mobilemaniac Δημοσιεύτηκε July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 31, 2004 Αγαπητά παιδια ζητώ την βοηθειά σας.Σήμερα αγόρασα έναν σκληρό δίσκο WESTEN DIGITAL 120GB γιατι ο παλιος ήταν μόλις 8GB.(ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ)Τον εγκτατέστησα στον υπολογιστή και μόλις τον άνοιξα δεν αναγνώρισε τον δίσκο.Ξέρω οτι κάτι κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω τι.Αν ειναι εύκολο πειτε που την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω.Θελω να εγκαταστησω τα WINDOWS MEGR.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 οι νεοι δισκοι πλεων ειναι ΑΤΑ133 και τα παλια motherboards που εχουν ΑΤΑ33/66 διαυλο ΔΕΝ αναγνωριζουν τους νεους δισκους. δυο λυσεις υπαρχουν, η αλλαζεις μητρικη η παιρνεις μια ΑΤΑ133 PCI καρτα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Vasika format tou ekanes?... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. July 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (31 Ιούλ. 2004 , 21:05) οι νεοι δισκοι πλεων ειναι ΑΤΑ133 και τα παλια motherboards που εχουν ΑΤΑ33/66 διαυλο ΔΕΝ αναγνωριζουν τους νεους δισκους. δυο λυσεις υπαρχουν, η αλλαζεις μητρικη η παιρνεις μια ΑΤΑ133 PCI καρτα Αγαπητέ φίλε το mainboard που εχω ειναι soyo sy-6ba+iii.Δεν ειναι συμβατό?.Απο την ωρα που εβαλα τον καινουργιο σκληρο το μηχανημα δεν αναγνωριζει οτι υπάρχει.Μηπως υπάρχει μια διαδικασια που πρεπει να κανω για να αναγνωριστει ο σκληρος.αν ξερεις να μου πεις τι μπορω να κανω θα με βοηθουσες πολυ.**** Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ IDE*** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Μηπως κατι με τα jumper ? Τον έχεις master ή slave ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. July 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος halvas69 ( 1 Αύγ. 2004 , 01:42) Μηπως κατι με τα jumper ? Τον έχεις master ή slave ? Δεν ξερω αν παιζουν ρολο παντως απο τη μανα του ειναι slave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaniac ( 1 Αύγ. 2004 , 00:32) Αγαπητέ φίλε το mainboard που εχω ειναι soyo sy-6ba+iii.Δεν ειναι συμβατό?.Απο την ωρα που εβαλα τον καινουργιο σκληρο το μηχανημα δεν αναγνωριζει οτι υπάρχει.Μηπως υπάρχει μια διαδικασια που πρεπει να κανω για να αναγνωριστει ο σκληρος.αν ξερεις να μου πεις τι μπορω να κανω θα με βοηθουσες πολυ.**** Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ IDE*** απο το site της Soyo: SY-6BA+ 100MHz FSB Pentium II Processor Based ATX Mainboard with AGP port Specifications Processor * Click here for maximum CPU support Interface * Slot 1 Chipset Type * Intel 440BX Chipset Description * Intel 82440BX two chip AGPset Form Factor * ATX Memory Description * Three 168-pin SDRAM DIMM sockets support up to 1GB * Provides ECC (Error Checking Correction) capability Expansion Slots * 5 x 32 bit Bus Mastering PCI slots (v2.1 compliant) * 2 x 16 bit ISA slots (One PCI/ISA Shard slot) * 1 x 32 bit AGP slot (v1.0 compliant) AGP 1x/2x IDE Description * Supports two independent channels for 4 IDE devices * Supports up to PIO mode 4 and Ultra DMA 33 * 2 PCI bus mastering ATA E-IDE ports IO Port Description * ITE 8671/D chip * 2 RS-232 Serial Ports (16550 UART compatible) * 1 Parallel Printer Port (SPP/EPP/ECP mode) * 1 FDD port (support LS120, 3 mode, 1.2/1.44/2.88 MB FDD) * Provides IrDA port with optional cable for transceiver IO Connection Description * PS/2 Mini-DIN mouse &keyboard ports * 2 USB ports * 2 D-Sub 9-pin male Serial ports * 1 D-Sub 25-pin female printer port BIOS Description * Award PCI BIOS with green ACPI, APM, PnP, DMI functions and Year 2000 compliant * Supports multiple-boot from E-IDE/SCSI/CD-ROM/ FDD/LS120/ZIP * 2 Mbit Flash ROM Dimension Description * 4 Layer PCB, 30.5cm x 19cm(12”x 7.5”) * ATX form factor Certification * FCC CLASS B AND CE EMI REGULATION COMPLIANT Compatibilities Win2000 / WinNT / WinME / Win98SE / Win95 / FreeBSD Warranty All SOYO products are designed to offer stability and flexibility, and are tested to ensure highest reliability. We offer a 90 day limited warranty on this SOYO product οπως σου ειπα και στο πρωτο μου μηνυμα , η το αλλαζεις το motherboard για νεοτερο η αγοραζεις ΑΤΑ133 PCI Καρτα οπως AYTO Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. August 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 1 Αύγ. 2004 , 09:30) απο το site της Soyo: SY-6BA+ 100MHz FSB Pentium II Processor Based ATX Mainboard with AGP port Specifications Processor * Click here for maximum CPU support Interface * Slot 1 Chipset Type * Intel 440BX Chipset Description * Intel 82440BX two chip AGPset Form Factor * ATX Memory Description * Three 168-pin SDRAM DIMM sockets support up to 1GB * Provides ECC (Error Checking Correction) capability Expansion Slots * 5 x 32 bit Bus Mastering PCI slots (v2.1 compliant) * 2 x 16 bit ISA slots (One PCI/ISA Shard slot) * 1 x 32 bit AGP slot (v1.0 compliant) AGP 1x/2x IDE Description * Supports two independent channels for 4 IDE devices * Supports up to PIO mode 4 and Ultra DMA 33 * 2 PCI bus mastering ATA E-IDE ports IO Port Description * ITE 8671/D chip * 2 RS-232 Serial Ports (16550 UART compatible) * 1 Parallel Printer Port (SPP/EPP/ECP mode) * 1 FDD port (support LS120, 3 mode, 1.2/1.44/2.88 MB FDD) * Provides IrDA port with optional cable for transceiver IO Connection Description * PS/2 Mini-DIN mouse &keyboard ports * 2 USB ports * 2 D-Sub 9-pin male Serial ports * 1 D-Sub 25-pin female printer port BIOS Description * Award PCI BIOS with green ACPI, APM, PnP, DMI functions and Year 2000 compliant * Supports multiple-boot from E-IDE/SCSI/CD-ROM/ FDD/LS120/ZIP * 2 Mbit Flash ROM Dimension Description * 4 Layer PCB, 30.5cm x 19cm(12”x 7.5”) * ATX form factor Certification * FCC CLASS B AND CE EMI REGULATION COMPLIANT Compatibilities Win2000 / WinNT / WinME / Win98SE / Win95 / FreeBSD Warranty All SOYO products are designed to offer stability and flexibility, and are tested to ensure highest reliability. We offer a 90 day limited warranty on this SOYO product οπως σου ειπα και στο πρωτο μου μηνυμα , η το αλλαζεις το motherboard για νεοτερο η αγοραζεις ΑΤΑ133 PCI Καρτα οπως AYTO Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριες.Αν παρω την καρτα pci ειναι σιγουρο οτι θα δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Hunter αυτο που λες ησχυει σιγουρα???? Γιατι εχω την εντυπωση οτι κανουν και downgrade στην ταχυτητα και το πρωτοκολο οι σκληροι!!!!!Εγω πχ ειχα HD udma66 και τον ειχα συνδεδεμενο σε μια παρομοια με την ανω MO/BO που ειχε max udma33!!!!!Εγω προτεινω να τσεκαρει τα jumpers πρωτα, να δει αν το βλεπει το bios μετα και αν ναι να κανει και ενα φορματ μετα........ Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. August 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 1 Αύγ. 2004 , 11:45) Hunter αυτο που λες ησχυει σιγουρα???? Γιατι εχω την εντυπωση οτι κανουν και downgrade στην ταχυτητα και το πρωτοκολο οι σκληροι!!!!!Εγω πχ ειχα HD udma66 και τον ειχα συνδεδεμενο σε μια παρομοια με την ανω MO/BO που ειχε max udma33!!!!!Εγω προτεινω να τσεκαρει τα jumpers πρωτα, να δει αν το βλεπει το bios μετα και αν ναι να κανει και ενα φορματ μετα........ Παιδια επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος με τις ρυθμισεις του bios και επειδη εχω βαλει το χερι μου και τα εκανα σαλατα αν ειναι ευκολο πειτε μου απο την ωρα που θα βαλω τον καινουργιο δισκο ποιο ειναι βημα βημα η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω.υπενθυμιζω οτι οταν ανοιγω τον υπολογιστη και κανει τα γνωστα check μου λεει οτι δεν βρεθηκε HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaniac ( 1 Αύγ. 2004 , 14:46) Παιδια επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος με τις ρυθμισεις του bios και επειδη εχω βαλει το χερι μου και τα εκανα σαλατα αν ειναι ευκολο πειτε μου απο την ωρα που θα βαλω τον καινουργιο δισκο ποιο ειναι βημα βημα η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω.υπενθυμιζω οτι οταν ανοιγω τον υπολογιστη και κανει τα γνωστα check μου λεει οτι δεν βρεθηκε HD. Το βασικότερο είναι να τσεκάρεις το jumper. Γράφει επάνω ο δίσκος (έχει σχεδιάκι), σε ποια θέση είναι slave ή master ο δίσκος. Αν θα έχεις μόνο αυτόν, σαν βασικό στην θέση του άλλου δίσκου, βάλε το jumper εκεί που λέει ότι είναι master (ή έχει και auto νομίζω). Σε μια πλευρά του δίσκου αναφέρει τις πληροφορίες αυτές. Μετά ξεκίνα το pc και μπες στο bios (πάτα del). Στην πρώτη επιλογή (αν θυμάμαι καλά), βάλτο να ψάξει για δίσκους και να είναι στο Auto όσα έχει για δίσκους. Αν βρει κάτι, οκ, αλλιώς δεν θα υπάρχει συμβατότητα με το board - ή δεν κάνει δουλειά η κορδέλα που συνδέει τον δίσκο στο board, οπότε πρέπει να πας σε άλλη λύση, όπως αυτές παραπάνω. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 prota apo ola tha pas sto pc enos allou pou exei idi egatestimeno ena leitourgiko sistima(i sto diko sou me ton palio 8ari(xaxaxaxaxa)) kai tha kaneis format ton skliro!My computer->deksi click manage->disk managment ekei sou bgazei mia lista me tous drivers tou pc sou an o kainourgios skliros den fenete tote ontos exeis problima me tin anagnorisi tis motherboard an fenete o skliros pata deksi click kai meta format se 5 lepta tha einai etoimos o skliros sou!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 1 Αύγ. 2004 , 11:45) Hunter αυτο που λες ησχυει σιγουρα???? Γιατι εχω την εντυπωση οτι κανουν και downgrade στην ταχυτητα και το πρωτοκολο οι σκληροι!!!!!Εγω πχ ειχα HD udma66 και τον ειχα συνδεδεμενο σε μια παρομοια με την ανω MO/BO που ειχε max udma33!!!!!Εγω προτεινω να τσεκαρει τα jumpers πρωτα, να δει αν το βλεπει το bios μετα και αν ναι να κανει και ενα φορματ μετα........ ετσι ειναι οπως τα λες φιλε μου αλλα με μια διαφορα, οι νεοι δισκοι (100GB και ανω )πλεον βγαινουν ΜΟΝΟ στα ΑΤΑ133 πραγμα που συμαινει οτι ΔΕΝ θα δουλευον σε παλια motherboards με ΑΤΑ33/66 Bus. εαν ομως βαλει τον σκληρο δισκο σε ενα μηχανημα πχ με ΑΤΑ100 θα δουλεψει με τον τροπο που περιγραφεις. στην ουσια το downgrade γινεται ενα βημα κατω στην ταχυτητα - μεχρι εκει - οτι και να κανει ο φιλος με Jumpers κτλ δεν θα τον βοηθησει δυστυχως Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_panos Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Οι pii βλεπoυν μεχρι 30 gb το πολυ 40 gb εαν ο δισκος εχει λειτουργεια ρυθμιση χωριτικοτητας με τα jumpers του καντον μεχρι 30..αλλιως πας σε αλλο motheboard και αλλο επεξεργαστη... δεν ξερω εαν δουλεψει με καρτα pci ata133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Βασικά, όταν είχα αντιμετωπίσει ένα αντίστιχο πρόβλημα με WD, έφταιγε το jumper: Αν τον έχεις μόνο του στο κανάλι, πρέπει να βγάλεις τελείως το jumper, δηλαδή να το βάλεις στην επιλογή SINGLE. Κλασσική ιδιοτροπία των WD. Τσέκαρέ το...... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Μην ασχοληθείς με windows κλπ. Το βασικό είναι να φαίνεται στο BIOS. Format κλπ. του κάνεις μετά. Βάλε το jumper στην θέση master και συνέδεσε την άκρη του καλωδίου IDE με τον δίσκο. Βεβαιώσου ότι το καλώδιο πατάει καλά πάνω στην motherboard κι ότι έχεις συνδέσει την τροφοδοσία του δίσκου. Μέσα στο BIOS (πατάς Delete με την εκκίνηση του μηχανήματος) πρέπει να τον βλέπει αυτόματα. Τα windows ή το DOS δεν μπορούν να τον δουν πριν του κάνεις format. Παρεπιπτόντως, όλοι οι δίσκοι δουλεύουν σε όλες τις ταχύτητες (ATA33/66/100 κλπ.). Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vellanio Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ VERSION BIOS ΓΙΑ ΤΟ MOTHRBOARD.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΣΚΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gr_panos ( 2 Αύγ. 2004 , 00:31) Οι pii βλεπoυν μεχρι 30 gb το πολυ 40 gb εαν ο δισκος εχει λειτουργεια ρυθμιση χωριτικοτητας με τα jumpers του καντον μεχρι 30..αλλιως πας σε αλλο motheboard και αλλο επεξεργαστη... δεν ξερω εαν δουλεψει με καρτα pci ata133 Tiι σχέση έχει η CPU με τα πόσα GB μπορεί να δει το σύστημα; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. August 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vellanio ( 2 Αύγ. 2004 , 13:08) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ VERSION BIOS ΓΙΑ ΤΟ MOTHRBOARD.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΣΚΩΝ Λοιπόν έκανα το εξης.Πηγα στο πλαίσιο που πηρα τον σκληρο και μου ειπαν οτι λογο γεραματος ο υπολογιστης πρεπει να του γινει ευθανασια. Μου ειπαν επίσης οτι ΜΑΛΛΟΝ κανένας σαραντάρης GB θα έκανε αλλα μπορεί να σερνώτανε σε ταχύτητα για αυτο επέλεξα την λύση του NEW PC.Πηρα πιστωτικό τον σκληρο δίσκο.Επειδη εκτυπωτη, Οθόνη, μοντεμ, ΗΧΕΙΑ, DVDR(lg 4120b bulk πολυ ευχαριστημένος) θα κρατήσω τα ίδια, και δεν θέλω κάτι το ακριβο πείτε μου μια σύνθεση που μπορώ να φτιάξω για να σερφάρω, να αντιγράφω κανενα cd-dvd, και να παίζω κανένα παιχνιδακι.Με κανένα 600ευρο γίνεται?.Ευχαριστώ ολους που προσπαθήσατε ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Τελικα για ενα σκληρο κατεληξες σε νεο υπολογιστη?????? :eek: Well μαλλον δε βοηθησαμε και πολυ αν ειναι ετσι.......... :whistle: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gr_panos ( 2 Αύγ. 2004 , 00:31) Οι pii βλεπoυν μεχρι 30 gb το πολυ 40 gb εαν ο δισκος εχει λειτουργεια ρυθμιση χωριτικοτητας με τα jumpers του καντον μεχρι 30..αλλιως πας σε αλλο motheboard και αλλο επεξεργαστη... δεν ξερω εαν δουλεψει με καρτα pci ata133 δεν ισχύει αυτό που λες.Σε pii 400mhz έχω τρεις σκληρούς WD 74,5gb ο καθένας χωρίς πρόβλημα.Το μόνο περίεργο είναι ότι στο fdisk τους αναγνωρίζουν ως 10,5gb τα win98.Kαι στην εκκίνηση μου δείχνει ότι είναι ata100 ;) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vellanio Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ CPU:AMD 2.5 XP KAI ΠΑΝΩ MEMORY:512 MIDI ATX:KOYTI ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩN:ATI 9200 OR OTHER WITH TV OUT DVD/RW:LG MOTHERBOARD:GIGABYTE OR MSI WITH SOUND CARD AND BLUETOOTH(msi only) ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 500-600 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΜD TOΥΣ ΕΧΩ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Επίσης το θέμα του topic, δεν είναι η σύνθεση ενός νέου μηχανήματος, οπότε ας μην επεκταθούμε σε μια τέτοια συζήτηση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Flash sto bios ekanes? Se kana 2 palious me to idio plorvlima eftiakse! Sto site tis soyo den vrikes tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. August 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 ( 3 Αύγ. 2004 , 11:58) <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=Flash&v=56">Flash</a> sto bios ekanes? Se kana 2 palious me to idio plorvlima eftiakse! Sto site tis soyo den vrikes tipota? Στο πλαισιο που επέστρεψα τον σκληρο μου ειπαν λογο παλαιου μηχανήματος δεν κάνει ο συγκεκριμένος δίσκος και με άλλους θα έχω ίσως κάποια προβλήματα.Δεν ξέρω τι να κάνω.Αλλοι μου λενε ετσι αλλοι αλλιως.Παντως η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αγοράσω εναν καινουργιο. Ο υπάρχων ειναι ενας P3 στα 500 με 384 RAM, δίσκος 8GB, mainboard soyo 6ba+iii, και καρτα γραφικών voodoo3 3000 16mb. Πως το βλέπετε ειναι για φούντο η αξιζει μια μικρούλα αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts