Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανενας δν με λυπαται;; hdmi παιζει;; ego skroutz to vrika < 300 νομιζω.

1ον HDMI δεν έχει έξοδο 2ον μάλλον άλλο κινητά κοιτάς στο Skroutz . 337 έχει.

Ευχαριστώ

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω φιλε, ναι εκανα λαθος με αλλο κινητο, δλδ ειναι τοσο μ***** οι ανθρωποι;; εχουν στο σ3 και οχι στο 4 .... δν μπορω να το πιστεψω...αλλα μαλλον πρεπει.

Καλησπερα.

Αγορασα το s4 mini την προηγουμενη βδομαδα.Δεν γνωριζω αν επιτρεπεται να πω απο πιο καταστημα απο τους κανονες του φορουμ οποτε το παραλειπω,απο ενα καταστημα που βρηκα απο το skroutz.

Το κινητο ηρθε στα τσεχικα,στην οποια γλωσσα ηταν γραμμενο και το βιβλιαρακι του χωρις να υπαρχουν αγγλικα (στο βιβλιαρακι,το κινητο ειχε κομπλε και αγγλικα και ελληνικα).

Παιζοντας καποια παιχνιδια παρατηρησα πως το κινητο ψιλοκολλουσε και με εβαλε σε σκεψεις.Ετρεξα το antutu 3.4 benchmark για να συγκρινω το αποτελεσμα με αλλα s4 mini.Η τιμη που περιμενα να παρω ηταν περιπου 14000 καθως τοσο λενε πως βγαζουν στο ιντερνετ.

Το δικο μου εβγαζε 4100,κατω και απο το s3 mini.Επισης το κινητο σερνετε μολις τελειωσει το benchmark και μεχρι να γινει επανεκκινηση.

Να μην τα πολυλογω του αλλαξα την ρομ εβαλα την επισημη ελληνικη και μολις ετρεξα το antutu ξανα μου εβγαλε 14600.Μολις αρχισα λιγο να ασχολουμαι παλι εβαλα ενα αλλο παιχνιδακι τωρα (ενα που το κινητο του αδερφου μου (επισης s4 mini) το τρεχει κομπλε) (επισης του αδερφου μου το s4 mini βγαζει 14100 στο antutu) και το κινητο αρχισε να κολλαει παλι.

Ετρεξα ξανα το antutu και εβγαλε παλι 4000.

Κανω επανεκκινηση τρεχω ξανα το antutu 14000.

Καπου εδω υποψιαστηκα πως καποια εφαρμογη που εβαζα το σακατεβε οποτε αρχισα να τις ξηλωνω ολες μια προς μια τρεχοντας το benchmark ελπιζοντας να βρω ποια ηταν που το προκαλουσε.

Πλεον εχω απεγκαταστησει ολες τις εφαρμογες για τις οποιες δεν ειμαι σιγουρος (αυτες που δεν εχει εγκατεστημενες ο αδερφος μου δηλαδη αφου το κινητο του δουλευει κομπλε) και το κινητο βγαζει μονιμα 4000 σκορ.

Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος αυτο το προβλημα?Εχετε κατι να προτεινετε?Να το παω το κινητο στο service?

Edit: Το κινητο αναγνωριζεται απο το kies και εχω χρησιμοποιησει καποιες υπηρεσιες της samsung απο το επισημο site της οποτε δεν πιστευω πως ειναι ψευτικο.

Του λόγου το αληθές!

http://imageshack.com/a/img96/4008/lyyg.pngUploaded with ImageShack.com

Βάλε το CPU-Z και δες αν δουλεύουν και οι δύο επεξεργαστές ή πάτα detail στο antutu και βάλε ένα screenshot να δούμε διαφορές με το δικό μου!

Αυτό για την σύγκριση!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Λοιπον αυτο ειναι το details του προηγουμενου τεστ (4189 στην εικονα πανω)

http://imageshack.com/scaled/large/19/ovoy.pngUploaded with ImageShack.com

Επισης κατεβασα το cpu-z και εβαλα το antutu να τρεχει οσο παρακολουθουσα το cpu-z

Αυτο ενα screenshot,προφανως οι τιμες αλλαζαν και παρατηρησα πως πολλες φορες το core 1 ηταν stopped.Ειναι normal αυτο?

http://imageshack.com/scaled/large/826/yarl.pngUploaded with ImageShack.com

Το αστειο ειναι πως στο καινουριο τεστ το κινητο εβγαλε 14136!

http://imageshack.com/scaled/large/197/2pmi.pngUploaded with ImageShack.com

Και εδω το details του καινουριου τεστ

http://imageshack.com/scaled/large/59/vxdh.pngUploaded with ImageShack.com

Λοιπον αυτο ειναι το details του προηγουμενου τεστ (4189 στην εικονα πανω)

http://imageshack.com/scaled/large/19/ovoy.pngUploaded with ImageShack.com

Επισης κατεβασα το cpu-z και εβαλα το antutu να τρεχει οσο παρακολουθουσα το cpu-z

Αυτο ενα screenshot,προφανως οι τιμες αλλαζαν και παρατηρησα πως πολλες φορες το core 1 ηταν stopped.Ειναι normal αυτο?

Ναι είναι normal αυτό. ... Δεν δουλεύουν συνέχεια και οι δύο επεξεργαστές! Περίεργο πάντως!

Εμενα γιατι μου βγαζει 4000 ρε ****το..Μηπως εχει καμια βλακεια τυπου ζεσταινεται και ριχνει τις επειδοσεις-ρευματα ξερω γω για να μην καει?

και στο δικο μου ο ενας πυρηνας σταματαει οταν το κινητο κανει τα 2d και 3d τεστς ομως το περιεργο ειναι οτι δεν ειναι πεσμενες οι επιδοσεις μονο του επεξεργαστη! και η ραμ σου ειναι πολυ χαμηλα σε σκορ και η το τσιπακι των γραφικων, και εκτος απο αυτο την μια λειτουργει σωστα την αλλη ξύνετε...

μηπως να δοκιμαζες και μια πιο παλια ρομ να δεις πως δουλευει με εκεινη. καμια amg4, amf5 πχ

εφοσον το κινητο δεν εχει μυστηριες εφαρμογες εγκατεστημενες και φοραει την stock rom δεν παει σε κατι το μυαλο μου το οποιο θα επηρεαζει τοσο πολυ τις επιδωσεις του κινητου.

3 χρονια με android πρωτη φορα το βλεπω αυτο το προβλημα.

(αλλη μια περιπτωση με μυστηρια συμπεριφορα κινητου θυμαμαι μονο σε γνωστο μου με lg συσκευη το οποιο κολουσε παρα πολυ και δεν εστρωνε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, εκανε flash ξανα την ρομ, δουλεψε αψογα για 2-3 μερες, μετα αρχησε να ξανα κολλαει πολυ, ξανα εκανε flash την ιδια ρομ και το τηλεφωνο brickαρε στο flashαρισμα, πηγε για service και διαπιστωθηκε καμενη κεντρικη πλακετα)

Με τη XXUAMH1-BTU πιάνω 14456 (αν και αυτά τα benchmarks ποτέ δεν μου άρεσαν...)

Ουτε και εμενα μου αρεσουν γενικα τα bench για συγκριση εμπειριας κινητων ομως δεν δικαιολογείται σε καμια περιπτωση να βγαζει το 1/3 του σκορ που βγαζουν ολα τα s4mini ! (αντε να εβγαζε και 12 και 13k score να πουμε οτι μπορει να φταιει η ρομ)

ασε που ο λογος που μπηκε στην διαδικασια να το κοιταξει ηταν γιατι το κινητο κολουσε σε παιχνιδια που πιο παλια κινητα παιζουν χωρις προβλημα οποτε περα απο το τι σκορ γραφει το bench το κινητο υστερει και στην εμπειρια χρησης.

Edited by jimacid

ευχαριστω φιλε, ναι εκανα λαθος με αλλο κινητο, δλδ ειναι τοσο μ***** οι ανθρωποι;; εχουν στο σ3 και οχι στο 4 .... δν μπορω να το πιστεψω...αλλα μαλλον πρεπει.

Μάλλον έχεις μπερδέψει τα κινητά. To S3 αντικαταστάθηκε από το S4 και όχι από το S4 mini για το οποίο μιλάμε σε αυτό το forum. Αλλά απ όσο ξέρω ούτε το S3, Ούτε το S3 mini ούτε το S4 έχουν έξοδο HDMI. Μάλλον μπερδεύεσαι με το MHL είτε έχεις μπερδέψει εντελώς τα κινητά .

Εμένα 14512 βγάζει στο Antutu

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Εμενα γιατι μου βγαζει 4000 ρε ****το..Μηπως εχει καμια βλακεια τυπου ζεσταινεται και ριχνει τις επειδοσεις-ρευματα ξερω γω για να μην καει?

Την πρώτη φορά που το εγκατέστησα, μου έβγαλε 14200. Την δεύτερη φορά που το έτρεξα, που έβγαλε 4000! Και από τότε, το κινητό σερνόταν, και δεν διορθωνόταν ούτε με restart. Απεγκατέστησα το Antutu, και μετά restart, και δούλεψαν όλα σωστά.

Άρα, είναι κάποιο πρόβλημα του Antutu. Προφανώς αφήνει κάτι ανοιχτό να τρέχει μερικές φορές, που καθυστερεί όλο το κινητό.

Την πρώτη φορά που το εγκατέστησα, μου έβγαλε 14200. Την δεύτερη φορά που το έτρεξα, που έβγαλε 4000! Και από τότε, το κινητό σερνόταν, και δεν διορθωνόταν ούτε με restart. Απεγκατέστησα το Antutu, και μετά restart, και δούλεψαν όλα σωστά.

Άρα, είναι κάποιο πρόβλημα του Antutu. Προφανώς αφήνει κάτι ανοιχτό να τρέχει μερικές φορές, που καθυστερεί όλο το κινητό.

Αυτο που λες εχει μια λογικη γιατι στα υπολοιπα benchmark που ειχα τρεξει,το κινητο δουλευε μια χαρα σε σχεση με τα αλλα s4 mini.Ο λογος για basemark x και gfx bench.Θα το βγαλω το antutu και θα τρεξω οοοοοολα τα υπολοιπα bench που μπορω να βρω δωρεαν.Αλλα και παλι αν ηταν καποιο προβλημα του antutu λογικα θα το εβγαζε και σε αλλους οχι μονο σε μας τους 2.Ασε που τωρα που το σκεφτομαι ο λογος που ειχα εγκαταστησει το antutu ηταν επειδη το κινητο κολλουσε σε καποια παιχνιδια και με προβληματισε.

Edited by linkin2895

http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S-III_id6330

http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S4_id7597

to s3 + s4 exun ta mini oxi, απλα περιμενα οτι και το σ4 θα εχει, αλλα τι να κανεις... κριμα γιατι ειναι απο τα λιγα κινητα που μαρεσει το σχεδιο.

Ετρεξα αλλα 3 benchmark για να συγκρινω.Τα ετρεξα 3 φορες το καθε ενα για να εχω ενα πιο ασφαλες συμπερασμα.

Εχουμε και λεμε:

Basemark Χ:

On screen:Το s4 mini βγαζει περιπου 11,825 fps.To δικο μου εβγαλε 11,724.

Off screen: 3,092 ενω το δικο μου εβγαλε 3,045.

GFXbench:

Στο 1920x1080 T-Rex HD Offscreen C24Z16 πρεπει να βγαζει 6,2 fps.To δικο μου εβγαλε 6,4.

Στο T-Rex HD Onscreen C24Z16 πρεπει να βγαζει 14 fps περιπου.Εμενα εβγαλε 15.

Στο androbench:

Sequential Read 256KB

50.88 MB/s.54,1 ειχε το δικο μου.

Sequential Write 256KB

6.33 MB/ps με το δικο μου να γραφει 7,81 MB/s.

Random Read 4KB

9.37 MB/s. 9.39 το δικο μου.

Random Write 4KB

0,32 ΜΒ/s με 0.49 MB/s το δικο μου.

Αφου λοιπον ολα φαινονται κομπλε μαλλον απλα θα σταματησω να ασχολουμαι με το τι λεει το antutu.Τωρα αν αρχισει να κολλαει η συσκευη...

Παραθετω και τα screenshot για οσους θελουν να εχουν ενα μετρο συγκρισης.

http://imageshack.us/a/img14/4651/2jsn.th.png

http://imageshack.us/a/img812/6045/r7ge.th.png

http://imageshack.us/a/img838/2609/n1n9.th.png

Κι εμενα μου εκανε αυτο το πραγμα με το Antutu , την μια ειχα σκορ πανω απο 14000 και την αλλη γυρω στο 4500 ... δεν μπορω να καταlαβω το γιατι!

Ερωτηση ... πως κανουμε screenshot... εχω σκασει και δεν το βρισκω με τιποτα !

Επισης ερωτηση, ειναι ενταξει η διασικασια για root, συναντησε κανεις καποιο προβλημα μετα απο αυτο οπως κολληματα κλπ ?

"Music Is My Life"

screenshot βγαζεις πατώντας ταυτόχρονα και κρατώντας πατημένα για λίγο τα home button+power button. root δεν έχω κάνει ακόμα

Καλησπερα.Μολις πηρα το κινητο.πως διαπιστωνω οτι ειναι γνησιο γιατι το πηρα απο σκρουτζομαγαζο!

Οτι ειναι γνησιο αυτο ειναι σιγουρο. Μηπως εννοεις αν ειναι εισαγωγης η ελληνικης αντιπροσωπειας;

Κι εμενα μου εκανε αυτο το πραγμα με το Antutu , την μια ειχα σκορ πανω απο 14000 και την αλλη γυρω στο 4500 ... δεν μπορω να καταlαβω το γιατι!

Ερωτηση ... πως κανουμε screenshot... εχω σκασει και δεν το βρισκω με τιποτα !

Επισης ερωτηση, ειναι ενταξει η διασικασια για root, συναντησε κανεις καποιο προβλημα μετα απο αυτο οπως κολληματα κλπ ?

Εγώ έχω κάνει root και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα...... Επίσης μετά αναβάθμισα σε MH3 μέσω odin οπότε ξαναέκανα την διαδικασία για root...Κανένα πρόβλημα!!!

Αν δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.ενημερωσε με τουλαχιστον πως θα δω χωρα προελευσης.ευχαριστω.

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την samsung δίνοντας το imei της συσκευής και θα σε ενημερώσουν για χώρα προέλευσης .

Ή ακολούθησε τα βηματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 στο πρώτο post .

Samsung galaxy s21+

Εγώ έχω κάνει root και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα...... Επίσης μετά αναβάθμισα σε MH3 μέσω odin οπότε ξαναέκανα την διαδικασία για root...Κανένα πρόβλημα!!!

MH3 .... τι ειναι?

"Music Is My Life"

MH3 .... τι ειναι?

Είναι η έκδοση του λειτουργικού....Αν είσαι root δεν μπεις να το αναβαθμίσεις μέσω του τηλεφώνου, οπότε κατεβάζεις στον υπολογιστή την νέα έκδοση και την εγκαθιστάς με το πρόγραμμα odin. Πληροφορίες για τις νέες εκδόσεις θα βρεις στο http://www.sammobile.com

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)