makis206 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Δεν το επιασα. Εννοει να του στειλεις τον φακελο αποθηκευσης του παιχνιδιου σου, του save του δηλαδη για να εχει χωρις κοπο ολα οσα πετυχες εσυ..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εννοει να του στειλεις τον φακελο αποθηκευσης του παιχνιδιου σου, του save του δηλαδη για να εχει χωρις κοπο ολα οσα πετυχες εσυ..:p Μπράβο ρε συ Μάκη, αυτό ακριβώς! Φιλέ pexths πλάκα κάνω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μπράβο ρε συ Μάκη, αυτό ακριβώς! Φιλέ pexths πλάκα κάνω έτσι; Ναι ρε ολα καλα. Απλα δεν το καταλαβα. Αν ειχα αναβαθμισει στην 1.2 οταν βγηκε νομιζω θα το ειχα παρατησει το παιχνιδι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδια εγω αυτο που παρατηρω ειναι οτι οσο ξεκλειδωνω νεα αυτοκινητα που τρεχουν ολο και περισσοτερο (και μαζι μ'αυτα και τα γραφικα του παιχνιδιου φυσικα..), τοσο πιο συντομα αλλα τοσο πιο πολυ αρχιζει να καιει και το S2.. μιλαμε σε εναν μολις αγωνα τριων γυρων με το Ζ4 φουλ φτιαγμενο και σε δωματιο με θερμοκρασια 25 βαθμων κελσιου το τηλεφωνο παιρνει φωτια, σε σημειο να μην μπορω να το ακουμπησω στο σημειο της καμερας.. το παρατηρειτε και σε αλλες συσκευες αυτο; Ειμαι στο τσακ να το στειλω το παιχνιδι κι ειναι αυτο η αιτια, πριν προλαβει να στειλει αυτο τη συσκευη στον οξαποδω δηλαδη.. κατανοητη η αυξηση της θερμοκρασιας αλλα εδω μιλαμε για επικινδυνα πραγματα ρε παιδια, ποσο να αντεξει η ρημαδα η συσκευη; Αν ειναι να περιμενω τοσο "φορτωμα" παιχνιδιου και να πρεπει να αφηνω το ερμο το κινητο για ξεκουραση μετα απο εναν-δυο αγωνες μετα, βραστα.. Κριμα γιατι αρχισα να την καταβρισκω με το παιχνιδακι. Αλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Κατα 99% εχει προβλημα το κινητο σου.Σε lg 4x που και καλα θερμενετε στις 2 ωρες και κατι με το real racing ισα που εκαιγε λιγακι.Με το note το tablet οσες ωρες και να παιξω δεν εχει ζεσταθει ποτε σε κανενα παιχνιδι.Οποτε κατι τρεχει με το s2 σου πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Κατα 99% εχει προβλημα το κινητο σου.Σε lg 4x που και καλα θερμενετε στις 2 ωρες και κατι με το real racing ισα που εκαιγε λιγακι.Με το note το tablet οσες ωρες και να παιξω δεν εχει ζεσταθει ποτε σε κανενα παιχνιδι.Οποτε κατι τρεχει με το s2 σου πιστευω Ισως και με το S2 γενικοτερα τελικα, σε αλλα παιχνιδια η εφαρμογες δεν αντιμετωπιζω τετοιο θεμα παντως. Ουτε καν στο gps μεσα στο καυτο αυτοκινητο τετοια θερμοκρασια.. το RR3 ομως το κανει βραστηρα, ξεχασα να αναφερω οτι και το clean master πεταει συνεχως ειδοποιηση να καθαρισω τη μνημη με το που ανοιγω σχεδον το παιχνιδι οποτε, μαλλον αρχιζει και το S2 να "γερναει" σιγα σιγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δεν γερνάει το S2, μια χαρά συσκευή είναι. Απλώς φαίνεται ότι έχει τσιπ που ανεβάζουν θερμοκρασία εύκολα. Κι εμένα το Xperia Ray μου ανεβάζει θερμοκρασία όταν παίζω RR3, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα. Αν όντως καίει τόσο το κινητό καλό θα ήταν να σταματήσεις να παίζεις. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δεν γερνάει το S2, μια χαρά συσκευή είναι. Απλώς φαίνεται ότι έχει τσιπ που ανεβάζουν θερμοκρασία εύκολα. Κι εμένα το Xperia Ray μου ανεβάζει θερμοκρασία όταν παίζω RR3, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα. Αν όντως καίει τόσο το κινητό καλό θα ήταν να σταματήσεις να παίζεις. Δυστυχως ειναι η μονη λυση που βρισκω αυτη τη στιγμη, οταν με το καλο παμε σε νεα συσκευη το βλεπουμε ξανα.. καλη συνεχεια σε εσας παιδια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο,από τα καλύτερα που κυκλoφορούν για android! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 βοηθεια απο καποιον που εχει αναβαθμισει στην 1.2. για τα καινουρια 5 αυτοκινητα που προστεθηκαν σε αυτη την αναβαθμιση ποσα λεφτα χρειαζονται για να αγοραστουν ολα και να γινουν ολες οι αναβαθμισεις που απαιτουν χρηματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Εξαιρετικό παιχνίδι! Ότι καλύτερο έχω παίξει στο κινητό γενικά και ειδικά μια που είμαι και κολλημένος με αυτοκίνητα . Χειρισμός εξαιρετικός (αληθοφανείς και χωρίς υπερβολές) και απαιτεί γνώσεις γρήγορης οδήγησης αληθινού αυτοκινήτου για να πας γρήγορα. Με λίγα λόγια οδηγείς όπως με αληθινό αυτοκίνητο. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Έχω φάει πολλά ξενύχτια, ειδικά από την στιγμή που ανταγωνίζομαι και τον κουμπάρο μου που είναι σε άλλη χώρα, κάτι που το έχει κάνει ακόμη πιο εθιστικό. Ουσιαστικά τόσα χρόνια με smarts phones δεν έπαζα ΠΟΤΕ παιχνίδια, μέχρι που ήρθε το REAL RACING 3! Έχω και το 2 στο tablet, αλλά..... Η αναβάθμιση με χάλασε, με την έννοια ότι μαζεύεις χρήματα πιο δύσκολα. Αυτό που μου άρεσε μόνο είναι το TIME TRIAL που είναι ο απόλυτος χρόνος που έχει κάνει ο καθένας σε κάποιες πίστες και φυσικά βλέπεις σε ποια θέση βρίσκεσαι παγκοσμίως! Αυτό φυσικά το εξελίσσεις με ανταγωνιστή αρχικά τον εαυτό σου με το αυτοκίνητο φάντασμα! Το MENU πολύ χειρότερο και δύσχρηστο από το προηγούμενο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το χάλασαν τόσο. Υπάρχει φυσικά λογική για να μαζέψεις πιο εύκολα χρήματα και θέλει σύνεση και να μην παρασύρετε κάποιος από την αλόγιστη αγορά αυτοκινήτων, αλλά να τα αγοράζει στην ώρα τους και ειδικά όταν τα βγάζει με προσφορά. Βασικά όλα τα αγόρασα έτσι. Μέχρι τώρα έχω 43 αυτοκίνητα και επίπεδο 110. Θα ήθελα να τρέχεις πραγματικά ζωντανά με φίλους και όχι βάση των χρόνων κτλ που έχουν κάνει, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι κάτι που θα πρέπει να το διορθώσουν. Πχ και ενώ στην αγαπημένη μου πίστα MOUNT PANORAMA με PORSCHE GT3 FULL πειραγμένη, κάνω σε 4 γύρους άνετα κάτω από 7:55 με ρεκόρ 7:37, μου βγάζει ότι με νίκησε ο κολλητός μου με πχ 8:06. Από την άλλη όμως τα EDURANCE, SPEED RECORD, SPEEDSNAP & TIME TRIAL ανταποκρίνονται στα πραγματικά ρεκόρ του καθενός, οπότε και έχει νόημα-κίνητρο να ανταγωνιστής τους φίλους σου. Το καλύτερο αυτοκίνητο σε αναλογία κόστους-επιδόσεων με ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ είναι το NISSAN GT-R, όπως και στην πραγματικότητα. Φουλ πειραγμένο μάλιστα έχει 0-100 2,4’’ που είναι ο 2ος καλύτερος χρόνος από όλα τα αυτοκίνητα του παιχνιδιού και φυσικά οι γενικότερες επιδόσεις του είναι αλλού. Ο τρελός χρόνος του 0-100 βοηθά ασύλληπτα να τους προσπεράσεις σχεδόν όλους (ανάλογα τον αγώνα) από την αρχή του παιχνιδιού και στη συνέχεια να κάνεις πιο καθαρό αγώνα. Έχει τόσο γρήγορη εκκίνηση που πολύ συχνά δεν προλαβαίνεις και πέφτεις πάνω στους μπροστινούς. Είναι ένα από τα αυτοκίνητα που πρέπει οπωσδήποτε να το πάρει κάποιος σύντομα και να το βελτιώσει στο μέγιστο! Με αυτό έκανα τους πιο εύκολους αγώνες! Πριν μια εβδομάδα πούλησα το GALAXY SII και πήρα το S4. Πέρασα φυσικά το παιχνίδι και από το CLOUD κατέβασα ΟΛΗ την εξέλιξη του παιχνιδιού. Διαπίστωσα όμως ότι για άγνωστο λόγο δεν είχε τα achievments (έτσι τα λέει) ή επιτεύγματά μου και εκνευρίστηκα, γιατί ήταν ΠΟΛΛΑ! Είχα όμως κρατημένο το αρχείο στην κάρτα μνήμης του S2, αντικατέστησα ΌΛΟ το αρχείο του S4 με του S2 και με χαρά είδα ότι είχα τα πάντα ξανά!! Με τον ίδιο τρόπο μπορεί κάποιος να κρατήσει BACK UP την εξέλιξη του παιχνιδιού, χωρίς προγράμματα, TITANIUΜ και ιστορίες! Πως γίνεται; Πάτε στην μνήμη του κινητού, άσχετα αν έχετε εγκατεστημένο το παιχνίδι στην εξωτερική μνήμη (δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό) και πάτε ANDROID-DATA-com.ea.games.r3_row (αυτό είναι το αρχείο με την εξέλιξή σας) και το αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας ή κάπου αλλού. Αυτό αν θέλετε να το διασφαλίσετε το κάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για κάθε ενδεχόμενο που θα πάθει κάτι η μνήμη του κινητού και χάσετε τα πάντα. Αυτό δεν συμβαίνει βέβαια μετά από αναβάθμιση όπου θα έχετε κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, εκτός και αν κάνετε φορμάτ την εσωτερική μνήμη του κινητού. Οπότε και καινούριο κινητό να πάρετε, κάνετε εγκατάσταση το παιχνίδι και πετάτε στο μέρος που είπα τον παραπάνω φάκελο και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε από εκεί που σταματήσατε. Στο tablet δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν το έβγαζε συμβατό στο playgoogle, οπότε και πέρασα το σπασμένο, έτσι για να το έχω και να δοκιμάσω το κορυφαία αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά συνεχίζω ακάθεκτος με το κινητό μια που έχω περισσότερο κίνητρο και καλύτερο χειρισμό (λόγο μεγέθους), χώρια που στο tablet για άγνωστο λόγο (μάλλον επειδή είναι σπασμένο) δεν μου κάνει login ΣΤΟ facebook, οπότε δεν με αναγνωρίζει με το όνομά μου και με έχει σαν ‘quest’! Κατά τα άλλα σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν 2 τρόποι (τόσους σκαρφίστηκα) για να σπάσεις-διαλύσεις κάποια ρεκόρ και έχουν να κάνουν με το speed record σε κάποιες (μπορεί και μία αν θυμάμαι καλά) πίστες. Τον ένα σίγουρα τον έχουν σκεφτεί πολλοί, τον 2ο από όσο ρώτησα έως τώρα κανείς…. Περιμένω να μου πείτε….:D Edited July 30, 2013 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Κατά τα άλλα σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν 2 τρόποι (τόσους σκαρφίστηκα) για να σπάσεις-διαλύσεις κάποια ρεκόρ και έχουν να κάνουν με το speed record σε κάποιες (μπορεί και μία αν θυμάμαι καλά) πίστες. Τον ένα σίγουρα τον έχουν σκεφτεί πολλοί, τον 2ο από όσο ρώτησα έως τώρα κανείς…. Περιμένω να μου πείτε….:D Δε μας λες και εμάς; Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο κουμπάρος που με το ίδιο αμάξι, φουλ φτιαγμένο κάνει 7-8 sec καλύτερο χρόνο από εμένα. Βέβαια αυτός είναι Level B και εγώ H μιας και άρχισα να παίζω πριν 6-7 μέρες :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 οποιαδήποτε tips είναι αποτελεσματικα μπαίνουν και στο αρχικό ποστ. για πες :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Κατά τα άλλα σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν 2 τρόποι (τόσους σκαρφίστηκα) για να σπάσεις-διαλύσεις κάποια ρεκόρ και έχουν να κάνουν με το speed record σε κάποιες (μπορεί και μία αν θυμάμαι καλά) πίστες. Τον ένα σίγουρα τον έχουν σκεφτεί πολλοί, τον 2ο από όσο ρώτησα έως τώρα κανείς…. Περιμένω να μου πείτε….:D Όροι Πρόσβασης και Χρήσης: 4.2.3-4 Δεοντολογία Χρηστών 3)Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. 4)Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών) Σας τσακωσα mythozz & vlachaquito..!! :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Όροι Πρόσβασης και Χρήσης: 4.2.3-4 Δεοντολογία Χρηστών 3)Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. 4)Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών) Σας τσακωσα mythozz & vlachaquito..!! :p:D Δε μας βλέπει κανένας λέμε... :lol: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εδώ που τα λέμε, παιχνίδι με cheats δεν έχει ενδιαφέρον. Αλλά αν μετά από 15000 απόπειρες δεν περνάς την πίστα (true story), όχι cheat απλά, και donate κάνεις μπας και πας παρακάτω!!!!! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Όροι Πρόσβασης και Χρήσης: 4.2.3-4 Δεοντολογία Χρηστών 3)Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. 4)Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών) Σας τσακωσα mythozz & vlachaquito..!! :p:D emm mythozz κανένα μπαν θα κάνουμε;;; έχω καιρό να πατήσω το κουμπί :-D :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 :grin::eek: Όροι Πρόσβασης και Χρήσης: 4.2.3-4 Απαγορεύεται... Απαγορεύεται... Eκτος και αν αναφερουμε την πηγη με τα πνευματικα δικαιωματα...:p Real Racing 3 Cheats http://realracing3cheats.wordpress.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Συχνά πυκνά αντιμετωπίζω ένα κουλό πρόβλημα και χάνω την πρόοδο μου. Πχ χτες βράδυ ήμουν online με wifi και ξεκίνησα να παίξω. Είχα αγοράσει το Ford GT και το ξεκλείδωσα με 11 χρυσά κράνη ώστε να παίξω αμέσως και να ξεκλειδώσω την McLaren MP-12 που ήθελε άλλα 4 τρόπαια. Σε μισή ώρα είχα επιτύχει το στόχο μου και αγόρασα την McLaren. Έπαιξα και μερικούς αγώνες ακόμη μέχρι που το αυτοκίνητο ήθελε service. Έβαλα να γίνουν και μερικές αναβαθμίσεις και πατώντας το πλήκτρο back της συσκευής μου βγήκα από το παιχνίδι όπως κάθε φορά. Σήμερα το άνοιξα και προς μεγάλης μου έκπληξης είχα χάσει την πρόοδό μου. Μου έβγαλε μήνυμα ότι το Ford GT παραδώθηκε επιτυχώς και τα 11 χρυσά κράνη δεν είχαν αφαιρεθεί. Φυσικά η McLaren πουθενά όπως και η υπόλοιπη πρόοδος. Λες και το χθεσινοβραδυνό παιχνίδι δεν έγινε ποτέ. Αυτό μου το κάνει μια φορά τη βδομάδα χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω τι φταίει. Κάθε φορά δεν έχω άλλες απώλειες παρά μόνο το τελευταίο session. Έχω LG Nexus 4 με AOKP nightly και το παιχνίδι είναι κανονικότατο από το play store η τελευταία έκδοση. Έχω κάνει και facebook Login για την πρόοδο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλό θα είναι πριν βγαίνεις από το παιχνίδι να κάνεις και ένα manual updateτης ππροόδου σου στο cloud. Εγώ έτσι κάνω πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Δυστυχως ειναι η μονη λυση που βρισκω αυτη τη στιγμη, οταν με το καλο παμε σε νεα συσκευη το βλεπουμε ξανα.. καλη συνεχεια σε εσας παιδια!:) Δοκίμασε αυτό ώστε να χαμηλώσεις λίγο τα γραφικά του παιχνιδιού. https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.hitex.rr3graphics Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Δοκίμασε αυτό ώστε να χαμηλώσεις λίγο τα γραφικά του παιχνιδιού. https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.hitex.rr3graphics Ενδιαφέρον, ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλό θα είναι πριν βγαίνεις από το παιχνίδι να κάνεις και ένα manual updateτης ππροόδου σου στο cloud. Εγώ έτσι κάνω πάντα. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Πως γίνεται αυτό; Ρυθμισεις, i cloud, αποθηκευση και αντιγραφα, αντιγραφο τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 :grin::eek: Eκτος και αν αναφερουμε την πηγη με τα πνευματικα δικαιωματα...:p Real Racing 3 Cheats http://realracing3cheats.wordpress.com/ Το χει δοκιμασει κανεις το παραπανω cheat?Μην παει κ φαμε καμια νιλα και τρεχουμε μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts