Jump to content

Δικτυο τηλεφωνιας

owned4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα htc one s,που μου το εδωσε ενας θειος μου απο την γερμανια,και τωρα που βαζω την δικια μου καρτα μου λεει πως δεν την βρισκει και στα δεδομενα λεει "αποσυνδεθηκε επειδη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη".

Τι να κανω;Διαβασα εναν οδηγο αλλα ειναι παλιος και δεν μπορω να τον καταφερω σε αυτο το κινητο,πειτε μου ειναι αναγκη,ευχαριστω.

Παιδια εχω ενα htc one s,που μου το εδωσε ενας θειος μου απο την γερμανια,και τωρα που βαζω την δικια μου καρτα μου λεει πως δεν την βρισκει και στα δεδομενα λεει "αποσυνδεθηκε επειδη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη".

Τι να κανω;Διαβασα εναν οδηγο αλλα ειναι παλιος και δεν μπορω να τον καταφερω σε αυτο το κινητο,πειτε μου ειναι αναγκη,ευχαριστω.

Φιλε μου σε λαθος thread ποσταρεις...επισης δεν ανοιγουμε για πλακα ξεχωριστο θεμα για μια ερωτηση. . Φιλικα παντα..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• Administrators

Για το One S συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333149

Επίσης, δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν κάναμε όλοι το ίδιο;

:lock:

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...