Gialakias Δημ. January 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Λογικά δεν θα χάσω δεδομένα, αφού είμαι με ξεκλείδωτο boot loader, έτσι δεν είναι; Ναι, είναι Οκ Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) έκανα μέγιστη χαζομάρα.... στο φλασαρισμα και βρέθηκα χωρίς ρομ. όλα οκ!!!! sorry Edited January 23, 2015 by deepbluee Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εγώ με το συγκεκριμένο οδηγό αντιμετώπισα πρόβλημα με Win 10 pro 64bit. Δεν ολοκληρονόταν η διαδικασία για την εγκατάσταση stock rom μέσω της εντολής flash-all.bat. Σε win 7 Ultimate 64 bit δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εγώ με το συγκεκριμένο οδηγό αντιμετώπισα πρόβλημα με Win 10 pro 64bit. Δεν ολοκληρονόταν η διαδικασία για την εγκατάσταση stock rom μέσω της εντολής flash-all.bat. Σε win 7 Ultimate 64 bit δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Είναι θέμα drivers ίσως και adb version. Δυστυχώς δεν έχω για να δοκιμάσω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Είναι θέμα drivers ίσως και adb version. Δυστυχώς δεν έχω για να δοκιμάσω. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σταματούσε η διαδικασία βγάζοντας μου error, όταν φλάσαρε το boot.img. Ίσως εκεί να είχε χάσει κάποιο restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σταματούσε η διαδικασία βγάζοντας μου error, όταν φλάσαρε το boot.img. Ίσως εκεί να είχε χάσει κάποιο restart Όχι, πιθανότατα είναι το adb Version λάθος. Έκανες εγκατάσταση με τον installer του οδηγού; Edit : δοκίμασε να βάλεις τα νέα adb fastboot( http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3204655&d=1426049512) στον φάκελο που τα έχεις, συνήθως c:\adb\. Και χρησιμοποίησε τον 1.3 installer. Edited August 24, 2015 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Όχι, πιθανότατα είναι το adb Version λάθος. Έκανες εγκατάσταση με τον installer του οδηγού; Τα win 10 έκατσαν πάνω στα win 7. Δεν έκανα καμία εγκατάσταση σε περιβάλλον win 10 και λειτουργούσε άψογα όσον αφορά το θέμα με drivers, αναγνώριση του s/n με την εντολή adb devices κλπ Όταν μετά από συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες σκέφτηκα να τρέξω τη διαδικασία στα win 7 (πριν δηλαδή τρέξω το update των 10) τα πάντα κύλησαν ομαλά. Σημείωση. Πριν κάνω το update σε win 10, είχα πάρει το image των win 7 σε νέα σκληρό και μετά προχώρησα. Έτσι αλλάζοντας σκληρό, άλλαζα και λειτουργικό και μπόρεσα να εντοπίσω τη διαφορά Edited August 24, 2015 by gfilnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Τα win 10 έκατσαν πάνω στα win 7. Δεν έκανα καμία εγκατάσταση σε περιβάλλον win 10 και λειτουργούσε άψογα όσον αφορά το θέμα με drivers, αναγνώριση του s/n με την εντολή adb devices κλπ Όταν μετά από συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες σκέφτηκα να τρέξω τη διαδικασία στα win 7 (πριν δηλαδή τρέξω το update των 10) τα πάντα κύλησαν ομαλά. Σημείωση. Πριν κάνω το update σε win 10, είχα πάρει το image των win 7 σε νέα σκληρό και μετά προχώρησα. Έτσι αλλάζοντας σκληρό, άλλαζα και λειτουργικό και μπόρεσα να εντοπίσω τη διαφορά Βάλε τα νέα adb fastboot όπως γράφω στο Edit μου μήπως φταίνε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Βάλε τα νέα adb fastboot όπως γράφω στο Edit μου μήπως φταίνε. Ok θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Έχοντας εγκατεστημένα τα platform tools δεν γίνεται αυτόματα ενημέρωση στα πιο πρόσφατα adb drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Έχοντας εγκατεστημένα τα platform tools δεν γίνεται αυτόματα ενημέρωση στα πιο πρόσφατα adb drivers? Όταν το ανοίγεις το sdk Manager ναι. Απλά εγώ στον οδηγό έχω χρησιμοποιήσει άλλη μέθοδο drivers, την πιο compact για να είναι γρήγορα χωρίς μεγάλα downloads. Η καλύτερη προσέγγιση είναι με το sdk γιατί ενημερώνονται όλα αυτόματα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Όχι, πιθανότατα είναι το adb Version λάθος. Έκανες εγκατάσταση με τον installer του οδηγού; Edit : δοκίμασε να βάλεις τα νέα adb fastboot( http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3204655&d=1426049512) στον φάκελο που τα έχεις, συνήθως c:\adb\. Και χρησιμοποίησε τον 1.3 installer. Επιβεβαιώνω ότι τα πάντα λειτούργησαν κανονικά με το νέο adb fastboot, σε καθαρή εγκατάσταση Win 10 Pro 64bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 καλησπερα παιδια , υπαρχει καποιο toolkit οπως αυτο για το 5αρι η 6αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 καλησπερα παιδια , υπαρχει καποιο toolkit οπως αυτο για το 5αρι η 6αρι? Μια αναζήτηση στο Google φέρνει πρώτο αυτό το αποτέλεσμα : http://www.wugfresh.com/ Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts