jimsiv Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 μολις το παρελαβα απο kaizer σε λευκο χρωμα πρωτες εντυπωσεις αριστες Αντε καλορίζικο!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 μολις το παρελαβα απο kaizer σε λευκο χρωμα πρωτες εντυπωσεις αριστες Καλορίζικο. Τι προέλευσης είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Καλορίζικο. Τι προέλευσης είναι; Πως θα το δω? csc: MG4 Τα αλλα που γραφει ειναι mg8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδια επειδη βρηκα να δωσω το σ2 μου και με 40-50ευρω να παρω το μινι... Αξιζει λετε; Το επιασα χτες στα χερια μου και ενθουσιαστηκα. Απλα με ξενερωσε το μικρότερο πλάτος τηςοοθόνης σε σχεση με το σ2. Επισης χανω ολες τις καστομ ρομ και την υποστήριξη του σ2. γτ δεν μ αρεσουν οι σαμσυνγκ ρομ κ προτιμω τις cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Πως θα το δω? csc: MG4 Τα αλλα που γραφει ειναι mg8 Άνοιξε το kies και πάνε στην αναβάθμιση λογισμικού χωρίς να συνδέσεις το τηλέφωνο σου. Εκεί σου ζητάει το μοντέλο και αμέσως μετά σου ζητάει να βάλεις το s/n το οποίο βρίσκεται κάτω από την μπαταρία.... Αφού πατήσεις οκ σου βγαζει την τελευταία έκδοση που είναι για αναβάθμιση.... Τα τελευταία γράμματα είναι η χώρα... Σε μένα νομίζω έβγαζε BGL ή κάτι τέτοιο που είναι για Βουλγαρία. Edited September 16, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 TO δικο μου τελικα ειναι γαλλικο εχει κωδικο ΧΕF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Επισης χανω ολες τις καστομ ρομ και την υποστήριξη του σ2. γτ δεν μ αρεσουν οι σαμσυνγκ ρομ κ προτιμω τις cmΔεν χάνεις τις CM Roms. Ρίξε μια ματιά εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) καλησπερα σκεφτομαι να το αγοράσω, να περασω και εγω στο android, το κινητο έχει flash player? η οθονη ειναι αντιχαρακτική σωστά? Edited September 16, 2013 by the_shaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 1) εχει.2)σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Χαιρετω την παρεα... 1) Προερχομαι απο συσκευη SE Neo V και θελω να περασω στην συσκευη μας καποιες εφαρμογες που δεν υπαρχουν πλεον στο μαρκετ και καποια παιχνιδια μαζι με τα save τους , πως θα γινει αυτο? υπαρχει η δυνατοτητα? οταν μετεφερα τα αρχεια στον φακελο που μου εφτιαξε το Titanium Backup στο κινητο μου δεν αναγνωρισε τις εφαρμογες σαν απεγκατεστημενες. 2) θυμαμαι στην αρχη που ειχα το κινητο πως οταν ανοιγα το Wi-Fi μου ανοιγε απο μονο του παραθυρο ωστε να επιλεξω το δικτυο που θελω και επειτα να βαλω τον κωδικο. Πλεον δεν το κανει αυτο. Την συσκευη μου την εχω κανει root και αν θυμαμαι καλα εγινε μετα απο αυτο το σημειο αλλα και στην συσκευη της κοπελας μου που εχουμε την ιδια (S4 mini) ουτε σε αυτην πεταει αυτο το παραθυρο χωρις να εχει γινει root στην συσκευη της. Τελικα αυτο το παραθυρο το βγαζει μονο στην αρχη? ειναι φυσιολογικο? στο S3 mini της αδερφης μου το βγαζει παντα οταν δεν συνδεεται αυτοματα σε καποιο δικτυο. Edited September 16, 2013 by chris24best Παράθεση "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Παιδιά σκέφτομαι να το παρω κ θέλω, ειλικρινά τη γνώμη σας.. Χωρίς φανατισμούς. Βασικά να ακούσω σε τι δεν είναι καλό, απο όσους το έχετε ......... Σας ευχαριστώ. Επίσης το απλό redirection που κάναμε ώστε να φεύγει το default path αποθήκευσης προγραμμάτων απο την συσκευή στην sd, που το έκανες χωρίς να χρειάζεται να είσαι root, παίζει εδώ??? Edited September 17, 2013 by VaL_Phoenix Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.Ολοι εχουμε το 9195 παρολο που αλλο αναγραφεται στον τιτλο του αρθρου. Το 9190 τι διαφορά έχει? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να το παρω κ θέλω, ειλικρινά τη γνώμη σας.. Χωρίς φανατισμούς. Βασικά να ακούσω σε τι δεν είναι καλό, απο όσους το έχετε ......... Σας ευχαριστώ. Φιλε το τηλ ειναι αψογο εκτος και αν θες μεγαλυτερο. Το μονο αρνητικο που εντοπισα εγω ειναι το ηχειο του ειναι χαμηλο. Παντως στα 300+ ευρω αξιζει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Όμως, ακόμα στο Google Music δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε τη μουσική στην sd, όπως και τα offline λεξικά στο Google Translate, όπως και τους προσωρινά αποθηκευμένους χάρτες Google. Τα 5GB ελεύθερα φαίνονται απελπιστικά λίγα, και θα νιώσετε ασφυκτικά μετά τις πρώτες εγκαταστάσεις. Eννοείς ότι δε μπορείς να βάλεις Mp3 στη κάρτα κ να τα παίξεις με τον player του??? όλο βλέπω σχόλια για τη μπαταρία κ προβληματίζομαι. Ισχύει αυτό?? Edited September 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 όλο βλέπω σχόλια για τη μπαταρία κ προβληματίζομαι. Ισχύει αυτό?? Εγω στην πρώτη φόρτιση την βλέπω μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εγω στην πρώτη φόρτιση την βλέπω μια χαρά Α πες μου τότε κ στη 2η, 3η τι παίζει, γιατί με φρέναρε πολύ αυτό το πράγμα. Αν δεν αντέχει κ δε μπορώ να τρέχω endomondo μερικές ώρες, τότε είναι για μπούφλες. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Α πες μου τότε κ στη 2η, 3η τι παίζει, γιατί με φρέναρε πολύ αυτό το πράγμα. Αν δεν αντέχει κ δε μπορώ να τρέχω endomondo μερικές ώρες, τότε είναι για μπούφλες. Εμένα μου πάει γύρω στην μιάμιση μέρα περίπου με αρκετή χρήση 4g... Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά. ξέρουμε αν και πότε θα έχουμε την 4.3 και τι βελτιώσεις θα φέρει ?:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) 1) εχει.2)σωστα. Δεν υποστηρίζει flash, ακόμα και αν εγκαταστήσεις το apk από την Adobe για ICS. Δεν εγκαθίσταται το plugin ούτε στον stock browser, και φυσικά ούτε στον Chrome. Πρέπει να εγκατασταθεί άλλος browser που να υποστηρίζει flash. Παιδιά σκέφτομαι να το παρω κ θέλω, ειλικρινά τη γνώμη σας.. Χωρίς φανατισμούς. Βασικά να ακούσω σε τι δεν είναι καλό, απο όσους το έχετε ......... Σας ευχαριστώ. Φιλε το τηλ ειναι αψογο εκτος και αν θες μεγαλυτερο. Το μονο αρνητικο που εντοπισα εγω ειναι το ηχειο του ειναι χαμηλο. Παντως στα 300+ ευρω αξιζει σιγουρα Ειναι εξαιρετικό, όμορφο, γρήγορο, τέλεια κάμερα, τέλεια οθόνη, και για μένα το τέλειο μεγεθος. Το μόνο που του λείπει για μένα είναι το Notification Led, και το Haptic Feedback (δονηση στο πάτημα), παρόλο που έχει vibrator. Ελπίζω να έρθει στο μέλλον με firmware update. Edited September 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Δεν υποστηρίζει flash, ακόμα και αν εγκαταστήσεις το apk από την Adobe για ICS. Δεν εγκαθίσταται το plugin ούτε στον stock browser, και φυσικά ούτε στον Chrome. Πρέπει να εγκατασταθεί άλλος browser που να υποστηρίζει flash. Δοκίμασε τον Dolphin και από τις ρυθμίσεις ενεργοποίησε το flash. Επανέρχομαι στο θέμα του root και επαναφορά του για την εγγύηση. Σήμερα ξαναφλάσαρα την official rom μέσω Odin. Όντως δεν υπάρχει θέμα με τον μετρητή αφού μετά την εγκατάσταση μπήκα σε download mode και μου έβγαλε στο current binary : Samsung Official και στο System Status: Official. Απλά θα πρέπει πριν να βάλετε την official να μπήτε στο CWM και να κάνετε Factory reset (όπου κάνει format cache και data) και format system. Edited September 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πρώτη φόρτιση 15% 16 ώρες αναμονή με 3,5 ωρες οθονη και 45 λεπτα κλησεις και ανοικτα δεδομενα σε 2g και παντα wifi Μια χαρά νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δεν υποστηρίζει flash, ακόμα και αν εγκαταστήσεις το apk από την Adobe για ICS. Δεν εγκαθίσταται το plugin ούτε στον stock browser, και φυσικά ούτε στον Chrome. Πρέπει να εγκατασταθεί άλλος browser που να υποστηρίζει flash. 1)εχει δικη του εφαρμογη που υποκαθιστα την flash.2)τα περισσοτερα κινητα για εγκατασταση flash πρεπει να ειναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλημέρα. δύο μήνες το έχω και πραγματικά είναι απροβληματιστο.το μόνο που του λείπει για τις δικές μου ανάγκες βέβαια είναι το usb on the go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 :!: Να θυμίσω / ενημερώσω και δημοσίως πως τα greeklish απαγορεύονται βάσει των κανονισμών του forum τους οποίους αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών αυτών για να μην υπάρξουν κυρώσεις. Εννοείται πως μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται καθώς και όλη η συζήτηση που τα περιλαμβάνει. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
operiergos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 καλησπερα,αγορασα το μινι ς4 μολις αλλα εχω προβλημα με τις επαφες τηλεφωνου.θελω να περασω αυτες που εχω στην καρτα και μου εχει μεσα διαφορα ονοματα απο φιλους μσν και φβ...καποια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts