Jump to content

Real Racing 3: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να σαι καλα για τον κοπο σου.. ποιος πιστεύεις ειναι ο καλύτερος τρόπος οδήγησης; με ολα τα βοηθήματα στο on ναι μεν δεν ξεφευγεις απο την πίστα και γλιτώνεις ζημιές, αλλά παραείναι φλώρικο το στυλ οδήγησης και κόβει αρκετά τις επιδόσεις μιας και πατάει φρενο περισσότερο απ οτι χρειάζεται.

Απο την άλλη με απενεργοποιημενα ολα τα συστήματα με πετάει συνεχώς εκτος πίστας και κοστίζει πολυ αυτό στο συνεργείο..

• Απαντήσεις 811
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να σαι καλα για τον κοπο σου.. ποιος πιστεύεις ειναι ο καλύτερος τρόπος οδήγησης; με ολα τα βοηθήματα στο on ναι μεν δεν ξεφευγεις απο την πίστα και γλιτώνεις ζημιές, αλλά παραείναι φλώρικο το στυλ οδήγησης και κόβει αρκετά τις επιδόσεις μιας και πατάει φρενο περισσότερο απ οτι χρειάζεται.

Απο την άλλη με απενεργοποιημενα ολα τα συστήματα με πετάει συνεχώς εκτος πίστας και κοστίζει πολυ αυτό στο συνεργείο..

Ο δευτερος. Μαθε να οδηγας.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

δώσε καμιά συμβουλή για να μη φεύγει απο την πίστα

Τι συμβουλη;

Πρεπει με την εμπειρια και την εξασκηση να βρεις το ιδανικο σημειο πριν τη στροφη να πατησεις φρενο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος οδήγησης είναι με όλα απενεργοποιημένα, αν και η υποβοήθηση τιμονιού δεν κατάλαβα ακόμη αν την απενεργοποιήσεις εντελώς που βοηθά. Μάλιστα σε κάποια αυτοκίνητα με δυσκολεύει και την έχω πάντα στην μέση. Παρόλα αυτά αν τα έχεις όλα στην μέση και το traction control κλειστό τότε είσαι ΟΚ και εντελώς ανταγωνιστικός χωρίς προβλήματα. Προφανώς και είναι πιο απαιτητικό έτσι το παιχνίδι, αλλά και πιο ευχάριστο. Αν θες το παραπάνω τότε τα απενεργοποιείς. Θα έλεγα να ξεκινήσεις με όλα στην μέση υποχρεωτικά, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει το παιχνίδι και στην συνέχεια βλέπεις.

Ξέχασα να σου πω ότι θα πρόσεξες πως κάθε μέρα σου δίνει την 1η φορά που θα μπεις (ισχύει από τα μεσάνυχτα που αλλάζει η μέρα έως τα μεσάνυχτα της επόμενης) κάποια δωράκια (πρέπει να τα επιλέξεις το συγκεκριμένο κάθε μέρας ) από την αρχή του μήνα έως το τέλος, τα οποία όσο φτάνει το τέλος του μήνα γίνονται πιο πολλά. Αφού βγει ο μήνας μηδενίζουν και πάλι από την αρχή.

Αν δεν παίξεις μια μέρα καθόλου μηδενίζουν αν θυμάμαι καλά (για αυτό και παίζω ΚΑΘΕ μέρα) και πάλι από την αρχή. Όταν σου έχει πχ 20% fame δώρο (φτάνει μέχρι 100 %) τότε θα πηγαίνεις στην πίστα που έχει την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια με τις περισσότερες γύρες για να πάρεις τα μέγιστα. Γενικά θα προσέχεις πάντα πόσο fame σου δίνει μετά από κάθε πίστα για να σταμπάρεις αυτές που σου δίνουν το πιο πολύ. Αυτές θα παίζεις κάθε φορά που θες να πάρεις το μέγιστο δυνατό fame και ας τις έχεις παίξει ξανά.

Επίσης σε κάποιες πίστες μπορείς να κλέψεις κόβοντας δρόμο αν βλέπεις ότι δυσκολεύεσαι. Αυτές είναι λίγες όμως που μπορείς να το κάνεις, όπως το LEMAN, MONZA, DUBAI και δεν θυμάμαι αν υπάρχει άλλη.

Επαναλαμβάνω ξανά πως για να γλιτώσεις σέρβις-ζημιές αν δεις ότι δεν βγαίνει μια πίστα σταμάτα το παιχνίδι, επέλεξε πρόσφατες εφαρμογές στο κινητό σου κλείσε το παιχνίδι και ξανά από την αρχή μέχρι να βγει η πίστα. Έτσι δεν έχεις φθορές στο αυτοκίνητο.

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

topet κατατοπιστικότατος για άλλη μια φορά :thanks:

το παιχνίδι ήδη έχει φτάσει να πιάνει 3 και κάτι gb αποθηκευτικου χώρου :X

Διάβασα όλο τον οδηγό και πιστεύω ότι μετά από λίγη ώρα που το είχα παίξει στο Optimus G, ήρθε η επιστροφή. :p

Κάποιες απορίες ωστόσο:

1) Στο OG ό,τι χρειαζόταν πήγαινε στην εσωτερική, στο G4 πχ πώς πάει; Μπορώ να κατεβάσω το main παιχνίδι και το υπόλοιπο που κατεβάζει με τη μαϊμού να πάει στην SD ή όχι;

2) Τo cheat με το χρυσό στο #1 ισχύει ακόμα; Το cheat με την ώρα που αλλάζει αν βγεις και αλλάξεις την ώρα από το τηλέφωνο;

Η επιςτροφή δεν θα είναι μεγάλη, απλά βαρέθηκα το Asphalt 8 και το θέλω μόνο 10-20 λεπτά/μέρα να περνάει η ώρα , τίποτε παραπάνω.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

topet κατατοπιστικότατος για άλλη μια φορά :thanks:

το παιχνίδι ήδη έχει φτάσει να πιάνει 3 και κάτι gb αποθηκευτικου χώρου :X

Όντως είναι πιάνει ΠΟΛΥΥΥΥ μνήμη και θέλεις δυνατό τηλέφωνο από όλες τις απόψεις. Η ποιότητα αυτά έχει!:)

Ξέχασα να πω πως οι μέγιστες επιδόσεις-χρόνοι γίνονται με όλα στο χειροκίνητο (το τιμόνι εγώ το έχω στην μέση) και γκάζι-φρένο χειροκίνητα που ξέχασα να το αναφέρω. Παρόλα αυτά επαναλαμβάνω πως με γκάζι-φρένο στο αυτόματο, έλεγχο πρόσφυσης εκτός, φρένα στην μέση και τιμόνι μέση είσαι άκρως ανταγωνιστικός.

Διάβασα όλο τον οδηγό και πιστεύω ότι μετά από λίγη ώρα που το είχα παίξει στο Optimus G, ήρθε η επιστροφή. :p

Κάποιες απορίες ωστόσο:

1) Στο OG ό,τι χρειαζόταν πήγαινε στην εσωτερική, στο G4 πχ πώς πάει; Μπορώ να κατεβάσω το main παιχνίδι και το υπόλοιπο που κατεβάζει με τη μαϊμού να πάει στην SD ή όχι;

2) Τo cheat με το χρυσό στο #1 ισχύει ακόμα; Το cheat με την ώρα που αλλάζει αν βγεις και αλλάξεις την ώρα από το τηλέφωνο;

Η επιςτροφή δεν θα είναι μεγάλη, απλά βαρέθηκα το Asphalt 8 και το θέλω μόνο 10-20 λεπτά/μέρα να περνάει η ώρα , τίποτε παραπάνω.

Σχετικά με το 1 εγώ έχω το ΝΟΤΕ 4 και το έχω αφήσει στη μνήμη του τηλεφώνου. Δεν σου δίνει επιλογή να το μετακινήσεις; Παρόλα αυτά πάλι το κύριο παιχνίδι από το SAMSUNG S4 που είχα έμενε στην μνήμη του κινητού. Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι θες να πεις.

Όσο για το 2 πλέον δυστυχώς δεν πιάνει τίποτε. Κάποιες φορές κατά λάθος η ημερομηνία μπορεί να δουλέψει αλλά πολύ σπάνια. Πάνε οι καλές εποχές που έπαιρνες 50 χρυσά κάθε φορά που άλλαζες ημερομηνία 2 μήνες μπροστά όσες φορές ήθελες!!!!!!!!!!!!

Το asphalt 8 που το δοκίμασα λίγο δεν μου άρεσε. Ψεύτικο για τα γούστα μου όπως και οι αντιδράσεις των αυτοκινήτων. Οι αντιδράσεις των αυτοκινήτων στο rr3 είναι εξαιρετικά αληθοφανείς και είναι καθαρό-γνήσιο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου, όπου μετρά η κάθε πραγματική λεπτομέρεια για την επίτευξη χρόνων.

Γενικά παιχνίδια δεν έπαιζα, μέχρι που ανακάλυψα πριν 4 χρόνια σχεδόν το RR3 και κόλλησα! Περιμένω και θέλω απεγνωσμένα όπως και όλοι, να δώσουν το ρινγκ και Μονακό!!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Έχετε κανέναν τρόπο να το παίξουμε στον υπολογιστή το παιχνίδι γιατί όπως και να το κάνουμε στα κινητά ή στις ταμπλέτες αδειάζει η μπαταρία κάθε τρεις και λίγο και είναι λιγάκι κουραστικό αυτό. Είδα ένα βίντεο εδω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πλέον δουλεύει: https://www.youtube.com/watch?v=Jm_7hwblF3Q

Έχετε κανέναν τρόπο να το παίξουμε στον υπολογιστή το παιχνίδι γιατί όπως και να το κάνουμε στα κινητά ή στις ταμπλέτες αδειάζει η μπαταρία κάθε τρεις και λίγο και είναι λιγάκι κουραστικό αυτό. Είδα ένα βίντεο εδω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πλέον δουλεύει: https://www.youtube.com/watch?v=Jm_7hwblF3Q

Θεωρώ ότι με το κινητό έχεις τον καλύτερο έλεγχο στην οδήγηση από τον υπολογιστή, εκτός και αν συνδέσεις τιμόνι, γκάζι-φρένο. Επίσης μπορείς να συνδέσεις το κινητό στην τηλεόραση (εφόσον έχει συνδεσιμότητα) και να παίξεις εκεί, αλλά εμένα με δυσκόλεψε και το προτιμώ στο κινητό.

Θεωρώ ότι με το κινητό έχεις τον καλύτερο έλεγχο στην οδήγηση από τον υπολογιστή, εκτός και αν συνδέσεις τιμόνι, γκάζι-φρένο. Επίσης μπορείς να συνδέσεις το κινητό στην τηλεόραση (εφόσον έχει συνδεσιμότητα) και να παίξεις εκεί, αλλά εμένα με δυσκόλεψε και το προτιμώ στο κινητό.

Γιατι αν συνδεσει το κινητο στην τηλεοραση δε θα του τρωει μπαταρια;;!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι δεν τρώει μπαταρία γιατί φορτίζει από το usb της τηλεόρασης. Παρόλα αυτά η μπαταρία δεν είναι θέμα για μένα και έχει να κάνει με την κάθε συσκευή. Πχ για μισή ώρα το ΝΟΤΕ 4 που έχω τρώει 11% μπαταρία. Δεν με απασχολεί. Αν βέβαια παίξεις πολλές ώρες τότε ναι. Πάλι όμως μπορείς να το έχεις να φορτίζει και να παίζεις.