turbogianos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Ρε παιδες , ξαφνικα δεν ανοιγει , παταω shortcut & ανοιγει πρωτα η γαλαζια οθονη , μετα μενει κολλημενο στην επομενη με "μαϊμού " & μου "παιζει" εκτος από τα Νευρα ... & μουσικη ? Ξερει κανεις κατι ??????????? Edited June 2, 2014 by turbogianos Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τι κάνουν τελευταία; Συνέχεια ζητά αναβαθμίσεις κάποιων MB για να ανοίξουν κάποιοι αγώνες....:mad: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τι κάνουν τελευταία; Συνέχεια ζητά αναβαθμίσεις κάποιων MB για να ανοίξουν κάποιοι αγώνες....:mad: πατα στο γραναζι κατω αριστερα να τις κατεβασεις ολες μια και καλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Χτες το έδιωξα μια και καλή. Μετά από ένα δικό μου λάθος έκανα restore ένα παλιό save και έχασα το cheat που είχα με το άπειρο χρήμα και χρυσό. Δεν έχω το κουράγιο να τα κάνω όλα από την αρχή. Έκανα υπομονή αλλά σε κάθε αναβάθμιση όλο και χειρότερα. Πολύ χρυσός για το τίποτα. Τουλάχιστον με το cheat χαζολογουσα συχνά πυκνά γιατί είναι ωραίο παιχνίδι. Αν θέλω casual χάσιμο χρόνου βάζω το dirt 3 στην πίστα με τα παντιλικια και ευχαριστιέμαι εικόνα και ήχο στο κανονικό μου υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Ρε παιδες , ξαφνικα δεν ανοιγει , παταω shortcut & ανοιγει πρωτα η γαλαζια οθονη , μετα μενει κολλημενο στην επομενη μπλε οθονη με "μαϊμού " & μου "παιζει" εκτος από τα Νευρα ... & μουσικη ? Ξερει κανεις κατι ??????????? χμμμ για κάποιο λόγο σήμερα δεν με αφήνει να ξεκινήσω το παιχνίδι. λίγο πριν την τελευταία μπλε οθόνη με τα γράμματα με πετάει στην κεντρική. Έσβησα το cache, restart το κινητό αλλά τπτ. καμιά ιδέα; …………………… εσβησα και ξαναεβαλα το παιχνιδι ………………………ολα γυρισαν οπως πριν ……………………… Μια από τα ιδια κι εγω, μενει κολλημενο στην μπλε οθονη με "μαϊμού " & uninstall εκανα + install & παλι τα ιδια (ενώ επαιζε κανονικα μηνες) :help: Edited June 3, 2014 by turbogianos Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 δεν περιμενα και την αγορασα. δεν ξερω αν θα ειναι δωρεαν για ολους Πως την αγόρασες; Δεν μου βγάζει καμία επιλογή για αγορά. Λέει απλά ότι θα την δώσει δωρεάν αν ολοκληρώσεις το road to Le Μans ή να περιμένεις μέχρι τις 16 που θα ξεκλειδωθεί. Όχι ότι θα την αγοράσω αλλά περίεργο μου φαίνεται. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Πως την αγόρασες; Δεν μου βγάζει καμία επιλογή για αγορά. Λέει απλά ότι θα την δώσει δωρεάν αν ολοκληρώσεις το road to Le Μans ή να περιμένεις μέχρι τις 16 που θα ξεκλειδωθεί. Όχι ότι θα την αγοράσω αλλά περίεργο μου φαίνεται. οσο επαιζα στο endurance kings μου εβγαλε την επιλογη να την αγορασω με 20% εκπτωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πάντως αναβάθμιση-αναβάθμιση πλέον πιάνει πάνω από 2GB το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μου τρώει μνήμη (μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος) για άλλες εφαρμογές, που έχω και είναι αρκετές. Αποτέλεσμα να αρχίσω να σβήνω διάφορες και ΟΚ. Στο τέλος βλέπω να σβήνω το REAL RACING αν συνεχίσει έτσι.... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πάντως αναβάθμιση-αναβάθμιση πλέον πιάνει πάνω από 2GB το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μου τρώει μνήμη (μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος) για άλλες εφαρμογές, που έχω και είναι αρκετές. Αποτέλεσμα να αρχίσω να σβήνω διάφορες και ΟΚ. Στο τέλος βλέπω να σβήνω το REAL RACING αν συνεχίσει έτσι.... το μηνυμα για χαμηλη μνημη στο βγαζει το παιχνιδι η η συσκευη? αν στο βγαζει το παιχνιδι μη δινεις σημασια ειναι bug της αναβαθμισης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) το μηνυμα για χαμηλη μνημη στο βγαζει το παιχνιδι η η συσκευη? αν στο βγαζει το παιχνιδι μη δινεις σημασια ειναι bug της αναβαθμισης Η συσκευή μου, γιατί μου έχει μείνει πολλές φορές με μνήμη κάτω των 480 mb, οπότε κάπου εκεί όταν πάει να κάνει αναβάμθμιση κάποια εφαρμογή δεν μπορεί λόγο έλειψης μνήμης. Έτσι έχω σβήσει έως τώρα πολλές εφαρμογές-παιχνίδια που δεν χρησιμοποιώ για να βοηθήσω. Πχ πριν την τελευταία αναβάθμιση είχα κάπου στα 850 mb ελεύθερα και με τις τελευταίες αναβαθμίσεις εξανεμίστηκαν, παρά του ότι έχω όσες εφαρμογές μπορούν να μεταφερθούν στην εξωτερική μνήμη, όπως και το realracing. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί μου τραβά τόση μνήμη.... Edited June 5, 2014 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splinterace Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παιδία, έχει κάνεις σας προσπαθήσει να αντιγραψει το doc που έχει το save game του παιχνιδιού και να δει αν δουλεύει και μετά από αναβαθμιση? Δηλαδή save game της προηγούμενης έκδοσης θα δουλεύει στην επόμενη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left16 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 βαλτε Porsche Roadshow 1 και Porsche Roadshow 2 στο enter racing code και απολαυστε Που είναι αυτη η επιλογή για racing code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πας στις ρυθμίσεις και εκεί που κάνεις login θα το δεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Στον 6ο σημερινό στόχο, τερματίζω τρίτος όπως λέει χωρίς να βγω έξω (δεν υπάρχει offtrack penaldy) και μου γράφει μονίμως failed. Τι ***** γίνεται; Edited June 17, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Στον 6ο σημερινό στόχο, τερματίζω τρίτος όπως λέει χωρίς να βγω έξω (δεν υπάρχει offtrack penaldy) και μου γράφει μονίμως failed. Τι ***** γίνεται; και εγω. πληρωσα 45 χρυσα και συνεχισα Edited June 17, 2014 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το ίδιο έκανα και εγώ και πήρα την PORSCHE σήμερα. Τα χρυσά μας πίσω :protest: Έδωσε αρκετά χρυσά το Le Mans πάντως. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Στον 6ο σημερινό στόχο, τερματίζω τρίτος όπως λέει χωρίς να βγω έξω (δεν υπάρχει offtrack penaldy) και μου γράφει μονίμως failed. Τι ***** γίνεται; και εγω. πληρωσα 45 χρυσα και συνεχισα Το ίδιο έκανα και εγώ και πήρα την PORSCHE σήμερα. Τα χρυσά μας πίσω :protest: Έδωσε αρκετά χρυσά το Le Mans πάντως. Επιβεβαιώνω!!! Εκείνη την ημέρα (το Σάββατο) έλιωσα μιλάμε και στο τέλος αγανάκτησα και τα έσκασα! Επίσης έσκασα που πήγανε ΟΛΕΣ οι αναβαθμίσεις που είχα κάνει ΤΖΑΜΠΑ. Είχα κάνει όλες όσες είχαν χρήματα και μία με χρυσά στα ελαστικά! Τέλος πάντων! Πάλι κερδισμένοι βγαίνουμε! Άντε τώρα να μαζέψω άλλα 2 εκ. για να πάρω το 2ο αυτοκίνητο της σειράς. Θα περιμένω όμως μήπως και το βγάλουν με έκπτωση όπως έγινε χθες και πήρα το ARIEL ATOM! Edited June 17, 2014 by impreza_sti Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Οι αναβαθμίσεις γιατί πήγαν τζάμπα; Εμένα τις κράτησε κανονικά, όσες έκανα. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Οι αναβαθμίσεις γιατί πήγαν τζάμπα; Εμένα τις κράτησε κανονικά, όσες έκανα. Σοβαρά;;; Εμένα ΟΧΙ!!!:mad: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ούτε εμένα της κράτησε.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Χθες μου έκανε επιστροφή όσα χρήματα είχα δώσει για να αναβαθμίσω την PORSCHE HYBRID! Να θυμίσω ότι οι αναβαθμίσεις είχαν χαθεί αφού την απέκτησα! Η πλάκα είναι ότι μου επέστρεψε 1600000+!! Είχα κάνει όλες τις αναβαθμίσεις σε χρήματα και μια σε χρυσό. Χρήματα δεν είχα δώσει με τίποτε τόσα πολλά! Επίσης σε κολλητό έδωσε ακόμη περισσότερα!!!! Τι γίνεται;;; Όπως και να έχει καλό ήταν!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εμένα μου έδωσε 2.000.000 μόνο και είχα κάνει σχεδόν όλα τα updates με χρήματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ρε σεις εμένα μου έδωσε πίσω τα λεφτά που ξόδεψα, +10 χρυσά που δεν ξόδεψα και επαναλαμβάνω μου κράτησε και τις αναβαθμίσεις! Καθόλου άσχημα! Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εμένα μου έδωσε 2.000.000 μόνο και είχα κάνει σχεδόν όλα τα updates με χρήματα Ρε σεις εμένα μου έδωσε πίσω τα λεφτά που ξόδεψα, +10 χρυσά που δεν ξόδεψα και επαναλαμβάνω μου κράτησε και τις αναβαθμίσεις! Καθόλου άσχημα! Τι κουφά είναι αυτά;;; Να μου κρατούσε και τις αναβαθμίσεις.... Όπως και να έχει καλά είναι! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μπορεί να μου τις κράτησε γιατί έκανα extra αναβαθμίσεις μετά το Le Mans πάνω σε αυτές που είχα ήδη κάνει. Τα 2 ή 1,5 εκατομμύρια που λέτε είναι πάρα πολλά. Γύρω στις 70000-90000 κοστίζουν οι αναβαθμίσεις της Porsche (πολύ λιγότερα από τις αντίστοιχες για το Audi). Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts