είναι νεκρό κατά το άνοιγμα είναι στη διακρτική ευχέρεια του καταστήματος για να σου το αλλάξει με καινούριο.Σε σχόλια που διαβάζω κατά καιρούς στο skroutz έχω δει επιστροφή χρημάτων ή και αντικατάσταση συσκευής.Και για να μην παρεξηγηθώ και γω από το skroutz έχω κάνει δύο αγορές τηλεφώνων χωρίς κανένα πρόβλημα.

Edited by arisk

Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα εκτός και αν το ανοίξεις μπροστά τους και το βάλεις να λειτουργήσει.Επίσης σε αυτά τα καταστήματα δεν υπάρχει DOA.Άρα αν αγοράσεις τηλέφωνο και είναι νεκρό κατά το άνοιγμα είναι στη διακρτική ευχέρεια του καταστήματος για να σου το αλλάξει με καινούριο.Σε σχόλια που διαβάζω κατά καιρούς στο skroutz έχω δει επιστροφή χρημάτων ή και αντικατάσταση συσκευής.Και για να μην παρεξηγηθώ και γω από το skroutz έχω κάνει δύο αγορές τηλεφώνων χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπαρχει τοτε μηπως καποιο serial number που να μπορεις να το τσεκαρεις σε καποια εφαρμογη και να δεις οτι το κινητο δεν ανηκει σε καποιον αλλο και αρα ειναι καινουριο?

Υπαρχει τοτε μηπως καποιο serial number που να μπορεις να το τσεκαρεις σε καποια εφαρμογη και να δεις οτι το κινητο δεν ανηκει σε καποιον αλλο και αρα ειναι καινουριο?

Το κινητό σου παραδίδεται καινούριο και σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας (αν μπορώ να χρησιμοποιησω τον όρο).Είναι βέβαιο οτι είναι καινούριο (μην ξεχνάς οτι μιλάμε για υπαρκτά καταστήματα και όχι για παπατζήδες).Απλά δεν είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία αγορασμένο αλλά από άλλες ευρωπαϊκές.Τώρα το ρίσκο του αν θα ανοίξει (εδώ μπαίνει και το DOA) το αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι αγοράζουμε από αυτά τα καταστήματα.

Για την εφαρμογή που ρωτάς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.

Το κινητό σου παραδίδεται καινούριο και σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας (αν μπορώ να χρησιμοποιησω τον όρο).Είναι βέβαιο οτι είναι καινούριο (μην ξεχνάς οτι μιλάμε για υπαρκτά καταστήματα και όχι για παπατζήδες).Απλά δεν είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία αγορασμένο αλλά από άλλες ευρωπαϊκές.Τώρα το ρίσκο του αν θα ανοίξει (εδώ μπαίνει και το DOA) το αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι αγοράζουμε από αυτά τα καταστήματα.

Για την εφαρμογή που ρωτάς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Και κατι ακομα λεει οτι εχει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας. Αρα θα καλυπτεται απο τη σαμσουνγκ το κινητο?

Έχουν εμφανιστεί περιπτώσεις (ακόμα και σε αυτό το νήμα) που το παραεισαγωγής τηλέφωνό τους εμφάνισε πρόβλημα και καλύφτηκαν κανονικά από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Και κατι ακομα λεει οτι εχει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας. Αρα θα καλυπτεται απο τη σαμσουνγκ το κινητο?

Ναι φίλε μου, από το επίσημο service της samsung που είναι το samsung Hellas

Επίσης σε αυτά τα καταστήματα δεν υπάρχει DOA.Άρα αν αγοράσεις τηλέφωνο και είναι νεκρό κατά το άνοιγμα είναι στη διακρτική ευχέρεια του καταστήματος για να σου το αλλάξει με καινούριο.

Έχω διαβάσει και στο forum εδώ, χωρίς -δυστυχώς- να θυμάμαι τα thread για να παραθέσω link, περιπτώσεις με DOA σε συσκευές, και αν δεν κάνω λάθος, αφορούσε συγκεκριμένα στο birdphone. Τώρα δεν ξέρω αν η διαδικασία έγινε λόγω υποχρέωσης του καταστήματος, ή αν όντως είναι στην ευχέρειά του να δεχτεί το κινητό στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας. Δεν πιστεύω όμως να αντιμετωπίσει κανείς κάποιο πρόβλημα αν αγοράσει από τα γνωστά καταστήματα του skroutz!

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Ρε παιδια πως λετε καποιοι οτι δεν καλυπτονται απο εγγυηση τα παραεισαγωγης?Κατεχετε καθολου το σπορ η λετε απλα κατι που σας ειπε ενας μπαρμπας ,του μπαρμπα κτλ.Αν ειναι ευρωπαικο το τηλεφωνο η samsung hellas ειναι υποχρεομενη να καλυψει με εγγυηση την συσκευη διοτι υπαρχει κατι που λεγεται ευρωπαικη ενωση και η εγγυηση ειναι ενιαια...Ελπιζω να εγινε κατανοητο το θεμα.Σε οποιους πηραν λεφτα καλα καναν και τους κοροιδεψαν και εγιναν μαγκες.Την επομενη φορα πιο προσεχτικα...

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.... Μόνο αν το κάνεις root μπορεί να γίνει!
Την βγαλανε και παλι αυτην την εντολη ? ειχα την εντυπωση οτι υπηρχε η επιλογη για αποθηκευση εφαρμογων στην καρτα μνημης!
:thanks:

Είχα το S2 για 2 χρόνια, και πήρα το S4 mini.

1) Ναι, ειδικά στις νυχτερινές φώτο με φλας ή χωρίς.

2) Ίδια απόδοση με την έχτρα (2000) του S2 που είχα για 1 χρόνο.

3) Πολύ λίγο χαμηλότερη, αλλά παρόμοια ποιότητα.

4) Ζεσταίνεται ΠΟΛΥ περισσότερο, ειδικά αν φορτίζει και σερφάρουμε.

Είναι πολύ πιο γρήγορο, αλλά στην πράξη διαφορά θα δεις μόνο σε παιχνίδια (που δεν παίζεις).

Έχει πιο πολύ RAM, αλλά είναι και πιο φορτωμένο, οπότε η ελεύθερη είναι πάλι ίδια.

Έχει ΠΟΛΥ (μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) καλύτερη οθόνη, ίδιας τεχνολογίας (Plus) με μεγαλύτερη ανάλυση και ΠΟΛΥ καλύτερα χρώματα και ευκρίνεια.

Είναι ΠΟΛΥ πιο μοντέρνο (και όμορφο).

Είναι ΠΟΛΥ (μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) πιο μικρό. Το ότι είναι 16:9 και ότι οι ίντζες είναι οι ίδιες σημαίνει ότι το εμβαδό της οθόνης είναι μικρότερο (δηλαδή η οθόνη είναι μικρότερη), και σου δίνει και αυτήν την αίσθηση, γιατί είναι πιο στενό, οπότε όλα είναι πιο μικρά. Το συνολικό μέγεθος όμως της συσκευής είναι απίστευτο. Για μένα το τέλειο.

Έχει πολύ περισσότερα softwarικά καλούδια, λόγω νέας διανομής από Samsung.

Με ενοχλεί που ενώ έχει vibrator, δεν τον χρησιμοποιεί για haptic feedback στα hardware keys και στο virtual πληκτρολόγιο. Γι αυτό, Swiftkeys.

Με ενοχλεί που ενώ ήταν τόσο απλό, δεν έχει Notification Led.

Με ενοχλεί ΠΟΛΥ η εσωτερική μνήμη 5GB.

Η δική μου τελική άποψη είναι ότι πηγαίνοντας από το S2 στο S4 mini, στην αρχή θα σου κακοφανεί λίγο το πλάτος της οθόνης, το ότι δεν υποστηρίζει flash ούτε ο stock browser, και ότι δεν υποστηρίζει συγχρονισμό bookmarks στον stock browser με αυτά του Chrome, και η λίγη εσωτερική μνήμη, που σε κάνει να νιώθεις ασφυκτικά. Αναγκάστικα να κάνω τρικ με το Google Music για να αποθηκεύει offline τη μουσική στην SD (χωρις root).

Το τέλειο για μένα θα ήταν να αγοράσεις την 16GB έκδοση, όταν και αν κυκλοφορήσει.

Ευχαριστώ φιλε ηια την απάντηση! Ησουν Κατατοπιστικοτατος! Θα πεσει πολυ σκεψη....:D

Ρε παιδια πως λετε καποιοι οτι δεν καλυπτονται απο εγγυηση τα παραεισαγωγης?Κατεχετε καθολου το σπορ η λετε απλα κατι που σας ειπε ενας μπαρμπας ,του μπαρμπα κτλ.Αν ειναι ευρωπαικο το τηλεφωνο η samsung hellas ειναι υποχρεομενη να καλυψει με εγγυηση την συσκευη διοτι υπαρχει κατι που λεγεται ευρωπαικη ενωση και η εγγυηση ειναι ενιαια...Ελπιζω να εγινε κατανοητο το θεμα.Σε οποιους πηραν λεφτα καλα καναν και τους κοροιδεψαν και εγιναν μαγκες.Την επομενη φορα πιο προσεχτικα...

Kαι το αστειο ειναι οτι τους λες τι ισχυει και παραμενουν στο δικο τους εφιαλτη κολλημενοι.

Κανετε ακριβως αυτο που εκανα εγω για σιγουρευτειτε για τα παντα (αγορα προελευσης, εγγυηση): αποφασιζετε καταστημα αγορας, ζητατε την ταδε συσκευη να σας την κρατησουν, ζητατε το ΙΜΕΙ της, ανοιγετε τη σελιδα samsung mobile και χρησιμοποιετε την επικοινωνια μεσω live chat, δινετε το ΙΜΕΙ στον εκπροσωπο και σας πληροφορει για τα παντα. Επισημα.

Το δικο μου ειναι γαλλικο και δυο χρονια, βρεξει χιονισει πτωχευσει η χωρα, θα εχω σερβις αμεσα.

Kαι το αστειο ειναι οτι τους λες τι ισχυει και παραμενουν στο δικο τους εφιαλτη κολλημενοι.

Κανετε ακριβως αυτο που εκανα εγω για σιγουρευτειτε για τα παντα (αγορα προελευσης, εγγυηση): αποφασιζετε καταστημα αγορας, ζητατε την ταδε συσκευη να σας την κρατησουν, ζητατε το ΙΜΕΙ της, ανοιγετε τη σελιδα samsung mobile και χρησιμοποιετε την επικοινωνια μεσω live chat, δινετε το ΙΜΕΙ στον εκπροσωπο και σας πληροφορει για τα παντα. Επισημα.

Το δικο μου ειναι γαλλικο και δυο χρονια, βρεξει χιονισει πτωχευσει η χωρα, θα εχω σερβις αμεσα.

Εδωσα και εγω το ΙΜΕΙ για κινητο που θα αγορασει σημερα η φιλη μου και αυτο που μου πε ειναι οτι το μοντελο απευθυνεται στη γαλλικη αγορα...και οτι δεν εχει δωθει για καποιο service (π.χ. να βρεθει ελλατωματικο)...φανταζομαι ολα καλα θα πανε :P

Εδωσα και εγω το ΙΜΕΙ για κινητο που θα αγορασει σημερα η φιλη μου και αυτο που μου πε ειναι οτι το μοντελο απευθυνεται στη γαλλικη αγορα...και οτι δεν εχει δωθει για καποιο service (π.χ. να βρεθει ελλατωματικο)...φανταζομαι ολα καλα θα πανε :P

Προχωρα...

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)