owned4 Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 Παιδια εχω ενα htc one s,που μου το εδωσε ενας θειος μου απο την γερμανια,και τωρα που βαζω την δικια μου καρτα μου λεει πως δεν την βρισκει και στα δεδομενα λεει "αποσυνδεθηκε επειδη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη". Τι να κανω;Διαβασα εναν οδηγο αλλα ειναι παλιος και δεν μπορω να τον καταφερω σε αυτο το κινητο,πειτε μου ειναι αναγκη,ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδια εχω ενα htc one s,που μου το εδωσε ενας θειος μου απο την γερμανια,και τωρα που βαζω την δικια μου καρτα μου λεει πως δεν την βρισκει και στα δεδομενα λεει "αποσυνδεθηκε επειδη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη". Τι να κανω;Διαβασα εναν οδηγο αλλα ειναι παλιος και δεν μπορω να τον καταφερω σε αυτο το κινητο,πειτε μου ειναι αναγκη,ευχαριστω. Φιλε μου σε λαθος thread ποσταρεις...επισης δεν ανοιγουμε για πλακα ξεχωριστο θεμα για μια ερωτηση. . Φιλικα παντα.. Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Για το One S συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333149 Επίσης, δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν κάναμε όλοι το ίδιο; :lock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts